Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1.457
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Στο site της Hdi αναφέρει τα εξής:

HDI Dune would like to announce its new strategy of hardware upgrade of all the products manufactured in Taiwan.

We would like to inform our users that for all the new models of our players including Dune HD Max, Dune HD Smart B1 / H1 / D1, in the future they will be able to upgrade the main boards of these players in any of our authorized service centers (distributor place in corresp. country) with changing the current main board on 8642 chip to the board with 8646 chip. Of course, all the advantages of 8646 architecture will be available to our users this way: including 1Gbit Ethernet and faster Blu-ray discs and images loading because of the 800MHz speed of those new chips.

For Dune HD Max users this upgrade will mean a change of the main board in the unit provided by a customer. For Dune HD Smart players in good conditions it will be just substituting H1 / B1 / D1 module to H2 / B2 / D2 one (on 8646 chip) respectively (no upgrading work needed). And of course such upgrade for any of the models will be significantly cheaper than buying a new player.

Please also note, as manufacturing just one board is much easier and faster procedure than manufacturing an entire new player we are sure that our users making the pointed upgrade for Dune HD Max player will be the first owners of the solution based on the 8646 chip (also comparing with the future products on this chip from our competitors). And the modules upgrade for Dune HD Smart will be available not later than the new competitive players on the same chip.

We would like to note that according to our expectation the first mass production 8646 chips should be available from the manufacturer around Q1 2011 (definitely not in 2010!).

But whatever would be the real date of the new chips availability, we can assure our users that the pointed upgrade will be available during 1 month after Sigma Designs starts supplying the 8646 chips.

And most importantly HDI Dune is intending to keep the same tactics in the future when any new interesting models of the chips from Sigma Designs are coming. All our customers for the models made in Taiwan (currently Max and Smart line) should be sure that we'll be supporting them all the time to ensure that they always have the most up to date equipment at their home with minimal expenses.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλη κινηση- αν και λιγο περιεργη, που μαλλον δικαιολογειται απο την μη μαζικη παραγωγη, τουθ΄οπερ "καλο για ολους". Κι αυτη ξαναπληρωνεται, κι εμεις ευχαριστημενοι με τα νεα κολπα. ΟΚ!
Λεο, ανοιξες το νεο κουτακι;

Reaction score
1.457

Δεν παρέλαβα ακόμη,κάτι το πρήξιμο που είχα μέχρι σήμερα το πρωί με το δόντι και κυρίως ότι περιμένω να πάω για παραλαβή μόλις από το hitech επιστρέψουν το demo μαζί με ένα σκληρό δίσκο δικό μου,που έχουν για τεστ στο επόμενο τεύχος.Μες τη βδομάδα θα παραλάβω μάλλον.Να πάω μια και καλή και για τα δύο(Max & σκληρό).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Δεν παρέλαβα ακόμη,κάτι το πρήξιμο που είχα μέχρι σήμερα το πρωί με το δόντι και κυρίως ότι περιμένω να πάω για παραλαβή μόλις από το hitech επιστρέψουν το demo μαζί με ένα σκληρό δίσκο δικό μου,που έχουν για τεστ στο επόμενο τεύχος.Μες τη βδομάδα θα παραλάβω μάλλον.Να πάω μια και καλή και για τα δύο(Max & σκληρό).
Οταν παραλαβω demo με το νεο τσιπακι μηπως θα ηθελες και αυτο?
Ρωταω, μηπως...:121::142:

Reaction score
1.457

Εννοείται!
Ούτε που θα το ανοίξεις!Πρώτα θα το πάρω εγώ για τεστ!:116:

Reaction score
1.457

Στον Ανδρέα αναφέρομαι Βαγγέλη,σχετικά με το Max όταν θα έρθει με τα νέα τσιπάκια(Μάρτιο-Απρίλιο του 2011).
Το δικό σου φυσικά και μπορείς να το ανοίξεις όταν το παραλάβεις αύριο!:116:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Στον Ανδρέα αναφέρομαι Βαγγέλη,σχετικά με το Max όταν θα έρθει με τα νέα τσιπάκια(Μάρτιο-Απρίλιο του 2011).
Το δικό σου φυσικά και μπορείς να το ανοίξεις όταν το παραλάβεις αύριο!:116:
Ναι, το καταλαβα...μετα:135:
Αυριο λεει το στελνει - θα δουμε!

Reaction score
0
δεν ειναι λιγο βλακεια δλδ να αγορασει καποιος αυτη την περιοδο media player εφοσον θα βγει απο στιγμη σε στιγμη το νεο τσιπ?και για ποιο λογο να εξαγει στην αγορα η dune τα smart h/d/b 1 αφου σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα εξαγουν τα αντιστοιχα 2?για κορόιδα ψαχνει?

Reaction score
784

Εξαρταται απο την τιμη των Η2/D2/B2/MAX2 κτλ ...

Reaction score
0
Παιδιά είμαι άτυχος. Περιμένω με Curier , εδώ στην Κρήτη , κάθε μέρα απο την περασμένη Παρασκευή το Max , αλλά είμαι θύμα της απεργίας των καραβιών. Αντε να δούμε πότε θα έρθει... Καλημέρα σε όλους....!!!

Che

Reaction score
0

Υπαρχει καμια περιπτωση να αναβαθμιζονται και τα prime 3 απο 8642 σε 8646 ? γιατι η HDI δεν αναφερει τιποτα στην ανακοινωση......

Reaction score
0

δηλαδη να ρωτησω κατι...ειναι καλυτερο να περιμενω να ερθουν τα καινουρια?
γιατι ειχα ψηθει πολυ για το H1....

Reaction score
2

Ποιο ειναι το πιο οικονομικο απ ολα για να παιζεις Bluray iso + folder μεσω ethernet (ριπαρισμενα σε δικτυακο δισκο) ?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.205
Τι παραπάνω περιμένετε να κάνει το καινούριο chip, εκτός του ότι είναι το καινούριο γιατί απαιτείται η ετήσια ανανέωση?

Από το site της Sigma:

Additional features over the SMP8642 include support for:
  • Higher-performance CPU with L2 cache
  • Transport stream inputs
  • MLC NAND flash
  • SPI NOR flash
  • 10/100/1000 Ethernet
Σε εικόνα δε βλέπω διαφορές, απλώς αλλάζουν οι onboard δυνατότητες. Αλλοι που ξέρουν περισσότερα, ίσως μας διαφωτίσουν.

Reaction score
0
ποιο δυνατό chip με gigabit ethernet
Λογικά τα bluray ISO και ολόκληρη δομή θα τα παίζει χωρίς πρόβλημα και χωρίς να φτάνει στα όριά του

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.265
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

ποιο δυνατό chip με gigabit ethernet
Λογικά τα bluray ISO και ολόκληρη δομή θα τα παίζει χωρίς πρόβλημα και χωρίς να φτάνει στα όριά του
Μα ήδη δεν έχουν πρόβλημα με αυτά..

Reaction score
0
Τι παραπάνω περιμένετε να κάνει το καινούριο chip, εκτός του ότι είναι το καινούριο γιατί απαιτείται η ετήσια ανανέωση?

Από το site της Sigma:

Additional features over the SMP8642 include support for:
  • Higher-performance CPU with L2 cache
  • Transport stream inputs
  • MLC NAND flash
  • SPI NOR flash
  • 10/100/1000 Ethernet
Σε εικόνα δε βλέπω διαφορές, απλώς αλλάζουν οι onboard δυνατότητες. Αλλοι που ξέρουν περισσότερα, ίσως μας διαφωτίσουν.

800mhz....+ Macrovision.......

Reaction score
0
Θέλω να παρακαλέσω τους ειδήμονες να με πληροφορήσουν αν η σειρά SMART παίζει .srt υπότιτλους ενσωματωμένους σε MKV μέσω του MKVtoolnix (Extra Option-Compression: none).
Ρωτάω γιατί όσες φορές έχω δοκιμάσει, έχω ήχο αλλά δεν έχω video.

Reaction score
0
Θέλω να παρακαλέσω τους ειδήμονες να με πληροφορήσουν αν η σειρά SMART παίζει .srt υπότιτλους ενσωματωμένους σε MKV μέσω του MKVtoolnix (Extra Option-Compression: none).
Ρωτάω γιατί όσες φορές έχω δοκιμάσει, έχω ήχο αλλά δεν έχω video.
Σε τι τα εχεις δοκιμάσει ? (δεν το αναφέρεις..) Αυτό μου θυμίζει πάντως το πρόβλημα του mkv header compression ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.313
Members
38.170
Νεότερο μέλος
cuernos