Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.870
Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Εγω ξερω τι ειναι τα πετι φουρ...δεν ξερω ομως τι ειναι το ΑΤΙΑ!:125:
Όλα θες να τα μαθαίνεις... Είναι η ελληνική μετάφραση του UFO. :116:

...

Reaction score
16.530
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Όλα θες να τα μαθαίνεις... Είναι η ελληνική μετάφραση του UFO. :116:

...
Η ο πληθυντικος του αλογου ποιητικη αηδια!:135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.870
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Η ο πληθυντικος του αλογου ποιητικη αηδια!:135:
Μ' αρέσει όταν μου μίλας μου βρώμικα. :135:

...

Reaction score
16.530
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..........

Μ' αρέσει όταν μου μίλας μου βρώμικα.

...
Μπερδευεσαι και με μπερδευεις και μ αλλη...:128:

Εντιτ:

Μην τολμησεις κι απαντησεις,θα βαλω να το κλειδωσουνε!

Εγω ακομα δεν μπορω μονη μου....:138::204::204:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Part I:

Πολύς κόσμος δεν συμμετέχει γιατί απλά δεν κυκλοφορεί πια στο Hi-Fi ή στο χαλιεντ. Τώρα για τους υπόλοιπους ...

Ας δούμε μερικά πράγματα ...

Τις προάλλες ο Alex πρόσβαλλε δημόσια των vet. Ο vet, σχολιάζοντας, έγραψε κάτι χιουμοριστικό. Το αποτέλεσμα ήταν μία ανάγωγη συμπεριφορά του Alex όπου με επιχειρήματα αποφάσησε να μας πείσει ότι ο vet είναι ηλίθιος τονίζοντας μερικά από από τα λάθη του.
...
Νικόλα, από το συγκεκριμένο σήριαλ, σου λείπουν αρκετά επεισόδια οπότε άστο καλύτερα...
Trust me.

...
Που είσουνα Βλάση ή η Σ.Ο. να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ? πουθενά.
...
Τι ζητάς δηλαδή;
Αυστηρότερο moderation;
Προτού λοιπόν το ζητήσεις, καλό είναι να σκεφτείς πρώτα πως κάτι τέτοιο, μεταξύ άλλων, ενδέχεται να οδηγήσει σε μια από τις δύο παρακάτω καταστάσεις:

1. Αυστηρό moderation του τύπου "Κάθε άποψη είναι σεβαστή" (ανεξάρτητα από το αν τεκμηριώνεται ή όχι), και "Κάθε άνθρωπος έχει τα δίκια του σ' αυτά που λέει" (ανεξάρτητα από το αν λέει αρλούμπες ή "σοφίες"), οπότε "Μην τολμήσετε και τσακωθείτε γιατί θα τα σβήσω όλα".

2. Αυστηρό moderation του τύπου diyaudio, όπου χρήστες των οποίων η "επιχειρηματολογία" εξαντλείται στο "πες ποιο είναι το συστημά σου" παίρνουν πόδι άμεσα.

Όσον αφορά στην πρώτη κατάσταση, είναι προφανές πως θα οδηγήσει σε συζητήσεις - ποταμούς (ή χαβούζες, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) οι οποίες θα "στεφανώνονται" από ένα επίχρισμα σοβαροφάνειας.
Όσον αφορά στη δεύτερη, τότε νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι αναπόδραστη συνέπειά της θα είναι το να "αραιώσουμε" πολύ.

Τις προάλλες η αναλογική «ομάδα» ειρωνεύτηκε μέχρι εσχάτως τον άμοιρο caravelle προσβάλλοντας τον άσχημα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τους συντονιστές, και είχε δίκιο ο άνθρωπος.

Ο Κώστας Φ. κάθε λίγους μήνες επαναλαμβάνει τα ίδια, οι πελάτες του χαλιεντ είναι βλάκες, κομπλεξικοί με φθηνά παραδείγματα.
Προσωπικά έχω αποκαλέσει ηλίθιους, πανηλίθιους και αγελάδες την πλειονότητα των πελατών του χαλιεντ...
Θα σου πω κάτι με όλη την καλή διάθεση και με τη λογική "Τα λέω στη νύφη για να τ' ακούσει η πεθερά" :)126:):

ΟΤΑΝ εσύ (κι εγώ) ανοίξεις (ανοίξουμε) τα μισά thread απ' όσα ο Κωστάκης, και ξεστραβώσεις (ξεστραβώσουμε) το μισό κόσμο, ανεχόμενος (ανεχόμενοι) τον κάθε (καλοπροαίρετο ή όχι) άσχετο να γεμιζει τα thread με δεκάδες άσχετα post (και δεν επικεντρώνομαι στο φίλο μας τον Caravelle) τα οποία τα καθιστούν δυσανάγνωστα και, εμμέσως, ακυρώνουν το σκοπό για τον οποίο γράφτηκαν, πετώντας ουσιαστικά στα σκουπίδια τον κόπο και το χρόνο που δαπάνησες (δαπανήσαμε) ανιδιοτελώς, ΤΟΤΕ η κριτική σου (μας) σε αυτόν μπορεί να αποκτήσει και λίγη παραπάνω βαρύτητα...

...
Προσωπικά έχω αποκαλέσει ηλίθιους, πανηλίθιους και αγελάδες την πλειονότητα των πελατών του χαλιεντ...

Πάμε στο ελληνικό χαλιεντ... Η άποψη μου γνωστή ... γελοία τα πράγματα. Η άποψη όμως της μέρους της Σ.Ο. όταν λέγεται ύψιλον όμοια. ΄Οταν λέγεται Tune/Signal? αυτό που υπονοώ είναι ότι η γνωριμία σας επηρεάζει την κρίση σας και αυτό φαίνεται στα μέλη και στους επισκέπτες.
...
Μπορείς να "τους την πεις" ΕΣΥ όμως.
ΚΙ ΕΓΩ.
Και δε μας εμπόδισε ΠΟΤΕ ο οποιοσδήποτε.

...
Ανεξάρτητα άμα κάποιος τελείωσε το δημοτικό ή το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου, διαβάζοντας τα παραπάνω, μέρος της καθημερινότητας του avsite, δεν τους κάνει κέφι να γράψουν.
...
Το πρόβλημα δεν έγκειται στο επίπεδο των γνώσεων.
Το πρόβλημα έγκειται στη νοοτροπία.:144:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Part II:

...
Τι μένει?
Ο Bhutia για τον οποίο προτείνω να γίνει επίτιμο μέλος, ο EAR και ο Κόγιας. Γιατί μου αρέσουν ? Γιατί είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για να πάνε οί ίδιοι και τα μέλη του avsite ένα βήμα παραπέρα στην υψηλή πιστότητα.
...
Δε μου λες Κόγια, στο 'πα ή δε στο 'πα ότι είμαι πιο κακός από εσένα;
ΑΡΠΑ ΤΗ!
:618:

RDoherty φυλάξου!
ΕΡΧΟΜΑΙ!

...
Ο Βασίλης είναι σοφότερος όλων.
...
Σιγά μην είναι...
Ένας καθηγητάκος της πλάκας :)204:) είναι, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει με τους μαθητές του αποκλειστικά σε καφετέριες και ούτε καν τους έχει μιλήσει ποτέ για το CERN.
(Αμφιβάλλω αν το ξέρει κιόλας, ο ΑΣΧΕΤΟΣ...):135:

...και ο Tidal με τον gpol που έχουνε γερό στομάχι.
...
Με τα διάφορα σκουπίδια που έχουν "φάει" κατά καιρούς, το ελπίζω...:114:
(Το λέω σοβαρά, και χωρίς κακία)

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Part III:

...
Ανακεφαλαιώνοντας, από την μία έχουμε την επιλογή πες ποιο είναι το συστημά σου και από την άλλη γράψε άμα ξέρεις αλλιώς θα σου κόψω το κεφάλι ...
...
Δεν κόβω κεφάλια.
Προτιμώ να τα ξεριζώνω...

...
Γι’ αυτό γράφουνε οι τρεις και ο κούκος γενικότερα ...
Μόνοι τους οι τρεις γράφουνε.
Μόλις του τελείωσαν τα παλιά βινύλια, ο EAR σκότωσε όλους τους κούκους και τους έκανε ρολόγια.:116:

Reaction score
199
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Το έχω ξαναγράψει σε αντίστοιχες συζητήσεις... Κάποτε με τον μακαρίτη τον Σπύρο (οι παλιοί θα τον θυμούνται) είχαμε αποφασίσει ότι σε αυτόν τον χώρο οι απόψεις, (τουλάχιστον οι extreme), θα "ελέγχονται". Τοιουτοτρόπως, εάν βγει κάποιος και γράψει στο AVSite ότι έκανε κρυογέννεση στα καλώδιά του και παίξανε καλύτερα κι έτσι μας την συνιστά ανεπιφύλακτα, θα ακούσει τα γκάζια της αρκούδας
Συνεχισε με τετοιες αποψεις, θα δεις ποσοι θα γραφουν.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
DON'T BE AFRAID...

Στα τρία προηγούμενα post μου, (και στο παρόν) χρησιμοποίησα κατ' επανάληψη "κατι μπολντ, κατι υπογραμμισμενα, κατι ΚΕΦΑΛΑΙΑ"...

Ελπίζω να μην "τρόμαξα" κανέναν...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΚΑΤΙ "ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ" ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...

...καλά θα κάνουν, προτού διδάξουν "ήθος και ωριμότητα", να θυμηθούν λίγο και τα δικά τους "κατορθώματα" τα οποία περιλαμβάνουν και ειρωνεία, και ύβρεις, αλλά και απειλές...

Α, ναι...

Να μην ξεχάσω και τα post που παρακάλαγαν να σβηστούν...

D

Deleted member 8307

Guest
Re: DON'T BE AFRAID...

... Τι ζητάς δηλαδή;
τον τρίτο δρόμο :116:. τον Βλάση να καλμάρει λίγο τα πράγματα με τον τρόπο του ... αλλά δεν είναι υπεράνθρωπος... εσένα να μην συμπεριφέρεσαι έτσι ... στείλτο με pm ... sorry με καλή θέληση το γράφω ... μπορείς να προσφέρεις και προσφέρεις πολλά ...

Θα σου πω κάτι με όλη την καλή διάθεση και με τη λογική "Τα λέω στη νύφη για να τ' ακούσει η πεθερά" :)126:):
από τον Κώστα Φ. έχω μάθει αρκετά πράγματα στα οποία είχα μαύρα μεσάνυχτα ... αυτό που λέω είναι ότι μερικές φορές είμαστε αγενείς ...

ΟΤΑΝ εσύ (κι εγώ) ανοίξεις (ανοίξουμε) τα μισά thread απ' όσα ο Κωστάκης, και ξεστραβώσεις (ξεστραβώσουμε) το μισό κόσμο, ανεχόμενος (ανεχόμενοι) τον κάθε (καλοπροαίρετο ή όχι) άσχετο να γεμιζει τα thread με δεκάδες άσχετα post (και δεν επικεντρώνομαι στο φίλο μας τον Caravelle) τα οποία τα καθιστούν δυσανάγνωστα και, εμμέσως, ακυρώνουν το σκοπό για τον οποίο γράφτηκαν, πετώντας ουσιαστικά στα σκουπίδια τον κόπο και το χρόνο που δαπάνησες (δαπανήσαμε) ανιδιοτελώς, ΤΟΤΕ η κριτική σου (μας) σε αυτόν μπορεί να αποκτήσει και λίγη παραπάνω βαρύτητα...
σε πληροφορώ ότι είμαι καλύτερος ληξίαρχος από σένα :136:

Στα τρία προηγούμενα post μου, (και στο παρόν) χρησιμοποίησα κατ' επανάληψη "κατι μπολντ, κατι υπογραμμισμενα, κατι ΚΕΦΑΛΑΙΑ"...

Ελπίζω να μην "τρόμαξα" κανέναν...
καλύτερα ...

επίσης να γράψω, για να μην ξεχνιόμαστε, ότι αστρολογία δεν βοηθά στην υψηλή πιστότητα :604:

Reaction score
777
Re: DON'T BE AFRAID...

Επειδή έχω μπλέξει και εγώ σε καυγάδες...
Θα ήθελα την επόμενη φορά που θα ακουμπήσει ο καθένας απο εσάς το πληκτρολόγιο να σκεφτεί οτι ο απέναντι του είναι ένας άνθρωπος.
Είναι ένας εργαζόμενος, πατέρας, βιοπαλαιστής ο οποίος κάνει την πλάκα του σε ένα φόρουμ.Και αν κάποτε ο καθείς μας ξεφύγει είτε απο τρέλα, είτε απο γκ@βλ@, είτε απο βλακεία, είτε απο μίσος, είτε απο ζήλεια ας τον αφήσουμε να είναι έτσι.Δέν πειράζει.Δέν έβλαψε κανέναν.

Πολλές φορές και εγώ εξοργίστηκα/εξοργίζομαι και έκανα να πιάσω το πληκτρολόγιο για να τα θερίσω όλα σταμάτησα...δέν έχει νόημα πραγματικά.
Νομίζετε οτι τη στιγμή που μιλάμε δέν γνωρίζω οτι κάποιοι σε άλλο φόρουμ θάβουν τη γνώμη μου με το χειρότερο δυνατό τρόπο?

Και πιστέψτε με.Επειδή έχω γνωρίσει πολλούς απο δω μέσα...μόλις του γνωρίσετε εσείς που μαλώνετε και δείτε οτι είναι άνθρωποι θα κάνετε πίσω.

Με τις ιδιομορφίες τους, τις περιέργειες τους, τα όλα τους.

Νομίζω οτι ένα πρότυπο σε αυτό το θέμα είναι ο Βλάσης.Είναι ίσως ο μόνος που περηφανεύεται για κρυογεννημένα μπριζάκια και φυσικά ποτέ δέν δέχτηκε επίθεση.Όμως δείτε και λίγο στα πόστ του πώς συμπεριφέρεται!!!Και φυσικά δείτε πώς πάνω στην ανάγκη(αγορά krell) όλοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν.Δείτε πώς μπορεί ταυτόχρονα και μιλάει με τον πιο κραγμένο χαιεντά αλλα και με τα μαύρα πρόβατα.

Γιατί βρε παιδιά άνθρωποι είμαστε όλοι.Όλοι έχουμε προβλήματα.Άλλος ψάχνει για δουλειά, άλλος για γυναίκα και άλλοι και για τα δύο:135:.

Πραγματικά καμια φορά αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να μαλώνουμε για φισάκια.Ακόμα και 500 ευρώ να έχει το ένα είναι δικαίωμα του Κόγια να το κράξει μέχρι δακρύων και δικαίωμα του άλλου να το αγοράσει.
Όμως κανένας δέν έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει ούτε τον Κόγια ούτε τον άλλον σαν ηλίθιο, βλάκα και καραγκιόζη δημοσίως.Και πρίν το κάνει ας διαβάσει την πρώτη παράγραφο αυτού του πόστ.:137:

Reaction score
777
Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν για τον καθένα μας ξεχωριστά σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκουμε.
Μήν τα δείτε ως επίθεση ή ως κριτική σε κάποιον/α.Δέν έχουν αυτό το σκοπό...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.870
Συνεχισε με τετοιες αποψεις, θα δεις ποσοι θα γραφουν.
Να σου πω κάτι; Σε εσένα και οποιονδήποτε άλλον... Δεν είστε σε θέση ρε παιδιά να δίνετε τέτοιου είδους συμβουλές (ή έμμεσες απειλές...), διότι, χωρίς παρεξήγηση, δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Από το 2004 με αυτές τις απόψεις πορευόμαστε. Είδες να πάθαμε τίποτα; Αντιθέτως έχουμε την καλύτερη audio κατηγορία στο ελληνικό internet. Για βρες κάπου αλλού την δική μας αρθρογραφία, τις δοκιμές, τα reviews, τις τεραστίων διαστάσεων συζητήσεις... Αυτός που φοβάται να εκτεθεί θα βρει 1000 δικαιολογίες για να μην συμμετέχει σε μια δημόσια κουβέντα. Κάποτε (πολλά χρόνια πριν) έπαιρνα στα σοβαρά τέτοιες απόψεις, μέχρι που δοκίμασα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να κάνω το κέφι σε δυό τρία μέλη που μου έταζαν ότι θα γράφουν περισσότερο. Το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό. Αυτό μπορούσαν να κάνουν, αυτό έκαναν. Απλά δεν μπορούσαν να το παραδεχτούν κι έβρισκαν δικαιολογίες του τύπου με ενοχλεί ο Τσαρουχάς, με ενοχλεί ο Κόγιας, ο Κώστας Φου, ο Μπλάτσιος κλπ. Ο βασικός λόγος που δεν γράφει κάποιος είναι ότι... δεν μπορεί να γράψει. Είτε για ουσιαστικούς (δεν ξέρει τι να γράψει), είτε για ψυχολογικούς λόγους (φοβάται, ντρέπεται, ενοχλείται από αυτούς που ξεχωρίζουν γιατί νιώθει υποδεέστερος). Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

...

Reaction score
4.245
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Για λόγους αρχής δεν θα μίλαγα ποτέ, όπως άλλωστε δεν έπραξα στην αναγγελία της αναχώρησής μου:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?96782-%BF%F1%E1-%E1%ED%E1%F7%FE%F1%E7%F3%E7%F2-caravelle-%E1%EA%F1%E9%E2%FE%F2!

Αφού όμως με ρωτάτε, για ρίξτε μια ματιά από δω και κάτω:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?81389-M2Tech-Hiface/page28

Mε την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ όλους για τον κόπο που κάνετε και αναφέρεστε στην περίπτωσή μου!

:107:
Ελα ρε Χρηστο, δεν εγινε κατι τραγικο. Μια ακομη τζιτερομαχια ειχαμε.

Ειναι γεγονος οτι επειδη ειναι το αγαπημενο σου θεμα τα παιδια σε κολανε καπως παραπανω. Σπουδαια τα λαχανα δηλαδη.

Εχεις καποιες εμμονες (δικαιολογημενα η οχι δεν με πολυνοιαζει) αλλα νομιζω οτι στο παρελθον οτι υπηρξαν δυνατοτερες κοντρες και εμεινες ακλονητος τωρα για πταισμα πηρες το τραινο κι εφυγες. Αφου ομως ξερεις οτι οσο στραβος κι αναποδος να εισαι, οσο πυροβολημενος να εισαι με το τεχνικς (μια αηδια ειναι) την αζους (μια κ@λοκαρτα της πλακας ειναι κι αυτη) και τα τζιτερ, εμεις σε θελουμε στην παρεα και μας λειπεις.

Αλλωστε εδειχνες μεγαλη αντοχη στα χτυπηματα, τωρα τι διαλο σε επιασε και μουλαρωσες δεν μπορω να σε καταλαβω. Μηπως αρχισες να γερνας κι αυτα ειναι πρωτα συμπτωματα? Λεω εγω, μηπως.

Reaction score
4.245
Απάντηση: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Part III:

Αγαπητε φιλε Νικο συν..επιθετε.

Ο Βλασσης εχει δικαιο κι εσυ αδικο οσον αφορα το γεγονος, οτι πολλοι ειναι "οι ματακηδες" και λιγοι αυτοι που γραφουν. Τα νουμερα που εγραψες επιβεβαιωνουν τον Βλαση. Δηλαδη αν ενα θεμα το διαβαζουν 500-600 και σε καποιες περιπτωσεις παραπανω απο 1.000 και γραφουν σ αυτο 20 εως 40 ατομα, τοτε τα νουμερα δικαιωνουν με το παραπανω τον Βλαση.

Απο την αλλη συμφωνω μαζι σου για τους λογους που ανεφερες, που πολυς κοσμος ναι μεν διαβαζει αλλα δεν γραφει.

Κατι ακομη, ακομη και απο τα νουμερα των ανθρωπων που γραφουν αν διαβασουμε τα στατιστικα, πολυ ευκολα θα βγαλουμε πλασματικα συμπερασματα. Γιατι σε ενα θρηντ που στο συνολο του μπορει να ειναι 30 σελιδες και ας υποθεσουμε οτι εγραψαν 30 ατομα καποια αποψη, θα δουμε οτι 4-5 μονοπωλησαν στην ουσια τους διαλογους και εγραψαν απο τις 30 σελιδες τις 25 ενω οι υπολοιποι 25 εγραψαν τις 5 σελιδες. Και αυτο συνηθως αποτελει τον κανονα.

Με ολα αυτα δεν θελω να πω οτι σε αλλους χωρους συμβαινει κατι διαφορετικο η καλλυτερο. Απλα συμφωνω με τον Βλασση για τον κατ αρχη προβληματισμο του. Επισης συμφωνω με το γεγονος οτι θελει να γραφουν περισσοτεροι (αυτο νομιζω οτι ειναι επιθυμια ολων).

Γιατι περα απο τους ανθρωπους που ενδεχομενως δεν εχουν τεχνικες γνωσεις υπαρχουν κι αυτοι που πολυ σωστα εγραψες Νικο, "ντρεπονται" η "βαριουνται" η προτιμουν να μπαινουν για πολυ λιγο να μπαινουν και να διαβαζουν εν ταχει τα νεα που τους ενδιαφερουν, οπως δηλαδη θα εκαναν αν επαιρναν μια εφημεριδα. Δεν νιωθουν απαραιτητα οτι θα πρεπει να γινουν δημοσιογραφοι αναξαρτητως αν εχουν τεκμηριωμενη αποψη για καποια θεματα. Υπαρχουν αρκετοι που μπαινουν μονο και μονο για να ζητησουν μια συμβουλη απο το φορουμ σε καποιο προβλημα που τους απασχολει και μετα χανονται.

Ωστοσο σε ενα χομπυ που υπαρχει εντονα το τεχνικο στοιχειο, θα ηθελα να πω οτι μπορει να μπαινει και να γραφει και κοσμος που δεν εχει τις τεχνικες γνωσεις!!

Πως θα γινει αυτο χωρις να εκτεθει?

Κατ αρχην μπορει να διαβαζει πιο πολυ και τακτικα να ρωταει πραγματα που δεν καταλαβαινει. Επισης εκει που γραφουν οι Κωστηδες και ο Αλεξ ουτε καν που χρειαζεται να διαβαζει (μετα απο 2-3 χρονια μπορει να ξεκινησει). Μ αυτον τον τροπο σταδιακα θα βελτιωνεται και σιγα σιγα θα ξεκινησει να δινει συμβουλες και σε νεους. Νομιζω οτι αυτο εχουν κανει λιγο πολυ οι περισσοτεροι.

Αν κρινω κι απο την εαυτο μου. Πριν απο μια πενταετια ειχα το απολυτο σκοταδι στο χομπυ μας. Ξεκινησα να αγοραζω περιοδικα και σιγα σιγα εφτασα στα φορουμ μεσα απο τα οποια οι γνωσεις εμπλουτιστηκαν σε απιστευτο βαθμο.

Θεωρω οτι τα ποσοστα των οσων δεν γραφουν δεν θα αλλαξουν για λογους ειρωνεια η επιθετικοτητας καποιων.

Απο την αλλη οντως εχουμε ενα θεματακι οτι μερικες φορες καποιοι (ανεξαρτητως παλαιοτητας εμπειριας κλπ κλπ) μπορει να γινουνται εριστικοι και ειρωνικοι. Ομως εχω διαπιστωσει οτι πολυ ευκολα μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να αλλαξουν σταση.Τους γνωστες του αθληματος εντος του φορουμ θα ηθελα να τους δωσω μια συμβουλη. Να ελεγχουν τον εαυτο τους ακριβως στα σημεια που ειναι απολυτως σιγουροι για την αποψη τους. Γιατι δειχνουν προς τα εξω εναν εγωισμο που πηγαζει απο μια αιτιολογημενη αποψη. Η εξωτερικευση ομως σε πολλες περιπτωσεις (καποιες απ αυτες εν θερμω) δημιουργει κακες εντυπωσεις. Κι αυτο δεν γινεται μονο στο χομπυ μας αλλα παντου.

Στο χωρο που ασχολουμαι προσωπικα (σκακι) οσο καλλυτερος ειναι ενας σκακιστης τοσο μεγαλυτερος εγωιστης ειναι. Ειναι μεγαλη σοφια λοιπον να δειχνεις εγκρατεια, αλλα αυτο κατα πασα πιθανοτητα θα μεινει σαν προσον των αρχαιων φιλοσοφων!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90