- Reaction score
- 10
:626::626:
Επανήλθεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Επανήλθεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε για το bold, δεν ξερω αν μιλησες εσυΒρε λεβεντες......οκ ..μπορει να στενοχωρηθηκα κομματακι αλλα δεν γ@μιεται κιολας....μην τρελλαθουμε λεω εγω κιολας για τις μηχανες!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενταξει ατυχησαμεν ,δεν ματσαραμεν την ευαισθησια εισοδου μου μεσα.......οκ παμε γιαλλα και το αλλο Σαββατο διακοπες με τους Τσαρουχαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλωστε δεν ειχα μονο την Κρελλ στο μυαλο μου σαν ονειρο!!!!!!!!
Υπαρχουν και οι PASS :139::139::139::139:
μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε για το bold, δεν ξερω αν μιλησες εσυ
ΑΥΤΙ κι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΟΥΣΙΑ θα έλεγα...Οτιδήποτε δεν ελέγχουμε κακώς το καταλογίζουμε στην επίδραση ΄΄βασκανίας΄΄...:612:Καλό μήνα υπέροχε τεχνήτα!!
Το πρόβλημα είναι σαφές κ με πιστημονική εξήγησισ:
ΜΑΤΙ αγόρι μου..
σε γλώσσοφάγαμε όλοι δώ μέσα!!:138:
Πολύ σωστό αυτό!!! Πόσο καιρό είχε να παίξει μπάλα?Βλάση μη βιάζεσαι.
Αν είχε καιρό να παίξει ο ενισχυτής θέλει να μείνει στο ρεύμα για 2-3 μέρες.
Στα μεσουψηλά σου ακούγεται οκ?
Καθάρισε και σφίξε καλά τα καλώδια. Άστο να παίζει και φύγε.
Το έχω πάθει κι εγώ με τα Chario και τον Coda model 11.
Όταν είχαν να παίξουν μήνες έκαναν 2-3 μέρες για να έρθουν στα ίσα.
Χαλαράάάάάάάάάάάάάάάάάάά.....
Και τωρα ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ
Ας ποσταρουν οσοι εχουν κατι να πουν για το mismatch.
Παρακαλουνται οι "συνηθεις υποπτοι"να βοηθησουν η να εξηγησουν γιατι συμβαινει οτι συμβαινει.
Παρα πολυ κοσμος εδω μεσα αβανταρισε την αγορα αλλα κανεις δεν εθεσε ττην πιθανοτητα της μη συνεργασιας.Δηλαδη μονο στον Βλασση εκατσε η στραβη?Οπουδηποτε αλλου ο ενισχυτης παιζει αερα?Η απλα το ονομα και μονο ειναι συνωνυμο της πχιοτητας και των απεραντων ΒΑΤ και ΑΜΠΕΡ.
Για να μαθαινουμε και οι νεωτεροι δηλαδη
Δεν θεωρώ ότι στοιχειοθετείται ουδεμία απαίτηση ή παράκληση εξήγησης του τελικού πορίσματος...Θα μπορούσε κάποιος να το δει όπως η κίνηση Σάλλα με την εξαγορά των τραπεζών...Σε τιμή ευκαιρίας αναμένεται ν'αποκτήσεις ένα ΄΄πακέτο΄΄ που συνεπάγεται αυξημένο ΄΄όγκο΄΄ εργασιών,περιέχει σίγουρα ΄΄φιλέτα΄΄,αλλά θα πρέπει να επωμιστείς και ορισμένα ΄΄σακατηλίκια΄΄...Είσαι σίγουρος ότι όγκος των ακουστικών ειδώλων θα είναι το ίδιο εκτεταμένος και ΄΄φευγάτος΄΄ στο δικό σου χώρο γιά τον οποίο αναφέρεις ότι είναι περισσότερο φροντισμένος ακουστικά;Πόσο διαφέρουν μεταξύ τους οι δύο χώροι ως προς τις πλάγιες ανακλάσεις;
Εφόσον τα χρήματα δεν πρόκειται να σου ΄΄λείψουν΄΄ από κάποιον άλλο τομέα,αξίζει να γευτείς την ενοχική απόλαυση του να τροφοδοτείς με υψηλά βατ και ρεύματα τα B&W.Να είσαι πάντα προετοιμασμένος βέβαια γιά την περίπτωση να ΄΄ψήνεσαι΄΄ ξανά εντός ενός χρόνου από τη στιγμή που θα κάνεις την κίνηση...
μανο οχι δεν ειναι δυνατον να διορθωθη αλλα μπορει να βγει μια ακρη.Προς Bhutia
Δεν ειχα δει το ποσταρισμα σου αλλα οτι εγραψα εχει να κανει με την ασυμβατοτητα στις ευαισθησιες εισοδου-εξοδου προ και τελικου.Το πως ακουγεται το μηχανημα σε διαφορετικους χωρους με διαφορετικα συνοδα μηχανηματα απολυτα κατανοητο και αποδεκτο.
Προς Back
Του λειπει περιπου αλλη τοση ταση εξοδου απο τον προ.Αυτο ειναι δυνατον να διορθωθει (η καλυτερα να καλυφθει) με φουλ εξοδο του προ?Δηλαδη σε χαμηλοτερες σταθμες δεν θα χανει κατι?
Και επισης την λογικη αστο να παιξει 2-3 ημερες πρωτα και μετα κρινεις που κολλαει?
Το μηχανημα εχει παιξει τις ωρες του.Δεν το ξεπαρθενεψε ο Βλασσης
Μην το κανουμε σαν το γνωστο ανεκδοτο.."α ρε κουστουμια ο σακατης.."