Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επ' ουδενί δεν αναφέρομαι στους CostasEar, Κώστα Κόγια, των οποίων τις γνώσεις αλλά και το ήθος εκτιμώ απεριόριστα.

Ξέρω καλά οτι εννοείς εμένα ρε παλιόπαιδο.:135:

Θα πω στην Εφη να σε περιορίσει στον 1ο οροφο.:136:

Για να επανέλθουμε:Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γράφει επί παντός επιστητού.
Μάλιστα η σιωπή είναι προτιμότερη απ την ακατάσχετη και ανευ λόγου πολυλογία.
Δεν μπορεί κάποιος που έχει περιορισμένες γνώσεις και εμπειρίες να θεωρεί τον λόγο του πανάκεια.
Πάντα υπάρχει κάποιος που είναι ομορφότερος, δυνατότερος και ξέρει περισσότερα από εμας.

Reaction score
2.004

Βρε Μιχαλη σε αυτο το τσαρδι εχεις εως σημερα 6.849 posts ....τι σημαινει για μενα αυτο?οτι σιγουρα συμφωνεις με πολλα απο τα γραφομενα και τα ασπαζεσαι και συ, αλλοιως η spam κανεις η σου αρεσει η παρεα η θες να μετεχεις γιατι και συ καποια πραγματακια εμαθες οπως ολοι μας......δεν μπορω να πιστεψω οτι μπαινεις εδω μεσα και με τοσες χιλιαδες απαντησεις απλα διαφωνεις!!!!!
Φίλε εγώ έχω φιλαράκια εδώ και σας ξέρω 6 χρόνια. Ξέρω τι εννοεί ο καθένας, ξέρω αν θέλει να προσβάλει, ξέρω τι χαρακτήρες είστε αν θες. Άσε που και σαν άνθρωπος δεν προσβάλλομαι εύκολα. Αλλά μην περιμένεις από το καθένα να αντιδρά όπως εγώ, δεν είναι υποχρεωμένος! ;)

Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι εμμονές κάποιων, όλοι έχουμε, ΑΝ με ενοχλεί κάτι είναι οι ειρωνείες και οι χαρακτηρισμοί αλλά και πάλι σου είπε ότι και αυτές με αφήνον αδιάφορο πλέον.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.941

Πάντα υπάρχει κάποιος που είναι ομορφότερος

Ευχαριστώ Νικόλα! :136:

Πάντα υπάρχει κάποιος που είναι ομορφότερος, δυνατότερος και ξέρει περισσότερα από εμας.
Όπως και το αντίθετο να συμπληρώσω.:126:

Reaction score
2.004
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Αλλά όταν μιλάμε περί High Fidelity, μιλάμε για κάτι τόσο οριοθετημένο που η υποκειμενικότητα οφείλει να παει περίπατο.

Και στις περιπτώσεις που κάποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι θεμιτό να υπάρχει κάποιος που να του το υπενθυμίζει.

Ας μιλά λοιπόν οποίος επιθυμεί και ας μην παρεξηγείται αν κάποιος τυγχάνει να ξέρει δυο πράγματα παραπάνω και τον διορθώνει.

Άλλωστε τόσα χρόνια, μόνο καλό έχει κάνει ...
Συγγνώμη, τα παραπάνω τι σχέση έχουν με το θέμα που συζητάμε?

Reaction score
84

Καλησπέρα.Χώνομαι κι εγώ σφήνα στη συζήτηση εντελώς νέος εδώ μέσα.Σε κάθε φόρουμ υπάρχουν κάποιοι που καπελώνουν.Είναι θέμα νομοτελειακό νομίζω αυτό.Δεν πρέπει όμως να του αφαιρούμε τον λόγο.Στην καλύτερη περίπτωση θα μάθουμε από αυτόν.Στη χειρότερη θα πέσει και λίγο μπινελίκι.Εγώ θα ξαναπω τον καϋμό μου.Ξεκινάω τώρα στον χώρο σας προσπαθώντας να αποκτήσω μια θεωρητική υποδομή η οποία μου αρέσει σε ό,τι κάνω.Διαβάζω με ενδιαφέρον κάθε άποψη ειδικού και μη,φανατισμένου με μια εταιρία ή απαθέστατου με όλες.Από όλες εισπράττω κάτι.Μη έχοντας τα τρελλά λεφτά να διαθέσω προσπαθώ να αποκομίσω γνώμες για μηχανήματα για να μπορέσω είτε να τα ακούσω(πράγμα δύσκολο εδώ στις Σέρρες και στη θεσ.νίκη δεν έχω κονε) είτε απλώς να βασιστώ σε πολλές θετικές ή αρνητικές γνώμες για ένα ηχείο πχ που θέλω να αγοράσω και βασιζόμενος στα κοινά ακούσματα με κάποιον να ακολουθήσω την επιλογή του. Στην σκατίλα που ζούμε με την μιζέρια και την κλάψα τα κοινά ενδιαφέροντα θα ναι αυτό που μας ενώνει.Αυτό..ούτε κόματα,ούτε ομάδες.Αυτά χωρίζουν.
Παράκληση λοιπόν ενός νιούφη εδώ μέσα:Ασχοληθείτε με τους νεόκοπους...Με παράπονο λέω πως έχω βάλει ένα ποστ χτες και δεν απάντησε κανείς ενώ είχε 50 αναγνώσεις.Οκ δεν με ξέρετε δεν σας ξέρω,αλλά προς τιμή ενός μέλους που ρώτησα κάτι με pm απάντησε αμεσότατα χωρίς έπαρση και σνομπισμό.Εγώ προσωπικά όμως γουστάρω να διαβάζω γνώμες.Κι ας διαβάσω τέτοιες που θα απορρίψω...
Συνεχίστε να δίνετε φως στην καψούρα σας.Τα λάθη μας ή οι επιτυχίες μας πάντα καθίστανται προς όφελος των τριγύρω μας λόγω της κομιζομένης εμπειρίας

Reaction score
6.834

Πάντως για να σταματήσουν να γράφουν κάποιοι-μορφές του φόρουμ ( ο Μάρκου γράφει δεν γράφει, ο καράβελος τελείως) και κάποιοι άλλοι, θεωρώ ότι μάλλον κάτι συμβαίνει.
Βέβαια επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται πολύ εύκολα, αλλά για το θέμα του Χρήστου ειδικά πιστεύω ότι κάποιος του την " έπεσε" άσχημα και χωρίς λόγο.
Αλλιώς δεν θα την έκανε από εδώ. Τέσπα, τα φόρουμ είναι μιά μικρογραφία της κοινωνίας μας και σίγουρα θα συμβαίνουν τακτικά διάφορες παρεξηγήσεις κ.α.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Πάντως για να σταματήσουν να γράφουν κάποιοι-μορφές του φόρουμ ( ο Μάρκου γράφει δεν γράφει, ο καράβελος τελείως) και κάποιοι άλλοι, θεωρώ ότι μάλλον κάτι συμβαίνει.
Βέβαια επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται πολύ εύκολα, αλλά για το θέμα του Χρήστου ειδικά πιστεύω ότι κάποιος του την " έπεσε" άσχημα και χωρίς λόγο.
Αλλιώς δεν θα την έκανε από εδώ.
Κι όμως, έκατσα κι έψαξα τα posts του caravelle και δεν βρήκα κάτι που να τον οδηγεί στην έξοδο.
Αν συνέβη μέσω pm , σορρυ αλλά μόνο ο ίδιος μπορεί να μας πεί.

Reaction score
19
Καλησπέρα...
Ωραίος!!!
Σε καλωσορίσαμε?
Καλώς Ηρθες στο AVSite lxar!
Mόλις κοίταξα και τα μηνύματά σου, αλλά δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω στο θέμα του Wadia.
Kαλή συνέχεια σου εύχομαι και δεν είναι αδιαφορία αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάποιο θέμα.
Πολλοί έχουμε βρεθεί στην θέση σου, κι εδώ και αλλού, είναι όντως εκνευριστικό.
Δεν έχουμε ακούσει όλα τα μηχανάκια που υπάρχουν, όμως...
Ευελπιστούμε στην κατανόησή σου!
Νίκος

:605:

Reaction score
11

Κι όμως, έκατσα κι έψαξα τα posts του caravelle και δεν βρήκα κάτι που να τον οδηγεί στην έξοδο.
Αν συνέβη μέσω pm , σορρυ αλλά μόνο ο ίδιος μπορεί να μας πεί.
Για λόγους αρχής δεν θα μίλαγα ποτέ, όπως άλλωστε δεν έπραξα στην αναγγελία της αναχώρησής μου:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?96782-%BF%F1%E1-%E1%ED%E1%F7%FE%F1%E7%F3%E7%F2-caravelle-%E1%EA%F1%E9%E2%FE%F2!

Αφού όμως με ρωτάτε, για ρίξτε μια ματιά από δω και κάτω:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?81389-M2Tech-Hiface/page28

Mε την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ όλους για τον κόπο που κάνετε και αναφέρεστε στην περίπτωσή μου!

:107:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Για λόγους αρχής δεν θα μίλαγα ποτέ...
Το σημερινό, το αντιλαμβάνομαι .
Το post αναχώρησης μου κάθεται λίγο βαρύ...

D

Deleted member 8307

Guest
Πολύς κόσμος δεν συμμετέχει γιατί απλά δεν κυκλοφορεί πια στο Hi-Fi ή στο χαλιεντ. Τώρα για τους υπόλοιπους ...

Ας δούμε μερικά πράγματα ...

Τις προάλλες ο Alex πρόσβαλλε δημόσια των vet. Ο vet, σχολιάζοντας, έγραψε κάτι χιουμοριστικό. Το αποτέλεσμα ήταν μία ανάγωγη συμπεριφορά του Alex όπου με επιχειρήματα αποφάσησε να μας πείσει ότι ο vet είναι ηλίθιος τονίζοντας μερικά από από τα λάθη του. Που είσουνα Βλάση ή η Σ.Ο. να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ? πουθενά.

Τις προάλλες η αναλογική «ομάδα» ειρωνεύτηκε μέχρι εσχάτως τον άμοιρο caravelle προσβάλλοντας τον άσχημα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τους συντονιστές, και είχε δίκιο ο άνθρωπος.

Ο Κώστας Φ. κάθε λίγους μήνες επαναλαμβάνει τα ίδια, οι πελάτες του χαλιεντ είναι βλάκες, κομπλεξικοί με φθηνά παραδείγματα.
Προσωπικά έχω αποκαλέσει ηλίθιους, πανηλίθιους και αγελάδες την πλειονότητα των πελατών του χαλιεντ...

Πάμε στο ελληνικό χαλιεντ... Η άποψη μου γνωστή ... γελοία τα πράγματα. Η άποψη όμως της μέρους της Σ.Ο. όταν λέγεται ύψιλον όμοια. ΄Οταν λέγεται Tune/Signal? αυτό που υπονοώ είναι ότι η γνωριμία σας επηρεάζει την κρίση σας και αυτό φένεται στα μέλη και στους επισκέπτες.

Ανεξάρτητα άμα κάποιος τελείωσε το δημοτικό ή το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου, διαβάζοντας τα παραπάνω, μέρος της καθημερινότητας του avsite, δεν τους κάνει κέφι να γράψουν.

Τι μένει?
Ο Bhutia για τον οποίο προτείνω να γίνει επίτιμο μέλος, ο EAR και ο Κόγιας. Γιατί μου αρέσουν ? Γιατί είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για να πάνε οί ίδιοι και τα μέλη του avsite ένα βήμα παραπέρα στην υψηλή πιστότητα. Ο Βασίλης είναι σοφότερος όλων.
...και ο Tidal με τον gpol που έχουνε γερό στομάχι.

Ανακεφαλαιώνοντας, από την μία έχουμε την επιλογή πες ποιο είναι το συστημά σου και από την άλλη γράψε άμα ξέρεις αλλιώς θα σου κόψω το κεφάλι ...

Γι’ αυτό γράφουνε οι τρεις και ο κούκος γενικότερα ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.870
Βλάση μου... κατ' αρχάς το συμπέρασμά σου είναι απολύτως λανθασμένο. Παρακάτω, παραθέτω στοιχεία για την συμμετοχή μελών σε τρία τυχαία πολύ πρόσφατα θέματα της audio κοινότητας του AVSite.

1. Θέμα: "Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..."
Συμμετοχές: 25 μέλη

2. Θέμα: 2Χ2500 watt rms.
Συμμετοχές: 26 μέλη

3. Θέμα: Ποιος είναι ο τομέας που καθορίζει εντονότερα το τελ. ηχητ. αποτέλεσμα;
Συμμετοχές: 15 μέλη

4. Θέμα: Ψηφιακή Riaa
Συμμετέχοντες: 21

Η ενεργή συμμετοχή των μελών στην παρούσα κατηγορία, πάντα ήταν από τις μεγαλύτερες στο forum. Παραμένει δε, στα υψηλότερα επίπεδα ανάμεσα στις θεματικές κατηγορίες μας. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος πολύ εύκολα εάν κάνει τον κόπο να βγάλει στατιστικά και από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία του site. Οποιοσδήποτε μπορεί επίσης να βγάλει στατιστικά και από οποιοδήποτε άλλο site του χώρου. Σας διαβεβαιώνω ότι πουθενά δεν θα βρει μεγαλύτερη συμμετοχή. Τα εύκολα συμπεράσματα λοιπόν πρέπει να αποφεύγονται καθώς είναι 101% λανθασμένα. Αλλού λοιπόν ναι, κυκλοφορούν τρεις κι ένας κούκος. Εδώ όχι. Ποτέ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Πάμε παρακάτω.
Τα λανθασμένα αυτά συμπεράσματα, έγιναν για άλλη μια φορά έναυσμα για να ακουστούν διάφορες απόψεις - επικρίσεις. Οι παλαιότεροι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα θέματα αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλάκις εδώ μέσα. Στα forums όμως πάντα υπάρχουν διάττοντες αστέρες που έρχονται και φεύγουν, αλλά έχουν άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει, για τον τρόπο που λειτουργούν οι συντονιστές, για τον τρόπο που λειτουργεί η διαχείριση και ο ιδρυτής, για την κίνηση των κατηγοριών, την θεματολογία κ.ο.κ. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα είναι στο μέλλον...

Στα θεματικά forums γράφει όποιος θεωρεί ότι μπορεί να εκτεθεί δημοσίως. Ειδικότερα σε έναν χώρο που πολλές φορές πραγματεύεται τεχνολογίες, η συμμετοχή περιορίζεται σε αυτούς που έχουν κάτι σοβαρό να καταθέσουν. Και παρά το γεγονός ότι η σύγχρονη νεοελληνική αντίληψη επιβάλει να έχουμε άποψη επί παντός, (ακόμη κι αν είμαστε εντελώς άσχετοι με το θέμα), το σωστό και το λογικό είναι να προσέχουμε τι λέμε όταν αναφερόμαστε σε πράγματα που δεν έχουμε σπουδάσει, δεν έχουμε γνωρίσει, δεν έχουμε μάθει και δεν έχουμε κατανοήσει. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να τηρηθεί. Επιπλέον, η έμφυτη τάση του καθενός από εμάς να απαξιώνει ότι δεν γνωρίζει, να προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να φέρει στα μέτρα του τα "κριτήρια" κάνουν πολλές φορές αδύνατη την συμβίωση μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Σου λέει ο πονηρός... τι να τις κάνω τις γνώσεις ακουστικής χώρων και ηλεκτρονικής, όταν τα αυτιά μου δουλεύουν μια χαρά. Επειδή λοιπόν αυτός μειονεκτεί σε σχέση με κάποιον άλλον σε επίπεδο γνώσης, προβάλει ως σημαντικότερο έναν άλλον παράγοντα, αυτόν που θα εξισώσει την άποψή του με αυτήν του γνώστη. Αντίστοιχα όμως, ο γνώστης αρνείται να παίξει μπάλα σε άλλο γήπεδο και ο καθένας λέει τα δικά του. Υπάρχουν και ορισμένοι που νομίζουν ότι ξέρουν. Γενικότερα η επικοινωνία ενός γνώστη με έναν μη γνώστη είναι σε όλα τα αντικείμενα σε αυτή τη ζωή δύσκολη. Δεν είναι θέμα audio, είναι θέμα κοινής λογικής.

Εάν λοιπόν θέλουμε πολλές συμμετοχές, ανοίγουμε θέματα τέτοια που ο καθένας να μπορεί να πετάξει μια υποκειμενική άποψη χωρίς να γίνει αντικείμενο κριτικής. Εάν θέλουμε λίγες συμμετοχές και καλές, επιλέγουμε θεματολογία που είναι δύσκολο να ακολουθηθεί από πολλούς. Η θεματολογία, χαρακτηρίζει έναν χώρο. Το τσίου τσίου, το μοχαμπέτι, ο χουλιαμάς, τα ανέκδοτα, τα πτι φουρ, ο άκρατος υποκειμενισμός και γενικώς το χαλαρό στυλ, είναι επικοινωνιακό μεν, με την άποψη ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν βήμα, αλλά είναι άχρηστο δε, με την άποψη ότι δεν προσφέρει κάτι εξειδικευμένο. Συνήθως ακολουθείται από ομάδες που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γιατί δεν έχουν τους ανάλογους ανθρώπους που θα υποστηρίξουν τέτοιου είδους θεματολογία.

Το έχω ξαναγράψει σε αντίστοιχες συζητήσεις... Κάποτε με τον μακαρίτη τον Σπύρο (οι παλιοί θα τον θυμούνται) είχαμε αποφασίσει ότι σε αυτόν τον χώρο οι απόψεις, (τουλάχιστον οι extreme), θα "ελέγχονται". Τοιουτοτρόπως, εάν βγει κάποιος και γράψει στο AVSite ότι έκανε κρυογέννεση στα καλώδιά του και παίξανε καλύτερα κι έτσι μας την συνιστά ανεπιφύλακτα, θα ακούσει τα γκάζια της αρκούδας, μαζί φυσικά με αρκετές επιστημονικές απόψεις για το θέμα. Υπάρχουν δύο τρόποι να δει κανείς ένα τέτοιο περιστατικό. Ο πρώτος είναι ο προφανής. Οι μονίμως κακοί του AVSite, χλευάζουν έναν χομπίστα που παρέθεσε μια άποψη και μια εμπειρία. Ο δεύτερος δεν είναι και τόσο προφανής. Και πιστέψτε με αφορά την ηθική υποχρέωση που έχει δημιουργήσει η δέσμευση που όπως σας είπα κάποτε πήραμε σε αυτόν τον χώρο, όχι γιατί οι παλαιότεροι συμμετέχοντες έχουν βίτσια, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι είναι προτιμότερο να γίνεις κακός και να προφυλάξεις όσους σε καταλάβουν, από το να διαιωνίσεις μια κοροϊδία και να κάνεις δημόσιες σχέσεις λέγοντας σε όλους από ένα μπράβο.

Ο χρόνος έχει δείξει ότι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι/μέλη, παρά το γεγονός ότι μπορεί να διαφωνούν ριζικά είτε με την παραπάνω λογική, είτε με την αντιμετώπιση συγκεκριμένων άλλων μελών/συντονιστών μας, δεν απομακρύνονται από το site. Τριγυρνούν χρόνια εδώ γύρω, διαβάζουν και ενίοτε συμμετέχουν γράφοντας όπου το κρίνουν σκόπιμο. Το να έρθει στο site πριν από έξι μήνες - ένα χρόνο κάποιο μέλος ορεξάτο και στην πορεία να αποφασίσει ότι δεν του κάνουμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Για να συνοψίσω, θεωρώ ότι η κουβέντα αυτή δεν έχει και πολύ νόημα. Πρώτον γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει θέμα και δεύτερον γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι αυτοί που αξίζει να είναι μαζί μας, είναι εδώ και δεν πάνε πουθενά. Ακόμη κι αν κάνουν καμιά βόλτα, πάλι εδώ γυρνάνε. Δεν θα μπω σε ανάλυση συμπεριφορών του τύπου: "μπαμπά με μάλωσε γιατί είπα αυτήν την λέξη που δεν είναι και τόσο κακή...". Δεν την βρίσκω σοβαρή μια τέτοια συζήτηση. Επίσης δεν μπορώ να μπω στην λογική των ανεπίδεκτων. Για να υπάρχει επικοινωνία πρέπει να συμφωνούμε τουλάχιστον στις βασικές αρχές διαλόγου και επιχειρηματολογίας, ανεξαρτήτως αντικειμένου. Καταλαβαίνετε ότι δεν έχει όλος ο κόσμος την υπομονή να πείθει κάθε τόσο οποιονδήποτε αμφιβάλει πχ για το σχήμα της γης. Αυτά είναι δουλειά άλλων χώρων.

...

Reaction score
16.530

Το τσίου τσίου, το μοχαμπέτι, ο χουλιαμάς, τα ανέκδοτα, τα πτι φουρ, ο άκρατος υποκειμενισμός και γενικώς το χαλαρό στυλ, είναι επικοινωνιακό μεν, με την άποψη ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν βήμα, αλλά είναι άχρηστο δε, με την άποψη ότι δεν προσφέρει κάτι εξειδικευμένο.

Εγω λεω να το κλειδωσεις....:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.870
Ε ρε και να ήσουν εσύ διαχειρίστρια τι είχαμε να τραβήξουμε. :116:

...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472

Αρχηγέ, τα πτι-φουρ που λες, εννοείς τα μπισκότα?

Reaction score
16.530

Ε ρε και να ήσουν εσύ διαχειρίστρια τι είχαμε να τραβήξουμε. :116:

...
Περιττο να σου πω ποιον θα προσελαμβανα για βοηθο μου...ακομα και με χειροπεδες!Με τη βια,δηλαδη....:125:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.870
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Αρχηγέ, τα πτι-φουρ που λες, εννοείς τα μπισκότα?
Πτι φουρ βρε ΑΤΙΑ. Δεν ξέρεις τι είναι τα πτι φουρ; :135:

...

Reaction score
84

Σωστό.Απλώς έθεσα ένα θέμα.Δεν έχω απαίτηση να μου απαντάνε βέβαια άπαντες στην κάθε βλακεία που ρωτάω.Λέω απλώς τι νομίζω πως φταίει που "μια χούφτα" αναρτούν σχόλια

Reaction score
16.530

Πτι φουρ βρε ΑΤΙΑ. Δεν ξέρεις τι είναι τα πτι φουρ;
Εγω ξερω τι ειναι τα πετι φουρ...δεν ξερω ομως τι ειναι το ΑΤΙΑ!:125:

lxar,συγχωρεσε με...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90