ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

Αν ειναι αξιοπιστο μηχανημα δεν εχω προβλημα που ειναι κατσε να δω...α ναι ΑΜ audio.Το εχεις ακουσει?Παντως με τα λιγα που ξερω εσωτερικα φαινεται προσεγμενο.Και ποια η τιμουλα τους?Οσο για την διμετρη οπτασια χωραει αν την ξαπλωσω
Oxι δεν τα έχω ακούσει,αλλά είναι τοπολογία που έχω κι εγώ στούς δικούς μου τελικούς...ballanced mosfet...τιμές στο site ανάλογα με την ισχύ...
Πολλοί ισχυρίζονται oτι τα μόσφετ είναι λιγότερο κλινικά από τρανζίστορ και συμμερίζομαι αυτή την άποψη, αν και κανόνες δεν χωρούν εδώ...

Reaction score
3

Απο καποια review που διαβασα φαινεται πολυ ενδιαφερον ο am audio,αν και κοστιζει κανα χιλιαρικο λιγοτερο απο τον audia flight.Και απο οτι καταλαβα (δεν ειχα στο παρελθον τετοια εμπειρια) οι ενισχυτες σε ταξη Α πρεπει να καινε!!Δηλαδη το χειμωνα δεν χρειαζεσαι καλοριφερ και τον καλοκαιρι δεν χρειαζεσαι τον ενσχυτη?Ισχυει αυτο?

Reaction score
3

Α και φιλε μου marydaughter υπαρχει καποος αντιπροσωπος εδω σε εμας να τον ακουσουμε?

D

Deleted member 23222

Guest

Απο καποια review που διαβασα φαινεται πολυ ενδιαφερον ο am audio,αν και κοστιζει κανα χιλιαρικο λιγοτερο απο τον audia flight.Και απο οτι καταλαβα (δεν ειχα στο παρελθον τετοια εμπειρια) οι ενισχυτες σε ταξη Α πρεπει να καινε!!Δηλαδη το χειμωνα δεν χρειαζεσαι καλοριφερ και τον καλοκαιρι δεν χρειαζεσαι τον ενσχυτη?Ισχυει αυτο?
Ναι ισχύει...αλλά μπορείς να παίζεις όλες τις εποχές...μην ακούς τι λένε...:142:
Α και φιλε μου marydaughter υπαρχει καποος αντιπροσωπος εδω σε εμας να τον ακουσουμε?
Όχι ,αλλά συμμερίζομαι τις απόψεις κάποιου που λέει ότι τελικά γνωρίζοντας ένα μηχάνημα από μέσα, ξέρεις τι θα ακούσεις...
Άλλωστε ο audia δεν εισέπραξε διθυράμβους από το 6 moons,αν και από άλλους έχει θεοποιηθεί...

D

Deleted member 23222

Guest

Πρακτικά τα προτερήματα της α τάξης τα εισπράτεις σε σχετικά χαμηλές εντάσεις,σε πιό μεγάλες δεν είναι αντιληπτά σε σχέση με έναν ΑΒ...

Reaction score
3

Θα παω να ακουσω και το σετ της audia.ακουω σε μετριες εντασεις,πολυ πολυ σπανια σε μεγαλες.Εχεις μια καλη λυση σε ζευγαρι ηχειων με τετοιους ενισχυτες?Και φυσικα σε μκρο χωρο

D

Deleted member 23222

Guest

Θα παω να ακουσω και το σετ της audia.ακουω σε μετριες εντασεις,πολυ πολυ σπανια σε μεγαλες.Εχεις μια καλη λυση σε ζευγαρι ηχειων με τετοιους ενισχυτες?Και φυσικα σε μκρο χωρο
Σίγουρα σε κάτι με υψηλή ευαισθησία...αλλά εξαρτάται και από το budget σου...(νομίζω ο audia o 50 άρης σε ενδιαφέρει...ε?)

D

Deleted member 23222

Guest

Εγώ θα σου πρότεινα τα Xavian XN 270 βάσης ,με scanspeak μεγάφωνα,αν τα χει ακόμα ο αντιπρόσωπος σε stock...
Aν θέλεις όμως πολλά μπάσα από όσο γίνεται μικρότερη καμπίνα,τότε κάτι σε PMC...αλλά με εκπτώσεις στη μεσαία.Πολλοί εδώ υποστηρίζουν και τη λύση των ενεργών ηχείων κάτι που σου εξασφαλίζει άψογο ματσάρισμα αλλά δεν ξέρω αν το αντέχεις ...ψυχολογικά...:128:

D

Deleted member 23222

Guest

Αλλά για τα Xavian θεωρώ οτι ο Audia 50 δεν κάνει...το ηχειάκι θέλει ακαριαία ρεύματα για να αποδώσει τις εξαιρετικές του δυναμικές...

Reaction score
3

Δηλαδη να μην κοιταξω καθολου τα δαπεδου της xavian ε?Ουτε με καποιον πιο ισχυρο ενισχυτη?θα ναι μεγαλα για τον χωρο?

D

Deleted member 23222

Guest

Δηλαδη να μην κοιταξω καθολου τα δαπεδου της xavian ε?Ουτε με καποιον πιο ισχυρο ενισχυτη?θα ναι μεγαλα για τον χωρο?
Έχω ακούσει τα mediterranea αλλά μπουμάριζαν τόσο πολύ που δεν μου άρεσαν καθόλου...ίσως να έφταιγε ο χώρος...δεν σου συστήνω τα 360 γιατί...νομίζω δεν υπάρχουν πια στον αντιπρόσωπο,αλλιώς τα θεωρώ ότι καλύτερο έχω εγώ ακούσει έως σήμερα.
Ως ενεργά θα σου σύστηνα να ακούσεις τα ΑΤC αλλά τουλάχιστον τα κατοστάρια,βάσης...αν το κόστος τους είναι στο μπάτζετ σου (κανα δεκαχίλιαρο)...εξαιρετικά, όσο δυναμώνεις διαπιστώνεις οτι δεν υπάρχουν τέτοιες δυναμικές και ομοιογένεια ταυτόχρονα...

D

Deleted member 23222

Guest

Αααα και μη μου πείς ότι τα ΑΤC δεν είναι όμορφα...όπως κάποιοι άλλοι, γιατί το ηχείο πρέπει να δείχνει και να είναι στιβαρό...όχι κομοδίνο για τις κάλτσες...

D

Deleted member 23222

Guest

Σίγουρα πολλοί θα σου έλεγαν οτι Xavian και ATC πρεσβεύουν δύο σχολές στον ήχο με διαφορετικές αντιλήψεις,σωστά,αλλά αν δεν τα ακούσεις, δεν θα γνωρίσεις δύο άριστους αντιπρόσωπους αυτών των σχολών...

D

Deleted member 23222

Guest

Επίσης και τα παθητικά της ATC είναι πολύ καλά ηχεία,αλλά άσχετα με το τι λένε πολλοί,θέλουν ισχύ και "ποιοτικά" ρεύματα για να σε αποζημιώσουν...

Reaction score
249

Βέβαια, ήχαν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση. αλλά αυτό δε μας πολυενδιαφέρει...

επίσης, κοστίζουν όσο 4 μεγάλα σουβ της BMW. Αλλά αυτό, επίσης δε μας ενδιαφέρει.[/QUOTE]

Ρε κωστα απο οτι καταλαβα οχι οτι δε σου αρεσουν οι λαμπατοι αλλα δεν εχεις χωρο air condition και λεφτα για αυτο προτιμας τα φηφιακα!!!:143: :116:

Reaction score
684

Φίλε gpol εντυπωσιακά τα firebird δεν τα γνωρίζω ώμος δεν τα έχω ακούσει. Δώσε καμία πληροφορία-εμπειρία?
Το ηχειο ειναι βασικα πολυ ακριβες δηλαδη δεν εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηρα οποτε εαν θες να το φερεις στα μετρα σου απλα κοιταζεις να επιλεξεις τα καταλληλα συνοδα. Επισης ειναι αρκετα ευκολοδηγητα.

Καποτε τα ειχα ακουσει να οδηγουνται απο τους ενισχυτες της Wavac MD-805 (55 Wrms) και αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα φιλος της λαμπας οφειλω να ομολογησω οτι ο συνδυασμος ηταν πραγματικη μαγεια.... Δεν υπαρχουν πολλα ηχεια που να παιζουν καλυτερα κατα τη γνωμη μου αλλα ειναι ψιλοακριβουλια...

Το μεγαλο μειονεκτημα των Firebird ειναι κατα τη γνωμη του οτι σχεδον με τα ιδια σχεδον λεφτα αγοραζεις τα Tidal Amea (χωρις τις βασεις τους) τα οποια ανηκουν σε εντελως αλλη κλαση...

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

πόσο δίκιο έχεις.,...

δε τα άκουσα στο δικό μου σπίτι, τα άκουσα στο σπίτι ενός πλούσιου ανθρώπου, με ηχεία πολύ πιο ακριβά από τα δικά μου (πάνω από το 10-πλάσιο κοστολόγιο είναι τα ηχεία του σε σχέση με τα μαγκ 3,6), όπου πήγα τον ενισχυτή μου για να δω "τι πσάρια πχιάνει" σε σχέση με τα ενισχυτικά του.

φυσικά, χάρηκα πολύ όταν δεν μπορούσα ούτε γω ούτε αυτός να καταλάβουμε ηχητική διαφορά ανάμεσα στα 2 εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας ενισχυτικά.

"το κατάφερα" (είπα μέσα μου) να έχω αυτό τον ήχο στο 1/1000 του κόστους που πλήρωσε αυτός....:126:
στοιχημα οτι ο τυπος χρησιμοποιουσε λαμπατο προενισχυτη!!

D

Deleted member 23222

Guest

Βέβαια, ήχαν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση. αλλά αυτό δε μας πολυενδιαφέρει...

επίσης, κοστίζουν όσο 4 μεγάλα σουβ της BMW. Αλλά αυτό, επίσης δε μας ενδιαφέρει.

Ρε κωστα απο οτι καταλαβα οχι οτι δε σου αρεσουν οι λαμπατοι αλλα δεν εχεις χωρο air condition και λεφτα για αυτο προτιμας τα φηφιακα!!! [/QUOTE]
:142::142::142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.469
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

στοιχημα οτι ο τυπος χρησιμοποιουσε λαμπατο προενισχυτη!!

έχασες το στοίχημα.

είχε έναν τζεφ ρόλαντ με τροφοδοτικό σε δεύτερο σασσί που είχε μπαταρίες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas