ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

Reaction score
3
Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

Αν ειναι αξιοπιστο μηχανημα δεν εχω προβλημα που ειναι κατσε να δω...α ναι ΑΜ audio.Το εχεις ακουσει?Παντως με τα λιγα που ξερω εσωτερικα φαινεται προσεγμενο.Και ποια η τιμουλα τους?Οσο για την διμετρη οπτασια χωραει αν την ξαπλωσω

Reaction score
0

Για τον χώρο σου προτείνω B&W 805 Diamond με αντίστοιχο ενισχυτή McIntosh

Reaction score
3

Ωραια για τα B&W αλλα ποιον mcintosh?Εχεις στο μυαλο σου καποιο συγκεκριμενο?Ολοκληρωμενο?προ-τελικο?

Reaction score
0

Για τον χώρο σου προτείνω B&W 805 Diamond με αντίστοιχο ενισχυτή McIntosh. Αν και ο 6300 θα είναι λίγο δυνατός γι αυτά τα ηχεία, εγώ θα τολμούσα. Ένας McIntosh 6300 θα πήγαινε πιο πολύ με τα B&W 804 Diamond αλλά πολύ μεγάλα για τον χώρο σου

Reaction score
3

Ξερεις την τιμη του φιλε μου?Εγω μαλλον θα τολμουσα με τα 804.Και ας ειναι οντως καπως μεγαλα

Reaction score
3

Ξερεις ομως την τιμοουλα του McIntosh να μου την πεις να με φτιαξεις λιγο?

Reaction score
684

Επειδη ο χωρος που αναφερεις ειναι αρκετα μικρος εγω προσωπικα θα κοιταζα και το κορυφαιο monitor ηχειο βασης που εχω ακουσει

http://www.6moons.com/audioreviews/haliaetus/firebird.html

δεν ξερω πως το κανει αλλα για το μεγεθος του βγαζει μπασσο!!

Reaction score
0

Φίλε την τιμή δεν τη γνωρίζω. Άλλα άμα την μάθεις πες μου γιατί κι εγώ ψήνομε για κάποιο παρόμοιο σύμπλεγμα..
Το τελευταίο καιρό φλερτάρω τους λαμπατους… καμία εμπειρία έχει κανείς??

Reaction score
0

Φίλε gpol εντυπωσιακά τα firebird δεν τα γνωρίζω ώμος δεν τα έχω ακούσει. Δώσε καμία πληροφορία-εμπειρία?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.575

Επειδη ο χωρος που αναφερεις ειναι αρκετα μικρος εγω προσωπικα θα κοιταζα και το κορυφαιο monitor ηχειο βασης που εχω ακουσει

http://www.6moons.com/audioreviews/haliaetus/firebird.html

δεν ξερω πως το κανει αλλα για το μεγεθος του βγαζει μπασσο!!
το Firebird είναι απλά υπέροχο, τουλάχιστον για τη δική μου αισθητική, αλλά ...υπερτιμημένο. Η τιμούλα του είναι το μόνο του πρόβλημα...:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.575

Τι ήχο βγάζουν και σε τι διαφέρουν πόση ζωή έχουν?
τα "λαμπάτα" ενισχυτικά?

αν ναι, πες μου πρώτα αντίστοιχα τα "τρανζιστοράτα" ενισχυτικά σε τάξη ΑΒ "Τι ήχο βγάζουν και σε τι διαφέρουν πόση ζωή έχουν",
μετά πες μου τα "μοσφετάτα" ενισχυτικά σε τάξη ΑΒ "Τι ήχο βγάζουν και σε τι διαφέρουν πόση ζωή έχουν",
μετά πες μου τα "μοσφετάτα" ενισχυτικά σε τάξη D και Τ "Τι ήχο βγάζουν και σε τι διαφέρουν πόση ζωή έχουν",
μετά πες μου τα "τρανζιστοράτα" ενισχυτικά σε τάξη Α "Τι ήχο βγάζουν και σε τι διαφέρουν πόση ζωή έχουν",

και για να μη σε κουράσω άλλο, αμέσως μετά θα απαντήσω στο ερώτημά σου, αρκεί να καταλάβω πως αντιλαμβάνεσαι την απάντηση στα άλλα ενισχυτικά.

Επίσης, θα ήθελα να μου πεις αν εννοείς λαμπάτα πους-πουλ σε τάξη ΑΒ, με ή χωρίς ανάδραση σε ούλτρα λαινίαρ ή όχι, ή λαμπάτα SET με ή χωρίς ανάδραση, ή λαμπάτα OTL, έτσι για να ξέρουμε για ποια λαμπάτα μιλάμε δηλαδή.

Reaction score
0

τιμη τα ηχεια???
Τι ήχο βγάζουν οι λαμπατοι και σε τι διαφέρουν πόση ζωή έχουν?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.575

για να σε βοηθήσω, έχω ακούσει λαμπάτα πους-πουλ, με 4 845 ή 211 ανα κανάλι, με οδηγές 300Β, που παίζαν ακριβώς ίδια με το διακοπτικό ενισχυτικό μου, τάξης Τ.

ΜΑ ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ....

Βέβαια, ήχαν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση. αλλά αυτό δε μας πολυενδιαφέρει...

επίσης, κοστίζουν όσο 4 μεγάλα σουβ της BMW. Αλλά αυτό, επίσης δε μας ενδιαφέρει.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

για να σε βοηθήσω, έχω ακούσει λαμπάτα πους-πουλ, με 4 845 ή 211 ανα κανάλι, με οδηγές 300Β, που παίζαν ακριβώς ίδια με το διακοπτικό ενισχυτικό μου, τάξης Τ.

ΜΑ ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ....
Μόνο εσύ μπορούσες να το καταφέρεις αυτό...:143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.575
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

Μόνο εσύ μπορούσες να το καταφέρεις αυτό...:143:
πόσο δίκιο έχεις.,...

δε τα άκουσα στο δικό μου σπίτι, τα άκουσα στο σπίτι ενός πλούσιου ανθρώπου, με ηχεία πολύ πιο ακριβά από τα δικά μου (πάνω από το 10-πλάσιο κοστολόγιο είναι τα ηχεία του σε σχέση με τα μαγκ 3,6), όπου πήγα τον ενισχυτή μου για να δω "τι πσάρια πχιάνει" σε σχέση με τα ενισχυτικά του.

φυσικά, χάρηκα πολύ όταν δεν μπορούσα ούτε γω ούτε αυτός να καταλάβουμε ηχητική διαφορά ανάμεσα στα 2 εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας ενισχυτικά.

"το κατάφερα" (είπα μέσα μου) να έχω αυτό τον ήχο στο 1/1000 του κόστους που πλήρωσε αυτός....:126:

Reaction score
10
Καλά το ότι έγινε αυτό σε κάποιο σύστημα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι δύο ενισχυτές παίζουν το ίδιο. Φαντάζομαι και πεντακάναλο να βάζατε το ίδιο θα ακούγατε.

Reaction score
0

Το μόνο που ξέρω και έχω εμπειρία είναι στους λμπατους ενισχυτές ηλεκτρικής κιθάρας που πάντα χρησιμοποιώ. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει στερεοφωνικό από λάμπα ενίσχυση. Έκανα μια ειλικρινής ερώτηση να μου πεις με απλά λόγια τα χαρακτηριστικά του ηχου στους λαμπατους ενισχυτές…..

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos