- Reaction score
- 11.236
Εντάξει, εφόσον μιλάμε για τα MG-20, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να παίξουν (με κατάλληλο ενισχυτή) στα 120 dB στο 1 μέτρο.
Πετρο τα 20αρια 120db?Εντάξει, εφόσον μιλάμε για τα MG-20, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να παίξουν (με κατάλληλο ενισχυτή) στα 120 dB στο 1 μέτρο.
Βγαλε κατι λιγο και ειμαστε ενταξει:142πρι παρουν φωτια):142:117;
Θα τα καταφέρουν.Πετρο τα 20αρια 120db?
Δηλαδη Νικ αναπτυσουν ιδιες αντασεις με τα 9800?Θα τα καταφέρουν.
Σιγά μη πάρουν φωτιά! Άμα, δε, τους κόψεις και κάτω από τα 28-30 (?) χέρτζ μάλλον θα πάνε και παραπάνω!!!Βγαλε κατι λιγο και ειμαστε ενταξει:142πρι παρουν φωτια):142:
Καλημερα Νικο και χρονια πολλα.Αντώνη, 118dB βγάζουν τα MG3.6. Τα μεγάλα MAGs είναι άλλο φρούτο (αρκεί να μπορείς να τα οδηγήσεις).
...
Δηλ Γιαννη τωρα μου λες οτι επροχθες που ακουσαμε μουσικη στο σπιτι μου πηραμε 125+ db (στο 1 μετρο)?Διοτι εαν θυμασαι τα λεντακια των 28β ψιλοκοκκινιζαν που και που!Αντώνη αν το ηχείο σου είναι 92db/w/m, τότε αυτό σημαίνει 122db/1024w/m, απο το ενα ηχείο και άλλα 3db απο το άλλο πάμε στα 125db στο μέτρο και απο τα δυο ηχεία.
Εαν τώρα για κάθε διπλασιασμό απόστασης η στάθμη πέφτει 6db , απο τα 125 στο μέτρο πάει , στα 119 στα 2 μέρα , 113 στα 4 μέτρα , 107 στα 8 μέτρα.
Επειδή εσυ δεν είσαι στα 8 μέτρα αλλά στα 6 , παίρνεις 3 db, αρα πας στα 110db.
Πάρε και άλλα 6db απο τον χώρο πας στα 116db, στα 6 μέτρα που ακούς.
Αυτό είναι , και τίποτα παραπάνω.
Καλωστον,μηπως κανεις παρεα τον τελευταιο καιρο με τον Λ.Στεφανιδη?:142για τα περι μεγαρου):142:Υπ' οψιν ότι στη 10η σειρά κέντρο στο ΜΕΓΑΡΟ φουλ ορχήστρα μαξιμουμ dB μετρημένα είναι το πολύ 90. :126:
Συνεχίστε την εκκωφαντική συζήτηση... :114:
Δηλ Γιαννη τωρα μου λες οτι επροχθες που ακουσαμε μουσικη στο σπιτι μου πηραμε 125+ db (στο 1 μετρο)?Διοτι εαν θυμασαι τα λεντακια των 28β ψιλοκοκκινιζαν που και που!
Τοτε λυπαμαι αλλα τα σαμιτ πρεπει να χτυπανε 110 db μαξ (λεγανε σε τεστ κτλ οτι με ανεση χτυπανε 120 db)γιατι οι εντασεις που παιρνω αναλογικα ειναι πολλαπλασιες.
Το ντεσιμπελομετρο μου αλλα λεει(ειναι καινουργιο ψηφιακο και καλο),και του Αργυρη (αναλογικο).Ρε γ@μωτο μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι με τις μετρησεις?Δεν βγαινουν στην πραξη τα νουμερα,βγαινουν ομως στο χαρτι!Δεν ξερω τι να πω.Οσα σου έγραψα αντώνη.
Σου είπα πόσα ακριβώς, και αν θες μπορώ να σου πω και πως να το υπολογίσεις.