Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Αντώνη καλησπέρα κι από μένα!
Δεν έχω να προτίνω κάτι, δεδομένου οτι εγώ τώρα μπήκα στο μαγικό κόσμο του αναλογικού, πάιζοντας με ένα κλασσικό μηχάνημα. Νομίζω όμως κατά την ταπεινή μου άποψη, οτι θα μπορέσει να σε βοηθήσει ο Νίκος (ίσως τον θυμάσαι που είχε έρθει σπίτι μου).
Ο Νίκος έχει μια απίστευτη δισκοθήκη με 5000 δίσκους (LP) και περίπου 1500 CDs και αρέσκεται σε DIY κατασκευές. Το σύστημά του είναι εξ' ολοκλήρου λαμπάτο που έχει κατασκευάσει ο ίδιος και το πικάπ του είναι από τα πολύ προχωρημένα...

Είναι ένας άνθρωπος με σωστά ακούσματα και πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή ευκαιρία, τώρα που είσαι στην αναζήτηση, να έρθεις σε επαφή μαζί του..
Σταματη καλησπερα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερων,εαν θελει ο Νικος (και βεβαια τον θυμαμαι) περασε μου με πμ το τηλ του να επικοινωνησω μαζι του.
Και παλι σε ευχαριστω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Συγνωμη.......το πικαπιον ειναι by Νικος???????????????????:111::111::111:

Αν ναι....τι να πω......χιλια μπραβο στον Νικολα!!!!!!!!

Αν οχι.....δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
460

Δυνατο εργαλειο,απιαστο ονειρο!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εγω νομισα οτι ηταν διαφορικο απο τανκς του 2ουΠαγκ Πολεμου
Οσο ζεις μαθαινεις:139::119:

Reaction score
460

:142::142:
Στο ποστ 235 ειχα βαλει φατσα που γελαει και τωρα βλεπω τετραγωνακια,επισεις χαθηκαν ολοι οι χατακτηρες (φατσες) στα δεξια της σελιδας.
Τι γινετε βρε παιδια τελικα?

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Όχι το πικάπ δεν είναι by Νίκος, αλλά, αν προσέξετε στο πλάι αριστερά, του αριστερού ηχείου αυτό είναι by Νίκος! ΑΝΤΛΙΑ ΓΙΑ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ για το βραχίονα του πικάπ!! Διαθέτει μέχρι φίλτρο custom ενεργού άνθρακα έτσι ώστε να μην υπάρχουν μυρωδιές! Μου πέσαν τα σαγόνια όταν το είδα, αλλά πολύ περισσότερο όταν το άκουσα.....:137:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059

Nai να με συγχωρείς μάστορη , εσύ , οχι ο nikoς , αλλά άμα ερθω και αεριστώ λιγάκι μην με κράξεις..........:142:

Reaction score
460

Eπροχθες (τριτη) πηγαμε (Κωστας Παππας,Γιαννης Μαρκου και εγω) για ακροαση στον Ορφεα.
Θα παρακαλουσα το Γιαννη η τον Κωστα να γραψουν τις εντυπωσεις τους αφου πρωτα παραθεσω αναλυτικα (οσο μπορω) τα σεταπ που ακουσαμε.

Reaction score
460

Λοιπον,σαν τελικος ενισχυτης ηταν ο BURMESTER REFERENCE 909 (38.700e περιπου), προενισχυτης DARTZEEL NHB-18NS (22.900e περιπου),ηχεια 1ο ζευγος DUEVEL δεν θυμαμαι ποιο μοντελο αλλα ηταν καποιο θηριακι με 12ιντσα γουφερ(μαλλον το SIRIUS (19.400E),και τα ACAPELLA μαλλον τα CAMPANILE (39.280e περιπου).
Τωρα σαν phono επαιξαν τα εξης,clear audio reference(4.850e),clear audio balance(1.890e),clear audio(ενας νεος προ της αυτης μαρκας,ο οποιος εχει και το πλεον εξελιγμενο phono της clear audio ενσοματωμενο(22.000e).
Σαν αναλογικες πηγες (πλατω) επαιξαν δυο συνδιασμοι,πλατω clear audio innovation (6.700e),βραχιονας universal (3.990e),κεφαλη da vinci (4.250e).
Το 2ο αναλογικο συστημα ηταν ,clear audio innovation compact (4.990e),βραχιονας magnify (2.800e),κεφαλη stradivari (2.700e).
Επιφυλασωμαι για τις τιμες των ηχειων και των ενισχυτων γιατι τις πηρα απο Ιταλικο περιοδικο,εαν προλαβω το θα μπω στο σαιτ του Ορφεα και δω τις τιμε λιανικης τους (ειναι προς τιμην του Ορφεα που εχει πληρη τιμοκαταλογο των προιοντων του αναρτημενο στο διαδικτυο!ΜΠΡΑΒΟ Μακη,ΜΠΡΑΒΟ Αλεκο,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Ετσι ειναι οι σωστοι επαγγελματιες.Και παλι σας ευχαριστω που τιματε τον χωρο αυτον!)
Τωρα σαν καλωδια επαιξαν τα Nordost αλλα καλυτερα να μην σας πω τιμες γιατι ειναι......φαρμακερες(και δεν τις γνωριζω κιολας),κατι ακουσα απο τον Κωστα (Παππα) για 14.000e το μετρο (των ηχειων) και κανα 12αρι (12.000ε) το μετρο τα ιντερκονεκτ.
Τωρα ας ξεκινησουν τα παιδια να γραφουν τι ακουσαν.Εαν θελουν και μπορουν.(Μαλλον ο Γιανναρος θα ξεκινησει,αντε Γιαννη ξεκινα).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μαλλον θα αργησει γιατι μετραει τα "χαλκινα" που εχει σε καποιο βαζακι στην κουζινα να δει τι μπορει να αγορασει.
Για κανα προσπεκτους ισα που φθανουν.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Tι στα διαλα......τοσο καλα ακουσατε με τα Burmester που δεν μπορειτε να γραψετε ρε?

Γιατι εμενα .......δεν ........

Μαλλον με τα Nordost Odin καλωδια ακουσατε......αυτα εχουν τετοιες αρρωστημενα τρελλες τιμες!!!!!!!!!!!!!!!!:142::142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059

Παιδάκια , sorry για την καθυστέρηση , antoine, επίσης , αλλά είχα εναν καβγά με τον σκύλο μου χθες βράδυ , με νικητή εκείνον και χαμένο εμένα.
ΑΡ χέρι μπάχαλο.
Λοιπόν, ακούσαμε ενα πανάκριβο σύστημα με φοβερά εργαλεία , και φοβερό ηχο.
Υπερ αναλυτικό , αέρινο βελούδινο και αθόρυβο. Μα πολύ αθόρυβο.
Εγω δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την ηχητική υπογραφή των ηχείων βασικά. Τα υπόλοιπα δεν θα τα κρίνω γιατί θεωρώ τα ηχεία το Α και το Ω της αλυσίδας. Δεν ξέρω πόσο θα άλλαζε ο ηχος με άλλα ηχεία.Θεωρώ όμως οτι το σύστημα με άλλα ηχεία που θα είναι πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα , θα μου άρεσε περισσότερο.
Μιλάω υποκειμενικά γιατί στο ΄τέλος τέλος ο καθένας ακούει με τα αυτιά του και βάσει των δικών του ακουσμάτων.

Reaction score
1.685

Κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο με καλυψε ο Γιαννης.

Το συστημα μεγαλο και ακριβο (κορυφαιο), ο ηχος του επισης σε αλλο επιπεδο με μονη διαφορα εκεινη την ξεχωριστη μουσικη προσεγκιση η οποια δεν καλυψε τα ακουσματα μας στο βαθμο που ελπιζαμε.

Δεν ξερω τι να θεωρησω τον αδυναμο κρικο για το αποτελεσμα, την λιγοτερη ευθυνη ριχνω στο πλατω, αλλα δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος για να εκφραστω με βεβαιοτητα, αφου κατι τετοιο χρειαζεται πολυ μεγαλυτερη σπουδη του συστηματος και αρκετο χρονο...

Reaction score
460

Mολις πριν λιγο τελειωσε η πρωτη αναμετρηση μεταξυ των phono KRELL KPE REFERENCE (4.000ε) KAI CLEAR AUDIO BALANCE (1.890ε).
Τα καλωδια που χρησιμοποιηθηκαν ηταν τα εξης,kimper select 1030-1036-1130 (xlr και interconect).Οι τιμες τους απο 2.000ε εως 2.800ε το τρεχων μετρο.
Η αναμετρηση θα συνεχισθει και αυριο με την Βοηθεια του Κωστα (Παππα).
Θελω να ευχαριστησω το φιλο μου Γιωργο Καραγιαννη (Home Entertainment) για την διαθεση των καλωδιων της kimber,και τον φιλο μου Νικο Μενδρινο (Ηχοεκφραση) για την διαθεση των δυο phono.
Μετα το τελος της αυριανης ,και τελικης για τα phono, αναμετρησης θα παραθεσω τα συνολικα αποτελεσματα.
Θελω να ευχαριστησω τους φιλους μου Γιαννη Μαρκου,Κωστα Παππα,Γιωργο (geovaz),διοτι χωρις την πολυτιμη βοηθεια τους δεν θα ειχε γινει κανενα συγκριτικο αυτων των μηχανηματων (παιδια ευχαριστω για την συνδρομη σας).
Το ολο εγχειρημα ηταν αρκετα δυσκολο απο θεμα κουρασης- χρονου και μαζεμα μηχανηματων-καλωδιων,οπως πιστευω οτι απο ολη αυτη την δοκιμασια θα βοηθηθουν και πολλοι απο εσας που εχετε αναλογες ανησυχιες-αποριες.

Reaction score
460

Παιδάκια , sorry για την καθυστέρηση , antoine, επίσης , αλλά είχα εναν καβγά με τον σκύλο μου χθες βράδυ , με νικητή εκείνον και χαμένο εμένα.
ΑΡ χέρι μπάχαλο.
Λοιπόν, ακούσαμε ενα πανάκριβο σύστημα με φοβερά εργαλεία , και φοβερό ηχο.
Υπερ αναλυτικό , αέρινο βελούδινο και αθόρυβο. Μα πολύ αθόρυβο.
Εγω δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την ηχητική υπογραφή των ηχείων βασικά. Τα υπόλοιπα δεν θα τα κρίνω γιατί θεωρώ τα ηχεία το Α και το Ω της αλυσίδας. Δεν ξέρω πόσο θα άλλαζε ο ηχος με άλλα ηχεία.Θεωρώ όμως οτι το σύστημα με άλλα ηχεία που θα είναι πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα , θα μου άρεσε περισσότερο.
Μιλάω υποκειμενικά γιατί στο ΄τέλος τέλος ο καθένας ακούει με τα αυτιά του και βάσει των δικών του ακουσμάτων.
Βρε Γιαννη ενταξει ολα αλλα το αθορυβο πως το λες ετσι.Ηταν αθορυβο?
Τελος παντων,κατι δεν πηγαινε καλα στο ολο σεταπ και το τελικο αποτελεσμα δεν εδενε.
Οι αποψεις μου θα παρατεθουν στο τελος της συνολικης αναμετρησης-ακροασης των μηχανηματων.(Τα ηχεια δεν ειναι κατ εμε το Α και το Ω ειναι το μεγαλυτερο κομματι της αλυσιδας αλλα οχι το Α και το Ω!!Θελεις να του βαλω ποσοστο? ΟΚ ειναι το 75% του ολου.

Reaction score
1.685

Πιστευω φιλε μου Αντωνη οτι πολυ συντομα θα ληξει αυτη η περιπετεια αναζητησης με τον καλυτερο δυνατο τροπο και υστερα την θεση της θα παρει μονον η απολαυση...

Ισως τελικα οτι λαμπει ειναι και χρυσος, δεν συμφωνεις? (εστω και λιγο).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πιστευω φιλε μου Αντωνη οτι πολυ συντομα θα ληξει αυτη η περιπετεια αναζητησης με τον καλυτερο δυνατο τροπο και υστερα την θεση της θα παρει μονον η απολαυση...
Δηλαδη εχει φαγοποτι μετα?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029