- Reaction score
- 56.877
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX :A Bridge too far
"Δεν βγάζουμε προς πώληση το αρκουδοτόμαρο δίχως να έχουμε σκοτώσει πρώτα την ίδια την ... αρκούδα":612:
(Ειδικά ένας οδοντοτεχνίτης οφείλει να γνωρίζει πως η εφαρμογή μιάς γέφυρας πραγματοποιείται μονάχα αφού γίνουν πρόβες στην οδοντοστοιχία του ασθενή,ανεξάρτητα του πόσο καλή κατασκευή έχει γίνει...:126
[reliops=A Bridge Too Far Ending][youtube]1j9kRciiD3E[/youtube][/reliops]
Για σταθειτε βρε παιδια....επειδη δεν ταιρειαζει η input sensitivity του κρελλ με τον δικο μου προ παει να πει οτι θελει αλλαγη και δεν αξιζει σαν μηχανημα????
Δηλαδη δεν μπορει να εχει αλλες αρετες που να τον κανουν να αξιζει και ειδικα οταν δεν τον εχετε ακουσει...???
Λετε ετσι απλα να τον πηρα οταν σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν εκατονταδες?????
Μην ξεφευγουμε βρε λεβεντες απο μια λογικη...απλα δεν κολλανε!!!!
Γιατι ο συγκεκριμενος προ με τους Classe κοντεψε να ραγισει τις γυψοσανιδες στο σπιτι του φιλαρακου με τα συγκεκριμενα ηχεια?
Αρα και ο Ροτελ ο AV του χιλιαρικου που δοκιμασα εχθες και ετυχε να ταιρειαζει στα specs με τον Κρελλ ειναι τρομερος και παιζει απιστευτα!!!!!!δεν τους ακουσα νομιζετε??
Πραγματι ο Κρελλ μπορει να αξιζει πολλα...αυτο αλλωστε ηταν το ζητουμενο και προχωρησα στην αγορα του.......ομως δεν εκατσε με τον προ......δεν σας εχει τυχει ποτε εσας να μην κολλησουν καποια μηχανηματα μεταξυ τους η ειμαι ο αρχηγος των γκαντεμηδων και δεν το εχω παρει πρεφα !!!!
Δηλαδη ο Lamreference που εχει ιnput sensitivity 1 volt ειναι και αυτος για αλλαγη,αν καποιος τον εχει και θελει να παρει Κρελλ??
Aφησα την δουλεια και πηγα σπιτι για ενα δυνατο τσεκαρισμα.....
Ακουστε ...σιγουρα ο Κρελ ειναι πολυ μουσικος και πανησυχος τελικος...
ΟΜΩΣ....δεν τον ακουω βρε παιδια.....εχω δυο τελικους ,εναν αυτον που ειπαμε πριν και εναν PROCEED HPA 250 watt οι οποιοι εχουν παιξει με τον συγκεκριμενο προενισχυτη και ΣΑΦΩΣ η συνεργεια τους με τον συγκεκριμενο ειναι πολυ καλλιτερη ....κυριολεκτω !!!!!!
Τον δυναμωσα βρε παιδια σημερα σχεδον το εφτασα το ποντεσιομετρο στο τελος και γαμω το κερατο μου δεν τσουλαει.......ειναι σαν να ακουω τους μικροτερους τελικους που εχω.....και πραγματικα δεν συγκρινοντε ρε π@υστη μου με αυτο το τερας...
Τουλαχιστον στο τελειωμα του volume...τι να λεμε τωρα περιμενα να κουνηθει το συμπαν και μια απο τα ιδια!!!!!!
Μια μποτια δεν λεω υποδειγματικη αλλα ασθενικη ....δεν εχω λογο βρε παιδια να σας τα σκοτιζω ,μα την Παναγια.....το ειχα ονειρο να παρω εναν καλο τελικο και ατυχησαμεν!!!!
Εχθες ετσι για την πλακα του εβαλλα να παιξει εναν AV ROTEL και τα πραγματα αλλαξαν αρδην με ποιο πολλα σωματα και ογκο ,μεγαλυτερη εικονα και βαθος....τι να πω βρε παιδια...χεστε το!!!!!
Βεβαια το ακουσμα του ροτελ με τον δικο μου καμια σχεση (σαφως οι διαφορες με τον δικο μου ειναι εως και τεραστιες )
Στο σπιτι ενος πολυ καλου μου φιλου .παιζει με τον δικο μου προενισχυτη ,τελικους τα μονομπλοκια της CLASSE CAM 350 και ηχεια τα Nautilus 802 τα ιδια με τα δικα μου (input sensitivity Classe 1.51 vrms )και γινεται του Κουτρουλη ο γαμος.....τι να πω αν ακουσετε το σκασιμο της μποτιας θα σας φυγει το κλαπετο....στο και δεκα ο προ νομιζεις οτι θα σου σπασει το στηθος με τα χτυπηματα.................Ε ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ------------
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..............................
Σορρυ αν σας επρηξα αλλα η χαρα βλεπετε στην αρχη και το παλτο στο τελος........
Πρωτα ο Θεος το σαββατο παω διακοπες και ευχομαι να την κοπανησετε και σεις.....και καποια στιγμη θα σας πω για καποιον αλλο τελικο ....φυσικα με καλλιτερη input sensitivity.....
Ξανά ζητώ από όλους σας συγνωμη για την παρέμβαση, αλλά ο Βλάσης έχει απόλυτο δίκιο, ΙΜΗΟ...
Οταν το παππούτσι που γουστάραμε τόσο καιρό μας πέφτει σταλιά "μικρό το νούμερο" τί κάνουμε?
Το αγοράζουμε και του ανοίγουμε μια τρύπα να "πετάει" λίγο έξω και να "αερίζεται" καλύτερα το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού μας
ή
πάμε κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια????
...να μας το πούν άλλοι-που στην προκειμένη δέν έτυχε-και η τρίτη είναι η απλή κοινή ακρόαση προτού αγοράσουμε...
...αλλά θα πρέπει να επωμιστείς και ορισμένα ΄΄σακατηλίκια΄΄...
...Να είσαι πάντα προετοιμασμένος βέβαια γιά την περίπτωση να ΄΄ψήνεσαι΄΄ ξανά εντός ενός χρόνου από τη στιγμή που θα κάνεις την κίνηση...
Αν κάτι αξίζει να μείνει στο νου όλων μας από το ΄΄Krellιον Άγος΄΄ του Βλασταρίου,είναι μιά παλαιά Γαλλική παροιμία ως δίδαγμα γιά μελλοντική εφαρμογή:γι αυτό βρε παιδιά σφαζόμαστε όλη μέρα και λέμε
ακούστε πριν αγοράσετε!!!!...το λέμε και επιμένουμε?:116:
"Δεν βγάζουμε προς πώληση το αρκουδοτόμαρο δίχως να έχουμε σκοτώσει πρώτα την ίδια την ... αρκούδα":612:
(Ειδικά ένας οδοντοτεχνίτης οφείλει να γνωρίζει πως η εφαρμογή μιάς γέφυρας πραγματοποιείται μονάχα αφού γίνουν πρόβες στην οδοντοστοιχία του ασθενή,ανεξάρτητα του πόσο καλή κατασκευή έχει γίνει...:126
[reliops=A Bridge Too Far Ending][youtube]1j9kRciiD3E[/youtube][/reliops]