- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον
Αυτό πού έγραψα δεν περίμενα καν να το καταλάβεις και επαληθεύτηκα. Ο Κος Χρήστος (που εκεί απευθυνόταν) το κατάλαβε σαν κάτοχος βινυλίων και αυτό μου αρκεί.
Εχουμε ξαναπεί ότι ζούμε σε παράλληλους κόσμους. Αλλοι κοιτάνε το δέντρο και άλλοι το δάσος.
Ο φίλος Βλάσσης (λέω Βλάσσης επειδή γνωρίζω ότι δεν θα αρπαχτεί) ενδιαφέρεται να ακούσει το "δέρμα της gabrliel". Αλλος να ακούσει τον βρυχησμό του τυρανόσαυρου Rex ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. (εσύ θα μας πεις τι άλλο)
Εμένα με ενδιαφέρει να έχω στην κατοχή μου και να ακούω το stairway to hevean από τον πρώτο τίτλο της atlantic του 1971 των Led Zeppelin και του Jimy Page. Εσένα σε ενδιαφέρουν να ακούς clocks κτλ.
Εσύ μπορείς να δώσεις 5 χιλιάρικα για την metrik και εγώ άλλα τόσα για τo white alboum για να το ακούω ώς εκδόθηκε for the very first time (Και όχι για να το ψηφιοποιήσω και να το βάλω στο ντουλάπι ή σαν κορνίζα στον τοίχο....... Να το ακούω έως να λιώσει)
Μην τα μπερδεύουμε. Εχουμε άλλες προτεραιότητες
Φίλε Κώστα.... αγαπητέ συμφορουμίστα costa ear. :138:IMHO:
Από την άλλη, καλά και λογικά όλα αυτά, αλλά η λογική στο χόμπι μας απουσιάζει. Αυτό δε το λέω για σένα πίτερ, ούτε για το βλάση, το λέω για όλους μας, εμού συμπεριλαμβανομένου πρώτα απ'όλους. Απλά ο καθένας βλέπει πιο εύκολα την ανωμαλία του άλλου, παρά τη δική του. πχ, στην ερώτηση-σχόλιο του φίλου κι άξιου χομπίστα GeoVaz, περί ψηφιοποίησης βινυλίων, η απάντηση του ChrisHat ήταν αποστομωτική: (ιδίως αν αναλογιστείς τι γνωρίζει ο ένας για τα ψηφιακά και τι γνωρίζει άλλος, αλλά και την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του ChrisHat στο αντικείμενο)
<<...Είναι η ωριμότερη στιγμή ιστορικά και τεχνικά για ψηφιοποίηση αρχείων.>>
Κι ενώ μετά από αυτό θεωρώ το θέμα "λήξαν", τρώω στα μούτρα αυτή την κατραπακιά, από τον φίλο μας τον GeoVaz:
<<Εχετε δίκιο κε Χρήστο, αλλά ΙΜΗΟ είναι ακόμα πρώιμο για ψηφιοποίηση.>>
Δηλαδή : ναι, αλλά όχι.:138:
κι έχει και συνέχεια::138:
<<Εξάλου ποιός ζει για πάντα?>>:138:
ε, εδώ είναι το σημείο που ειλικρινά, σκάω στα γέλια! μιλάμε πέφτω κάτω από την καρέκλα! :138: (ασχέτως αν ξέρω πως ο ChrisHat κοντεύει να σκάσει, δε πειράζει, θα το συνηθίσει, που θα πάει...):138::138:
μη σκάτε, ένα παράδειγμα είναι. έτσι είναι όμως ο χώρος μας: χωρίς λογική, μόνο πάθος!
πάμε για χαρταετό?
Αυτό πού έγραψα δεν περίμενα καν να το καταλάβεις και επαληθεύτηκα. Ο Κος Χρήστος (που εκεί απευθυνόταν) το κατάλαβε σαν κάτοχος βινυλίων και αυτό μου αρκεί.
Εχουμε ξαναπεί ότι ζούμε σε παράλληλους κόσμους. Αλλοι κοιτάνε το δέντρο και άλλοι το δάσος.
Ο φίλος Βλάσσης (λέω Βλάσσης επειδή γνωρίζω ότι δεν θα αρπαχτεί) ενδιαφέρεται να ακούσει το "δέρμα της gabrliel". Αλλος να ακούσει τον βρυχησμό του τυρανόσαυρου Rex ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. (εσύ θα μας πεις τι άλλο)
Εμένα με ενδιαφέρει να έχω στην κατοχή μου και να ακούω το stairway to hevean από τον πρώτο τίτλο της atlantic του 1971 των Led Zeppelin και του Jimy Page. Εσένα σε ενδιαφέρουν να ακούς clocks κτλ.
Εσύ μπορείς να δώσεις 5 χιλιάρικα για την metrik και εγώ άλλα τόσα για τo white alboum για να το ακούω ώς εκδόθηκε for the very first time (Και όχι για να το ψηφιοποιήσω και να το βάλω στο ντουλάπι ή σαν κορνίζα στον τοίχο....... Να το ακούω έως να λιώσει)
Μην τα μπερδεύουμε. Εχουμε άλλες προτεραιότητες