- Reaction score
- 4
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Έλα που δεν σ'αρεσε τώρα... :138:Τι παράξενο όνειρο...
Έλα που δεν σ'αρεσε τώρα... :138:Τι παράξενο όνειρο...
Και τα δύο είναι σωστά και αποδεδειγμένα! :136:Αν δεν κανω λαθος , καπου ειχες γραψει ,για τα παιδια εξαρταται η ΠΑΣΤΑ τους οχι οι γονεις!:126:
:114:
1964-07-13 ορίστε. :116:ΝΑΙ ? Γεια διάβασε ανάποδα 13-07-1964? να σε δω ρε π@ύστη μου?:142:
Αυτό ήτανε το παράξενο όνειρο?Μανιτάρια ψητά στο γκριλ με ελάχιστη παρμεζάνα και μπαλσάμικο, χόρτα μαζεμένα στην Ανδρίτσαινα και εξαιρετικό κόκκινο κρασί εκ Μαδρίτης.
ΜΙΑΜ! :404:
Καλή όρεξη! :107:
Αυτό ήτανε το παράξενο όνειρο?
Πτωχό, μικρό, ανυποψίαστο κορίτσι... :136:
:142:
Μα είναι πασιφανές αθώα μας παιδίσκη!Αυτό είναι η πραγματικότητα! :614:
Σιγα ρε Master chef κόψε κάτι...Μανιτάρια ψητά στο γκριλ με ελάχιστη παρμεζάνα και μπαλσάμικο, χόρτα μαζεμένα στην Ανδρίτσαινα και εξαιρετικό κόκκινο κρασί εκ Μαδρίτης.
Σκορδομακαρονα με τριμμένη φρέσκια μυζηθρα και παγωμένη paulaner!!!Μανιτάρια ψητά στο γκριλ με ελάχιστη παρμεζάνα και μπαλσάμικο, χόρτα μαζεμένα στην Ανδρίτσαινα και εξαιρετικό κόκκινο κρασί εκ Μαδρίτης.
ΕΡΧΟΜΑΙ! :138:Σκορδομακαρονα με τριμμένη φρέσκια μυζηθρα και παγωμένη paulaner!!!
Δεν το αναιρώ, αλλά για ακραίες περιπτώσεις, όχι για τα απλά συνηθισμένα "κ@λόπαιδα" που η συμπεριφορά τους φωνάζει από μακριά "δεν με προσέχουν"...Αν δεν κανω λαθος , καπου ειχες γραψει ,για τα παιδια εξαρταται η ΠΑΣΤΑ τους οχι οι γονεις!:126:
:114:
Καλημέρα Χρήστο!!!:128:Καλημέρα και καλή εβδομάδα...
Ουφ δευτέρα και πάλι.
Καλημέρα Penelopie!Καλημέρα Χρήστο!!!:128:
Σκορδομακάρονα+Paulaner=βαρυστομαχιά!!!!!!!:139:
Θα ερχόσουν?:138::138::138:Καλημέρα Penelopie!
Δεν ξέρω! Δε με κάλεσες! :136:
Ένα καφεδάκι θα σε βοηθήσει.
Είδα ένα παλαβό όνειρο σήμερα.
Ένα βυτιοφόρο ήθελε μπει στο πάρκινγκ που μοιράζομαι με το διπλανό σπίτι, και ο γείτονας για να του κάνει χώρο κρέμασε το δικό του αυτοκίνητο με τις πίσω ρόδες από τα κάγκελα του μπαλκονιού μου, τα οποία ΔΕΝ στράβωσαν.
Να υποθέσω ότι αυτό το όνειρο είναι καλό και συμβολίζει αντοχή; :142: :142:
Μην μασάς μέσα στο κλίμα της εποχής είσαι :405: αν μπορούσαμε ετσι να κρεμάμε και τα νεύρα μας καλά θα ήταν :405:Είδα ένα παλαβό όνειρο σήμερα.
Ένα βυτιοφόρο ήθελε μπει στο πάρκινγκ που μοιράζομαι με το διπλανό σπίτι, και ο γείτονας για να του κάνει χώρο κρέμασε το δικό του αυτοκίνητο με τις πίσω ρόδες από τα κάγκελα του μπαλκονιού μου, τα οποία ΔΕΝ στράβωσαν.
Να υποθέσω ότι αυτό το όνειρο είναι καλό και συμβολίζει αντοχή; :142: :142: