- Reaction score
- 33
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX
Ά άκυρο modwright!
Ά άκυρο modwright!
gia tell me dear.....vla να τραβηξω ασο και να σε σωσω:126:
wrong number amicoθα σε πιεμιασω εφθης ναου
Καλημέρα σε όλους... Τι καλημέρα δλδ...!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ, δεν έχω ξαναδιαβάσει έτσι στεναχωρημένο το Βλασσόπουλο!! Μου χάλασε όλη η διάθεση...:133::440::443:
Μέχρι και τότε που του είχε γίνει επίπληξη από το φόρουμ, ήταν ευδιάθετος... Γελούσε... Ε ρε Βλάσση...
Καλημέρα φίλε chris...Καλημέρα φιλαράκο μου! :605:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1131704&postcount=56Και τωρα ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ
Ας ποσταρουν οσοι εχουν κατι να πουν για το mismatch.
Παρακαλουνται οι "συνηθεις υποπτοι"να βοηθησουν η να εξηγησουν γιατι συμβαινει οτι συμβαινει.
Παρα πολυ κοσμος εδω μεσα αβανταρισε την αγορα αλλα κανεις δεν εθεσε ττην πιθανοτητα της μη συνεργασιας.Δηλαδη μονο στον Βλασση εκατσε η στραβη?Οπουδηποτε αλλου ο ενισχυτης παιζει αερα?Η απλα το ονομα και μονο ειναι συνωνυμο της πχιοτητας και των απεραντων ΒΑΤ και ΑΜΠΕΡ.
Για να μαθαινουμε και οι νεωτεροι δηλαδη
γενικότερα γίνεται αυτό.μπορεί το μηχάνημα που θα φέρουμε να μήν ματσάρει σωστά.Και τωρα ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ
Ας ποσταρουν οσοι εχουν κατι να πουν για το mismatch.
Παρακαλουνται οι "συνηθεις υποπτοι"να βοηθησουν η να εξηγησουν γιατι συμβαινει οτι συμβαινει.
Παρα πολυ κοσμος εδω μεσα αβανταρισε την αγορα αλλα κανεις δεν εθεσε ττην πιθανοτητα της μη συνεργασιας.Δηλαδη μονο στον Βλασση εκατσε η στραβη?Οπουδηποτε αλλου ο ενισχυτης παιζει αερα?Η απλα το ονομα και μονο ειναι συνωνυμο της πχιοτητας και των απεραντων ΒΑΤ και ΑΜΠΕΡ.
Για να μαθαινουμε και οι νεωτεροι δηλαδη
Kαλημερα πλανηταρχα μου..................νομιζω οτι η Elisabetta θα μου ματσαρει πολυ καλλιτερα απο τον Krell........Καλημέρα φίλε chris...
Βλάσση [reliops="ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ"][/reliops]
Πειραζει να τις κρατησω ολες για καμια δεκαρια μερες και να κλαιω καθιζομενος στα μπουστα τους??????????:143::143::143:Για να δούμε αν έχει πραγματικό θέμα ο Βλάσης ...
Τεστ: