Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
0
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Να προτείνω και εγώ κάποιες ταινίες για σινεφίλ,που όμως θα τις έβλεπε και ο Σωτήρης άνετα.Είναι όλες γερμανόφωνες:
Bella Martha
Das Experiment
Lammbock
Vitus
Sophie Scholl
Βίκυ ο Βίκινγκ
Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες
Σε 4 λεπτά

Τις θεωρώ όλες καλύτερες από το Das weisse Band και το REVANCHE.

Ε τώρα φωτογραφίες και τέτοια δεν νομίζω πως χρειάζονται για ταινίες σινεφίλ

Reaction score
1

Cyrus

Απίστευτη κωμωδία.
Εικόνα τέλεια ! ήχος όπως πρέπει για τετοια ταινία...δείτε τη και ξεκαρδιστείτε στα γέλια :107:

Reaction score
1

Takers

Πολύ καλή περιπέτεια, καλογυρισμένη !
Στα χνάρια του The Town σχεδόν, μέχρι που κάποιοι χαρακτήρες νόμιζα ότι παίζουν και στις δύο ταινίες :142:
Εικόνα εξαιρετική, ήχος που δοκιμάζει τα ηχεία με πολύ πιστολίδι σε όλα τα κανάλια.

Reaction score
5

High Noon (1952) aka To traino tha sfyrixi treis fores:137:

Παλια κλασσικα γουεστερν.Αυτες ηταν ταινιες κυριοι.Εμφαση και βαθος στους χαρακτηρες και οχι στα εφφε.

Φανταστικη ασπρομαυρη εικονα και παρα πολυ καλος ηχος.

Video: MPG2 1920x1080 29.97fps
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch

Βαθμολογια IMDB 8.3 (και λιγο ειναι)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

High Noon (1952) aka To traino tha sfyrixi treis fores:137:

Παλια κλασσικα γουεστερν.Αυτες ηταν ταινιες κυριοι.Εμφαση και βαθος στους χαρακτηρες και οχι στα εφφε.

Video: MPG2 1920x1080 29.97fps
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch

Βαθμολογια IMDB 8.3 (και λιγο ειναι)

Μέσα στις 5 ΤΟΡ μου! :444:

Μόνο σε DVD την έχω... :120:

Reaction score
2

Ποιός είσαι και τί έκανες με τον Σωτήρη; :138:

Reaction score
1

Την έχω δεί αμέτρητες φορές σε ανύποπτο χρόνο.Σήμερα την είδα για πρώτη φορά σε HD και έμεινα τρείς ώρες παγωμένος στη καρέκλα ! η ταινία δεν χρειάζεται συστάσεις...

Reaction score
5

Black Swan (2010)

Να πω οτι μου αρεσε?Δεν θα ελεγα αληθεια.Να πω οτι δεν μου αρεσε?Δεν θα ελεγα ψεματα.

Αργο για τα γουστα μου καθως επισης και το θεμα του δεν με τραβα.

Πολυ καλες ερμηνειες ομως και καλη μουσικη.

Εικονα ηχος οπως μας το προσφερει το iTunes SAG screeners.Καλη αλλα οχι κορυφαια ο ηχος ειχε καποια audio glitches.

Video: MPEG4 Video (H264) 1280x532 23.98fps
Audio: AAC 48000Hz stereo 1536Kbps

Βαθμολογια IMDB 8.6 :111:

Reaction score
1

Black Swan (2010)

Να πω οτι μου αρεσε?Δεν θα ελεγα αληθεια.Να πω οτι δεν μου αρεσε?Δεν θα ελεγα ψεματα.

Εικονα ηχος οπως μας το προσφερει το iTunes SAG screeners.Καλη αλλα οχι κορυφαια ο ηχος ειχε καποια audio glitches.

Υπάρχει και καλύτερη έκδοση... με 5.1 ήχο

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Υπάρχει και καλύτερη έκδοση... με 5.1 ήχο
Για οποιον ενδιαφερεται ναι.Για μενα και πολυ μου ηταν.:144::137:

Reaction score
1.458

Εγώ είδα την έκδοση με 5.1 ήχο.Σαν ταινία μου άρεσε πολύ ειδικά από τη μέση έως το τέλος.Ενα πολύ καλό ψυχολογικό θριλερ κατά τη γνώμη μου.
Εικόνα καλή αλλά όχι κορυφαία όπως γράφτηκε και πιο πάνω.Ο ήχος και στην 5.1 έκδοση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο,απλά ok!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Black Swan (2010)

Υπεροχο, μοναδικο!:624:
Εαν δεν αποσπασει τουλαχιστον τα αγαλματιδια για καλυτερη ταινια,
καλυτερη γυναικεια ερμηνεια , σκηνοθεσια και μουσικη υποκρουση
(η οπως αλλιως το λενε) τοτε θα υπαρχει κατι σαπιο στο βασιλειο
της Δανιμαρκιας...

Reaction score
20
Μουσικης δεν μπορει να παρει μιας και δεν ειναι original μουσικη το soundtrack ( δεν την εχω δει τη ταινια, αλλα υποθετω οτι θα εχει πολλα κομματια απο κλασσικους συνθετες που γραφτικαν προ δεκαετιες ), για αυτο το λογο και δεν ειναι στην πενταδα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.695

The King's Speech

Η ιστορία γύρω από την άνοδο στον θρόνο του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ' (Colin Firth) και της σχέσης του με τον Lionel Logue (Geoffrey Rush) που προσπαθεί να του θεραπεύσει το τραύλισμα που τον στοιχειώνει από μικρό παιδί. Το αποκορύφωμα είναι ο λόγος που πρέπει να βγάλει ο βασιλιάς το 1939 για την είσοδο της χώρας του στον πόλεμο με τη Γερμανία του Χίτλερ.

Παρόλο που ξέρετε πια τα γούστα μου, είδα με ενδιαφέρον την ταινία, αρχικά λόγω της ενασχόλησής μου με την ιστορία, και κατά δεύτερον, επειδή στην πορεία της με κέρδισε. Αφού ξεπέρασα τη δυσαρέσκεια που έχω στην αγγλική προφορά, έμεινα πολύ ικανοποιημένος, ιδιαίτερα από τους δύο πρωταγωνιστές που εναρμονίστηκαν άψογα στους ρόλους τους.

Είναι πολύ πετυχημένος ο τρόπος που μια ταινία βασιζόμενη σε ένα άγνωστο στους πολλούς πρόβλημα του Γεωργίου ΣΤ' (τραύλισμα), καταφέρνει να μας "περάσει" πολλά βασικά στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου της προ του Β'Π.Π. περιόδου.

Τα περισσότερα πλάνα είναι σε κλειστούς χώρους και ο σκηνοθέτης δίνει μία έμφαση στα μακρόστενα δωμάτια και στους διαδρόμους. Δεν ξέρω αν ήθελε να πει κάτι με αυτό ή είναι τυχαίο.

Η εικόνα είναι πολύ καλή, φιλτραρισμένη αρκετά για πιο πιστή αναπαραγωγή της εποχής, και ο ήχος ανάλογος των καταστάσεων που πρέπει να τονίσει.

Το "The King's Speech" είναι υποψήφιο για 12 Όσκαρ. Πιστεύω ότι ο Colin Firth είναι σχεδόν σίγουρος για τον Α' ανδρικό ρόλο.
Επειδή ο καλύτερος μου φίλος ήταν (δεν ζει πια) τραυλός, ξέρω από πρώτο χέρι το πρόβλημα, και θαύμασα τον Colin Firth με την 100% επιτυχία του στην ενσάρκωση αυτού του προβλήματος της ομιλίας.

IMDB : 8.5

Reaction score
1

Dead Snow

:137:

Απίθανη ζομποταινία Νορβηγικής παραγωγής.Από τις καλύτερες που έχω δεί ! Πεντακάθαρη εικόνα, πολύ καλά εφέ και ήχος που σε τινάζει από την καρέκλα !

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut