lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Το κουτακι Diseq των κεραιων επανω φταιει!
Το "θερμοκρασιας." νομιζα οτι δεν ειχε εικονα καθολου
Το "θερμοκρασιας." νομιζα οτι δεν ειχε εικονα καθολου
Δεν μπορει να διαπιστωθει ετσι απλα.Δυστυχως δεν εχω αλλο δεκτη για να δοκιμασω...
Αν ειναι διακοπτης Diseqc δικαιολογειται αυτο που εκανε???
Αν καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοια κατασταση θα ηθελα τα φωτα του.
Προβλημα θερμοκρασιας μηπως;
Άλλωστε ο φίλος αναφέρει πως τον είχε κλειστό για καμιά ώρα αλλά και πάλι δεν έπαιζε οπότε θέμα θερμοκρασίας δεν υφίσταται....Δεν θυμαμαι καποιον δεκτη να χανει το σημα απο θεμα θερμοκρασιας.
Αλλα συμπτωματα, εχουν παρουσιασει.
Δυστυχως δεν εχω αλλο δεκτη για να δοκιμασω...
Αν ειναι διακοπτης Diseqc δικαιολογειται αυτο που εκανε???
Αν καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοια κατασταση θα ηθελα τα φωτα του.
Καλησπερα,
Χθες ο spiderbox 9000 που εχω σταματησε να παιζει...
Εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει σημα. Αυτο εγινε ξαφνικα, εκει που επαιζε παγωσε η εικονα και εβγαλε μνμ "no signal"
Μπηκα στο menu στην ρυθμιση του διακοπτη diseqc και μου εβγαζε στο κεντρικο lnb στον astra strength 0 και quality 2, στο δευτερο lnb για τον hotbird το strength επαιζε απο το μηδεν εως το 30 συνεχεια πανω κατω, με quality παλι 2, το ιδιο συνεβαινε και με το τριτο lnb που στοχευε στον eutelsat με το strength να πηγαινοερχετε αναμεσα στο 0 και στο 30.
Φυσικα δεν μπορουσα να πιασω κανενα καναλι.
Προσπαθησα να το φτιαξω κανοντας reboot στο δεκτη πολλες φορες αλλα τιποτα.
Περασα την αναβαθμιση,τιποτα.
Τον εκλεισα απο διακοπτη για καμμια ωρα... παλι τιποτα.
Εβγαλα το βυσμα της κεραιας, παλι τιποτα....
Σημερα το πρωι εβγαλα παλι το βυσμα και με το που το εβαλα επανηλθε!!!!!
Τι μπορει να συμβαινει???
Ξερει κανεις????
Ξεχασα να αναφερω οτι εχω ενα diseqc 4 σε 1 της edision
Δεν ξερω αν γινεται,αν μπορουν να συνεργαστουν 2 diseq μεταξυ τους, αλλα δεν θα το δοκιμαζα.παιδιά χρόνια πολλά. χρησιμοποιώ τον 9000 με ένα EMP-Centauri diseqc 8/1 κόκκινο. θέλω να προσθέσω κι άλλους 2-3 δορυφόρους. μπορὠ να συνδέσω στην έξοδο 8 ας πούμε του diseqc 8/1 ένα 4/1 και να δουλέψει ορίζοντας αυτούς τους 4 δορυφόρους στο δέκτη στο 8 ή πρέπει να πάρω άλλο diseqc 10/1 ή 16/1;
ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.
Δοκιμασε καποιο αλλο Diseq.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ EUTELSAT 16e ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ASTRA 19.2 & HOTBIRD.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ DISEQC THΣ JOHANSSON ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟ SIGNAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ DISEQC ΤΗΣ EDISION.
NA ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ DISEQC? ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΙΟΛΑΣ ή ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ?
Δεν χρειαζεται καποιο πολυ ακριβο η' καποιο φτηνο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ SPAUN ή ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ EDISION.
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια!
Ο πατερας μου αγορασε ενα spiderbox HD 9000 αλλα κατι δεν παει καλα..
Παρολο που εχουμε συνδεσει ολα τα καλωδια σωστα συνεχιζει να μας λεει οτι καθε καναλι ειναι κωδικοποιημενο "Κωδικοποιημενο καναλι".
Το πηγε πισω στο μαγαζι που το πηρε και εκει το δοκιμασαν και δουλευε σωστα ( ολα τα καναλια)
(το πορτοκαλι λαμπακι στην υποδοχη ethernet ειναι μονιμος ανοιχτο ενω το πρασινο αναβοσινει, ετσι δεν πρεπει να ειναι?)
Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Ευχαριστω εκ των προτερων!