απλά πράγματα

Reaction score
70
Νομίζω η b&o δεν παράγει πλέον το 1000asp και ότι δεν έχει στην γκάμα ακόμα κάτι τέτοιο 4 γενιάς
Σοβαρά ?? Δεν το γνώριζα. Δηλαδή η b&o θα καταργήσει τους 1000άριδες ή απλώς δεν έχει βγάλει το 4 γενίας module?

Εταιρίες όπως η wyred4sound πως έχουν ακόμα στην λίστα τους 1000άρηδες αφού έχουν καταργηθεί???

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: απλά πράγματα

ρε πλακα μου κανετε????

Για πειτε τοτε κανα φτηνο και καλο 5μετρο κοαξιαλ?? (εχω το Belden αλλα ειναι χοντρο και δυσκαμτο, ισως απ΄αυτο χρειαστω 8-10μετρα)

Υ.Γ. ξεχασα να πω οτι το 5μετρο θα φευγει απο το hiface που ειναι πανω στην usb του λαπτοπ.
Υπαρχει προβλημα???
ολα τα 75ohm καλωδια ειναι σκληρα και δυσκαμπτα για αυτο κρατα το belden

Reaction score
140
προσθαφαίρεση στο σύστημα

έφυγε το weiss minerva και την θέση του ως πηγή πήρε το
SONY SCD-XA5400ES

είχα χρόνια να χαρώ τέτοια αγορά συσκευής !!!

Reaction score
2.002
Απάντηση: απλά πράγματα

Mπράβο ρε Αντώνη, πολύ περιποιημένα πράγματα. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που ευχαριστιέσαι το Sony πιο πολύ από το Minerva! Είναι πραγματικά εξαιρετικά και μυοχαλαρωτικό θα έλεγα!

Καλές ακροάσεις!

Reaction score
140
danke michael

Είναι τρελό μηχανάκι , το μινέρβα το άφησε πίσω σε ανάλυση σε redbook πρόγραμμα κάτι χιλιόμετρα
Σε 24/96 ήταν πιο κοντά
Και εξηγώ σχετικά με το 24/96
Υπάρχει αυτό το πρόγραμμα της korg http://www.korguser.net/audiogate/en/index.html
Το οποίο του ρίχνεις μέσα κατευθείαν τα φλακια ( 24/96 η 192 ) βάζεις στο drive ένα κενό dvdr και σου παραδίδει σε ολίγα λεπτά ένα δίσκο DSD!!!
Έτσι έγιναν τα συγκριτικά και με το ίδιο πρόγραμμα σε high definition

Reaction score
1.619
γενικώς στο σύστημα δεν υπάρχει κάτι που να παίζει δίσκους ( cd η βινύλια ) έχουν φύγει εδώ και πολλά χρόνια
άυλα είτε με τρανσπορτ το macbook είτε με wd tv live ,egreat s1a ,egreat r1
βινύλια υπάρχουν πολλά ( 2000 πάνω κάτω ) , μην ρωτάτε δεν πουλάω
cd λιγότερα και αυτά πήγαν να κάνουν παρέα τα βινύλια στην σοφίτα :142:
Να υποθέσω ότι μπήκες στη διαδικασία του κατεβάσματος από τη σοφίτα;

Reaction score
140
Να υποθέσω ότι μπήκες στη διαδικασία του κατεβάσματος από τη σοφίτα;
Άσε άσε έχω φάει κυνηγητό από την κυρα σχετικά
Τώρα έχω πάνω στο τραπέζι καμιά 100 cd και κάτω στο πάτωμα , έγινε το καθιστικό σαν φοιτητικό δωμάτιο :142::137::143:

Reaction score
1.619
Ας πρόσεχες!!:116:

Και με το άυλο υλικό (κάπως περίεργα ακούγεται αυτό...) τι θα κάνεις; Δεν πιστεύω να αρχίσεις να τα γράφεις ένα ένα σε δισκάκια;

Πάντως διακρίνω μια ολική μεταστροφή: Από ψηφιακό τελικό, τρανζιστοράτο προ, ντακ και αρχεία μουσικής, σε sacd και αντίστοιχο πλειερ και λαμπάτο προ (κάτι τέτοιο δεν έργαφες δίπλα;) Δεν πιστεύω σε κανα δίμηνο να σε δούμε με SE και κόρνες;

Reaction score
837
Εμένα πάντως Αντώνη μου έφτιαξες την μέρα !

Έχω αρκετό χαι-ρες υλικό, αλλά βαριόμουν αφάνταστα να κατεβάζω το λαπτοπ/emu/σκληρό/καλώδια, κλπ στο υπόγειο για να τα στήνω στο καλό σύστημα, κλπ. κλπ.

Τώρα, καμμιά 30 άλμπουμς που γουστάρω θα τα κάψω δισκάκια dsd και θα τα παίζει το 5400 μου .... τζετ ... (α, ρε οι γέρικοι σκύλοι ... ) ..

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

αν ηταν ετσι τα απλα...:114:

καλοριζικα:126:

Reaction score
11.246
Απλά είναι.

Πήρα το λαπτοπ παραμάσχαλα, γεμάτο υλικό, την E-MU και καλώδια και πήγα σε σπίτι φίλου. Σύνδεση στον ενισχυτή και instant HD-Audio απόλαυση!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Απλά είναι.

Πήρα το λαπτοπ παραμάσχαλα, γεμάτο υλικό, την E-MU και καλώδια και πήγα σε σπίτι φίλου. Σύνδεση στον ενισχυτή και instant HD-Audio απόλαυση!

ΝΑΙ.....αλλα τι ....ΚΑΛΩΔΙΑ ....κυριε Νταλιπη μας???????:143::143::143:

εδω σε θελω....παλιοχαιεντα!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Απομυθοποιηση............

Ξερος ο Βλασης.Τ'ανασκελα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.037
Kαλοριζικο!!
Πολυ ωραιο μηχανακι, οντως!!
Μπραβο!

Και για DAc τωρα τι εχεις?

Reaction score
140
Το sony αγοράστηκε από περιέργεια μετά από όλα αυτά που διάβασα στο νετ
Δεν είχα σκοπό να παροπλίσω τον συνδυασμό dac με laptop η media player
Αλλά όταν έκανα το α/β μεταξύ Minerva και Sony δεν μπορούσα να ξαναγυρίσω στο άκουσμα του μινερβα και το πούλησα ( μάλιστα πουλήθηκε στην Αγγλία μιας και εδώ η δεν είχε ενδιαφέρον η το ζητούσαν εξευτελιστικές τιμές )

Παρατήρηση πρώτη
Με το sony ακούω περισσότεροι μουσική ( ολόκληρα άλμπουμ κτλ )
Με το κομπιουτα που λένε και οι λαζογερμανοι συνέχεια ήμουν μπρος πίσω αϊ να ακούσω και αυτό αϊ να ακούσω γρήγορα και εκείνο

Παρατήρηση δεύτερη
Το επόμενο dac θα αγοραστεί με πολλή προσοχή αναφορικά με το κόστος του …..

Reaction score
3.901

Το sony αγοράστηκε από περιέργεια μετά από όλα αυτά που διάβασα στο νετ
Δεν είχα σκοπό να παροπλίσω τον συνδυασμό dac με laptop η media player
Αλλά όταν έκανα το α/β μεταξύ Minerva και Sony δεν μπορούσα να ξαναγυρίσω στο άκουσμα του μινερβα και το πούλησα ( μάλιστα πουλήθηκε στην Αγγλία μιας και εδώ η δεν είχε ενδιαφέρον η το ζητούσαν εξευτελιστικές τιμές )

Παρατήρηση πρώτη
Με το sony ακούω περισσότεροι μουσική ( ολόκληρα άλμπουμ κτλ )
Με το κομπιουτα που λένε και οι λαζογερμανοι συνέχεια ήμουν μπρος πίσω αϊ να ακούσω και αυτό αϊ να ακούσω γρήγορα και εκείνο

Παρατήρηση δεύτερη
Το επόμενο dac θα αγοραστεί με πολλή προσοχή αναφορικά με το κόστος του …..
Αντώνη πολύ όμορφος ο χώρος σου, νάσαι καλά να χαίρεσαι αυτά κ τα άλλα που θάρθουν.:126:

Έβαλα μπόλτ εκεί που "έγραψες" !!!!!

Πόσο πήγε το εργαλείο κ απο πού (το Σόνυ εννοώ)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan