Παν... METRIC... Αριστον

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Μια παρεα 8 ατομων , μια METRIC HALO,ενα μiκροφωνο,ενα μετρητικο προγραμμα χωρου ,ενα Mac και το Amarra περασαν απο το τσαρδι και ενα συστημα που ...βρηκε τον μαστορα του............

:116::116::116:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736
Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

ε ναι λοιπον, καλυτερο τιτλο δε θα μπορουσες να βρεις τελικα:119:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Τα φιλαρακια η μαλλον οι μαρτυρες αυτης της διαφορετικης ηχητικης προσεγγισης ηταν καποια αγαπητα μελη αυτου του ΝΕΟΥ φορουμ...

Alex zapantis

Manos58

Kyriakos K

Tyler Durden

Nick Arvanitakis

Vlasis

Teachertza

Chris Hat

και ο Ανεστης ...ο βοηθος επι των μετρησεων του Χρηστου του Χατζησταμου...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Παντελο ο τιτλος εκλαπη κατα της 1 το βραδυ την ωρα που καναμε το τελευταιο τσιγαρο απο τον Μανωλη......ηταν η στιγμη που σκεφτομασταν τον αυριανο τιτλο!!!!!!

Το μπραβο στο κολληταρι μου τον Μανωλη για την φλασια που εφαγε!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Στο ρακ ηταν στημενα ..
Το cd player της AMR cd77
preamp Mod Wright 36.5 tube

Τελικος KRELL FPB 400 cx

Hxεια B&W 802 Nautilus .....ας μην το κρυψω...τρoποποιημενα με Mundorf silver gold oil πυκνωτες στο tweeter και ANSAR χειροποιητους στο Mid.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

Παντελο ο τιτλος εκλαπη κατα της 1 το βραδυ την ωρα που καναμε το τελευταιο τσιγαρο απο τον Μανωλη......ηταν η στιγμη που σκεφτομασταν τον αυριανο τιτλο!!!!!!

μετα το χαιφιντελιστικο σεξ που υπεστημεν ψες, ειδες τι αξια εχει το τσιγαρο μετα?:114:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ε ναι λοιπον, καλυτερο τιτλο δε θα μπορουσες να βρεις τελικα:119:
+1

Μπράβο στο Μάνο λοιπόν!:446:
Το μόνο καλύτερο από τον τίτλο ήταν η ίδια η συνάντηση.
Δώσε πράμα Βλάσαρε!:602:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

To σκηνικο ξεκινησε κατα της 5.30 οπου αρχισαν να ερχοντε οι λεβεντες για το επερχομενο τεστ κοπωσεως σε μια μηχανη οπου ειλικρινα μας αφησε μοναδικες εντυπωσεις...

Ο Χρηστος o Χατζησταμου, ενας ανθρωπος που εχει γραψει την ιστορια του στο mastering με περιπου 5000 δισκους στο ενεργητικο του μου εκανε την τιμη να ερθει στο σπιτι μου μαζι μαλιστα με εναν συνεργατη του και φυσικα την Metric και τα υπολλοιπα συνεργα που προανεφερα...

Επαγγελματικων προδιαγραφων θα ελεγα meeting με τα αγαπημενα μου φιλαρακια , μια οθονη του Mac και ενα μικροφωνο ετοιμοπολεμα για την μετρηση του χωρου μου και το μετεπειτα σεταρισμα της Metric.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Παιδια οσοι εχετε φωτο ανεβαστε τις μιας και δεν εχω αλλες λογω του λογου που ξερετε!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ξεκινησαμε που λετε με το στησιμο του μικροφωνου στην θεση ακροασης και το αναλογο προγραμμα (δυστυχως δεν το ρωτησα)οπου αρχισαμε να μετραμε τον χωρο μου .

Ροζ θορυβοι καργα απο τα ηχεια μου και τα πρωτα μικροπροβληματα αρχισαν να διαγραφοντε στην οθονη του Mac......

Mια τρυπα στους 160 κυκλους ηταν ενα θεμα που θα το συζητησουμε και φυσικα θα τα πουμε εκτενεστερα μιας και προβλεπω να τα λεμε για μερες.....

Reaction score
777
Re: Παν ........METRIC........Αριστον

Έχω ακούσει πάρα πολλά συστήματα στη ζωή μου.Το αίτιο φυσικά είναι η χρόνια ενασχόληση του πατέρα μου με το hi-end και τα συστήματα.Συστήματα με χροιές, με δυναμικά, με παραμορφώσεις, με πικάπ, με cd, με sacd κ.τ.λ.
Όμως υπάρχουν συστήματα που φεύγουν απο τα καθιερωμένα πρότυπα.

Συστήματα που ο ήχος σου έρχεται δυνατός, διαυγής και απαραμόρφωτος.

Ένα απο αυτά τα συστήματα τουλάχιστον σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών είναι αυτό του Βλάση.

Ένα ηχείο που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της μοντελοποίησης στο επίπεδο της μηχανολογίας και απαρτίζεται απο κορυφαία υλικά.
Μία εταιρεία που βρίσκεται μέσα σε studios αλλα και σε λάτρεις της μουσικής.
Ένας ενισχυτής που δέν αστειεύεται σε ισχύ και δέν φοβάται να ταίσει το ηχείο.

Ένας προενισχυτής και ένα cd που κρύβουν μέσα τους ένα σύνολο απο χροιές ικανές να μαλακώσουν το monitor χαρακτήρα του συστήματος.
Όμως πρώτα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Οι αρχικες μετρησεις εγιναν με το στεπ μου στην θεση που τα ειχα στημενα.......και το παιχνιδι αρχισε.....

Το πρωτο μας βημα ηταν να φερουμε τα ηχεια περιπου 40 ποντους μπροστα με μια μικρη κλιση προς τα μεσα και να ξαναρχισουμε τις μετρησεις οπου τα πραγματα πραγματικα αρχισαν να αλλαζουν σημαντικα θα ελεγα προς το καλλιτερο με τον ηχο να εστιαζεται πλεον πολυ καλλιτερα με μεγαλυτερη ακριβεια και αισθητη την καλλιτερη ηχητικη περιγραφη και την ομοιογενεια....

Το παιχνιδι ομως δεν τελειωνει εδω ....μου προτεινε ο Χρηστος να παω τα ηχεια 20 ποντους πισω και εδω αρχιζουν τα γελια......η συχνοτικη καμπυλη αλλαξε αμεσως προς το χειροτερο οπου ηταν αισθητο και στο ακουσμα συμφωνα και με τα αλλα φιλαρακια και φυσικα στην οθονη του Υπολογιστη..........
Φυσικα τα ηχεια ξαναμεταφερθηκαν μπροστα και φυσικα θα μεινουν εδω και ας της ηρθε της μανταμας ο νταμπλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Αλεξ....μιας και εσυ εχεις τις φωτο.......ριχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143::143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Φυσικα τα ηχεια ξαναμεταφερθηκαν μπροστα και φυσικα θα μεινουν εδω και ας της ηρθε της μανταμας ο νταμπλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σίγουρα θα εκτιμήσει το μη γκρέμισμα των δοκαριών.:103:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

Αλεξ....μιας και εσυ εχεις τις φωτο.......ριχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143::143:

Κάτσε θα αργήσω να γουστάρουμε αναμονή...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.182
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90