800 Di........μην λες τιποτα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Αντε ρε βλάσση τόσος καιρός πέρασε και μόνο tweeter ?ΠΟλύ αργός είσαι μωρε αδερφάκι μου....πωπωπωπω.......δλδ και που να το ξεκινήσεις να το κάνεις ενεργό , με ενεργό κρος και 3 τελικούς ανα κανάλι....... θα σου πάρει καμιά 10ετία μιλάμε.......

Κοιτα δικιο εχεις γιατρε μου αν το σκεφτεις ετσι...ομως αν σκεφτεις οτι μονο για το tweetr αν μπουν οι SILVER GOLD οι Μundorf θες περι τα 600 ευρα και για τα υπολλοιπα περι τα ...,.μαλλον χεστο βαλλε περι τα 1200 ευρα για το κροσσ ...ε τοτε καταλαβαινεις οτι το παω με ρεγουλα....ασε που μονο για το tweeter το ενα εκανα σχεδον 5 ωρες μιας και δεν χωρανε και θελει καργα πατεντες για να μπουν!!!!!!!!!!!!!!!!!Comprente????

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.321

Γιατί ρε γιατρέ δεν χωράνε ? τόσο πολύ πιο γαιδούρια είναι απο τους μαμίσιους?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Γιατί ρε γιατρέ δεν χωράνε ? τόσο πολύ πιο γαιδούρια είναι απο τους μαμίσιους?
Περιμενε να δεις φωτο και εχεις να ριξεις πολλα γελια με τα γαιδουρια που ειναι ....αστα χεστα........πολλα γελια !!!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: 800 Di........μην λες τιποτα

Ριξε γιατρε μου και αυτες επανω http://thetubestore.com/russian6h30pdr.html και ελα να δεις τι εχει να γινει................
Με αυτες παιζω στην προενισχυση....ξερω ειναι ακριβες αλλα......
Πάντως μία φορά στον προενισχυτή(audio research κ αυτός) αλλάξαμε λάμπες και ο ήχος χάλασε.
Μάλιστα ήταν μπροστα και ο diabolical που συμφώνησε κ αυτός.

Βέβαια δέν ήταν ματσαρισμένες που λένε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 800 Di........μην λες τιποτα

Πάντως μία φορά στον προενισχυτή(audio research κ αυτός) αλλάξαμε λάμπες και ο ήχος χάλασε.
Μάλιστα ήταν μπροστα και ο diabolical που συμφώνησε κ αυτός.

Βέβαια δέν ήταν ματσαρισμένες που λένε...
Οι συγκεκριμενες αντρακλα μου παιζουν στα πανακριβα μοντελα της BAT ΚΑΙ CONRARD JOHNSON στην σειρα premier.
Eσενα ο προ σου φοραει τις SOVTEC και αν θες για πλακα δοκιμασε απο τον Γιαλουση της αναλογες τις Eletroharmonix σειρα PI gold pins.

Oi Sovtec εχουν καλα ακρα ,ενω η Electro πολυ καλη στις μεσαιες(καταπληκτικες θα ελεγα)ενω αυτες που σου προτεινω οι Supertube DR eχουν οτι οι δυο προιγουμενες με πολυ καλλιτερη ακριβεια και υποδειγματικο διαχωρισμο-εδω ειλικρινα δεν παιζεται η λαμπα....

Γραψε μου ενα τηλ.βρεεεεεεε τωρααααααααααααααααααααααααααα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Τελικα ειχε δεν ειχε το thread το ειδε τοσος κοσμος ενα πραμα.....τοχει παντως η ρουφιανα η B&W και την προσεχει ο κοσμος οσο και αν πολλοι δεν την γουσταρουν....εχει παντως την συνταγη της!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Νατα και τα εξαρτηματα της νεας σειρας D.

Reaction score
2.588

Νατα και τα εξαρτηματα της νεας σειρας D.

...

Το tweeter πρέπει οπωσδήποτε να είναι τόσο μακρύ για να παίζει ;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.321

Καλά ντε φλογέρα το είπε , οχι καμπούρα.:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241