Article: Μια βραδιά στου ΗχοΜάρκου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Nαι.................τρεχω να παραγγειλλω να ολοκληρωθω και γω βρε παιδι μου!!!!!!

Δεν εχει τηλεκονττρολ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Απο ολα τα δακτυλα μονο του Κωστα ειχαν νυχακια για την ψιλοδουλεια.Των υπολοιπων κανουν για ....ααααααααααααλλες εργασιες

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Και πρώτου και καλύτερου του οικοδεσπότη που τα τρώει μανιωδώς κιόλας.
Το εκδεξιών χεράκι με το μεγάλο ρολόι μου ανήκει.:116:

Ωρα ελλάδος θρακομακεδόνων στου Μάρκου 15¨32.......:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Ας γράψω κι εγώ τα δικά μου.

Κατ αρχήν ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κυρία Μάρκου, που ανέχτηκε μια ποδοσφαιρική ομάδα, μαζί με τους αναπληρωματικούς, τόσες ώρες στο σπίτι της.
Και οχι μόνο μας άντεξε αλλά έφτιαξε και καταπληκτικά εδέσματα για να περιδρομιάσουμε.
(Μπορώ να εχω την συνταγή για την εξαιρετική πίτα που βγάλατε στην αρχή?).

Αρχίζοντας τήν ακρόαση και προλαβαίνοντας τίς ταχύτατες αλλαγές turntable & phono stage, έπιασα κάποιες διαφορές , αλλά μετά χάθηκα στον κυκεώνα...

Το κουδούνι (που δεν ακούγαμε) χτυπούσε συνεχώς και όλοι κάτι έφερναν. Αλλος πικάπ , άλλος phono stage , αλλός κρασιά. Οι περισσότεροι έφεραν γαλακτομπούρεκο.

Τα πηγαδάκια πολλά.Απο δώ άκουγες για ψαροταβέρνες , από κεί για την ανηφορική στροφή σο Διόνυσο , που είναι και test ροπής και πιό κεί 2-3 ξερογλύφονταν κάτω απ τον BENQ , εκλιπαρόντας για λίγα λεπτά home cinema.

Eγιναν συζητήσεις σοβαρές , εξομολογήθηκαν έρωτες πρός συγκεκριμένα καλώδια, αλλά τα γέλια και οι πλάκες υπερτερούσαν.
Να σκεφτείτε πως κάλυπταν την φωνή του οικοδεσπότη!!
Μέσα σ όλα αυτά τηλεφώνησε κι ο Vlasis και μας έβρισε γιατί δεν μπόρεσε να έρθει!!:143:

Γιαννάκη , πολύχρονος και πάλι, σ ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Υ.Γ.
1. Δεν θα ξανακούσω ποτέ Μαντζιόνε.
2. Ο Μάρκου είναι ΚΟΤΑ γιατί δεν τσίτωνε τον SANSUI.Φοβόταν μήπως οι Αυλοί γίνουν πύρΑυλοι.:136:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Nai μωρή λούγκρα γιατί άμα κάψω Ψωράλ που θα ξαναβρώ?
Jbl , harman και λοιπές αηδίες υπάρχουν κατά κόρον , Ψωράλ όμως δεν , άρα καλύτερα κόττα , παρά μακάκας με καμμένα Ψωράλ. Αρβανίκο....!!!!!
Υπόσχομαι όμως οτι στο επόμενο σκηνικό , θα έχουν αντικατασταθεί τα leds και οι zener και θα είμαι οκ.
Ε θα έχουν σττρώσει και οι πυκνωτάδες του θηρίου και θα μπορώ να τα χώσω , τα γκάζια χωρίς να φοβάμαι. .!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Ps εχουν μείνει μερικά cdιά κάποια παιδάκια δεν πήραν το δώρο τους φεύγοντας.

Reaction score
1.777

Nα γραψω και εγω τις ακουστικες εντυπωσεις μου. Λοιπον το phono stage του Γιωργου το εχω πλεον για αναφορα με μια μικρη ενσταση που καποιες στιγμες σε καποια ξεσπασματα ενιωθα οτι σκληρεναι στην μεσαια. Σε θεμα αναλυσης ηταν θεικο !!! ισως με λιγοτερο κερδος να περναγε απαρατηρητο. Για το λαμπατο να πω οτι το τροφοδοτικο ηταν ενα παρα πολυ απλο με συνολικη χωρητικοτητα 120 mf και ενα choke 5 henry. αυτο που μου εκανε και μενα εντυπωση ειναι οτι εχει παρα πολυ κερδος και σε καμια περιπτωση δεν σκληρεναι. το ηχοχρωμα της λαμπας εμπαινε πολυ διακριτικα και το μπασο πραγματικα δεν θυμιζε λαμπα. μια λεπτινση που γινιταν αντιληπτη εχει να κανει καθαρα με την επιλογη του πυκνωτη στην εξοδο που πρεπει να του ανεβασω λιγο την χωρητικοτητα. ευχαριστω και παλι το Γιαννη που μου εδωσε την ευκαιρια να εχω και εγω μια αναφορα στο τι εχω φτιαξει για να κανω τις οποιες αλλαγες που εχω κατα νου.Γιαννη εμεις εχουμε συνεχεια οταν θα τελειωσω το [καλο τροφοδοτικο] .

Reaction score
1.685

Το phono του Γιωργου περνει απιστευτες βελτιωσεις στην τροφοδοσια του και σε καποια επιμερους υλικα. Μπορει να γινει πργματικα παρα πολυ καλο.

Το δικο σου Τακη, ναι, τα ειπαμε.

Reaction score
11.286
Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Το κάπνισμα φυσικά απαγορευόταν...

Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης:

Reaction score
11.286

Εκτός από πιλότος ΚΑΙ χειρουργός! Το τρυπάνι σε δεύτερο πλάνο, το σφυρί δε φαίνεται.

Μερικοί θαυμάζουν τον προβολέα.

Ενώ άλλοι σφάζονταν για το γαλακτομπούρεκο!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Για το RCM μιλας η για το AQVOX ?
Γιατι εαν θελει και το RCM τροφοδοσια(ποτε το ανοιξατε?) σας χρειαζετε Petermeni επειγοντως

Reaction score
11.286

Το καλώδιο-θύμα το οποίο κολλήθηκε στο MK2. Τελικό μήκος, περίπου 50 εκατοστά.

Νέοι και χαρούμενοι κάτοχοι ΜΚ2

Και τέλος το Clearaudio με τη BENZ (διακρίνεται σε λεπτομέρεια στην ένθετη φωτό).

Reaction score
1.685

Ε,, εχω μαθει απο το δικο μου με 170.000 μF βλεπεις και ολα τα αλλα μου φαινονται "φτωχα".
Το AQVOX εχει τροφοδοσια? ειναι σιγουρο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Tο πιο γρηγορο κλειστρο του AVsite.Τραβηξε την φωτο και προλαβε να μπει στο πλανο

Reaction score
6.815

Μπράβο παλικάρια.
Πάντα τέτοια.
Αν παίξανε καλά ή όχι τα μηχανάκια δεν λέει κάτις...
Η παρέα είναι που μετράει!!:107:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.718

Μπράβο παίδες, μ΄αρέσει που σας βλέπω έτσι να μαζεύεστε.
Καλά που ήρθε κι ο Νταλίπης και είδαμε καμιά φωτό της προκοπής.
Μπράβο Πέτρο.
Από την εκδήλωση ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά τα παστουρμαδοπιτάκια που αναφέρετε.
Για πείτε καμιά λεπτομέρεια.
Χ3στηκα για τον Τσακ Μαντσιόνε.
Τον ακούω από τότε που η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη και τον έβαζε συνέχεια η ΥΕΝΕΔ.
Α ρε Ανδρέα, καλά που ίδρυσες το φόρουμ των βλαμμένων και μας φέρνει πιο κοντά.
Σαν τις καδένες φακαντόρο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.290