new martin logan

Reaction score
249
Απάντηση: new martin logan

να σε ρωτησω τι προενισχυτη βαζεις;
με τον ντενον 3806 το ακουσμα ειναι οντως laid back, βαζοντας ομως ενα λαμπατο που εχω το ακουσμα αλλαζει σε μπροστινο με διαβαθμιση βαθους δεν στα πεταει ομως ολα μπροστα στην ιδια ευθεια (πραγμα που δεν μ αρεσει ετσι κι αλλιως ουτε σωστο ειναι)οι φωνες ειναι ζωντανες χωρις να τρυπανε
αυτα στη δικαναλη αναπαραγωγη σε μουσικη
τωρα σε μεγαλα συμφωνικα εργα σε υψηλες εντασεις οντως τερματιζει (κατ εμε παραμορφωνει) αλλα σταθμες τετοιες με τα ατσ που ξεκινουν απο 81,5 ντ.μπ ευαισθησια θελεις πολυ σοβαρο ενισχυτη να τις βγαλεις και συνεπως κατα πολυ μεγαλυτερο κοστος απο οτι τα πιουριτυ
Βεβαια αν τα πιουριτυ τα εκαναν ολα ποιος θα επαιρνε τα σαμμιτ

Reaction score
6
Re: Απάντηση: new martin logan

f
pleo τα κεντρικα εχουν και τουιτερ;
για ποιο λογο, διασπορα;
Ναι. Και στα καινούργια ο τρόπος στήριξης του tweeter καλύπτει λιγότερη επιφάνεια από τη μεμβράνη.

Επι την ευκαιρεια θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ιδανικο κεντρικο που τα πλαισιωνουν τα purity γιατι θα με ενδιεφερε.
Πολύ καλή ερώτηση. Εγώ για τα purity θεωρώ ιδανικό το motif κι ας μην είναι ενεργο. Ο λόγος είναι τα αλουμινένια γούφερ σε σχέση με τα matinee και feature (και ας μην είναι ενεργό το motif). Το stage ταιριάζει με μεγαλύτερα μοντέλα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: new martin logan

να σε ρωτησω τι προενισχυτη βαζεις;
Επί έναν χρόνο τα έπαιζα σε άλλον χώρο με προ το Weiss Minerva.

Όταν τα επανέφερα στο σαλόνι, δοκίμασα μέσω receiver, τον Yamaha Z7, στο Zone2, αλλά ο ήχος δεν με κέρδισε.

Το τελευταίο εξάμηνο χρησιμοποιώ παθητικό προ, βελτιωμένο με υλικά αξίας περίπου 500 ευρώ. Πολύ ευχαριστημένος.

Μετά τον παθητικό προ, κάποιες φορές βάζω και tube buffer, με θετικά αποτελέσματα.

Reaction score
3.967

Επανέρχομαι δι' ολίγον στο θέμα των διακοπών κατά την παθητική οδήγηση των Purity.

Ξεβίδωσα την πλάτη του (ένα μόνο μου κάνει διακοπές) και βρήκα 2 καλώδια, ρεύματος κ γείωσης, στηριγμένα πολύ πρόχειρα πάνω στην πλακέτα.

Συγκεκριμένα, με πρεσσάρισμα πάνω στα αντίστοιχα βύσματα της πλακέτας κ με άφθονο τζόγο κ στη μάκρο κ στη μικρο κίνηση.

Σφίχθηκαν κ τα 2 με πρεσσαδόρο, η μίκρο-κίνηση αποσβέστηκε, περιμένω τώρα στην πράξη να δω πως θα συμπεριφερθεί.

Θα επανέλθω με νέα μετά από ακρόαση μερικών ημερών. Θεωρώ βέβαια το γεγονός απαράδεκτο για την ML, οσμίζομαι Κίνα στη συναρμολόγηση.

Απαράδεκτο κ το φινίρισμα της καμπίνας με την πλαστικούρα που φθείρεται πανεύκολα.:141:

Reaction score
5.614
Δεν πιστεύω να φταίει αυτό για τις διακοπές. Σε μένα κάνουν και τα δύο ηχεία διακοπές, αλλά μόνο όταν ενεργοποιώ το buffer.

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: new martin logan

Δεν πιστεύω να φταίει αυτό για τις διακοπές. Σε μένα κάνουν και τα δύο ηχεία διακοπές, αλλά μόνο όταν ενεργοποιώ το buffer.
Συντονισμοί,
κοίταξε αυτό που ανέφερα.

Reaction score
3.967

Έχω.
Μίλησα με Τσαντουλή στην έκθεση, θα μου δώσει το μέηλ του σχεδιαστή μπας κ βρώ άκρη.

Reaction score
11

...οσμίζομαι Κίνα στη συναρμολόγηση.

Απαράδεκτο κ το φινίρισμα της καμπίνας με την πλαστικούρα που φθείρεται πανεύκολα.:141:
1)Μου φαίνεται πως δεν έχεις δει γνήσιο κινέζικο ηχείο...

2)Τα κινέζικα ούτε πλαστικούρα έχουν ούτε φθείρεται πανεύκολα...

:107:

Reaction score
249

ειπα κι εγω το ξανανοιξατε το θεμα να πειτε κατι σοβαρο:138:

Reaction score
11

ειπα κι εγω το ξανανοιξατε το θεμα να πειτε κατι σοβαρο:138:
O geomiat θέλει να πει πως: "δικαιούνται δια να ομιλούν μόνο όσοι πάνε στις εκθέσεις", αλλά ντρέπεται...

Στο κάτω-κάτω ας μας πει σε πια ιατρική θεωρία διδάσκεται κάτι τέτοιο!
Είμαι βέβαιος πως έχω δίκιο κι ας είμαι (χειρο)πρακτικός...

Reaction score
3.967

O geomiat θέλει να πει πως: "δικαιούνται δια να ομιλούν μόνο όσοι πάνε στις εκθέσεις", αλλά ντρέπεται...

Στο κάτω-κάτω ας μας πει σε πια ιατρική θεωρία διδάσκεται κάτι τέτοιο!
Είμαι βέβαιος πως έχω δίκιο κι ας είμαι (χειρο)πρακτικός...

Κοινωνική δεοντολογία εικονικής κοινότητας λέγεται κύριε...:109:

Reaction score
11

Κοινωνική δεοντολογία εικονικής κοινότητας λέγεται κύριε...:109:
Εδώ που τα λέμε έχεις δίκιο...

Ωστόσο πρέπει να πω πως είμαι κατά των εκθέσεων και υπέρ των διακρατικών, μπαρδόν, διαπροσωπικών σχέσεων και ακροάσεων...

Reaction score
29.535

Πωωω ρε φούστη μου ο φροιντ πέθανε , ο χέντριξ το ιδιο , ο των doors το ιδιο και εγω δεν αισθάνομαι καλά τελευταία.
gEOMIAT ,αντε αγοράκι μου να πάρεις κανά σοβαρό ηχείο , και αφού θες πάνελ , πάρε κανά magnepan να βρείς την υγειά σου.
caravelle , αιντε μάναμ και συ , να διαβάσεις για να δικαιούσαι να ομιλείς , και μετά αντε πάρε και εσυ κανά σοβαρό ηχείο επίσης , για να ξαναδικαιούσαι να ομιλείς , ισότιμα πλέον , οχι μόνο εν μέσω εκθέσεων , αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων μετ ακροάσεων.:204::626:

Reaction score
11

Πωωω ρε φούστη μου ο φροιντ πέθανε , ο χέντριξ το ιδιο , ο των doors το ιδιο και εγω δεν αισθάνομαι καλά τελευταία.
Με αυτά που λες...

(Και είσαι και το πρότυπό μου στην υπεράσπιση των ιδεωδών της ASUS ST (PCI)).

:142:

Reaction score
5.614
Εγώ πάντως εγκατέλειψα την ιδέα της παθητικής ενίσχυσης των Purity.

Θα προτιμήσω να διπλοενισχύσω τα Klipsch THX Ultra2 και να αφήσω τα Purity στην "ICEχία" τους! :116:

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: new martin logan

Εγώ πάντως εγκατέλειψα την ιδέα της παθητικής ενίσχυσης των Purity.

Θα προτιμήσω να διπλοενισχύσω τα Klipsch THX Ultra2 και να αφήσω τα Purity στην "ICEχία" τους! :116:
Να σου πώ...:145:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members