Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
6
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Ρε συ Ανδρέα ,δεν μπορώ να σε καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!!!
Να την δω τη ρημάδα την ταινία σήμερα ή να την προσπεράσω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ρε συ Ανδρέα ,δεν μπορώ να σε καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!!!
Να την δω τη ρημάδα την ταινία σήμερα ή να την προσπεράσω?
Nα την δεις και να αποφασισεις μονος σου!

Reaction score
140
δεν μπορώ να καταλάβω πως ο άνθρωπος που μας έδωσε τον σολίστα πέρυσι ( http://www.imdb.com/title/tt0821642/ ) να έχει φτιάξει τόσο μακακια ταινία όσο αυτό το hanna
επίσης η πρωταγωνίστρια Saoirse Ronan μου είναι αντιπαθής , δεν ξέρω γιατί

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Είμαι fan της σειράς και το δηλώνω εξαρχής :105:. Ναι ok το concept είναι αυτοκίνητα, γκόμενες και εξωπραγματικά κατορθώματα αλλά δε με νοιάζει γιατί απλά διασκέδασα κάθε ταινία της σειράς(εκτός από το ιαπωνέζικο).

Πρέπει να είσαι fan του είδους για να σου αρέσει? Δυσκολέυομαι να απαντήσω αλλά θέλω να πιστέυω πως όχι. Άν σου αρέσουν οι περιπέτειες με γρήγορη δράση πιστέυω ότι θα ικανοποιηθείς τουλάχιστον. Τώρα άμα τη βρίσκεις με τα αυτοκίνητα και τα ωραία κορμιά που προσφέρονται απλόχερα, θα ενθουσιαστείς όπως εγώ.

Ναι λοιπόν μου άρεσε πολύ παρότι ήταν γεμάτο τρελές μούφες και ψέματα γιατί ήξερα τί περίμενα. Γουστάρω επίσης και τη πλειονότητα του cast και τη χημεία που δημιουργούν (Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne "The Rock" Johnson). Μπορεί λοιπόν να μην έχει και πολλά να πεί ώς ταινία αλλά τα λέει μια χαρά....και τελικά αυτό αξίζει.

Τώρα άμα είναι το καλύτερο μέρος της σειράς δε ξέρω άν θα το έλεγα αφού μου άρεσαν πολύ τα δύο πρώτα. Γούστα είναι αυτά.

Από εικόνα αρκετά καλή με εξαιρετικά πλάνα από το πανέμορφο Ριο, και ήχο με δυνατούς ρυθμούς και εφέ να σε καθηλώνουν. Ωραία πράματα δηλαδή.

imdb:7.5

Reaction score
1

Incendies(2010)
Χαίρομαι που συμφωνούμε Αντρέα. Πράγματι ξεχωριστή ταινία. Είχα γράψει κι εγώ τα σχόλια μου όταν την είδα και συμφωνούμε σε όλα....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.795

Βρε Βαγγελάκη, πως συμφωνείς σε όλα με έναν...διπλάσιο σε ηλικία από σένα;

:119:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.287
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού για μένα. Ήξερα τι θα δω, ακριβώς αυτό ήταν! Και έπαιζε το δίδυμο Vin Diesel και Dwayne Johnson, οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί ταινιών δράσης. Ούτε δήθεν υποθέσεις, ούτε πολλά μπλα-μπλα, ούτε διλήμματα με παιδιά, σκυλιά, ανάπηρους, πρόσφυγες κλπ. Σαματάς και θέαμα. :116:

Reaction score
1

Βρε Βαγγελάκη, πως συμφωνείς σε όλα με έναν...διπλάσιο σε ηλικία από σένα;
Έλα ντέ :107:, μ' ανησυχεί και μένα αυτό. Ή αυτός είναι μικρός για την ηλικία του ή εγώ μεγάλος για τη δική μου...ή συναντιόμαστε κάπου στη μέση. Χώρις πλάκα πάντως μάλλον είναι θέμα γούστου παρά ηλικίας...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.908
Παρακαλώ πολύ να μην αναφέρεστε υποτιμητικά στο "Δώρο του Θεού προς τις γυναίκες". "God's gift to women" στο χωριό μου.

Αν δεν υπακούσετε, ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΡΩ ΟΛΟΥΣ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

x-men first class(2011)

Δεν αποτελω οπαδο της σειρας ταινιων "Χ-ΜΕΝ" παντως τουτη δω με σιγουρια αποτελει τον καλυτερο εκπροσωπο τους.
Και μαλιστα οι συντελεστες απεφυγαν να σας δειξουν τα γνωστα προσωπα/ερμηνευτες και με αφορμη το "ιστορικο" της ταινιας
(η εαν θελετε το πως εγιναν οι Χ-ΜΕΝ...Χ-ΜΕΝ) την θεση τους πηρε οτι πιο φρεσκο και δημοφιλες κυκλοφορει στο Hollywood αυτη την στιγμη.
Με την εξαιρεση του "κακου" Kevin Bacon βεβαια αλλα και την στιγμιαια εμφανιση-εκπληξη ενος παλιου γνωστου σας.

Η προσφατη ιστορια, και συγκεκριμενα η στιγμη οπου η ανθρωποτητα ηρθε κοντυτερα στον Γ'Παγκοσμιο Ατομικο Πολεμο, υποφερει ολιγον τι στα χερια των δημιουργων αλλα εαν το δεις καλοπροαιρετα πως αλλιως θα μπορουσαν να δικαιολογησουν την παρουσια υπερηρωων στην κριση της Κουβας?

Μην χαλατε το μυαλουδακι σας ομως με τετοιες λεπτομερειες.
Απολαυστε τα οπτικα εφε, την 2.35:1 υπεροχη εικονα, τον "βαβουριαρη" ηχο και περαστε ενα ωραιο, απροβληματιστο βραδακι ακομα και με τα παιδια σας, εαν ειναι στην σωστη ηλικια.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:8,0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού για μένα. Ήξερα τι θα δω, ακριβώς αυτό ήταν! Και έπαιζε το δίδυμο Vin Diesel και Dwayne Johnson, οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί ταινιών δράσης. Ούτε δήθεν υποθέσεις, ούτε πολλά μπλα-μπλα, ούτε διλήμματα με παιδιά, σκυλιά, ανάπηρους, πρόσφυγες κλπ. Σαματάς και θέαμα. :116:
Σωστα!
Αρκει να ειχαν κοψει εντελως τους διαλογους απο τον Diesel και, κυριως, το χαμογελο του.
Οι κορες μου ενω παρακολουθουσαν-ηλικιακα δεν προσφερεται σε ωριμοτερο κοινο-μου ειπαν:
"Καλε μπαμπα, τι κτηνος ειναι αυτο?"
Επιτελους!Ανακαλυψα τον τροπο για να τρωνε ολο το ψαρι τους:135:

Reaction score
8

Σωστα!
Αρκει να ειχαν κοψει εντελως τους διαλογους απο τον Diesel και, κυριως, το χαμογελο του.
Οι κορες μου ενω παρακολουθουσαν-ηλικιακα δεν προσφερεται σε ωριμοτερο κοινο-μου ειπαν:
"Καλε μπαμπα, τι κτηνος ειναι αυτο?"
Επιτελους!Ανακαλυψα τον τροπο για να τρωνε ολο το ψαρι τους:135:
H δε φωνη του αλλου κτηνους εαν εκλεινες τα ματια ηταν σαν να ακους ξανα Stallone!!
Πραγματικα η καλυτερη ταινια του καλοκαιριου για ηλικιες μεχρι 13-14..:116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πραγματικα η καλυτερη ταινια του καλοκαιριου για ηλικιες μεχρι 13-14..:116:
Μα μη νομιζεις πως ο xfader "παιζει" καπου υψηλοτερα.:142:
Αντε να φτασει το πολυ πολυ μεχρι κανεναν Ραμπο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.908
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Μα μη νομιζεις πως ο xfader "παιζει" καπου υψηλοτερα.:142:
Αντε να φτασει το πολυ πολυ μεχρι κανεναν Ραμπο...
Στα πολύ κουλτουριάρικα του. :143::135:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Thor(2011)

Αντιγραφω απο τα trivia που βρηκα στο IMDB:
When Chris Hemsworth and Anthony Hopkins saw each other in full armors for the first time, Hopkins said "God, there's no acting required here, is there?"
Δεν ξερω ποιοι πραγματικα θα ευχαριστηθουν αυτη την ταινια πλην των παλαιορομαντικων οπαδων του ομωνυμου κομικ
η και εκεινων των σπεσιαλ εφε.
Αλλιως προσπαθειστε να το δειτε σαν κατι που πρεπει να κανετε ωστε να μπορειτε να απαντησετε στους ξερολες φιλους σας που θα σας ρωτησουν "Ναι, και εγω ειδα το Θωρ"(που και να μην το βλεπατε δηλαδη...γνωριζετε το γνωστο γνωμικο περι φοραδας εις το αλωνι:120:)

Καλη σκηνοθεσια ομως, σωστη αποδοση της Ασγκαρντ μεσω των εφε, καλη εικονα και ηχος.

Η προταση μου:Μη την δειτε μονος.Φωναξτε 5-6 φιλαρακια, πλακωθειτε στις πιτσες και τις μπυρες, πιαστε και την παρλα μεταξυ σας και θα περασει μια χαρα(κατα το "νυχτα ειναι θα περασει")

IMDB βαθμολογια:7,3

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.790

Έχει όμως ένα πολύ καλό καστ. Θα την πάρω να την δω κι εγώ.
Για το καστ της.

Reaction score
39

x-men first class(2011)

Δεν αποτελω οπαδο της σειρας ταινιων "Χ-ΜΕΝ" παντως τουτη δω με σιγουρια αποτελει τον καλυτερο εκπροσωπο τους.
Και μαλιστα οι συντελεστες απεφυγαν να σας δειξουν τα γνωστα προσωπα/ερμηνευτες και με αφορμη το "ιστορικο" της ταινιας
(η εαν θελετε το πως εγιναν οι Χ-ΜΕΝ...Χ-ΜΕΝ) την θεση τους πηρε οτι πιο φρεσκο και δημοφιλες κυκλοφορει στο Hollywood αυτη την στιγμη.
Με την εξαιρεση του "κακου" Kevin Bacon βεβαια αλλα και την στιγμιαια εμφανιση-εκπληξη ενος παλιου γνωστου σας.

Η προσφατη ιστορια, και συγκεκριμενα η στιγμη οπου η ανθρωποτητα ηρθε κοντυτερα στον Γ'Παγκοσμιο Ατομικο Πολεμο, υποφερει ολιγον τι στα χερια των δημιουργων αλλα εαν το δεις καλοπροαιρετα πως αλλιως θα μπορουσαν να δικαιολογησουν την παρουσια υπερηρωων στην κριση της Κουβας?

Μην χαλατε το μυαλουδακι σας ομως με τετοιες λεπτομερειες.
Απολαυστε τα οπτικα εφε, την 2.35:1 υπεροχη εικονα, τον "βαβουριαρη" ηχο και περαστε ενα ωραιο, απροβληματιστο βραδακι ακομα και με τα παιδια σας, εαν ειναι στην σωστη ηλικια.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:8,0
Οντως πολυ πολυ καλη...

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

water for elephants (2011)

Mια φορα και ενα καιρο υπηρχε ο Τζακ Νικολσον.
Σε οποιο ρολο "κακου", "διεστραμμενου", "σαδιστη" κλπ του εμπιστευοντουσαν η ταινια ηταν παραπανω απο σιγουρο πως θα ειχε τουλαχιστον μερικη επιτυχια, μονο και μονο εξαιτιας της μοναδικης ερμηνειας του.
Σημερα υπαρχει ο Cristoph Waltz.Με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα
και, τολμω να πω, ισως και καλυτερα.Ο ανθρωπος δεν παιζεται!Και δεν εχω το παραμικρο προβλημα να κατσω να δω μια ταινια εξ αιτιας του και μονο.

Εποχη ποταπαγορευσης, κραχ, ο μαγικος κοσμος του τσιρκου.
Εξαιρετικες ερμηνειες, κοστουμια, φωτογραφια, σκηνοθεσια.
Επιτελους μια ανασα απο το "Thor" και τα συν αυτω.

Πολυ καλο 2.40:1 καδρο(αληθεια βρε παιδια, που πηγε το 16:9?) με αλησμονητες φωτεινες αλλα και σκοτεινες σκηνες(η εξωτερικη σκηνη στην κορυφη του τραινου)
Ηχος τυπικος, φυσικος κυριως απο κεντρικο αλλα και οχι μονο.

Πολυ ομορφη!
IMDB βαθμολογια:7,0

Reaction score
6

Την είχα βάλει στα ''να μην δω'' ,κυρίως γιατί παίζει αυτή η αχόνευτη η Whitherspoon!! Πραγματικά αυτής της κοπέλας γιατί της δείνουν ρόλους να παίζει? Σαν ανάποδο γ..μώτο είναι! Και δίπλα στον Pattinson μοιάζει σαν να είναι μάνα του.
Αλλά επειδή αρέσει στον Ανδρέα θα της δώσω μια ευκαιρία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.264
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti