Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Πηγα μια βολτα στου Νικου το μαγαζι για ασχετο λογο και εκατσα 3 ωρες επειδη ειχα αλλο ραντεβου και επρεπε να φυγω.Αλλοιως θα ημουνα εκει ακομα.Εγκαρδιο και φιλοξενο το παλικαρι μας.

Γεμισε το ματι μου κυπελα απο βραβεια για συμμετοχες σε μουσικους διαγωνισμους αυτοκινητων.Οχι απο αυτα που ακους το μπασο απο την γωνια και μετα 3 λεπτα σκαει μυτη ενα Yugo.Αλλα απο υλοποιησεις hiend μεσα στον δυσκολο χωρο του αυτοκινητου.
Ηθελε να μου μιλησει και για hifi σε νταλικα......αλλα του επιασα κουβεντα για την οικονομικη κριση και ξεχαστηκε:107:
Αφου εξαντλησαμε τα του autο ανεβηκαμε στο παταρι................ για αλλα κολπα.
Ου να μου χαθειτε κοπροσκυλα

Στερεοφωνικα και αυτα βεβαιως.
Ανεβαινοντας περιμενα καποια υλοποιηση αυτοκινηταδικη με τιποτα παρεξενα Πιονερια και σαμπ και τελικους 2Χ1800 βατ αυτοκινηταδικους.....
Αμ δε,..........Sansui προ τελικος και Equalizer και Marantz Kis και κατι μικρα ηχειακια με 2 6,5αρια και ενα τουητερ.Μπαφλα οσο το 6,5αρι ,υψος σαν το μπουτι του Φασουλα .
Και πεφτει το πρωτο ασμα και πεφτουν και τα σαγονια μου....
Μεγαλος ηχος ρε παιδια....απλωμα ορχηστρας και σε πλατος και σε βαθος,εστιαση οργανων υποδειγματικη(αφου παιζουν αυτα ετσι θα παιζουν και τα Tidal σκεφτηκα:114:)
Στις φωνες σου ρχοτανε να απλωσεις το χερι να ...πιασεις την τραγουδιστρια.Οταν εβαλε Λενα Πλατωνος δεν μουρθε βεβαια....
Να μην τα πολυλεω εξαιρετικα ηχεια και εξαιρετικο στησιμο.Λογω κατασκευης και μοναδων στα χαμηλα-χαμηλα λιγο γονατισε βεβαια αλλα ποιος ακουει Μπαχ σημερα? Κατα τα αλλα μεγαλος ηχος.Και τοτε καταλαβα την ερωτηση που μου ειχε κανει νωριτερα αν ακουω με τα ματια.(αλλο περιμενα -αλλο βρηκα)
Απιθανο συστηματακι για χωρο 25 τ.μ. περιπου
Λεπτομερες,αναλυτικο,εστιασμενο,μουσικοτατο.

Μαστορακο μου υποκλινομαι.Με γηϊνα υλικα εφτιαξες θεϊκη συνταγη

ΥΓ Την λοξα την εχει βεβαια απο τις πολλαπλες συμμετοχες στους μουσικους διαγωνισμους που εχει συμμετασχει.Ακουγα την εκπληκτικη Αλεξια και αυτος με ρωταγε σε κλιμακα 1-20 ποσο βαζω για την αποδοση του ηχειου στα 100-200Ηz.......:139::140:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.263
Μπραβο, πολυ ομορφα!
πες μας βρε Μανο κ δυο λογακι ακομα ομως παραπανω...

Δεν ερχεται και στη Σαλονικη να μας ρυθμισει λιγο καλυτερα το στερεο-φονικο του αυτοκιητου μας...!:138::138::138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

Aσε να βαλει καμμια φωτο πρωτα ρε φωτοχαλια και μετα θα μπουμε και σε λεπτομερειες.
Για το στερεο-φονικο σου θες δικηγορο:146::146::146:

Μια γρηγορη διορθωση.Αδικησα την Λενα Πλατωνος.Εννοουσα την Νενα Βενετσανου,ειναι η ηλικια βλεπετε και τοoooooo.............. Emental πως τολενε

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μάνο καθώς και για την χιουμοριστική περιγραφή.
Μόλις τελειώσω κάποια δουλειά θα ανεβάσω φωτο.

kotsidisjohn πολύ θέλω ν' ανέβω επάνω να δω και τους συγγενείς μου, πάντως όταν τα καταφέρω θα ειδοποιήσω να βρεθούμε :619:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τωρα που το ειδα.....
Φτανοντας δεν βλεπω κανενα μεσα εκτος απο τον ασπρουλη του αβαταρ.
Σηκωνει την μουσουδα του και με φερμαρει...Να μπω η οχι σκεφτομαι...
Στην πορεια γιναμε φιλοι με τον ............Woofer.Παλι καλα που δεν τον φωναζει Crossover η κουραμπιε

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ακου woofer!!! Τελείως πορωμένοι είσαστε εδώ μέσα... :143:

Reaction score
41

Τωρα που το ειδα.....
Φτανοντας δεν βλεπω κανενα μεσα εκτος απο τον ασπρουλη του αβαταρ.
Σηκωνει την μουσουδα του και με φερμαρει...Να μπω η οχι σκεφτομαι...
Στην πορεια γιναμε φιλοι με τον ............Woofer.Παλι καλα που δεν τον φωναζει Crossover η κουραμπιε

O woofer είναι όλα τα....αυτιά!! :138:
Πρέπει να έχει ακούσει απίστευτα πράγματα το κουκλί αυτό!

Οφείλω να συμφωνήσω (επαυξάνοντας) τα όσα έγραψε ο Μάνος!
Ο Νίκος είναι απίστευτος άνθρωπος, γνώστης, χεράς και το κυριότερο με τουπέ σε θερμοκρασίες Β.Πόλου.
Έχει φτιάξει, έχει ρυθμίσει, έχει φέρει στα ίσα τους άπειρα συστήματα, έχει γεμίσει τον τόπο κούπες, αλλά η μύτη του δεν χτυπάει ταβάνι.
Ίσα ίσα....
Μετρημένος, αφήνει χώρο να αναπτύξεις την γνώμη σου και το πιο εντυπωσιακό στο τέλος (αφού μαζέψεις το σαγόνι από το πάτωμα) σε ρωτάει ΑΝ σου άρεσε :111:

Για μένα, δεν έχει τόσο σημασία ο χώρος ή τα μηχανάκια.
Βάζω πάντα τον άνθρωπο μπροστά και ο Νίκος είναι Οικοδεσπότης.
Και κυρίως άριστος στην συμπεριφορά, στις (μετρημένες) κουβέντες του και με σωστό backround :126:

Λίγα λόγια για τον χώρο: είναι απίστευτο ένας μικρός χώρος να χωράει τόση μουσική, τόσους τραγουδιστές και τόση μελωδία.
Ησυχαστήριο, για πολλές ώρες ξεκούραστων ακροάσεων.
Δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να ακούσεις live τους τραγουδιστές σε κάποια μουσική σκηνή.
Τους έχεις live μπροστά σου.....
Σχεδόν βλέπεις πως είναι ντυμένοι

Μπράβο Νίκο!!! :624:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

θελουμε φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο περικαλουμε!!!!!!!!

Δειξε μας τα εργαλεια σου βρε παιδι μου.........:143::143:

Reaction score
28
Πηγα μια βολτα στου Νικου το μαγαζι για ασχετο λογο και εκατσα 3 ωρες επειδη ειχα αλλο ραντεβου και επρεπε να φυγω.Αλλοιως θα ημουνα εκει ακομα.Εγκαρδιο και φιλοξενο το παλικαρι μας.

Γεμισε το ματι μου κυπελα απο βραβεια για συμμετοχες σε μουσικους διαγωνισμους αυτοκινητων.Οχι απο αυτα που ακους το μπασο απο την γωνια και μετα 3 λεπτα σκαει μυτη ενα Yugo.Αλλα απο υλοποιησεις hiend μεσα στον δυσκολο χωρο του αυτοκινητου.
Ηθελε να μου μιλησει και για hifi σε νταλικα......αλλα του επιασα κουβεντα για την οικονομικη κριση και ξεχαστηκε:107:
Αφου εξαντλησαμε τα του autο ανεβηκαμε στο παταρι................ για αλλα κολπα.
Ου να μου χαθειτε κοπροσκυλα

Στερεοφωνικα και αυτα βεβαιως.
Ανεβαινοντας περιμενα καποια υλοποιηση αυτοκινηταδικη με τιποτα παρεξενα Πιονερια και σαμπ και τελικους 2Χ1800 βατ αυτοκινηταδικους.....
Αμ δε,..........Sansui προ τελικος και Equalizer και Marantz Kis και κατι μικρα ηχειακια με 2 6,5αρια και ενα τουητερ.Μπαφλα οσο το 6,5αρι ,υψος σαν το μπουτι του Φασουλα .
Και πεφτει το πρωτο ασμα και πεφτουν και τα σαγονια μου....
Μεγαλος ηχος ρε παιδια....απλωμα ορχηστρας και σε πλατος και σε βαθος,εστιαση οργανων υποδειγματικη(αφου παιζουν αυτα ετσι θα παιζουν και τα Tidal σκεφτηκα:114:)
Στις φωνες σου ρχοτανε να απλωσεις το χερι να ...πιασεις την τραγουδιστρια.Οταν εβαλε Λενα Πλατωνος δεν μουρθε βεβαια....
Να μην τα πολυλεω εξαιρετικα ηχεια και εξαιρετικο στησιμο.Λογω κατασκευης και μοναδων στα χαμηλα-χαμηλα λιγο γονατισε βεβαια αλλα ποιος ακουει Μπαχ σημερα? Κατα τα αλλα μεγαλος ηχος.Και τοτε καταλαβα την ερωτηση που μου ειχε κανει νωριτερα αν ακουω με τα ματια.(αλλο περιμενα -αλλο βρηκα)
Απιθανο συστηματακι για χωρο 25 τ.μ. περιπου
Λεπτομερες,αναλυτικο,εστιασμενο,μουσικοτατο.

Μαστορακο μου υποκλινομαι.Με γηϊνα υλικα εφτιαξες θεϊκη συνταγη

ΥΓ Την λοξα την εχει βεβαια απο τις πολλαπλες συμμετοχες στους μουσικους διαγωνισμους που εχει συμμετασχει.Ακουγα την εκπληκτικη Αλεξια και αυτος με ρωταγε σε κλιμακα 1-20 ποσο βαζω για την αποδοση του ηχειου στα 100-200Ηz.......:139::140:
εγω ακουω μπαχ !!!και πολυ μαλιστα και δοξα τω Θεω τα soavo οδηγουμενα απο τον as2000 προκαλουν σεισμο στο μικρο μου σαλονι 14 τμ !!!!!!!!!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Μια πανοραμική του χώρου,

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Τα ηχεία (στο χέρι)

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Πιό κοντινό πλάνο

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Απο αριστερά Sansui όλα με τελικό Β-3000, προ C-1000, EQ SE-2000, Tuner AKAI AT-2450
δεξιά ο Denon PMA-1500R (είναι αρκετά πιο πίσω ηχητικά απο τους δίπλα και οδηγεί μόνο sub όταν έχουμε δοκιμή. Πάνω το Marantz cd-63mkii kis

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Ε λοιπόν αυτό το ενδιάμεσο των ηχείων (επιπλάκι) βοήθησε πολύ στη μουσική σκηνή και ελαφρώς σε πιο σφιχτό χαμηλό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Αυτό το philips το βρήκα στα σκουπίδια, το επισκεύασα το καθάρισα και είναι τώρα σαν καινούργιο

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Πίσω απο τις κουρτίνες υπάρχει παντού μόνωση.

Ο χώρος δημιουργήθηκε για τις δοκιμές των ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου του caraudiotest.gr που σε λίγο θα ανέβει υπο άλλη μορφή.

Το προσπαθήσαμε πάρα πολύ και το χωροταξικό και το ηχητικό αποτέλεσμα με πολύ ξενύχτι ειδικά στα x-over (μόλις εντοπίσω εκείνη την φωτο του πανικού θα την ανεβάσω).

Reaction score
3.003
Re: Απάντηση: Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

Αυτό το philips το βρήκα στα σκουπίδια, το επισκεύασα το καθάρισα και είναι τώρα σαν καινούργιο

:111:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.156
Members