Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Από εξωτερικό το πήρες?Πόσο πήγε αν επιτρέπεται?Έχω το dune max και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω password στη πρόσβαση του εσωτερικού σκληρού δίσκου.
Ευχαριστώ
Θα χρειαστω την βοηθεια σας.Aυτο σε καλυπτει? :126:
:607::607::607:Παραλαβη αυριο, διαθεση απο μεθαυριο...
.2) Γνωριζει κανεις αν το Yadis/zappiti ή καποιο αλλο σου επιτρεπει να παιξεις την ταινια με εξωτερικους υποτιτλους;
Kατα την αναπαραγωγη bluray folder μεσω zappiti εμφανιζει εκεινο το μενου που βγαζει το dune "Play - Open - Cancel"; Αμα την εμφανιζει λογικα θα μπορεις να επιλεξεις OPEN και να αναπαραγεις το αρχειο m2ts με εξωτερικους υποτιτλους..
1.Νομίζω ότι ήταν τυχαίο το πρόβλημα με το demo της δοκιμής,στα υπόλοιπα δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.Χαιρετώ τους κυρίους,
Μ' ενδιαφέρει το D1, κυρίως λόγω οθόνης, αλλά και γιατί χρησιμοποιώ USB εξωτερικό δίσκο WD Passport Elite για τις αναπαραγωγές μου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τα παρακάτω:
1. Τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν ισχύουν για το μηχανάκι της δοκιμής και μόνο, ή υπάρχουν υποψίες ότι όλη η σειρά ενδέχεται να έχει πρόβλημα;
2. Το remote control τι κατασκευή είναι; Είναι άνετο στη χρήση του ή έχει σκληρά πλήκτρα, τρίζει κλπ. Ελπίζω, είναι εύλογο το ερώτημά μου..
3. Συγκεκριμένα, από που μπορούμε να τα προμηθευθούμε; Μένω στη Γλυφάδα.
4. Εγγύηση;
Ελπίζω να μη σας κούρασα!
Λες να μην ισχυει το 499€;Τιμη για το MAX εχουμε?
Ευχαριστώ!1.Νομίζω ότι ήταν τυχαίο το πρόβλημα με το demo της δοκιμής,στα υπόλοιπα δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.
2.Το remote είναι ίδιο με αυτό των Prime/Base 3.0 τυπικής κατασκευής,μαλακά πλήκτρα,εύχρηστο,κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχει.
3.Στείλε p.m στον ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. στην Ηλιούπολη βρίσκεται.
4.Πάλι θα σου πει ο Ανδρέας,νομίζω είναι 2 χρόνια.
Λ.Τ. ΜΑΧ 590 €Τιμές θα μας δώσει ο Ανδρέας,παιδιά!
Γιατι στη γυρα; αφου ξερεις το...κεντρο!:135:Κυριε ΑΝΔΡΕΑ με τα μικρα τι γινεται;Μπορουμε να τα βρουμε εδω στην γυρα;Και αν ΝΑΙ
που μπρεεε;