Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Γιωργο δεν εισαι συνδρομητης πουθενα;
Καλησπέρα φίλε μου. Πως πάει η σύνταξη?

Είμαι αλλά σκέφτομαι να τη καταργήσω. Αν εννοείς την ακατανόμαστη βέβαια. Αν εννοείς κάποια άλλη "συνδρομή" στείλε pm.

Reaction score
0
φιλε johnny εχω δωσει και στις 2 προσπαθειες μου λογαρισμο και απο gmail και απο yahoo.Ελεγξα μολις τωρα ,αλλα τιποτα.Θα κανω και 3η προσπαθεια,με αλλο e-mail

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

φιλε johnny εχω δωσει και στις 2 προσπαθειες μου λογαρισμο και απο gmail και απο yahoo.Ελεγξα μολις τωρα ,αλλα τιποτα.Θα κανω και 3η προσπαθεια,με αλλο e-mail
mail ξανασταλθηκαν.
Εισαι σιγουρος οτι εδωσες το σωστο e-mail σου ?

Reaction score
0

ασχετο παιδιά ...αλλά πολύ ωραία τα βιντεάκια που έκανε ο φίλος στο youtube και αρκετα κατατοπιστικά.Αλλά κάπου δείχνει ότι υπάρχει ένα τελευταίο patch του Φεβρουαρίου.Που μπορώ να το βρω? Αν μπορεί καποιος να μου το στείλει τον ευχαριστώ.Και εγώ είχα και έχψ πρόβλημα με το alsat και δεν μου στέλνει κωδικό για να κάνω εγφαφή και έτσι δεν μπορώ να πάρω τίποτα από κει...

Reaction score
114

ασχετο παιδιά ...αλλά πολύ ωραία τα βιντεάκια που έκανε ο φίλος στο youtube και αρκετα κατατοπιστικά.Αλλά κάπου δείχνει ότι υπάρχει ένα τελευταίο patch του Φεβρουαρίου.Που μπορώ να το βρω? Αν μπορεί καποιος να μου το στείλει τον ευχαριστώ.Και εγώ είχα και έχψ πρόβλημα με το alsat και δεν μου στέλνει κωδικό για να κάνω εγφαφή και έτσι δεν μπορώ να πάρω τίποτα από κει...
To τελευταιο ποστ στην σελιδα.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75176&page=124

@Για να μην ζαλιζουμε ενα φορουμ με υποθεσεις αλλου,στειλτε μου σε πμ. το username & το email που εχετε γραφτει να δω τι γινεται.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Χτες που έκλεισα χρόνο στο NUEVO μου έβγαλε ότι ο κωδικός μου δεν ισχύει. Είναι εντάξει έτσι?
Χρονια μας πολλα φιλε μου, μαζι καναμε γενέθλια.

Reaction score
0
για να τελειωσει,πιστευω εδω,σου εστειλα πμ με τα στοιχεια μου.ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Χρονια μας πολλα φιλε μου, μαζι καναμε γενέθλια.
και εγώ μαζί σας έκανα:105:
και τώρα ???
δεν λέω ...μην είμαστε και αχάριστοι...έχουμε service...
αλλά υπάρχουμε κάποιες βασικές ελλείψεις...
γνωρίζουμε αν θα δοθεί καμιά παρατασούλα στο NUEVO ??

Reaction score
1

και εγώ μαζί σας έκανα:105:
και τώρα ???
δεν λέω ...μην είμαστε και αχάριστοι...έχουμε service...
αλλά υπάρχουμε κάποιες βασικές ελλείψεις...
γνωρίζουμε αν θα δοθεί καμιά παρατασούλα στο NUEVO ??
στο ΝUevo οχι σε καμια περιπτωση
στο service ολο και κατι θα γινει για το μελλον
βασικες!!! δεν νομιζω φιλε μου τα καλυτερα τα προσεχουμε οπως πρεπει:145:

Reaction score
0

στο ΝUevo οχι σε καμια περιπτωση
στο service ολο και κατι θα γινει για το μελλον
βασικες!!! δεν νομιζω φιλε μου τα καλυτερα τα προσεχουμε οπως πρεπει:145:
κατάλαβα...

φίλε μου λάκη 51 μάλλον ήρθε η ώρα....:116:

Reaction score
114

Δεν θα ηθελα να αναφερομαι ιδιαιτερα, αλλα καποιες υπηρεσιες ειναι υποτιμημενες απο καποιους αν και FREE.
Δεν νομιζω οτι καποιος πρεπει να 'τσιμπαει' αν καποιος βλεπει κατι περισσοτερο με καποιο αλλο τροπο.
Τα πραγματα δεν ειναι ετσι, οπως ειναι 'περασμενα' στις συνειδησεις.

Reaction score
0

Δεν θα ηθελα να αναφερομαι ιδιαιτερα, αλλα καποιες υπηρεσιες ειναι υποτιμημενες απο καποιους αν και FREE.
johnny αν χτύπησε για μένα το καμπανάκι απλά να σου πω ότι μόνο υποτιμημένες δεν είναι από μένα...
επίσης πιστεύω οτι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο την αχαριστία...

Δεν νομιζω οτι καποιος πρεπει να 'τσιμπαει' αν καποιος βλεπει κατι περισσοτερο με καποιο αλλο τροπο.
Τα πραγματα δεν ειναι ετσι, οπως ειναι 'περασμενα' στις συνειδησεις.
δεν νομίζω ότι είναι θέμα ''τσιμπήματος'' ή ''συνείδησης'' όσο προτίμησης...φιλικά πάντα...

Reaction score
114

Δεν ειναι θεμα προσωπικο,καμπανακια,αχαριστια ..........
Απλως ενα πραγμα καποιες φορες το εκτιμας πιο πολυ οταν το χασεις.
Το 'τσιμπημα' & 'συνειδηση' ειναι γενικο και εχει να κανει απο οταν εμφανιστηκε ο 1ος δεκτης με ethernet.
Καπου εκει μπερδευτηκαν τα πραγματα, και ξεκινησε και κατεληξε ,καποιοι να προσπαθουν αντι για δορυφορικους δεκτες να προσφερουν 'υπηρεσιες' και η αλλη πλευρα αντι να αναζητει δορυφορικο δεκτη να αναζητει 'υπηρεσιες' .
Ετσι να ισορροπουν στην λεπτη γραμμη Δορυφορικων-χομπι ,κατι αλλο.......

Reaction score
0

Δεν ειναι θεμα προσωπικο,καμπανακια,αχαριστια ..........
Απλως ενα πραγμα καποιες φορες το εκτιμας πιο πολυ οταν το χασεις.
Το 'τσιμπημα' & 'συνειδηση' ειναι γενικο και εχει να κανει απο οταν εμφανιστηκε ο 1ος δεκτης με ethernet.
Καπου εκει μπερδευτηκαν τα πραγματα, και ξεκινησε και κατεληξε ,καποιοι να προσπαθουν αντι για δορυφορικους δεκτες να προσφερουν 'υπηρεσιες' και η αλλη πλευρα αντι να αναζητει δορυφορικο δεκτη να αναζητει 'υπηρεσιες' .
Ετσι να ισορροπουν στην λεπτη γραμμη Δορυφορικων-χομπι ,κατι αλλο.......
καταλαβαίνω τι εννοείς...και ομολογώ ότι έχεις ένα δίκιο...κάποτε ήταν διαφορετικά τα πράγματα(αχ αθάνατε μου Ecostar)...
από την άλλη όμως μη ξεχνάς ότι ζούμε σε μια εποχή που όλα κινούνται και εξελίσσονται πολύ γρήγορα...
και δυστυχώς η απληστία του ανθρώπου στο να τα θέλει όλα δεν θα σταματήσει ποτέ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos