my diy system..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: my diy system..

Τελικα εισαι μαστορας ...βρε μαστορα...μπραβο παλλικαρι μας,παντα τετοια..

Βαλλε αν θες καναδυο φωτο των τελικων που εχεις φτιαξει απο αλλες γωνιες,πλαινη και τον πισινο τους:137::137:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Ο Βλάσσης πάντα εχει ενα θέμα με τους πισινούς , ... , είτε κορασίδων ...., είτε μηχανημάτων.Χεχεε,
Το κακό είναι οτι εχω και γω ακριβώς το ιδιο θέμα.:137::204:

Reaction score
1.777

Ο Βλάσσης πάντα εχει ενα θέμα με τους πισινούς , ... , είτε κορασίδων ...., είτε μηχανημάτων.Χεχεε,
Το κακό είναι οτι εχω και γω ακριβώς το ιδιο θέμα.

Γιαννη το θεμα το εχεις ως passive or active; χι χι χι!!!

Reaction score
1.777

Mανο μπα .....δεν νομιζω... ο Γιαννης ειναι πολυ καλο παιδι ... και τον κ.... να του ζητησεις
θα στον δωσει!!!!!! χι χι χι !!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Σου αρεσουν τα βρωμολογα μου φαινεται

Reaction score
2.566
Παιδιά και από κοντά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το σύστημα του Τάκη...και εμφανησιακά και ακουστικά!! Είναι φοβερός μάστορας λέμε!
Μπράβο πάλι Τάκη!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

θα αρχίσω,να σφαλιαρίζω μερικούς εδω μέσα αντε μπράβο , που πήρε αέρα ο κώλος σας , μουστογριες , και πο@στόγριες.
Εσένα μωρή μουσίτσα θα σου κάνω τους otl , ψητούς απο υπέρταση 1200v ac, στην είσοδο , και μετά θα σου πω εγω active or passive, που μου έμαθες και πουστροορολογία.
Της αληνής της σιτεμένης στην κόρινθο , θα τηε βραχυκυκλώσω το σασί με τις μπορνες εξόδου , να δούμε αν θα ξαναβγάλει κίτρινους καπνούς , η θα κάνει ζτσακ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166
Απάντηση: Re: my diy system..

Παιδιά και από κοντά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το σύστημα του Τάκη...και εμφανησιακά και ακουστικά!! Είναι φοβερός μάστορας λέμε!
Μπράβο πάλι Τάκη!!

Ναι μάστορας είναι στις βαφές , στα ηλεκτρονικά , είναι κουκουρούκου/.:142:

Reaction score
1.777
Απάντηση: Re: my diy system..

Ναι μάστορας είναι στις βαφές , στα ηλεκτρονικά , είναι κουκουρούκου/.:142:
Γιαννη ξερεις οτι σε παω με χιλια! αντε μην ερθω με το cooper και σε παω κανα Μερκουρη τωρα που το εχω κανει και 220 ντεντενια!!:139:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Μήπως θες να σε παω καμιά βόλτα εγω με το VTR τώρα που έγινε 160 ντειντένια, και 220 με νίτρα , να τα δείς ολα κωλυόμενα?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Εσυ να αφήσεις τα νομίσματα και να έρθεις εδω να σου ξεβουλώσω τα αυτιά , μπας και ακούσεις τίποτα σοβαρό επί τέλους. ΟΚ?

Reaction score
1.777

Μήπως θες να σε παω καμιά βόλτα εγω με το VTR τώρα που έγινε 160 ντειντένια, και 220 με νίτρα , να τα δείς ολα κωλυόμενα?

με αυτο το πραμα θα με πας στον Μερκουρη!! αυτο το παρκαρεις το βραδυ και το πρωι το βρισκεις αναποδα!!!:142::143::136:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!

Μπράβο μάστορα!

Αν δε βαριέσαι, πες μας και κανα δυο κουβέντες για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς (παλμογράφο, γεννήτρια, κολλητήρια κτλ.)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.153
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla