Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
784
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Δεν νομιζω οτι γινεται φιλε μου...
Τουαχιστον στο prime (που εχει ιδιο fw) δεν μπορουσες να το κανεις.

Reaction score
1.457

Προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Reaction score
1.457

Έχω το dune max και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω password στη πρόσβαση του εσωτερικού σκληρού δίσκου.
Ευχαριστώ
Από εξωτερικό το πήρες?Πόσο πήγε αν επιτρέπεται?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σε ερωτηση μου ποτε θα΄ρθουν εδω μου ειπαν:"No, we can't. Only the local dealers can answer this kind of questions." Δηλ απο μερα σε μερα!

Reaction score
402

Aυτο σε καλυπτει? :126:
Θα χρειαστω την βοηθεια σας.
Aκολουθησα τον οδηγο αλλα δεν καταφερα να κανω το Dune να παιξει τα αρχεια (bluray discs ριπαρισμενα σε φακελο) μεσω του zappiti ενω το κανονικο interface του dune τα παιζει.
1) Απο οτι καταλαβα το λαθος μου ειναι στo “Rewrite absolute path when exporting”

Εχω εναν εξωτερικο σκληρο που τον συνδεω με esata στο dune. Στον σκληρο οπου τον εχω ονομασει "Criterion Bluray 01" εχω την καθε ταινια στο φακελο της πχ "The thin red line" "Breathless" κτλ
Τι πρεπει να γραψω στο “Rewrite absolute path when exporting” ωστε να τις παιζει;
αυτο που ειχα βαλει ηταν Criterion Bluray 01://

2) Γνωριζει κανεις αν το Yadis/zappiti ή καποιο αλλο σου επιτρεπει να παιξεις την ταινια με εξωτερικους υποτιτλους;
Kατα την αναπαραγωγη μεσω zappiti εμφανιζει εκεινο το μενου που βγαζει το dune "Open - Browse - Cancel"; Αμα την εμφανιζει λογικα θα μπορεις να επιλεξεις OPEN και να αναπαραγεις το αρχειο m2ts με εξωτερικους υποτιτλους..

Reaction score
402

2) Γνωριζει κανεις αν το Yadis/zappiti ή καποιο αλλο σου επιτρεπει να παιξεις την ταινια με εξωτερικους υποτιτλους;
Kατα την αναπαραγωγη bluray folder μεσω zappiti εμφανιζει εκεινο το μενου που βγαζει το dune "Play - Open - Cancel"; Αμα την εμφανιζει λογικα θα μπορεις να επιλεξεις OPEN και να αναπαραγεις το αρχειο m2ts με εξωτερικους υποτιτλους..
.

Reaction score
0
Χαιρετώ τους κυρίους,
Μ' ενδιαφέρει το D1, κυρίως λόγω οθόνης, αλλά και γιατί χρησιμοποιώ USB εξωτερικό δίσκο WD Passport Elite για τις αναπαραγωγές μου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τα παρακάτω:
1. Τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν ισχύουν για το μηχανάκι της δοκιμής και μόνο, ή υπάρχουν υποψίες ότι όλη η σειρά ενδέχεται να έχει πρόβλημα;
2. Το remote control τι κατασκευή είναι; Είναι άνετο στη χρήση του ή έχει σκληρά πλήκτρα, τρίζει κλπ. Ελπίζω, είναι εύλογο το ερώτημά μου..
3. Συγκεκριμένα, από που μπορούμε να τα προμηθευθούμε; Μένω στη Γλυφάδα.
4. Εγγύηση;

Ελπίζω να μη σας κούρασα!

Reaction score
1.457
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Χαιρετώ τους κυρίους,
Μ' ενδιαφέρει το D1, κυρίως λόγω οθόνης, αλλά και γιατί χρησιμοποιώ USB εξωτερικό δίσκο WD Passport Elite για τις αναπαραγωγές μου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τα παρακάτω:
1. Τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν ισχύουν για το μηχανάκι της δοκιμής και μόνο, ή υπάρχουν υποψίες ότι όλη η σειρά ενδέχεται να έχει πρόβλημα;
2. Το remote control τι κατασκευή είναι; Είναι άνετο στη χρήση του ή έχει σκληρά πλήκτρα, τρίζει κλπ. Ελπίζω, είναι εύλογο το ερώτημά μου..
3. Συγκεκριμένα, από που μπορούμε να τα προμηθευθούμε; Μένω στη Γλυφάδα.
4. Εγγύηση;

Ελπίζω να μη σας κούρασα!
1.Νομίζω ότι ήταν τυχαίο το πρόβλημα με το demo της δοκιμής,στα υπόλοιπα δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

2.Το remote είναι ίδιο με αυτό των Prime/Base 3.0 τυπικής κατασκευής,μαλακά πλήκτρα,εύχρηστο,κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχει.

3.Στείλε p.m στον ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. στην Ηλιούπολη βρίσκεται.

4.Πάλι θα σου πει ο Ανδρέας,νομίζω είναι 2 χρόνια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

1.Νομίζω ότι ήταν τυχαίο το πρόβλημα με το demo της δοκιμής,στα υπόλοιπα δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

2.Το remote είναι ίδιο με αυτό των Prime/Base 3.0 τυπικής κατασκευής,μαλακά πλήκτρα,εύχρηστο,κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχει.

3.Στείλε p.m στον ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. στην Ηλιούπολη βρίσκεται.

4.Πάλι θα σου πει ο Ανδρέας,νομίζω είναι 2 χρόνια.
Ευχαριστώ!

Reaction score
18

Κυριε ΑΝΔΡΕΑ με τα μικρα τι γινεται;Μπορουμε να τα βρουμε εδω στην γυρα;Και αν ΝΑΙ
που μπρεεε;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κυριε ΑΝΔΡΕΑ με τα μικρα τι γινεται;Μπορουμε να τα βρουμε εδω στην γυρα;Και αν ΝΑΙ
που μπρεεε;
Γιατι στη γυρα; αφου ξερεις το...κεντρο!:135:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ