- Reaction score
- 141
Σ'αυτή τη σχέση δεν υπάρχει έρωτας,και οι δύο ψάχνουν για κάτι άλλο!
α, πουλάκι μου, έτσι ε;...Και να ολοκληρωσω την αληθεια.............3500 ευρω ειναι η τιμη που μπορω να τον παρω ...
όχι βέβαια, είναι θέμα ...συνήθειας! :137:Κοβει η γρια π...τανα το γ...ησι;
είμαστε για δέσιμο σου λέω, ακούς;:138:Και για οσους εχουν κοντη μνημη διαβαστε το λινκ με τα 802 και τα πυκνωτιδια.
Τι εχεις Γιαννη,μ τι'χα παντα.
Ας το παραδεχτουμε.Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε.
Eπειδή αυτά πλέον δεν περνάνε 2 λύσεις έχει:στη γυναίκα σου βέβαια το έχεις ήδη πει αλλιώς: "κοίτα, 1.000 ευρώ ήθελε ο κλέφτης, αλλά τον κανόνισα με 450 ευρώ να το πάρω, άσε που θα τον πληρώσω του χρόνου!"
φιλαράκ άμα είχες pagos power και έχεις ιδίαν άποψη επι του θέματος τα υπόλοιπα περιτεύουν.
Οι εντυπώσεις σου για τα ice είναι αντίστοιχες με αυτά που άκουσα κι εγώ στο δικό μου σύστεμ, οπότε δόξα τον γιαραμπή, δεν είμαι (τελείως) κουφός!
Σίγουρα με τα ice παίρνεις πολύ ήχο για τα λεφτά που δίνεις, αλλά το αν μπορείς να ζήσεις με αυτά είναι άλλο καπέλο.
Χτύπα κρελιά και μη μασάς, εμείς θα είμαστε νοερά μαζί σου. Παρόλο που τελευταία είμαι και greenpeacάς και δε γουστάρω για να ακούω μουσική να καίω κιλοβάττια, μου φαίνεται π@π@ρι@ το θέμα.
Είναι σα τη γκόμενα που τη βλέπεις και σπαρταράς, ξέρεις ότι θα σου τα φάει τα φράγκα και μπορεί να σε αφήσει μπουκάλα στο τέλος αλλά δε κάνεις πίσω...
Έτσι και με τα γ@μημένα τα μηχανάκια, δε μπορείς να διαλέξεις με τη λογική αλλά με αυτό που λέει η καρδιά σου.
Και αυτή η ρουφιάνα (η καρδιά) πάντα ξέρει καλύτερα.
β)''Ντινούλα μου ο παλιός ενισχυτής είναι απλά τον πήγα για service και επί της ευκαιρίας αλλάξα την πρόσοψη και έβαλα του νέου μοντέλου.100ε πλήρωσα μόνο.''
[/QUOTE]Τι'στε σεις ρε σας διαβάζω και νομίζω ότι ακούω απο Creative Labs ή Logitech κι ας έχω 800D με νέμο και Bryston 14BSST.
Ρε που μπλέξαμε@(!)(@*$)(@#$^!@98~!
Λοιπόν Βλασση.Μιας και το πήρες επόμενο βήμα είναι η αλλαγή των ασφαλειών που έχει μέσα με furutech.Επίσης θα τσιμπήσεις ένα επιπλάκι της finite elemente που είναι μόνο για ενισχυτή.
Περίπου 60% καλύτερος ήχος.Καλύτερη συνέργεια, ταχύτητα, φεύγει ο κόκος, οι φωνές εξαφανίζονται κ.τ.λ.
..................................................
Αφού θα σου το δώσει να το ακούσεις όλα καλά!!!Αν και σου πα...δοκιμασμένα πράγματα αυτά...
πως και συνδυασες νεμο με bryston?Λίγες μέρες έχω έρθει στο χωριό σας το "Audio, Hi-Fi" κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι για DAC, άλλου τελικούς, λάμπες, ψηφιακούς, ηλεκτρονικά crossover αλλά μέχρι και πικαπ το κεράτο μου μέσα.
Τι'στε σεις ρε σας διαβάζω και νομίζω ότι ακούω απο Creative Labs ή Logitech κι ας έχω 800D με νέμο και Bryston 14BSST.
πως και συνδυασες νεμο με bryston?
Oυ να μου χαθεις Πηλιε Γουση-Αρτεμη Ματσα........Σ' έχω δώσει στεγνά στη Βλάσαινα, θα σε κάνει την πλάτη ριγέ απ' τις βουρδουλιές. :116:
...
κυρα Βλασαινα ο Βλασης σου που παει....
τον KRELL ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ να αγορασει παει...
και ο κοινος λογαριασμος σας να φαγωθει παει ....
αλλα το παλληκαρι να τον ακουσει παει...
και το συστημα στον ουρανο θελει να το παει...
Ομως ο Τσαρουχας ο Νικος ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΝ ΠΑΕΙ....
και τα πολυ ακριβα τα βατ επισης δεν τα παει.
καλα κανει και το συζυγο δεν τον εμψυχώνει
και το χερι στην τσεπη (για την ωρα..) δεν το χώνει...
(Ποιητικη αδεία...ολα αυτα).
Ειδες τι παθαινεις αμα σε τρωει το μνακιςςςςςς !!!!!!!!Λίγες μέρες έχω έρθει στο χωριό σας το "Audio, Hi-Fi" κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι για DAC, άλλου τελικούς, λάμπες, ψηφιακούς, ηλεκτρονικά crossover αλλά μέχρι και πικαπ το κεράτο μου μέσα.
Τι'στε σεις ρε σας διαβάζω και νομίζω ότι ακούω απο Creative Labs ή Logitech κι ας έχω 800D με νέμο και Bryston 14BSST.