- Reaction score
- 12.849
Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX
Και εμένα πήγε το μυαλό μου στην αντίσταση εξόδου του προενισχυτή αλλά το κύκλωμα του είναι δύο σταδίων με ακόλουθο καθόδου στην έξοδο (μοναδιαίο κέρδος τάσης), που σημαίνει αντίσταση εξόδου κάτω από 200 Ω, και συνολικό κέρδος, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, 12 db.
Αυτό σημαίνει πως υπεραρκεί για να οδηγήσει τον τελικό.
Βλάση μήπως έχει τροποποιηθεί ο πρό και έχει αφαιρεθεί το στάδιο του κέρδους ενώ έχει μείνει μόνο το στάδιο απομόνωσης που έχει μοναδιαίο κέρδος?
O τελεστικός ενισχυτής στον Perreaux είναι στο κύκλωμα ανάδρασης της DC τάσης στην έξοδο του ενισχυτή.Οι προενισχυτες της KRELL εχουν αντισταση εξοδου απο 6 - 12 Ohm.
Αντιθετα οι λαμπατοι εχουν συνηθως 600 και πολλες φορες παραπανω.
Ο Perreaux εχει στην εισοδο του τελεστικο, απο την αλλη ο KRELL θελει ρευματακι στην εισοδο του...
Οι διαφορες ειναι μεγαλες....
Και εμένα πήγε το μυαλό μου στην αντίσταση εξόδου του προενισχυτή αλλά το κύκλωμα του είναι δύο σταδίων με ακόλουθο καθόδου στην έξοδο (μοναδιαίο κέρδος τάσης), που σημαίνει αντίσταση εξόδου κάτω από 200 Ω, και συνολικό κέρδος, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, 12 db.
Αυτό σημαίνει πως υπεραρκεί για να οδηγήσει τον τελικό.
Βλάση μήπως έχει τροποποιηθεί ο πρό και έχει αφαιρεθεί το στάδιο του κέρδους ενώ έχει μείνει μόνο το στάδιο απομόνωσης που έχει μοναδιαίο κέρδος?