Article: Μια βραδιά στου ΗχοΜάρκου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Για να δωσω μια εικονα του χτεσινου συγκριτικου...

Οταν επαιζε το ΜΚ ΙΙ του Σταματη με το σιδερενιο shell και την 304 με τα Hashimoto πανω στο phono το λαμπατο του Τακη με τα καλα interconnect και τον Sansui τα μεσαια ηταν πιο "μεστα" παρα στον συνδυασμο ΜΚ ΙΙ του Μαρκου με καλωδιωση Clearaudio 36,5 εκατοστα με ξυλινο ελαφρυ headshell ,με Clearaudio κεφαλη με ψευδοbalanced συνδεσμολογια στο AQVOX σε γραμμη line στον Αμερικανο προ του Αποστολη.

Ειναι εμφανες οτι ο συνδυασμος 12 κιλα κρασι με Clearaudio πικαπ ,Benz Ace,RCM phono & Sansui επαιξε πιο αναλυτικα απο ολους τους συνδυασμους.Κανεις δεν εκανε καποια παρατηρηση,ειχαν μεινει ολοι εκστατικοι ακουγοντας Mangione.

Γι'αυτο το λογο δεν παρεστη ο Geomiat.Εχει κανει προσφατα εμβολιο Μαντσιονιτιδας και φοβηθηκε αλλεργικη αντιδραση.
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν οτι ο Sansui υπεστη εκλεκτικη μουγγαμαρα απο το αριστερο καναλι(εφαγε πιο πολυ Mangione) και δηλωσε κατηγορηματικα οτι θα πυρποληθει αν κληθει να ξαναπαιξει...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Mangione

Δεν ειναι σκοπιμο να αναφερθουμε στα Ηχεια καθοτι ειναι εγνωσμενης αξιας ,πολλαπλως τεσταρισμενα σε ποιοτικα ακουσματα και με μονη αδυναμια την ανικανοτητα τους να αποδωσουν τα λεπτοηχα μικροδυναμικα μιας συγκεκριμενης εγγραφης.
LP ,Children of Sanchez,C.Mangione :137::141::139:

Reaction score
129

Καλορίζικος λοιπόν και καλές ακροάσεις.!!

Υ.Σ
Βρε αθεόφοβε μόλις τον αγόρασες τον άνοιξες;
Το θέμα της εγγύησης –μη κακό χρειασθεί -δεν σε απασχολεί;

Reaction score
10
Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

καλημερα σας...:107:

ηταν μια υπεροχη παρεα, ενας οικοδεσποτης που δεν το ειχε και τιποτα να μας κοιμησει και να συνεχισουμε το πρωι με ΤΣΑΚ..( παναια μ ).
υπεροχα μηχανακια, υπεροχο ρακ που πηγαινε περα δωθε

επισης αυτα τα υπεροχα μικροσκοπικα ζωακια

τελος, για να πω και γω με τη σειρα μου τι μου αρεσε περισσοτερο.....
ΤΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ : νικητης η Κα Μαρκου....:137:

να μη ξεχασω το συγκριτικο που εγινε στα γαλακτομπουρικα, 3 η 4 τον αριθμο

Ευχαριστουμε το φιλο μας το Γιαννη που μας καλεσε στη γιορτη του. Και του χρονου παλι εκει.

Reaction score
1.777

Την καλημερα μου σε ολη την χαινταδικη παρεα!! ακομα εχω στα αυτια μου το γνωστο κοματι που παιζαμε χθες!! ελεος !!! οχι αλλο καρβουνο!!![Κουρκουλος]

Reaction score
2.248

Καλημέρα και από μένα.
Ολο το βράδυ έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο..... Τον Mangione να παίζει τρομπέτα :138:

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!!!! Ο John τέλειος οικοδεσπότης (αν και η κυρά του τράβηξε το ζόρι). Η παρέα ΤΕΛΕΙΑ
Φαί, ποτό και τσιγαροντουμάνι ανάμεσα σε Chuck Mangione..

Οι ακροάσεις και οι συγκρίσεις χαλαρές αφού δεν κάναμε ούτε μία φορά σιγή ιχθύος για τυχόν μικροδιαφορές.

Οι τράμπες ήταν τόσο γρήγορες που έμπαινες για κ@τούρημα με Aqvox, hasimoto, 304 και έβγαινες με diy made bt takis, 160. Το μόνο που δεν άλλαζε ήταν ο Mangione :105:

Ακούσαμε ΠΟΛΥ βινύλιο. Τα αναφοράς του Μάνου ήταν για μια ακόμα φορά top!! Ακούσαμε και pink floyd :602:
H Ανακαλωδίωση του MKII του John (clearaudio quint) ήταν επιτυχής. Μικροδιαφορές βέβαια αλλά όλες προς το καλύτερο.
To aqvox του Μάνου πολύ καλό με πολλές δυνατότητες. Οταν το ανοίξαμε (και αυτό) είδαμε τι θέλει για να γίνει πολύ καλύτερο. (Τροφοδοτικό). Ο Τακής θα αναλάβει τα καθέκαστα....
Το λαμπάτο diy phono του Τάκη ήταν αποκάλυψη. Μία minimal κατασκευή με δύο λάμπες ανά κανάλι. Clearaudio aurum και Τακής Phono έδεσαν. Λίγο gain να κατεβάσει (όπως είπε, λίγο balance να το κάνει, λίγο παραμετροποιήσιμο και θα γίνει super αναφοράς)
H benz (με 0 ώρες) καλύτερη από τις άλλες.
Το ξύλινο headshell yamamoto με 304 έδεσε.
Ο sansui καλύτερος του denon αισθητά.
κτλ κτλ κτλ αλλά μπροστά σε τέτοια παρέα τα συγκριτικά είναι δευτερευούσης σημασίας.

Περάσαμε υπέροχα. Ευχαριστούμε John για την τέλεια βραδιά !!!!! Ολα άψογα. Να είσαι πάντα καλά, πολύχρονος και πάλι και να μείνεις έτσι για πάντα... ΕΦΗΒΟΣ

Εγώ και ο John στη ρύθμιση της 304. Την είχε ρυθμίσει τέλεια !!!!
Μπράβο John

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Αν κατάλαβα καλά η φωτό είναι απο τον PIONEER SC-LX 83;

Ναι λεβεντη μου.......ειπα να δω λιγο τα εσωτερικα του μπας και του αλλαξω κανεναν πυκνωτουλι!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Καλορίζικος λοιπόν και καλές ακροάσεις.!!

Υ.Σ
Βρε αθεόφοβε μόλις τον αγόρασες τον άνοιξες;
Το θέμα της εγγύησης –μη κακό χρειασθεί -δεν σε απασχολεί;

Αμε δεν εχει κολλιτσα η πρωτη βιδα.......ε μασσαω!!!!!:142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Τελικα ποιος ηταν ο καλλιτερος πικαποσυνδυασμος βρε λεβεντες?

Μην σκεφτεστε τα παστουρμοπιτακια και απαντηστε αφοβα και ανεπηρεαστα!!!!!!:142::142:

Απο ρευματα πως ηταν τα ADA του Ποστολη μας?απο ηχο σε σχεση με τον Sansui?

Reaction score
1.815

Την καλημέρα κι από μένα!
Εγώ δε θέλω να επεκταθώ πάλι στις ακουστικές μου εντυπώσεις, τις έγραψα ούτως ή άλλως στην αρχή και όπως και να χει συμφωνώ με όλα τα παιδιά για τα αποτελέσματα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ ήθελα να πω στο Γιάννη και την οικοδέσποινα του σπιτιού την Άννα για την υπέροχη βραδυά που μας χάρισαν και οργάνωσαν! Γιάννο ελπίζω να βοήθησες κι εσύ στο μάζεμα, γιατί την πεθάναμε την Άννα σου!

Το βέβαιο είναι οτι στην αρχή έκλεψε τις εντυπώσεις το πολύ καλό σύστημά σου! Το come back όμως των γεύσεων και της κρασοκατάνυξης ήρθε μετά για να κατατροπώσει θριαμβευτικά τη μούρλα μας! Μπορεί ο ήχος να έβγαινε άψογα από το Master System tuned by GeoVaz & John Markou, αλλά τελικά επικράτησε η Master Chef Ann!!!!

Σας ευχαριστούμε και τους δυό σας για τους υπέροχους ήχους που μας χαρίσατε και τις μοναδικές γεύσης φιλοξενίας και ουρανίσκου που απολαύσαμε!
Εύγε!!!!

Reaction score
2.248

Τελικα ποιος ηταν ο καλλιτερος πικαποσυνδυασμος βρε λεβεντες?

Μην σκεφτεστε τα παστουρμοπιτακια και απαντηστε αφοβα και ανεπηρεαστα!!!!!!:142::142:

Απο ρευματα πως ηταν τα ADA του Ποστολη μας?απο ηχο σε σχεση με τον Sansui?
Θα αγοράσεις πικάπιον ; :135:
Πες το απεταξάμην τρεις φορές να σου πούμε :136:

Clearaudio emotion, με βραχίονα clearaudio satisfy, με benz ace SL, φορτωμένη στα 1000 Kohms στο RCM phono με παθητική riaa ήταν ο καλύτερος συνδιασμός.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Nαι.................τρεχω να παραγγειλλω να ολοκληρωθω και γω βρε παιδι μου!!!!!!:143::143:

απεταξάμην το πικαπ

απεταξάμην το πικαπ

απεταξάμην το πικαπ

:142:

Reaction score
1.815

Τελικά παίδες όλο και κάποιο shopping therapy γουστάρουμε να κάνουμε!
Ας πάει στα κομμάτια η κρίση! Βλάση βουυυρρρρρ για πικάπι!!!!:626:

Reaction score
3.910

Πω πω πω πώ!!!!!!!!!!!!!!1

Τι συγκέντρωση σούπερ τεκνών ήταν αυτή πουλάκια μου????

7 ρηβιούερς, 5 ιδιοκτήται συσκευών, 3-4 εμπόροι χάι ένδ, 8 αγνοί ακροαταί, 2 υπερήλικες ...και ούτε 1 μπινελίκι, ... πλην τα πολλά κ διάφορα της κας Άννας??

Τσάμπα μαζευτήκατε, τσάμπα!!

Χάι ενδ Vs παστουρμαδοπιτάκι, σημειώσατε ...3!!

Είστε τυχεροί βρέ που η γυναίκα δεν είχε κάνει σνίτσελ...θα τάχατε παρατήσει όλα στου Μάρκου κ θα κοιμόσαστε στα πατώματα ακόμη!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Τελικά παίδες όλο και κάποιο shopping therapy γουστάρουμε να κάνουμε!
Ας πάει στα κομμάτια η κρίση! Βλάση βουυυρρρρρ για πικάπι!!!!:626:

Αφου τα ειπαμε καλο μου.........απεταξάμην το πικαπ

Να μιλησουμε για ενα Dac βαρβατο η εστω βρε παιδι μου αλλον εναν KRELL 400 για διενισχυση παω πασο και με μεγαλη μου χαρα!!!!!!!

:143::142::143:

Reaction score
11.287

Ανεβαζε Νταλιπη...
Άντε βρε Πετράκη, θα μας πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο!:136:
Παίδες συγνώμη αλλά έκατσα στην τηλεόραση από τις 11 μέχρι τις 2μιση και μετά τέζα στο κρεβάτι.

Να ανεβάσει και ο Dimpas..
Τί να ανεβάσει, με τη δικιά μου μηχανή έβγαζε. Θα ανεβάσω εγώ.

Ναι άντε κοντεύω να κοιμηθώ , άντε ρε μάναμ?
Τέτοια ώρα ήδη κοιμόμουν. Για να καταλάβεις, ούτε τη φωτογραφική δεν έβγαλα από την τσάντα.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη για που μας έδωσε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε παλιοί γνώριμοι αλλά να γνωριστούμε και με άτομα που έχουμε την ίδια λόξα! Επίσης ευχαριστούμε την κυρία Άννα για τον κόπο που κατέβαλε να μας περιποιηθεί (φοβερά τα παστουρμαδοπιτάκια!)

Επί των ακροάσεων, έχω να παρατηρήσω ότι κάποιοι συνδυασμοί πάιζαν άψογα, κάποιοι άλλοι μπέρδευαν λίγο τα όργανα, κάποιοι δεν είχαν καλό χαμηλό. Δεν κράτησα όμως σημειώσεις και δε θυμάμαι ποια μηχανήματα μου άρεσαν περισσότερο, αλλά συμφωνώ με τους υπολοίπους. Θυμάμαι όμως ότι μου άρεσε πολύ το phono του Τάκη!

Επίσης πιστεύω ότι και ο ενισχυτής του Oppo και ο Sansui (έχουν 50 βατ διαφορά, από ότι πληροφορήθηκα) έχουν αρκετή ισχύ για τους αυλούς. Βέβαια δε γνωρίζω ακριβώς τα specs των 2 ενισχυτών, ούτε την εμπέδηση των Αυλών.

Reaction score
11.287

Μερικές φωτογραφίες. Με δεξί κλικ>View image γίνονται μεγαλύτερες.

Ο κύριος μαστροχαλαστής: "Πιάσε το Μπλακεντέκερ, θα του πετάξω τα σκώτια έξωωω!"

Κοντσέρτο για 4 χέρια. Μη πω και 5!

Είστε σίγουροι ότι ενώνονται μεταξύ τους πάνω στην πλακέτα οι 2 αρνητικοί πόλοι από τα πηνία της κεφαλής;; Δε φαίνεται κάτι τέτοιο εδώ.

Reaction score
11.287

Μια από τις 2 Benz.

Το ξύλινο κέλυφος με την κεφαλή του.

ΓΙΑΝΝΗΣ: "- Και φυσικά πάντα καθαρίζουμε τη βελόνα πριν από κάθε παίξιμο"
ΓΙΩΡΓΟΣ: "- ΟΧΙ με τη μπατανόβουρτσα ρεεε!!"

Reaction score
11.287

Ο Αποστόλης προθυμοποιήθηκε να συμμαζέψει τη μακαρονάδα...
Για μερικά ψητά παϊδάκια

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani