- Reaction score
- 1.685
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX
Εκτος απο το ταιριασμα για πες μας και τις ακουστικες εντυπωσεις, οσο πηγε?
Εκτος απο το ταιριασμα για πες μας και τις ακουστικες εντυπωσεις, οσο πηγε?
Και πού είναι το πρόβλημα ρε Βλάση; Πειράζει που χρειάζεται να ανοίξεις το volume στο 8;O τελικος ειναι ανοιχτος απο χθες και εχει παιξει αρκετες ωρες.
Εκανα δοκιμη με αλλον προ και τα ρεστα και τα γνωστα ρευματα του Κρελλ βγηκαν στον αερα........αφηστε το παιδες....ειναι καθαρα θεμα ματσινγκ....
Αν ειναι να ξοδεψω χρηματα για να παρω καινουριο τελικο και να αλλαξω και τον προ που εχω...δεν παιζει!!!!!
Οταν δυναμωνω απο το 1-10 και το βαζω στο 7 ακουγεται καθαρα οτι το θεριο ξυπναει ,σε φυσιολογικη ομως ενταση δηλαδη γυρω στο 3-4 μενει σε ληθαργο....
Παιδακια ολα οκ........
Απλα λογια Κωστη.....στενεμα της εικονας στην μεσαια περιοχη,λεπτοηχο μπασο ....τι αλλο να πω ρε γαμωτο...Εκτος απο το ταιριασμα για πες μας και τις ακουστικες εντυπωσεις, οσο πηγε?
Και πού είναι το πρόβλημα ρε Βλάση; Πειράζει που χρειάζεται να ανοίξεις το volume στο 8;
ΔΓ/ΔΑTo cd player έχει ρυθμιστικό έντασης?
Το δοκίμασες απευθείας στον τελικό?
Oxi δεν εχει Χρηστο....To cd player έχει ρυθμιστικό έντασης?
Το δοκίμασες απευθείας στον τελικό?
KΩΣΤΗ εριξα ενα mail στο κατασκευαστη και περιμενω απαντηση....θα ενημερωσω φιλε μου!!!!Το θεμα δεν ειναι να πεταξει οτι εχει, αλλα αν μπορει ο κατασκευαστης του προενισχυτη να τον ταιριαξει με τον τελικο.
Βλαση αν μπορεις να το προσπαθησεις μην το παραβλεψεις πριν καταθεσεις τα οπλα.
Ισως πετυχεις...
1. Εμπέδηση εξόδου προ σε σχέση με την εμπέδηση εισόδου του τελικού. Π.χ. όσο λιγότερο ικανός είναι ο προ να "οδηγήσει" τον τελικό τόσο περισσότερο το αποτέλεσμα θα καταντάει να επηρεάζεται από τα καλώδια.να ρωτήσω κάτι?στο ταίριασμα τελικού-προ (σε συνδυασμό πάντα με το ηχείο και το χώρο) μετράει το voltage ή οι εμπεδήσεις?
έχω μπερδευτεί...
O τελικος ειναι ανοιχτος απο χθες και εχει παιξει αρκετες ωρες.
Εκανα δοκιμη με αλλον προ και τα ρεστα και τα γνωστα ρευματα του Κρελλ βγηκαν στον αερα........αφηστε το παιδες....ειναι καθαρα θεμα ματσινγκ....
Αν ειναι να ξοδεψω χρηματα για να παρω καινουριο τελικο και να αλλαξω και τον προ που εχω...δεν παιζει!!!!!
Οταν δυναμωνω απο το 1-10 και το βαζω στο 7 ακουγεται καθαρα οτι το θεριο ξυπναει ,σε φυσιολογικη ομως ενταση δηλαδη γυρω στο 3-4 μενει σε ληθαργο....
Παιδακια ολα οκ........