KRELL FPB 400 CX

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.877
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX :A Bridge too far

Για σταθειτε βρε παιδια....επειδη δεν ταιρειαζει η input sensitivity του κρελλ με τον δικο μου προ παει να πει οτι θελει αλλαγη και δεν αξιζει σαν μηχανημα????
Δηλαδη δεν μπορει να εχει αλλες αρετες που να τον κανουν να αξιζει και ειδικα οταν δεν τον εχετε ακουσει...???
Λετε ετσι απλα να τον πηρα οταν σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν εκατονταδες?????
Μην ξεφευγουμε βρε λεβεντες απο μια λογικη...απλα δεν κολλανε!!!!
Γιατι ο συγκεκριμενος προ με τους Classe κοντεψε να ραγισει τις γυψοσανιδες στο σπιτι του φιλαρακου με τα συγκεκριμενα ηχεια?
Αρα και ο Ροτελ ο AV του χιλιαρικου που δοκιμασα εχθες και ετυχε να ταιρειαζει στα specs με τον Κρελλ ειναι τρομερος και παιζει απιστευτα!!!!!!δεν τους ακουσα νομιζετε??
Πραγματι ο Κρελλ μπορει να αξιζει πολλα...αυτο αλλωστε ηταν το ζητουμενο και προχωρησα στην αγορα του.......ομως δεν εκατσε με τον προ......δεν σας εχει τυχει ποτε εσας να μην κολλησουν καποια μηχανηματα μεταξυ τους η ειμαι ο αρχηγος των γκαντεμηδων και δεν το εχω παρει πρεφα !!!!
Δηλαδη ο Lam
reference που εχει ιnput sensitivity 1 volt ειναι και αυτος για αλλαγη,αν καποιος τον εχει και θελει να παρει Κρελλ??

Aφησα την δουλεια και πηγα σπιτι για ενα δυνατο τσεκαρισμα.....
Ακουστε ...σιγουρα ο Κρελ ειναι πολυ μουσικος και πανησυχος τελικος...
ΟΜΩΣ....δεν τον ακουω βρε παιδια.....εχω δυο τελικους ,εναν αυτον που ειπαμε πριν και εναν PROCEED HPA 250 watt οι οποιοι εχουν παιξει με τον συγκεκριμενο προενισχυτη και ΣΑΦΩΣ η συνεργεια τους με τον συγκεκριμενο ειναι πολυ καλλιτερη ....κυριολεκτω !!!!!!
Τον δυναμωσα βρε παιδια σημερα σχεδον το εφτασα το ποντεσιομετρο στο τελος και γαμω το κερατο μου δεν τσουλαει.......ειναι σαν να ακουω τους μικροτερους τελικους που εχω.....και πραγματικα δεν συγκρινοντε ρε π@υστη μου με αυτο το τερας...
Τουλαχιστον στο τελειωμα του volume...τι να λεμε τωρα περιμενα να κουνηθει το συμπαν και μια απο τα ιδια!!!!!!
Μια μποτια δεν λεω υποδειγματικη αλλα ασθενικη ....δεν εχω λογο βρε παιδια να σας τα σκοτιζω ,μα την Παναγια.....το ειχα ονειρο να παρω εναν καλο τελικο και ατυχησαμεν!!!!
Εχθες ετσι για την πλακα του εβαλλα να παιξει εναν AV ROTEL και τα πραγματα αλλαξαν αρδην με ποιο πολλα σωματα και ογκο ,μεγαλυτερη εικονα και βαθος....τι να πω βρε παιδια...χεστε το!!!!!
Βεβαια το ακουσμα του ροτελ με τον δικο μου καμια σχεση (σαφως οι διαφορες με τον δικο μου ειναι εως και τεραστιες )
Στο σπιτι ενος πολυ καλου μου φιλου .παιζει με τον δικο μου προενισχυτη ,τελικους τα μονομπλοκια της CLASSE CAM 350 και ηχεια τα Nautilus 802 τα ιδια με τα δικα μου (input sensitivity Classe 1.51 vrms )και γινεται του Κουτρουλη ο γαμος.....τι να πω αν ακουσετε το σκασιμο της μποτιας θα σας φυγει το κλαπετο....στο και δεκα ο προ νομιζεις οτι θα σου σπασει το στηθος με τα χτυπηματα.................Ε ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ------------
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..............................
Σορρυ αν σας επρηξα αλλα η χαρα βλεπετε στην αρχη και το παλτο στο τελος........
Πρωτα ο Θεος το σαββατο παω διακοπες και ευχομαι να την κοπανησετε και σεις.....και καποια στιγμη θα σας πω για καποιον αλλο τελικο ....φυσικα με καλλιτερη input sensitivity
.....
Ξανά ζητώ από όλους σας συγνωμη για την παρέμβαση, αλλά ο Βλάσης έχει απόλυτο δίκιο, ΙΜΗΟ...
Οταν το παππούτσι που γουστάραμε τόσο καιρό μας πέφτει σταλιά "μικρό το νούμερο" τί κάνουμε?
Το αγοράζουμε και του ανοίγουμε μια τρύπα να "πετάει" λίγο έξω και να "αερίζεται" καλύτερα το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού μας
ή
πάμε κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια????
...να μας το πούν άλλοι-που στην προκειμένη δέν έτυχε-και η τρίτη είναι η απλή κοινή ακρόαση προτού αγοράσουμε...
...αλλά θα πρέπει να επωμιστείς και ορισμένα ΄΄σακατηλίκια΄΄...
...Να είσαι πάντα προετοιμασμένος βέβαια γιά την περίπτωση να ΄΄ψήνεσαι΄΄ ξανά εντός ενός χρόνου από τη στιγμή που θα κάνεις την κίνηση...
γι αυτό βρε παιδιά σφαζόμαστε όλη μέρα και λέμε
ακούστε πριν αγοράσετε!!!!...το λέμε και επιμένουμε?:116:
Αν κάτι αξίζει να μείνει στο νου όλων μας από το ΄΄Krellιον Άγος΄΄ του Βλασταρίου,είναι μιά παλαιά Γαλλική παροιμία ως δίδαγμα γιά μελλοντική εφαρμογή:

"Δεν βγάζουμε προς πώληση το αρκουδοτόμαρο δίχως να έχουμε σκοτώσει πρώτα την ίδια την ... αρκούδα":612:

(Ειδικά ένας οδοντοτεχνίτης οφείλει να γνωρίζει πως η εφαρμογή μιάς γέφυρας πραγματοποιείται μονάχα αφού γίνουν πρόβες στην οδοντοστοιχία του ασθενή,ανεξάρτητα του πόσο καλή κατασκευή έχει γίνει...:126:)

[reliops=A Bridge Too Far Ending][youtube]1j9kRciiD3E[/youtube][/reliops]

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

ναι βρε!!!τα διάβασα!!!!ισχύουν!!!

απλά πολλά άτομα δέν ξέρουμε το πώς γίνεται αυτό το ματσάρισμα.επομένως η μία λύση είναι να μάθουμε, η δεύτερη είναι να μας το πούν άλλοι-που στην προκειμένη δέν έτυχε- και η τρίτη είναι η απλή κοινή ακρόαση προτού αγοράσουμε...

έτσι δεν είναι?:137:

πράγματι αυτό που περιέγραψες σε 2(?) γραμμές είναι το πρόβλημα.
ή και μια τέταρτη...
Να αγοράζουμε προϊόντα που απευθύνονται στην επαγγελματική αγορά, π.χ. ενεργά ηχεία, τα οποία είναι σίγουρο ότι ικανοποιούν κάποιες προδιαγραφές, και να ξενοιάζουμε ακούγοντας μουσική και όχι μηχανήματα.

Βλάσσαρε μη σκας.
Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις τον προ σου, που τόσο σου αρέσει.
Μπορείς να γυρίσεις πίσω τον Krell, αλλά μπορείς και να τον κρατήσεις.
Το πρόβλημα θα λυθεί.
Τι διάολο, στο χέρι του είναι;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.555

(Ειδικά ένας οδοντοτεχνίτης οφείλει να γνωρίζει πως η εφαρμογή μιάς γέφυρας πραγματοποιείται μονάχα αφού γίνουν πρόβες στην οδοντοστοιχία του ασθενή,ανεξάρτητα του πόσο καλή κατασκευή έχει γίνει...)

Tωρα τι να πω..........σηκωνω τα ΜΠΟΥΤΙΑ ΨΗΛΑ.........

Reaction score
19

(Ειδικά ένας οδοντοτεχνίτης οφείλει να γνωρίζει πως η εφαρμογή μιάς γέφυρας πραγματοποιείται μονάχα αφού γίνουν πρόβες στην οδοντοστοιχία του ασθενή,ανεξάρτητα του πόσο καλή κατασκευή έχει γίνει...)

Ηθικόν Δίδαγμαν:

ιδού πως ο παντοδύναμος Κρελ έχει την δύναμην να μετατρέψει δυνατούς άνδρες σε αδύναμα... κοριτσόπουλα...:142::142::143:

ή αλλοιώς: τα πολλά τα βατ βλάπτουν την υγείαν...

ΥΓ: μήπως, τελικά, να άλλαζες... ηχεία????:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Νεα απο τον κατασκευαστη του προ ειχες?Προτεινει καποια λυση αυτος η απλα δεν γινεται τιποτα απο εργοστασιακης αποψεως.
Μηπως πριν το στειλεις στον αγυριστο η ιδεα των "σοφων γεροντων " με Μ/Σ αξιζει καποιας δοκιμης.
Επισης τα καλωδια που χρησιμοποιεις(interconnect) ειναι σωστα?δεν εννοω πχιοτικα αλλα ηλεκτρικως σωστα(το + στο+ κλπ κλπ)(Κατι τεχνικα εθιξε ο Κογιας,τσεκαρε το)
Μην κουβαλαμε τζαμπα το θηριο παλι και παλι

ΥΓ Θα πανε και χαμενοι οι Mundorf που εχεις παραγγειλει για την αναβαθμιση..Ουπς....αυτο μου ξεφυγε

Reaction score
10
Το ηθικόν δίδαγμα είναι άλλο!!!

Ποστς ν.387, views 10.085, 191 άτομα διάβασαν το συγκεκριμένο θρεντ, και όλα αυτά για τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΛΑΣΣΑΡΟ!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εκτός εαν είσαι... συλλέκτης..... :138:

Reaction score
460

Παντως ρε παιδια νομιζω οτι περασατε στο "ντουκου"μια παρατηρηση του Μanos58,που ανεφερε"πως δεν σκεφτηκε καποιος να πει στον Βλασση εαν ματσαρει ο συγκεκριμενος τελικος με τα ηδη υπαρχωντα μηχανηματα".Νομιζω,και συγνωμη που επεμβαινω, οτι απο τους ηδημονες του χωρου θα ηταν το πρωτο που θα επρεπε να θεσουν στον Βλασση σαν σημειο αναφορας,και οχι οτι ο κρελ ειναι σουπερ μηχανακι,κατι που ολοι μας αλλωστε γνωριζουμε!Θα ειχε γλυτωσει τωρα ο ανθρωπος την ολη αυτη κατασταση.Παντως Βλασση εαν σε παιρνει να κρατησεις τον Κρελ,με οποιο κοστος και εαν το σηκωνεις αυτη την δεδομενη στιγμη,κρατησε τον.
Τετοια καλα μηχανακια δεν ειναι ουτε ευκολο να τα αποκτησεις ουτε ευκολο να τα βρεις!Τωρα εσυ εχεις το μαχαιρι και το καρπουζι.Ο ηχος ΑΥΤΩΝ των κρελ ειναι και θα μεινει αξεπεραστος,εξαλλου τα κρελ ειναι σαν συναλλαγμα που το εξαργυρωνεις οτι ωρα και στιγμη θελεις.

Reaction score
19
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Ποστς ν.387, views 10.085, 191 άτομα διάβασαν το συγκεκριμένο θρεντ, και όλα αυτά για τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΛΑΣΣΑΡΟ!!!!!
και να πούμε και τα πράγματα με τ'όνομά τους, δεν το "διαβάσαμε" απλά, αλλά υποφέραμε κιόλας, μαζί του, σωστά???

σιγουρα, κανείς μας όχι τόσο όσο αυτός, βέβαια...

αλλά πόσοι από τους αναγνώστες είναι τυχεροί και δεν έχουν ζήσει μέχρι τώρα το μισμάτς του Βλάση???

αλλά κι εμείς που τα ζήσαμε στο πετσί μας κάτι δεν θυμηθήκαμε από τον πόνο του???

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.555

Ti να κανω βρε αγαπημενε μου Κερκυραιε.....εχω βλεπεις αδυναμια στην στακατη μποτια και το σωματωδες χαμηλο..........

Reaction score
460

Ti να κανω βρε αγαπημενε νου Κερκυραιε.....εχω βλεπεις αδυναμια στην στακατη μποτια και το σωματωδες χαμηλο..........

Βρε Βλασση,μηπως εισαι κρυφοτζιμπιελακιας και εσυ?:142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.555

και να πούμε και τα πράγματα με τ'όνομά τους, δεν το "διαβάσαμε" απλά, αλλά υποφέραμε κιόλας, μαζί του, σωστά???

σιγουρα, κανείς μας όχι τόσο όσο αυτός, βέβαια...

αλλά πόσοι από τους αναγνώστες είναι τυχεροί και δεν έχουν ζήσει μέχρι τώρα το μισμάτς του Βλάση???

αλλά κι εμείς που τα ζήσαμε στο πετσί μας κάτι δεν θυμηθήκαμε από τον πόνο του???
Δεν βαριεσαι βρε γιατρε μου.....τι να λεει...φαγαμε λιγο ενα
που κομματακι ετσουξε,δεν λεω με
ε λιγο στο κουβαλλημα-εμενα και τον Μανωλη,και δεν ειμαστε βρε παιδι μου τιποτις
τυποι......αλλα ετσι ειναι οι μηχανες σαν τις γκομενες..........δεν τις βρισκεις πουθενα ...ενα πραμα!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.555

Βρε Βλασση,μηπως εισαι κρυφοτζιμπιελακιας και εσυ?:142::142:
Βρε Αντωνη λες?????
Και να μου φουταιει ο Κρελλις???:138::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.555

Νεα απο τον κατασκευαστη του προ ειχες?Προτεινει καποια λυση αυτος η απλα δεν γινεται τιποτα απο εργοστασιακης αποψεως.
Μηπως πριν το στειλεις στον αγυριστο η ιδεα των "σοφων γεροντων " με Μ/Σ αξιζει καποιας δοκιμης.

Μην κουβαλαμε τζαμπα το θηριο παλι και παλι

Μαλλον το βραδυ θελω να πιστευω οτι θα μου απαντησει...

Μωρε Μανωλαρα καλα τα λενε οι σοφοι γεροντες αυτου του τσαρδιου αλλα ποιος τα φταχνει αυτα τα κολπα???

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αγαπητέ Βλασοκουνελοπνίχτη μου, εκτός από αυτόν...

... εγώ θα δοκίμαζα και αυτόν: :135:

"Αριστοτεχνική" λήψη για να μην φαίνεται πχιός είναι... :138:

Reaction score
19

"Αριστοτεχνική" λήψη για να μην φαίνεται πχιός είναι... :138:[/SPOILER]
Σηκώνω το χεράκι μου και φωνάζω:
κύριε, κύριε, να πω ποιος είναι???!!!:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.335