Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!
Μπασο εχει?????????????????????????????:111::146:
Μπασο εχει?????????????????????????????:111::146:
ΟΧΙΜπασο εχει?????????????????????????????:111::146:
Ποιος ειναι μονος? Εδω εχουμε καρε του ασου, εχουμε και λεμε Κωστας Εαρ, Κου Φου, Αλεξ, και ο Κογιας (αυτος ειναι κρυφος ...ασσος στο μανικι)ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ το Vlasis combination!!!!
O αλλος ειναι Houston -Gpol....
O Ear παιζει μονος...αδεσμευτος απο προκαταληψεις και παθητικα μερη!!!!!
Μανωλη μου και τωρα στα 44ρα μου δεν θα με χαλαγε να λατρευε η GIZEL η μπροστοβαρη.....
ΒΛΑΣΗ,ΔΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ..ΜΠΡΟΣΤΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ....ΣΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ??:127:?ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ?:142:ΟΧΙ
Εχει ομως μπουστο...τουμπανο!!!!!!:143::143:
"Ειναι γλυκο το πιοτο της αμαρτιας""Όστις αληθώς ευτυχής εστί τω εαυτώ παραδείσω, ήκιστα τοις άλλοτρίοις παραδείσοις εξετάζει τα τεκταινόμενα!"
(Αρχαιοπρεπές ρητό.)
:142:
Σωστός, αλλά εγώ αναφέρομαι στα στερεοφωνικά!"Ειναι γλυκο το πιοτο της αμαρτιας"
(Ριτα Σακελλαριου λαϊκη αοιδος)
Τα Lipinski τα είχα ακούσει στο δωμάτιο του avmentor στην έκθεση του 2008 και μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση. Έπαιζαν με τον δικό τους ενισχυτή και αν θυμάμαι καλά μεσολαβούσε το Copland DRC 205. Η πηγή ήταν ένα laptop και η αποκωδικοποίηση γινόταν από το Benchmark Dac 1.Από τα Lipinski είχα μεγάλες προσδοκίες πέρυσι στην έκθεση αλλά με τα Pass δεν μου είπανε τίποτα.Πολύ αδιάφορα..
Μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνανε τα ενεργά Focal, που δεν θυμίζανε και πολλά σε commercial Focal..
Θέλω πολύ να τα ακούσω με τα ενισχυτικά τους φέτος εάν τα κατεβάσει ο αντιπρόσωπος τα Lipinski πάντως..
Kάποιο ένζυμο θα σου λείπει δεν είναι τίποτα...:143:με σοβερεινγκν αν θυμαμαι καλα.
την επομενη μερα πηγα κ ακουσα κατι ρολς ροις στην περιοχη του σταδιου κ ησυχασα.,.
φτου σου ρε χαμενο !!!!! :143:Kάποιο ένζυμο θα σου λείπει δεν είναι τίποτα...:143: