Spiderbox 9000HD - 7000HD.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το κουτακι Diseq των κεραιων επανω φταιει!

Το "θερμοκρασιας." νομιζα οτι δεν ειχε εικονα καθολου

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Δυστυχως δεν εχω αλλο δεκτη για να δοκιμασω...
Αν ειναι διακοπτης Diseqc δικαιολογειται αυτο που εκανε???

Αν καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοια κατασταση θα ηθελα τα φωτα του.
Δεν μπορει να διαπιστωθει ετσι απλα.
Απλως μπορει να εχει σχεση και η βροχη.
Εστω ριξε μια προχειρη ματια στην εγκατασταση σου.
Και φυσικα ελεγξε την ακρη του καλωδιου που βαζεις στο lnb in του δεκτη.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Προβλημα θερμοκρασιας μηπως;

Δεν θυμαμαι καποιον δεκτη να χανει το σημα απο θεμα θερμοκρασιας.
Αλλα συμπτωματα, εχουν παρουσιασει.

Reaction score
0

Δεν θυμαμαι καποιον δεκτη να χανει το σημα απο θεμα θερμοκρασιας.
Αλλα συμπτωματα, εχουν παρουσιασει.
Άλλωστε ο φίλος αναφέρει πως τον είχε κλειστό για καμιά ώρα αλλά και πάλι δεν έπαιζε οπότε θέμα θερμοκρασίας δεν υφίσταται....

Reaction score
0

Δυστυχως δεν εχω αλλο δεκτη για να δοκιμασω...
Αν ειναι διακοπτης Diseqc δικαιολογειται αυτο που εκανε???

Αν καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοια κατασταση θα ηθελα τα φωτα του.

Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά με άλλο δέκτη. Έχω εδώ και ένα μήνα τον Opticum HD TS 9600 και έχω σε κεντρικό πιάτο πολυκατοικίας 2 lnb για ASTRA & Hotbird. To diseqc μάλλον είναι της edision και τα καλώδια καταλήγουν σε ένα πολυδιακόπτη της edision. Στην εγκατάσταση καναλιών έκανα πρώτα εύρεση για ASTRA και μετά για Hotbird. Που και που τα κανάλια του Hotbird χάνουν το σήμα τους και πρέπει να πηγαίνω στο menu εγκατάστασης όπου εκεί βλέπω ότι ο δορυφόρος έχει ανύπαρκτο σήμα και ποιότητα. Ξαναπαίζω λίγο με τις ρυθμίσεις και τον αφήνω για 10 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται το σήμα και η ποιότητα. Κομπογιαννίτικες διαδικασίες αλλά έχουν αποτέλεσμα. Αν το dieseqc είναι δικό σου (και όχι όπως σε εμένα της πολυκατοικίας) αξίζει να πάρεις κάποιο άλλο.

Reaction score
0

Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις σας.
Μεχρι στιγμης ολα ειναι οκ. Οποτε θα περιμενω μεχρι να το ξανακανει για να δω αν φταιει το diseqc.
Εχω παραγγειλει βεβαια ενα καινουριο Diseqc spawn 4/1 απο το satplus και το περιμενω να ερθει, οποτε θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως
(Ευχαριστω πολυ τον ιδιοκτητη Κο Δημητρη για την αψογη συνεργασια που ειχαμε)

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα.
Αν υποθεσουμε οτι καποιος ειναι συνδρομητης της Forthnet και εχει ενεργοποιημενο το service+ του spiderbox με το δωρακι, υπαρχει προβλημα με την forthnet????
Πιστευω να καταλαβαινετε την ερωτηση.

Reaction score
0

Καλησπερα,
Χθες ο spiderbox 9000 που εχω σταματησε να παιζει...
Εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει σημα. Αυτο εγινε ξαφνικα, εκει που επαιζε παγωσε η εικονα και εβγαλε μνμ "no signal"
Μπηκα στο menu στην ρυθμιση του διακοπτη diseqc και μου εβγαζε στο κεντρικο lnb στον astra strength 0 και quality 2, στο δευτερο lnb για τον hotbird το strength επαιζε απο το μηδεν εως το 30 συνεχεια πανω κατω, με quality παλι 2, το ιδιο συνεβαινε και με το τριτο lnb που στοχευε στον eutelsat με το strength να πηγαινοερχετε αναμεσα στο 0 και στο 30.
Φυσικα δεν μπορουσα να πιασω κανενα καναλι.
Προσπαθησα να το φτιαξω κανοντας reboot στο δεκτη πολλες φορες αλλα τιποτα.
Περασα την αναβαθμιση,τιποτα.
Τον εκλεισα απο διακοπτη για καμμια ωρα... παλι τιποτα.
Εβγαλα το βυσμα της κεραιας, παλι τιποτα....

Σημερα το πρωι εβγαλα παλι το βυσμα και με το που το εβαλα επανηλθε!!!!!

Τι μπορει να συμβαινει???

Ξερει κανεις????

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω ενα diseqc 4 σε 1 της edision

Τελικα μου το εκανε παλι!!
Πηρα λοιπον τον δεκτη παραμασχαλα και πηγα σε ενα φιλο που εχει δορυφορικη εγκατασταση, βαλαμε το δικο μου δεκτη με τα καλωδια του κτλ και ειχα σημα μια χαρα!
Οποτε αποκλεισαμε το ενδεχομενο να ειναι προβληματικος ο δεκτης.

Κατοπιν ηρθε ο τεχνικος που ειχε κανει την εγκατασταση και αλλαξε το Diseqc, αλλα το προβλημα παρεμενε, δηλ δεν ειχα σημα καθολου!!!!!
Οποτε καταληξαμε μαλλον στο οτι το προβλημα πρεπει να ειναι καπου στο καλωδιο που κατεβαινει απο την ταρατσα στο σπιτι.
Καναμε λοιπον μια αλλαγη στο καλωδιο ελπιζοντας οτι εχουμε λυσει το προβλημα!!!!

Αυτα προς γνωση και πληροφορηση των συμφορουμιτων!!!

Χρονια Πολλα Ευτυχισμενα Χριστουγεννα και καλη Πρωτοχρονια!!!!

Reaction score
1

100 και πλέον είναι τα hd κανάλια που παρακολουθούν οι χρήστες spiderbox από ελευθέρα πάντα , Nuevo και servise σε όλο το βασικό τόξο λήψης από 42Ε μέχρι κα 30W

Επειδή όμως καλομάθαμε πλέον δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα θα έλεγα για τους Ελβετούς εγώ καμιά πρόταση εσείς θα ήταν καλό να διαβάζαμε έτσι για το καλό του 2011

http://gr.kingofsat.net/pack-ssr.php

επισις και το πολωνικο

http://gr.kingofsat.net/find.php?question=orange:144:

Reaction score
0

παιδιά χρόνια πολλά. χρησιμοποιώ τον 9000 με ένα EMP-Centauri diseqc 8/1 κόκκινο. θέλω να προσθέσω κι άλλους 2-3 δορυφόρους. μπορὠ να συνδέσω στην έξοδο 8 ας πούμε του diseqc 8/1 ένα 4/1 και να δουλέψει ορίζοντας αυτούς τους 4 δορυφόρους στο δέκτη στο 8 ή πρέπει να πάρω άλλο diseqc 10/1 ή 16/1;
ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.

Reaction score
114

παιδιά χρόνια πολλά. χρησιμοποιώ τον 9000 με ένα EMP-Centauri diseqc 8/1 κόκκινο. θέλω να προσθέσω κι άλλους 2-3 δορυφόρους. μπορὠ να συνδέσω στην έξοδο 8 ας πούμε του diseqc 8/1 ένα 4/1 και να δουλέψει ορίζοντας αυτούς τους 4 δορυφόρους στο δέκτη στο 8 ή πρέπει να πάρω άλλο diseqc 10/1 ή 16/1;
ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.
Δεν ξερω αν γινεται,αν μπορουν να συνεργαστουν 2 diseq μεταξυ τους, αλλα δεν θα το δοκιμαζα.
Πιστευω και μια μικρη εξτρα απωλεια εστω και της ταξης του 3% θα υπαρξει,οποτε καλυτερα 1 διακοπτης με 10 η' 16 θεσεις αναλογα ποσους δορυφορους μπορεις και θες να εχεις.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!

Τζωνη, ευχαριστω για την βοηθεια στον Δημητρη (satplus) την Πεμπτη, οταν καναμε την εγκατασταση σταθερου-κινητου στην ταρατσα μου!

Reaction score
0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ EUTELSAT 16e ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ASTRA 19.2 & HOTBIRD.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ DISEQC THΣ JOHANSSON ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟ SIGNAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ DISEQC ΤΗΣ EDISION.
NA ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ DISEQC? ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΙΟΛΑΣ ή ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ?

Reaction score
114

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ EUTELSAT 16e ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ASTRA 19.2 & HOTBIRD.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ DISEQC THΣ JOHANSSON ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟ SIGNAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ DISEQC ΤΗΣ EDISION.
NA ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ DISEQC? ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΙΟΛΑΣ ή ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ?
Δοκιμασε καποιο αλλο Diseq.
Τα συγκεκριμενα μαλλον δειχνουν εμπαθεια.

Reaction score
114

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ SPAUN ή ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ EDISION.
Δεν χρειαζεται καποιο πολυ ακριβο η' καποιο φτηνο.
Απλως το συγκεκριμενο εχει αναφερθει και αλλη φορα οτι δεν συνεργαζεται.

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια!

Ο πατερας μου αγορασε ενα spiderbox HD 9000 αλλα κατι δεν παει καλα..

Παρολο που εχουμε συνδεσει ολα τα καλωδια σωστα συνεχιζει να μας λεει οτι καθε καναλι ειναι κωδικοποιημενο "Κωδικοποιημενο καναλι".
Το πηγε πισω στο μαγαζι που το πηρε και εκει το δοκιμασαν και δουλευε σωστα ( ολα τα καναλια)

(το πορτοκαλι λαμπακι στην υποδοχη ethernet ειναι μονιμος ανοιχτο ενω το πρασινο αναβοσινει, ετσι δεν πρεπει να ειναι?)

Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Reaction score
114

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια!

Ο πατερας μου αγορασε ενα spiderbox HD 9000 αλλα κατι δεν παει καλα..

Παρολο που εχουμε συνδεσει ολα τα καλωδια σωστα συνεχιζει να μας λεει οτι καθε καναλι ειναι κωδικοποιημενο "Κωδικοποιημενο καναλι".
Το πηγε πισω στο μαγαζι που το πηρε και εκει το δοκιμασαν και δουλευε σωστα ( ολα τα καναλια)

(το πορτοκαλι λαμπακι στην υποδοχη ethernet ειναι μονιμος ανοιχτο ενω το πρασινο αναβοσινει, ετσι δεν πρεπει να ειναι?)

Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δες τα πμ. σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos