Παν... METRIC... Αριστον

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Τόσα πολλά;
Ναι Χρηστο γιατι τα ηχεια του ειναι σαν κατι μπατζουροπαραθυρα δεκαετιας του 70 και ανα-κλανουνε αρκετα λογω μεγεθους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιαυτο και θελει τοσα φραγκα το πουλακι μου.......τα εχει παρει τωρα........κλαιω:202::204::204::204::204:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΦΥΤΙΛΙΑ...

επίσης, μέτρικ χωρίς ρολόι, εγώ δεν θα πάρω, ευχαριστώ. (όχι σα κάτι άλλους)...

προσωπικά, και πείτε με λάθος, πείτε με βλαμμένο, ειλικρινά αδιαφορώ, όταν παραγγείλω τη μέτρικ, θα την παραγγείλω πακέτο με ρολογάκι. σκέτη, μόνη της, στο σπίτι μου δεν εισέρχεται. πέριοντ. :116::135::136::138::137:

σου απαντώ με 1 λέξη μόνο: δίπολα. :144::145::138:

(100 κυβικά ο χώρος "ακροάσεων", και χαλί δε βάζω κάτω..)

Άμα δε σταματήσουμε "ν' ανάβουμε φωτιές" ο ένας στον άλλο, "χαΐρι" δεν πρόκειται να δούμε...:135::143::135:

"Πάρτε" και τον "λογικό" της παρέας ναούμ':

10 MHz Rubidium Atomic Audio Clock

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Ξερεις τωρα Χρηστο ....εχει ασθενη και το ενα ματι κοιταω τον μπαρμπα και το αλλο το thread......και θα λεει μεσα του......μωρη κουφαλα σκατοΚορινθια πατρωνα δεν θα τελειωσω???????

:410::410::410::410::410::410::410:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.446

το "πόρισμα" είναι να γεμίσει όλος ο πίσω τοίχος και οι μισοί πλάϊνοί τοίχοι (καθ'όλο το ύψος - που είναι 3.30 μείον το κυμαινόμενο βάθος των μπασοπαγίδων) με χέλμχολτζ, σχεδόν όλο το ταβάνι (δηλαδή μόνο τα 30τμ) με μπασοπαγίδες, όπως μπασπαγίδες και στις γωνίες, πλάτους ~80cm και ύψους 3.30 (πάλι μείον το βάθος των κυμαινόμενου βάθους μπασοπαγίδων ταβανιού), ξύλινες-μονοκόμματες με υλικό από πίσω για απορρόφηση - πετροβάμβακα. Έχουν υπολογιστεί οι διαστάσεις των ξύλων (συμπεριλαμβανομενου φυσικά του πάχους των μοριοσανίδων) ώστε να συντονίζουν σε συγκεκριμένα συχνοτικά εύρη έκαστη, για να έχω πλήρη κάλυψη μέχρι και τους 25 κύκλους (πιο κάτω, παραδίνομαι στη θεά τύχη και στις αποκοπές των dsp...).

αν νομίζεις πως όλα αυτά, με τοποθέτηση και βαψίματα όπου χρειαστεί, κοστίζουν λιγότερο, να σου στείλω τα σχέδια να μου βρεις κάποιον να τα κάνει...

φυσικά, αν φτιαχτεί έτσι ο χώρος, ό,τι ηχείο και να μπει μέσα, θα κελαϊδήσει.

κι όταν λέω ό,τι ηχείο, το εννοώ, ανεξαιρέτως κατασκευής, χρώματος, μάρκας, πολιτικών πεποιθήσεων, φυλής, σεξουαλικών προτιμήσεων, σχήματος, μεγέθους, λοβού, κλπ κλπ κλπ.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

το "πόρισμα" είναι να γεμίσει όλος ο πίσω τοίχος και οι μισοί πλάϊνοί τοίχοι (καθ'όλο το ύψος - που είναι 3.30 μείον το κυμαινόμενο βάθος των μπασοπαγίδων) με χέλμχολτζ, σχεδόν όλο το ταβάνι (τα 30τμ) με μπασοπαγίδες, όπως μπασπαγίδες και στις γωνίες, πλάτους ~80cm και ύψους 3.30 (πάλι μείον το βάθος των κυμαινόμενου βάθους μπασοπαγίδων ταβανιού), ξύλινες-μονοκόμματες με υλικό από πίσω για απορρόφηση - πετροβάμβακα. Έχουν υπολογιστεί οι διαστάσεις των ξύλων (συμπεριλαμβανομενου φυσικά του πάχους των μοριοσανίδων) ώστε να συντονίζουν σε συγκεκριμένα συχνοτικά εύρη έκαστη, για να έχω πλήρη κάλυψη μέχρι και τους 25 κύκλους (πιο κάτω, παραδίνομαι στη θεά τύχη και στις αποκοπές των dsp...).

αν νομίζεις πως όλα αυτά, με τοποθέτηση και βαψίματα όπου χρειαστεί, κοστίζουν λιγότερο, να σου στείλω τα σχέδια να μου βρεις κάποιον να τα κάνει...
Πάω πάσο σε αυτό.

Για το ρολόι (όταν το αγοράσεις και το βάλεις ) θα γελάσουμε.
Όλοι έχουν τα κολλήματα τους , εσύ τα ρολόγια.

Και στα λέει κάποιος που μέτραγε 3-5ms jitter την δεκαετία του 90' σε μηχανήματα εκατομυρίων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.446
Απάντηση: ΦΥΤΙΛΙΑ...

Άμα δε σταματήσουμε "ν' ανάβουμε φωτιές" ο ένας στον άλλο, "χαΐρι" δεν πρόκειται να δούμε...:135::143::135:

"Πάρτε" και τον "λογικό" της παρέας ναούμ':

10 MHz Rubidium Atomic Audio Clock
αυτός και ψήνεται, και μας ψήνει...:109:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.446

Για το ρολόι (όταν το αγοράσεις και το βάλεις ) θα γελάσουμε.
Όλοι έχουν τα κολλήματα τους , εσύ τα ρολόγια.

Και στα λέει κάποιος που μέτραγε 3-5ms jitter την δεκαετία του 90' σε μηχανήματα εκατομυρίων.
ξέρω πως διαφωνείς. Αυτό που παραβλέπεις όμως, στην ανώμαλη (αλλά ενδιαφέρουσα) περίπτωσή μου δηλαδή, είναι πως υλοποιώ ενεργή πολυενίσχυση σε ψηφιακό επίπεδο, από πολλαπλές εξόδους aes/ebu άλλης κάρτας (λινξ) από πι-σί, και εμπλέκονται κι άλλα ψηφιακά κανάλια για αναπαραγωγή πολυκάναλου ήχου 5.1, η αποκωδικοποίηση των οποίων από το εκάστοτε DOLBY σε διακριτά ψηφιακά κανάλια γίνεται από software σε πι-σί. μαζεύονται τόσα διαφορετικά πράγματα, που θέλουν έναν "αρχηγό" να τους δίνει το "ρυθμό". Φυσικά, καταλήγουμε σε περισσότερα των 8 ψηφιακών καναλιών στο τέλος (2 ηχεία 4 δρόμων καλύπτουν τα 8 κανάλια, και το 5.1 έχει άλλα 4 κανάλια περίσσευμα χωρίς πολυενίσχυση, αν και στο κεντρικό τη θέλω, άρα πρόσθεσε άλλα 3 κανάλια χαλαρά, και πάμε στα +7), άρα μιλάμε και για 2 τεμάχια μέτρικ στην τελική υλοποίηση, εκτός κι αν βγει 16-κάναλη, συν τα πι-σο-κάναλα από λινξ, τα οποία όλα μαζί θα πρέπει να έχουν κοινό σημείο "εκκίνησης". Είναι ουσιαστικά ο ίδιος λόγος για τον οποίον εφευρέθηκε η χρήση του γουόρντ-κλοκ στα στούντιος, ο συ-χρο-νι-σμός.

με άλλα λόγια, το να λες πως δουλεύεις aes/ebu server χωρίς ρολόι, είναι σα να λες πως δουλεύεις πι-σί χωρίς cpu...

άσε που παίζει καλύτερα :137::138:!.
ρολογάτες χροιές αγόρι μου να δεις, να λιώσεις από το μέλι! :116:

ΥΓ το ποιός θα υλοποιήσει τα ψηφιακά κρος, είναι ένα άλλο θέμα, που έχει δυό λύσεις: 1)μέσω software στο πι-σί, 2)μέσω μέτρικ. Οι συνδυασμοί είναι 4 διότι μιλάμε για κρος και στα κυρίως ηχεία αλλά και στο κεντρικό, οπότε δοκιμές, και θα δούμε. Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρησιμοποιούμενα κανάλια της λινξ και οι ανακατευθύνσεις. με μια πλήρη συνδεσμολογία, όλα αλλάζουν από το πληκτρολόγιο. Αυτή είναι η χαρά των δυνατοτήτων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.446

αν πάντως βρεθεί το Perf10 ή το αντίστοιχο Isochrone, πάω και στοίχημα πως ακόμα κι ο βλάσης θα πάθει πλάκα από τη "διαφορά" που θα ακούσει!

κι αυτό είναι πρόκληση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.446

ελπίζω, με αυτά που γράφω να μη τρομάξω τους φίλους μας και απομακρυνθούν γεμάτοι με φόβο και τρόμο από τη μέτρικ...:137:

έλα βρε, στο κάτω κάτω της γραφής τι είναι, ένα "ντακ" είναι, πως κάνετε έτσι...:138:

ωχ, παραπήρα φόρα μου φαίνεται... καλού κακού, ας σταματήσω εδώ. φύλαγε τα ρούχα σου που λένε...:116:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

ξέρω πως διαφωνείς. Αυτό που παραβλέπεις όμως, στην ανώμαλη (αλλά ενδιαφέρουσα) περίπτωσή μου δηλαδή, είναι πως υλοποιώ ενεργή πολυενίσχυση σε ψηφιακό επίπεδο, από πολλαπλές εξόδους aes/ebu άλλης κάρτας (λινξ) από πι-σί, και εμπλέκονται κι άλλα ψηφιακά κανάλια για αναπαραγωγή πολυκάναλου ήχου 5.1, η αποκωδικοποίηση των οποίων από το εκάστοτε DOLBY σε διακριτά ψηφιακά κανάλια γίνεται από software σε πι-σί. μαζεύονται τόσα διαφορετικά πράγματα, που θέλουν έναν "αρχηγό" να τους δίνει το "ρυθμό". Φυσικά, καταλήγουμε σε περισσότερα των 8 ψηφιακών καναλιών στο τέλος (2 ηχεία 4 δρόμων καλύπτουν τα 8 κανάλια, και το 5.1 έχει άλλα 4 κανάλια περίσσευμα χωρίς πολυενίσχυση, αν και στο κεντρικό τη θέλω, άρα πρόσθεσε άλλα 3 κανάλια χαλαρά, και πάμε στα +7), άρα μιλάμε και για 2 τεμάχια μέτρικ στην τελική υλοποίηση, εκτός κι αν βγει 16-κάναλη, συν τα πι-σο-κάναλα από λινξ, τα οποία όλα μαζί θα πρέπει να έχουν κοινό σημείο "εκκίνησης". Είναι ουσιαστικά ο ίδιος λόγος για τον οποίον εφευρέθηκε η χρήση του γουόρντ-κλοκ στα στούντιος, ο συ-χρο-νι-σμός.

με άλλα λόγια, το να λες πως δουλεύεις aes/ebu server χωρίς ρολόι, είναι σα να λες πως δουλεύεις πι-σί χωρίς cpu...

άσε που παίζει καλύτερα :137::138:!.
ρολογάτες χροιές αγόρι μου να δεις, να λιώσεις από το μέλι! :116:

ΥΓ το ποιός θα υλοποιήσει τα ψηφιακά κρος, είναι ένα άλλο θέμα, που έχει δυό λύσεις: 1)μέσω software στο πι-σί, 2)μέσω μέτρικ. Οι συνδυασμοί είναι 4 διότι μιλάμε για κρος και στα κυρίως ηχεία αλλά και στο κεντρικό, οπότε δοκιμές, και θα δούμε. Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρησιμοποιούμενα κανάλια της λινξ και οι ανακατευθύνσεις. με μια πλήρη συνδεσμολογία, όλα αλλάζουν από το πληκτρολόγιο. Αυτή είναι η χαρά των δυνατοτήτων...
Σε αυτό το setup πράγματι θέλεις αρχηγό.

Reaction score
2.002

φυσικά, αν φτιαχτεί έτσι ο χώρος, ό,τι ηχείο και να μπει μέσα, θα κελαϊδήσει.

].
Mάλλον έχεις πολύ μικρές απαιτήσεις από τα ηχεία, δεν εξηγείται αλλιώς. :116:

Λες και ακούω τον Καντάφι να μιλάει για audio. :114:

Reaction score
871
να κάνω κι εγώ δυο σκέψεις...

Τα όποια συμπεράσματα από την ακρόαση-τεστ, βγήκαν μετά από συγκρίσεις σε ένα σύστημα που...

πριν έπαιζε με πηγή cd(με λαμπάτη έξοδο) *-* μετά έπαιξε με πηγή mac + software
πριν έπαιζε με μονόμπιτο non oversampling vintage dac *-* μετά έπαιξε με σύγχρονο multi-bit oversampling dac
πριν έπαιζε με προενίσχυση λάμπα *-* μετά έπαιξε με προενίσχυση opamps και πολύ λιγότερα καλώδια στο signal path
πριν έπαιζε με 'υποβοήθηση' di-box !!! λόγω αδυναμίας οδήγησης του προ *-* μετά έπαιξε με επαρκέστατη οδήγηση

Προσωπικά λοιπόν δεν έχω καταλάβει προς τι όλη αυτή η φασαρία... με όλες τις παραπάνω πολύ μεγάλες διαφορές περίμενε κανείς ν' ακούσει τον ίδιο ήχο???

Και επί τέλους ας με πείσει κάποιος κι εμένα γιατί θα έπρεπε να αγοράσω την παραπάνω οχτακάναλη επαγγελματική φέτα για να τη χρησιμοποιήσω στο δικάναλλο οικιακό σύστημά μου... την έχω ξανακάνει την ερώτηση και απάντηση ΔΕΝ πήρα...
Μάλλον πήρα πό τον πιο μικρό της παρέας(Alex teachertza), που παρ' όλο που εκθειάζει την κάρτα, έχει τον τσαμπουκά να πει ευθέως πως η κάρτα αυτή για ένα δικάναλο σύστημα θα δώσει το 5-7 % των δυνατοτήτων της...

και ακόμα μια απορία... αυτοί οι 'γκουρού' που με τις παραρηρήσεις τους βελτιστοποιήθηκε η κάρτα... μπορούμε να μάθουμε σε τι συστήματα ΗΧΟΥ τεστάρισαν τις δυνατότητες ΗΧΟΥ αυτής της κάρτας??? σε κανα σύστημα της προκοπής??? σε τίποτα ηχεία του χιλιάρικου με οδήγηση από παγωμένα, κατεψυγμένα, τριπλο-γεφυρωμένα... η ακόμα χειρότερα από τα ηχεία του μακ τους???

Reaction score
777
Και γιατί δεν αλλάζεις ηχεία;
E πές το πια...Να πάρει κανα σοβαρό...κανα b&w...800...di...

Μάλλον πήρα πό τον πιο μικρό της παρέας(Alex teachertza), που παρ' όλο που εκθειάζει την κάρτα, έχει τον τσαμπουκά να πει ευθέως πως η κάρτα αυτή για ένα δικάναλο σύστημα θα δώσει το 5-7 % των δυνατοτήτων της...
Δέν είπα ακριβώς αυτό.
Είπα πως σε ένα δικάναλο σύστημα ενός χαιεντά μή γνώστη της τεχνολογίας(δηλαδή του 90%) η κάρτα αυτή θα λειτουργήσει στο 7% των δυνατοτήτων της.
Για να φτάσουμε το 100% θα πρέπει να έχουμε και ενεργά ηχεία.

Οπότε ο μέσος χαιφιντελάς μπορεί εύκολα να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα με κάποιο άλλο παραδοσιακό ντάκ αφού έχει φωνάξει κάποιον επαγγελματία να του μετρήσει το χώρο.
Αυτό ουσιαστικά μασάω τόσο καιρό...

Reaction score
777
επίσης το σύστημα του Βλάση το ακούσαμε χωρίς κάποια υποβοήθηση μεταξύ προ-τελικού.Επομένως πράγματι το ηχείο δέν οδηγείτο στο έπακρο όπως με τη metric.

Reaction score
2.002

Δεν μπορεί να γίνει ουδεμία σύγκριση του σύστηματος που ακούσατε πριν με αυτό που ακούσατε μετά, μα ουδεμία. Εδώ ένα καλώδιο αν είναι διαφορετικό μπορούν να αλλάξουν άρδην οι ισορροπίες. Εδώ αλλάξατε το μισό σύστημα.

Αυτό που έγινε ήταν μία επίδειξη των πραγματικά εξαιρετικών δυνατοτήτων της εν λόγω κάρτας.

Reaction score
2.002

κ. Χατζηστάμου σας ευχαριστώ για την απάντηση. Η ερώτηση δεν έγινε τυχαία, τυγχάνει να έχω μακρά συμβίωση με DAC της EMM LABS, της Orpheus, το Weiss Medea και πολλές ώρες ακρόασης κορυφαίων DAC. Εξ ου και η ρώτηση μιας και θα ήθελα να μάθω που στέκεται σε σχέση με τα συγκεκριμένα.

Μια τελευταία ερώτηση, θεωρείτε το Metric πιο "ορθό-ακριβές" DAC έναντι του Lavry Gold?
http://www.lavryengineering.com/productspage_audiophile_da2002.html

Ευχαριστώ και πάλι.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
ΥΓ το ποιός θα υλοποιήσει τα ψηφιακά κρος, είναι ένα άλλο θέμα, που έχει δύο λύσεις: 1)μέσω software στο πι-σί, 2)μέσω μέτρικ. Οι συνδυασμοί είναι 4 διότι μιλάμε για κρος και στα κυρίως ηχεία αλλά και στο κεντρικό, οπότε δοκιμές, και θα δούμε. Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρησιμοποιούμενα κανάλια της λινξ και οι ανακατευθύνσεις. με μια πλήρη συνδεσμολογία, όλα αλλάζουν από το πληκτρολόγιο. Αυτή είναι η χαρά των δυνατοτήτων...
Ή και συνδυασμό τους.
Ενδέχεται καθένα εκ των 1 και 2 να αποδειχτεί καλύτερο σε μια συγκεκριμένη συχνοτική περιοχή, ανάλογα και με τη διαθέσιμη υπολογιστική ισχύ.
Τουλάχιστον για την ώρα...:126:

Όσο για το μέλλον, οχτώ κουβέντες έχω να σου πω:

ADSP-21488, ADSP-21489, ADSP-21478, ADSP-21479, ADSP-21469
ADSP-21483, ADSP-21486, ADSP-21487
-------------------------------------
On 07 Feb 2011:
21488 Production, 21489 Production, 21478 Pre-Release, 21479 Pre-Release, 21469 Production, 21483 Production, 21486 Production, 21487 Production

Analog Devices - SHARC FAMILY SELECTION TABLE

Analog Devices - SHARC PROCESSOR BENCHMARKS

Από εδώ:

PRO SOUND NEWS
2010: Semiconductors In Audio
http://prosoundnews.com/Blog.aspx?id=27542&blogid=192

12. Are there advances in DSP technologies that you are particularly excited about?

Metric Halo—B.J. Buchalter: The new SHARC family has a number of exciting architectural features that we look forward to taking advantage of (FIR, IIR, and FFT coprocessors, delay line DMA, link-ports and DDR memory support along with a fast SHARC core).

Μερικά links ακόμα:

Universal Audio UAD-2 DUO
Universal Audio UAD-2 DUO FLEXI
Universal Audio UAD-2 QUAD
Universal Audio - UAD-2 QUAD FLEXI
Universal Audio UAD-2 NEVANA 128

Επιπλέον:

2d Card for 2882 - For Field Install
2d Card for ULN-2 - For Field Install

Η Metric Halo 2882 παρουσιάστηκε το 2001...
Αρχίζουμε άραγε να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει ο όρος "ανοιχτή αρχιτεκτονική με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον";
:144:

Προσφορά -25% για την ULN-8 = 1.000 περίπου Ευρώ κάτω.

Πόσο άραγε να κοστίσει ένα πιθανό μελλοντικό upgrade με μια κάρτα dsp με τον
ADSP-21469;:144:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

να κάνω κι εγώ δυο σκέψεις...

Τα όποια συμπεράσματα από την ακρόαση-τεστ, βγήκαν μετά από συγκρίσεις σε ένα σύστημα που...
...
πριν έπαιζε με 'υποβοήθηση' di-box !!! λόγω αδυναμίας οδήγησης του προ *-* μετά έπαιξε με επαρκέστατη οδήγηση
...
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Πού είδες να γράφεται κάτι τέτοιο για τη συνάντηση του Σαββάτου;
Καλό είναι να προσέχουμε λίγο και να διαβάζουμε πραγματικά τα post προτού βιαστούμε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

...
Και επί τέλους ας με πείσει κάποιος κι εμένα γιατί θα έπρεπε να αγοράσω την παραπάνω οχτακάναλη επαγγελματική φέτα για να τη χρησιμοποιήσω στο δικάναλλο οικιακό σύστημά μου... την έχω ξανακάνει την ερώτηση και απάντηση ΔΕΝ πήρα...
...
Αν με το παραπάνω σχόλιό σου εννοείς την παρακάτω ερώτηση

Από απλή περιέργεια... για άρχισε λοιπόν να μας λες φίλε Άλεξ που και πως σκοπεύεις να 'χρησιμοποιήσεις πραγματικά'(όπως αναφέρεις παραπάνω) την παραπάνω οχτακάναλη κάρτα ήχου των 4.000... και ποιες από τις άπειρες δυνατότητές της...

φιλικά... Μάνος...
που μου έκανες εδώ, τότε, αυτό που έχω να σου πω, είναι ότι το να περιμένεις να σου συμπυκνώσω μέσα σε ένα - δύο post τα συμπεράσματα που άντλησα από ένα υλικό το οποίο αριθμεί αρκετές εκατοντάδες σελίδες, οι οποίες μάλιστα απαιτούν ένα αρκετά σοβαρό background ώστε να είναι σε θέση κάποιος να τις κατανοήσει, είναι απλά ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Αν δε με πιστεύεις, τότε ρώτα σε παρακαλώ τον Κυριάκο, στον οποίο έστειλλα ένα 10% περίπου του διαθέσιμου σ' εμένα υλικού, με αποτέλεσμα να "καίει εγκέφαλο" για μέρες...

Δε νομίζω να θεωρείς τον Κυριάκο άσχετο :)204:), στο κομμάτι των μετρητικών οργάνων τουλάχιστον...:145:

Κατά τα άλλα, με δεδομένο ότι εδώ μέσα είμαστε μια παρέα, σου υπόσχομαι ότι δε θα σας αφήσω "παραπονεμένους" και ότι, σταδιακά, θα σας παρουσιάζω μια όσο το δυνατόν ευνόητη σύνοψη από τις δυνατότητες αυτού του ΟΠΛΟΥ.

Απλά ρε φίλε, το τελευταίο διάστημα "έχω καεί" από το πολύ διάβασμα σχετικά με το συγκεκριμένο μηχανάκι με αποτέλεσμα οι αντοχες μου να είναι περιορισμένες...:120:
(Επ' αυτού μπορείς να ρωτήσεις και τον Αλέξανδρο - teachertza)

...
και ακόμα μια απορία... αυτοί οι 'γκουρού' που με τις παραρηρήσεις τους βελτιστοποιήθηκε η κάρτα... μπορούμε να μάθουμε σε τι συστήματα ΗΧΟΥ τεστάρισαν τις δυνατότητες ΗΧΟΥ αυτής της κάρτας??? σε κανα σύστημα της προκοπής??? σε τίποτα ηχεία του χιλιάρικου με οδήγηση από παγωμένα, κατεψυγμένα, τριπλο-γεφυρωμένα... η ακόμα χειρότερα από τα ηχεία του μακ τους???
Μη βιάζεσαι να σνομπάρεις τους διακοπτικούς ενισχυτές.
Δεν είναι όλοι ίδιοι...:144:
Για άλλη μια φορά, για μίλα λίγο με τον Κυριάκο...

Φιλικά, πάντα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic