- Reaction score
- 4
Είκαι κάπως οξύμωρο να έχουμε καταντήσει τόσο ΄΄ψείρες΄΄ με την ποιοτητα της εικόνας στον προβολέα μας και οταν φτάνει η ώρα να επισκεφτούμε τις κινηματογραφικές αίθουσες να αρκούμαστε στην ποιοτητα της ταινίας η οποια συνοδεύεται πολλές φορές με έντονο κόκο, με θαμπάδες, γραμμές κτλ. Κάτι το οποιο αν θα το βλέπαμε στον προβολέα μας απλά θα βγάζαμε το dvd απο το Player και θα το επιστρέφαμε πισω στο videoclub με την μία. :116: ( το έχω κάνει)
Ηθελα να ρωτήσω κατα πόσο ειναι εφικτό κάποια στιγμή να έχουμε και στο πανι του κινηματογράφου ποιότητα HD στις ταινίες?
Ειναι κατι το οποιο δεν ειναι εφικτό λογω των μεγάλων διαστάσεων της προβολής?
Απο όσο ξέρω όλες οι ταινιες γράφονται σε HD μορφή απο τις μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες.
Σίγουρα στον κινηματογράφο σε κερδίζει η ΜΕΓΑΛΗ οθόνη και δεν δίνεις τοσο βάση στην ποιοτητα της εικόνας.
Δεν ξέρω τι παιζει με τις 3d ταινίες στο σινεμά. Δεν έχω δει ποτέ.
Έχω δει μόνο blu ray 3d και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Παίζει πολύ είδωλο. :133:
Απο ήχο έχουμε πολλά forma στους κινηματογράφους και ειναι εντυπωσιακός. (Αν και βρίσκω τον ήχο σε ενα καλό home cinema ακόμα καλύτερο σε οτι αφορά την διασπορά του ήχου.)
Απο εικόνα όμως θα δουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον?
Ηθελα να ρωτήσω κατα πόσο ειναι εφικτό κάποια στιγμή να έχουμε και στο πανι του κινηματογράφου ποιότητα HD στις ταινίες?
Ειναι κατι το οποιο δεν ειναι εφικτό λογω των μεγάλων διαστάσεων της προβολής?
Απο όσο ξέρω όλες οι ταινιες γράφονται σε HD μορφή απο τις μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες.
Σίγουρα στον κινηματογράφο σε κερδίζει η ΜΕΓΑΛΗ οθόνη και δεν δίνεις τοσο βάση στην ποιοτητα της εικόνας.
Δεν ξέρω τι παιζει με τις 3d ταινίες στο σινεμά. Δεν έχω δει ποτέ.
Έχω δει μόνο blu ray 3d και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Παίζει πολύ είδωλο. :133:
Απο ήχο έχουμε πολλά forma στους κινηματογράφους και ειναι εντυπωσιακός. (Αν και βρίσκω τον ήχο σε ενα καλό home cinema ακόμα καλύτερο σε οτι αφορά την διασπορά του ήχου.)
Απο εικόνα όμως θα δουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον?