Παν... METRIC... Αριστον

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028
Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Μ'αρέσουν οι τρύπες. Ειδικά οι νερουλές.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Tελικα βρε τι σου ειμαστε εμεις οι Ελληναρες!!!!!!!!!!!!

Βιαζομαστε πρωτα να πουμε το οχι και υστερα οταν πουν το ναι οι αλλοι τοτε και μεις συμφωνουμε!!!!

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που βιαζομαστε να κατηγορησουμε εν μερη ενα προιον ....δηλαδη δεν ειπατε καποιοι ετσι με το χερι στην καρδια.......εγω δεν την εχω δοκιμασει αυτην την καρτα αλλα εχω την απορια η εστω θα ηθελα να μου δοθει η ευκαιρια να την τσεκαρω....εμεις οι ψηφιακοι για το ντακ της η την ισσοσταθμιση του χωρου η την προενισχυση της,οι αλλοι οι πικαπαδες γαι την ρια της .......απλα πρεπει να φερουμε τον κατακλυσμο και φυσικα να φερουμε ως μπροστιαρη τραγο την αρνηση...την μονιμη αρνηση του Ελληνα!!!!

Τελικα μπας και φοβομαστε να ακουσουμε κατι καλλιτερο απο αυτο που νομιζουμε οτι εχουμε?

Βρε μπας και και αυτοι που την δοκιμασαν και φυσικα και μεις οι 6 οι συμφορουμιτες ειμαστε κουφαλογα και θελουμε γιατρο??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

ΚΑΛΆ ΝΤΕ ... δε λεω για τα δικά σου. Για τα άλλα τα ναυτίλια λεω.
Γιανναρε Ναυτιλια που μπουμπουνανε μαλλον τα εχουν καποιοι που δεν τα εχουν σεταρει σωστα η δεν ξερουν τις αναγκες του ιδιου τους του ηχειου!!!
Ας μην ξεχναμε βεβαια και αυτους που τα εχουν βαλλει να παιζουν σε εναν χωρο 3χ3 και οπως ειναι φυσικο μπουμπουναει ο χωρος και οχι το ηχειο!!!

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Tελικα βρε τι σου ειμαστε εμεις οι Ελληναρες!!!!!!!!!!!!

Βιαζομαστε πρωτα να πουμε το οχι και υστερα οταν πουν το ναι οι αλλοι τοτε και μεις συμφωνουμε!!!!
...
Τελικα μπας και φοβομαστε να ακουσουμε κατι καλλιτερο απο αυτο που νομιζουμε οτι εχουμε?

Βρε μπας και και αυτοι που την δοκιμασαν και φυσικα και μεις οι 6 οι συμφορουμιτες ειμαστε κουφαλογα και θελουμε γιατρο??
χαλιεντ mode on :604:

Διαβάζοντας το τελευταίο post του Βλάση και ακούγοντας παράλληλα τον τελευταίο δίσκο των Radiohead μου ήρθε στο μυαλό μια παλιά ιστορία ...

Ένας πολύ καλός φίλος, ο οποίος είχε το creme de la creme του χαλιεντ σπίτι του, και ένας από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύομαι στο χώρο, πριν από χρόνια έφτιαξε το Home Cinema του Thom Yorke στην Οξφόρδη.
Τότε, μου έλεγε, ο Yorke τον κάλεσε να ακούσει το Home Studio του. Αυτό ήταν: μου εξηγούσε ότι ήταν ότι καλύτερο είχε ακούσει σε δικάναλο ήχο, μακράν καλύτερο από οποιοδήποτε σύστημα είχε ή είχε στήσει - έχοντας πουλήσει τους μισούς Krell, ΑR, Wilson και νεώτερα darTZeel ... στην Αγγλία ...
Στην συνέχεια έφτιαξε για το σπίτι του ένα active σύστημα με διάφορα καλούδια και class - D ενισχυτές, φροντίζοντας το χώρο του, κάνοντας και ισοστάθμιση. Μάλιστα μου πρότεινε να κάνω και εγώ το ίδιο... Δεν το πήρα και πολύ σοβαρά συνεχίζοντας την σταδιοδρομία μου σε μαύρες λάκες και βαφές Ferrari με 45-κιλα τέρατα και 20 λάμπες στέρεο ...

Τώρα μετά από χρόνια, εδώ, στην παρέα του avsite ξαναείδα ανθρώπους όπως τον Bhutia, Ear και τα υπόλοιπα παιδιά να εφαρμόζουν τη λογική και τη γνώση εδώ και πολλά χρόνια με απώτερο σκοπό την ηχητική τους απόλαυση.

Θέλω να τονίσω ότι στην χαλιεντ-land υπάρχει κόσμος που τα εφαρμόζει ή και θα τα εφαρμόσει στο μέλλον και τα πράγματα δεν είναι τόσο πεσιμιστικά όπως διαφαίνεται στο post σου Βλάση.

Κλείνοντας, μία από τις κορυφαίες ατάκες του θέματος ανήκει στον ChrisHat (προσεχτικά όμως):

...
Στην εποχή της εύκολης πληροφορίας και του πολύ bla-bla , και όταν απουσιάζει η γνώση το μόνο που μένει είναι η εξυπνάδα να διαλέγεις τη σωστή πληροφορία απο τους σωστούς ανθρώπους.
Πρέπει να μαθαίνεις ποιούς ακολουθείς για να γίνεσαι καλύτερος. Τότε μπορείς να μαθαίνεις πράγματα, να τα αποκωδικοποιείς , να τα επεξεργάσεσαι και να πηγαίνεις παρακάτω.
...

χαλιεντ mode off :604:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

Για να αναφέρω και γω μερικά γεγονότα , και να συμφωνήσω με τον φίλο μου τον geovaz.Οχι να συμφωνήσω για να συμφωνήσω , αλλά γιατί έτυχε να εχω και δυο dat σπίτι , πλέον και να εχω κάνει ψηφιοποίηση βινυλίων.
Παλιά την έκανα απο το sl με την ortofon om 30 στο sony 59es. Μάπα το καρπούζι. Ε είχε και λίγο χαρακτήρα απο την om 30, ήταν και λίγο ο χαρακτήρας του ad του 59 , ε μάπα.
Τελευταίως ως γνωστόν εχω 304 , σαφώς ανώτερη κεφαλή , και καλύτερο phono g22000.Επίσης νεο βραχίονα στο sl. Απο καταγραφικό , χρησιμοποίησα το 60es,και το 2000es. Sony και τα δυο με SBM.
To sbm δουλεύει στα αναλογικά σήματα.
Λοιπόν και με τα δυο dat δεν πήρα το ηχητικό αποτέλεσμα που ήθελα , και που έπρεπε να πάρω .
σε συχνοτικό εύρος ήταν μια χαρά.Απο χροιές περίπου. Του έλλειπε όμως ο αέρας και η εν γένει ζωντάνια του αναλογικού. Δεν έπαιζε το ίδιο. Εκανα α-β πολλές φορές και με ταιριασμένη την στάθμη ακριβώς, και στα δυο.Το dat δεν έπαιξε σαν το βινύλιο.Μπορεί να το πλησίασε , αλλά δεν το έφτασε.
Μιλάω για βινύλια με αρκετά καλή εγγραφή και χαμηλό ποσοστό θορύβου.
my 2 cents.
Συγγνώμη, μα γιατί μιλάς τώρα ? Τα Sony DAT δεν τα χρησιμοποιούσαμε 20 χρόνια πρίν γιατί ήταν μετριότατα ειδικά αυτά που αναφέρεις τα consumer.

Δηλαδή συγκρίνεις 2CV με Ferrari , και κάνουμε συζήτηση σε αυτό το forum ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028

Χρήστο sorry , αλλά εγω αυτά εχω και με αυτά πορεύομαι.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΊς ΟΤΙ ΤΟ DTC 2000 ES σου πέφτει ίγο , γιατί θα σκίοσω την κυλόττα που δεν φοράω.

Reaction score
3.901

Όποιος θέλει -πραγματικά- να ψηφιοποιήσει με εξαιρετικό τρόπο τα βινύλιά του θα μπορούσε πιστεύω να ζητήσει μια επίδειξη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Να δοκιμάσει και την ψηφιακή riaa και την λειτουργία σαν dac αλλά και την επίδραση στον χώρο και και και...

Πιστεύω ότι ο Χρήστος ίσως διοργανώσει μια παρουσίαση-επίδειξη των (κάποιων απο το σύνολο) δυνατοτήτων της metric halo οπότε θα μπορούσε να γίνει πιό επικοδομητική κουβέντα.

Άν υπάρχουν σοβαρά ενδιαφερόμενοι θάναι σε όφελος όλων.
Τώρα ο καθείς μιλάει μόνο για όσα γνωρίζει και όσα θεωρεί ή υποθέτει σωστά για ένα μηχανάκι-εργαλείο που νομίζω δεν έχει ματαυπάρξει τόσο κοντά μας αντίστοιχό του, σε αυτή την τιμή μάλιστα κ με αντιπρόσωπο με τέτοιες γνώσεις.

Όποιος κλείνει μάτια κ αυτιά στο καινούργιο είναι παλαιολιθικός χομπίστας, άρα είδος προς εξαφάνιση.

Βέβαια πάντα το παληό, το κατεστημένο, αντιδρά έντονα στο νέο, φρέσκο κλπ.

Στη δική μας περίπτωση -φορουμοκουβέντα- μόνο χασούρα κ βαρεμάρα φέρνει τέτοιου είδους αντίδραση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Όποιος θέλει......................................

βεβαια πάντα το παληό, το κατεστημένο, αντιδρά έντονα στο νέο, φρέσκο κλπ.

Για ποιον χτυπαει η καμπανα?

Στη δική μας περίπτωση -φορουμοκουβέντα- μόνο χασούρα κ βαρεμάρα φέρνει τέτοιου είδους αντίδραση.
Γλωσσοπλαστη μου.....θα σε πιασω με τον μπλαστη μου(κανει και ριμα)

Reaction score
3.901

Παππού δεν είναι κρυφό ότι ακούω πολύ βινύλιο με κείνο το συφοριασμένο το πικάπ, αγοράζω μαβρα δίσκια, περιμένω πως κ πως το νέο phono stage με τροφοδοτικό μπαταρίας κλπ κλπ.

Απο την άλλη έχω κανα 2κ σεντιά, 2 dac, πλέυερ, σκληρά μαλακά τα πάντα.

Εδώ όμως υπάρχει ένας νέος κόσμος, τόδες κ συ παληόγερε κ χόρεψες ζειμπέκικο αγκαλιά με την άλλη την τρελλή-στάρ!!

Να συνεχίσω?
Χρειάζεται?

Άντε, καλύτερα να μην...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Κυριε Geomiat τι να πω....απλα :622::622::622:
Ειπατε τα πραγματα με το ονομα τους....οπως πραγματικα ειναι ....ο φοβος των Ιουδαιων λοιπον και το οτι αντιτιθεμεθα με πυγμη σε καθε τι νεο που ξεφευγει απο τα τωρινα μας standards!!!!!

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.139

Ποιό ήταν λοιπόν το ρεζουμέ;
Οτι στην βιομηχανική διαδικασία κοπής, υπήρχε μία μηχανική ρύθμιση καθοριστικής σημασίας για την πιστότητα του τελικού προϊόντος στην Ρια την Κουκλάρα, που σε πραγματικές συνθήκες "πιάτσας" ο μηχανικός ρύθμιζε ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ, ναι καλά διαβάσατε, κάθε τόσο, γιατί το μηχάνημα "έφευγε".
Τα εξιδανικευμένα βινύλιά μας λοιπόν κατά τους δύο μηχανικούς, στην πραγματικότητα διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα του ίδιου τίτλου (!), και απέχουν από την "Θεία" άποψη ΚΑΙ του γκουρού πίσω από την κονσόλα, ΚΑΙ του καλλιτέχνη ΚΑΙ από τις καμπύλες της Ρίας της Κουκλάρας (συχνότατα... κατά μερικά db)!!!
Και ο διάλογος κατέληγε με τη φράση "όταν λοιπόν βλέπω στα phono stages να διαφημίζεται ακρίβεια καμπύλης RIAA της τάξης των 0.0000... db, πεθαίνω στα γέλια"...

Επειδή κάποιος κάπου κάποτε έκανε μ@λ@κίες δεν συνεπάγεται οτι το κάνουν όλοι , παντού .
Υπάρχουν και μπακάληδες. Δεν είναι όλοι μπακάληδες.
Δλδ στις ψηφιακές ηχογραφήσεις δεν κάνουν αρλούμπες οι ηχολήπτες? Απο τα 1000 cd που εχω τα περισότερα σαν ηχογράφηση είναι για κλωτσιές.
Με το ντουφέκι ψάχνουμε να βρούμε cd με σοβαρή ηχογράφηση , που να μην εχει κομένες τις χαμηλές κατά 10db, γιατί στο στούντιο ο ηχολήπτης τα έκοβε , αφου τα 801 που είχε για μονιτορ μπουμπουνάγανε.
Τεσπα ως γνωστόν απόψεις , και οι απόψεις είνα σαν κ.......δες , ολοι εχουν απο μια.
Το θέμα είναι οτι αυτός ο "κάποιος κάπου κάποτε" ήταν στην RCA απ'ότι θυμάμαι, και ο άλλος δεν θυμάμαι που, αλλά σε κάτι αντίστοιχο! Και δεν συζητούσαν "για να πείσουν τους υπόλοιπους" όπως εδώ μέσα, αλλά μεταξύ τους για άλλο θέμα. Και την παραπάνω τακτική θεωρούσαν δεδομένο, οτι αποτελούσε γενικευμένη καθημερινή ρουτίνα, δεν ήταν καν το κύριο θέμα συζήτησής τους, ούτε ήταν κάτι "περίεργο", το αντιμετώπιζαν σαν γεγονός γνωστό σε όλους της πιάτσας.
Άσε που στη "φούρια" της γραμμής παραγωγής φαίνεται λογικό, όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τα "ήθη και έθιμα" της φάσης, και τα πολύ σωστά που λες για την κατάσταση των CD σε αυτό ακριβώς συνηγορούν. Εξ άλλου, θυμάστε μήπως την κατάσταση των LPs των "ηρωικών late 70s", των εκατομμυρίων δίσκων και των λεπτών βινυλίων; Χάλι μαύρο! Όλοι με τα "άχρηστα" tone controls και το balance στο χέρι ήμασταν! Όσο για την φθορά; Με τρία παιξίματα μόνο, άλλαζε ο ήχος συχνότατα συνοδευόμενος με θορύβους...
Πλην εξαιρέσεων φυσικά (όπως πχ τα παιδιά του sanchez σου, που δεν αποτελούν τον κανόνα). Μην κοιτάτε τώρα, που τα βινύλια απευθύνονται σε ειδικό κοινό με απαιτήσεις που πληρώνει. Τον εύκολο καιρό των χοντρών αγελάδων η κατάσταση ήταν αλλοιώς...

Εν πάσει περιπτώσει, το ποστ μου ερώτηση ήταν περισσότερο και όχι θέση. Και επειδή όπως λές οι γνώμες είναι σαν κ.......ς, κάποιος που να έχει σχέση με την βιομηχανία κοπής υπάρχει να σχολιάσει;

Reaction score
4.242

Πριν κανουμε το συγκριτικο στου Λουκα ειχα ρωτησει, κατα ποσο μπορουμε να αντιγραψουμε εναν δισκο βινυλιου ψηφιακα και να παρουμε πιστο αντιγραφο του προτοτυπου. Η απαντηση ηταν αρνητικη και κανεις δεν εγραψε τοτε για το αντιθετο.

Αν λοιπον σημερα, η Metric Halo τελικα εχει αυτην την δυνατοτητα, ειναι κατι που μπορει να δοκιμασθει και αναλογα να βγει το συμπερασμα οτι το αρχικο προτοτυπο βινυλιο με την μεταφορα του σε ενα ψηφιακο μεσο ειναι απολυτως πιστο αντιγραφο.

Με προυποθεση λοιπον οτι το εγχειρημα θα ειναι επιτυχες τοτε οι συγκρισεις μεταξυ βινυλιου και ψηφιακου μεσου θα ειναι τελειες. Και φυσικα θα ανοιξουν οι ασκοι του Αιολου για κατι τετοιο.

Βεβαια θα πει καποιος (και ενδεχομενως σωστα) τι νοημα εχει? Ετσι για την πλακα μας. Για την τρελλα μας. Για να την σπασουμε στον Ιαρ και στον Γκεοβαζ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Bασιλη 2 παρατηρησεις

1)Η Metric θα γραψει και θα αναπαραξει οτι της δωσουμε.Δεν νοειτε συγκριση πχ με εγγραφη απο Technics και κοντρα με πικαπ των 30.000 €.Θα συγκριθει το αντιγραφο με το πρωτοτυπο στο ιδιο πικαπ-συστημα (κεφαλη-βραχιονας-phono)

2)Aν επιτραπει η Metric να βαλλει ολα τα καλουδια της στη κοντρα (αναγνωση χωρου και διορθωση) τοτε τα κλαματα ειναι μαλλον σιγουρα.Απο ποιους το αφηνω στην κριση σου.

Νομιζω οτι ετσι πρεπει να δουμε αυτο το τεχνολογικο κοσμημα.Σαν πακετο διαχειρισης ηχου και οχι σαν μηχανημα που θα βγαλλει το ματι στα πικαπ.Αλλωστε η παρουσια της θα βοηθησει να σωθουν στο μελλον ολα τα αναλογικα αριστουργηματα που εχουμε στις δισκοθηκες μας και δεν υπαρχουν σε ψηφιακα αρχεια.

ΥΓΝα την σπασουμε και στους 2 ταυτοχρονα μαλλον δυσκολο καθοτι πρεσβευουν τα αντιθετα.

Reaction score
4.242

Bασιλη 2 παρατηρησεις

1)Η Metric θα γραψει και θα αναπαραξει οτι της δωσουμε.Δεν νοειτε συγκριση πχ με εγγραφη απο Technics και κοντρα με πικαπ των 30.000 €.Θα συγκριθει το αντιγραφο με το πρωτοτυπο στο ιδιο πικαπ-συστημα (κεφαλη-βραχιονας-phono)

2)Aν επιτραπει η Metric να βαλλει ολα τα καλουδια της στη κοντρα (αναγνωση χωρου και διορθωση) τοτε τα κλαματα ειναι μαλλον σιγουρα.Απο ποιους το αφηνω στην κριση σου.

Νομιζω οτι ετσι πρεπει να δουμε αυτο το τεχνολογικο κοσμημα.Σαν πακετο διαχειρισης ηχου και οχι σαν μηχανημα που θα βγαλλει το ματι στα πικαπ.Αλλωστε η παρουσια της θα βοηθησει να σωθουν στο μελλον ολα τα αναλογικα αριστουργηματα που εχουμε στις δισκοθηκες μας και δεν υπαρχουν σε ψηφιακα αρχεια.

ΥΓΝα την σπασουμε και στους 2 ταυτοχρονα μαλλον δυσκολο καθοτι πρεσβευουν τα αντιθετα.
Σωστος!

Reaction score
3.901

Η ψηφιακή riaa πως δουλεύει?
Δηλαδή είναι ενα στάνταρ πρόγραμμα για το περιεχόμενο ενός βινυλίου που κάνει την αποέμφαση της καμπύλης και μετά στέλνει το σήμα πού?

Συνδέω το πικάπ στη metric halo, παίρνει το σήμα απο την Denon 304 kai πως ενισχύεται αυτό το τόσο δα (0,18 mv) να σκάσει μύτη ρωμαλέο στον τελικό?

Ή μπορείς να παραμετροποιήσεις την αποέμφαση κατάβούληση, ανάλογα με την συγκεκριμένη εγγραφή?

Πόσο επιδρούν στη διαδικασία οι διάφοροι θόρυβοι επιφανείας και η κατάσταση του βινυλίου, όχι όσον αφορά την ποιότητα του φηφιακού αρχείου (θα ακούγονται, δεν γίνεται να απαλειφθούν) ή ακούσματος αλλά στο αν "μπερδεύουν" τη διαδικασία αποέμφασης.

Λογικά δεν πρέπει να συμπεριφέρεται χειρότερα απο ένα κλασσικής σχεδίασης phono stage παθητικής ή ενεργητικής riaa.
Ποιό είναι όμως το πλεονέκτημα της σχεδίασης που θα κάνει το αναλογικό βινύλιο να ακουστεί καλύτερα μετά τη μετατροπή του περιεχομένου του σε ψηφιακό?

Υπάρχουν κάποιοι που να έχουν κάνει τισ συγκρίσεις και να έχουν ιδία άποψη?
Εννοώ τον Χρήστο τον Άλεξ κλπ, δικά μας παιδιά δηλαδίς!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.343

Λογικά δεν πρέπει να συμπεριφέρεται χειρότερα απο ένα κλασσικής σχεδίασης phono stage παθητικής ή ενεργητικής riaa.
φιλαράκι, ξανασκέψου το!:605:

Reaction score
3.901

Χαιρετίσματα γιατρέ μου κ σε σένα, but όποιος γνωρίζει κ δεν ομιλεί είναι ...αποτέτοιος!!!:142::142:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Here you go...

Metric Halo Support - Frequently Asked Questions

Mobile I/O » ULN-8

How do I use as a phono preamp to play records?

In the future, we may implement a version of the front panel DI that will optimize it as a phono pre. For now, your best approach would be to use a DB-25 to RCA connection from a separate phono pre to the line input. You could also try the mic input on the ULN-8, which would give you enough gain to act as the pre.

For the inputs on a DB25 to RCA cable, we recommend shorting the cold to ground.

Connect to a pair of inputs on the ULN-8/LIO-8 and launch MIO Console.

From the File menu, choose Open Template, and choose one of the templates for ULN-8. They all have the output routing pre-configured (except for "Empty). On the pair of analog inputs that your turntable is connected to, select and delete one of the two strips, and change the other one to stereo (from the top of the strip).

Set the gain for this input strip while the record player is playing, so that the highest peaks are never going above -6 dBFS.

On this stereo input strip, you can now insert MIOStrip, and activate the RIAA filter. See this link on where to find the RIAA filter in MIOStrip:

http://www.mhsecure.com/faq/index.php?sid=3842655&lang=en&action=artikel&cat=14&id=279&artlang

Από εδώ:

http://www.mhsecure.com/faq/index.php?action=artikel&cat=15&id=296&artlang=en

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Παμε 2 πραγματακια .

Η αποεμφαση RIAAειναι ενα θεμα και η ενισχυση χαμηλου σηματος ειναι αλλο.Αυτο ξερω οτι το ξερεις,για εισαγωγη το λεω και πιθανον για καποιους που δεν ξερουν.

Ως γνωστον η συμπιεση και η αποσυμπιεση RIAA γινεται για να ειναι τα αυλακια του δισκου βινυλιου σαν το φαραγγι της Σαμαριας και οχι σαν το Grand Canyon.Ta phono stages εχουν μια τυποποιημενη καμπυλη που ειναι παντα η ιδια ασχετως εγγραφης.Στη ψηφιακη εχεις την δυνατοτητα να επεμβεις αλλαζοντας την καμπυλη και συνεπως να παρεις το βελτιστο κατα περισταση.Μαλλον η ψηφιακη μου ακουγεται πιο ευελικτη.

Παμε παρακατω.Υπαρχουν προγραμματα που το αρχειο που ψηφιοποιησες μπορουν να το επεξεργαστουν και να αποβαλλουν και τα κριτς-κρατς και τον θορυβο επιφανειας και να ομαλοποιησουν και τυχον αστοχιες στα δυναμικα απο την επεξεργασια καταγραφης.

Για την ικανοτητα ενισχυσης ας μιλησει ο Χρηστος που σιγουρα ξερει.Εγω απλα παραθετω απο τα specs της καρτας

Mic Pre Input + ADC
Input Impedance 3.3 kΩ
Dynamic Range (-60 dB, flat 0-22.05 kHz, typ) 115 dB
Dynamic Range (-60 dB, A-weighted, typ) 118 dB
Noise Floor (flat 0-22.05 kHz, typ) 115 dB
Noise Floor (A-weighted, typ) 117.9 dB
Gain Range -22 dB to+91.5 dB
Gain Precision ±0.05 dB
Gain Step 0.5 dB

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score