KRELL FPB 400 CX

Reaction score
6
Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Αυτός ρε παιδιά σταματούσε να τρώει μόνο όταν η γυναίκα του του έπαιρνε το πιάτο από μπροστά....

πέραν της πλάκας πάντως, να πω πως ήρθε με ένα σωρό δώρα ο μπαγάσας, και καθόταν να τα φτιάξει για τα παιδιά μας:

και ειλικρινά, είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που τον είχαμε μαζί μας, έστω και για λίγες μόνο μέρες....

Βλάσση μου, σε πεθυμήσαμε ήδη!

Το επόμενο καλοκαίρι, δε τη γλυτώνουμε....

έτσι θέλω να σε βλέπω, χαρούμενο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

σου παει να χαμογελας και το χαιρομαι πολυ που σε ειδα στις φωτο ευτυχισμενο με τα παδια και τους φιλους!!!!!!!!!!!!!:

παντα τετοιααααα!!!!

Reaction score
6
ναι, μια χαρα ειναι!

Και εμεις την ειχαμε παρει απο..φοβο...οτι θα μας παρει με τη βιτσα που παρασυρουμε ο ενας τον αλλον :116: και το συζυγο μαζι σε αγορες:107:κα αλλα ατοπηματα:120:

Αγία Βλασσαινα θα ελεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Αντε βρε και αυτο το thread θα φτασει τα 30000 views.........και μου εχει υποσχεθει το site αλλον εναν KRELL 400 για να τους κανω διενισχυση........αιντε βρε διαβαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το κοντευουμε !!!!:143::143::143:

Reaction score
6
ΔΗΛΑΔΗΣ ,ΚΛΕΙΝΕΙΣ ?:126:

Μα αμα κλεισεις το θεμα ...ενισχυτης!!! τι θα κανουμε μεχρι το αλλο καλοκαιρι? που θα ξεκινησεις το θεμα ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ?:111:

Θα μαραζωσουμε....:110:

Reaction score
6
πες στο site να σου κανει δωρο και ...τις 3 εκεινες ..φιλες...που μπανιαριζοσαστε στην πισινα? :120::107:, ωστε να... τελειωσεις :126: σε ολα τα ...επιπεδα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Ωραιος ο Βλασσης!! :107::107:

Χαρηκα πολυ κι εγω που σε γνωρισα κι εσενα κ την τρελλα σου και τη οικογενεια σου κ τον Κρελλ σου και τα ολα σου!!!:116:

Κι ελπιζω να ξαναβρεθουμε να τα πουμε ξανα απο κοντα !!!

υγ. ..αν δε το θες αυτο το παλιο-προενισχυτη που δηθεν δε ματσαρει καλα εδω ειμαι εγω!!!:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

πες στο site να σου κανει δωρο και ...τις 3 εκεινες ..φιλες...που μπανιαριζοσαστε στην πισινα? :120::107:, ωστε να... τελειωσεις :126: σε ολα τα ...επιπεδα.
Νικο αμα τις κρατησω η γυναικα μου υποσχεθηκε οτι την ωρα που παιζει ο Κρελλης θα μου ριξει ενα ποτηρι νερο κρυο μεσα απο τις γρυλιες για δουμε παρεουλα ποση φωτια θα αναψει και ποσο ωραια μετα θα παιζουν τα ηχεια??????:125:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Ωραιος ο Βλασσης!! :107::107:

Χαρηκα πολυ κι εγω που σε γνωρισα κι εσενα κ την τρελλα σου και τη οικογενεια σου κ τον Κρελλ σου και τα ολα σου!!!:116:

Κι ελπιζω να ξαναβρεθουμε να τα πουμε ξανα απο κοντα !!!

υγ. ..αν δε το θες αυτο το παλιο-προενισχυτη που δηθεν δε ματσαρει καλα εδω ειμαι εγω!!!:137:
Hallo μεσιε Κοτσιδιους!!!!!!Θα τον κρατησω βρε....μια χαρα τελεια παιζει τωρα με το DI box....oλα τα fucken λεφτα λεμε !!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Νικο αμα τις κρατησω η γυναικα μου υποσχεθηκε οτι την ωρα που παιζει ο Κρελλης θα μου ριξει ενα ποτηρι νερο κρυο μεσα απο τις γρυλιες για δουμε παρεουλα ποση φωτια θα αναψει και ποσο ωραια μετα θα παιζουν τα ηχεια??????:125:
ωωωχχχχ......:111:

μα ειναι Αγια !η συζυγος !:107:

Και ζεστο νερο να ριξει...αστα...βραστα....

Αρα ...αναγκαστικα ...απελευθερωνονται οι 3 νεαρες και χαριζονται σε καποιον που πιο παλια ειχε ας πουμε 65.000 θεασεις....:137:?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Τελικα βρε Back.....passive η active DI box προτεινεις??εχεις γνωση επι του θεματος????
Για πε ντε !!!!!!:138:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

ε, μην τις κρατάς για πάντα...διώξτες αμέσως.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

ε, μην τις κρατάς για πάντα...διώξτες αμέσως.
Σωστο και αυτο....ουτε υποχρεωσεις ,ουτε τιποτις νεαρε μου!!!!!:143::143:

Reaction score
1.766

Τελικα βρε Back.....passive η active DI box προτεινεις??εχεις γνωση επι του θεματος????
Για πε ντε !!!!!!:138:

το passive δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν μετασχηματιστη που σου

λεγαμε απο την αρχη.

εχω και ενα active με μπαταριες και προτεινω passsive.

αν παλι εισαι ικανοποιημενος τι τρωγεσαι;:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.909

την "φαγούρα" την έχει κάνει επάγγελμα ρε!!!!!! :143::138::135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Να δεις ρε που οταν τελειωσει με το step-up θα ρωτησει για το καλωδιο ρευματος του Krell

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Και μετά.... θα αναρωτιέται αν τόχει τοποθετήσει το Κρέλλι σωστά, πάνω σε κώνους η... σε μπαλάκια του tennis... :138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Ρε τι ειστε εσεις βρε τσογλανοι.....με την καλη την κουβεντα ειστε ρε ...ου να μου χαθειτε ....ρε κατι φιλαρακια που εχω !!!!!:120::120::138::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

το passive δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν μετασχηματιστη που σου

λεγαμε απο την αρχη.

εχω και ενα active με μπαταριες και προτεινω passsive.

Βρε μαστορα αυτο που εχω ειναι δανεικο απο τον Ζαπαντη και πρεπει να επιστραφει....οποτε να μην ξερω τι να παρω για μενα???ξυπολητος στους αγγουρες θα παω ?τι να κανω ,να μην σας αρωτηξω ???

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.909

όχι, μετά θα αλλάξει τελικό. ή προ. ή cd. ή ηχεία.:143::135::138::137:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος