Reviewing the reviews

GTX

Reaction score
39
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ξέρω ότι το δεξί μου ηχείο που το έχει κατουρήσει πολλάκις το σκυλάκι της αδελφής μου ακούγεται πιο γλυκόηχο.
Ξέρει κανείς την χημική σύνθεση του (κάτουρου για σκυλιά) μπας και βρω καμία λογική εξήγηση?
Έχεις δοκιμάσει να το ψεκάσεις πάνω στα δισκάκια??? Να καθαρίσεις δίσκους με αυτό???
Για τσεκαρέ το σε παρακαλώ μπορεί να έχεις θησαυρό στα χέρια σου :D :D :D
Τι ράτσα είναι το σκύλι για να δοκιμάσουμε και με άλλες, έχω ακούσει οτι τα Κανίς δίνουν πιο γλυκό και ζωντανό ήχο ενώ τα Ντόπερμαν πιο σκλήρο αλλά με καλύτερα χαμηλά!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1.989
GTXTC,
το θέμα μας εδώ είναι το reviewing the reviews κι όχι τα νέα βελτιωτικά για συσκευές , χώρους ή media CDs.

Εχεις να μας πεις κάτι για το καλύτερο review που διάβασες τελευταία ?

Υ.Γ O σκύλος μου αρνήθηκε να μου δώσει το δείγμα σήμερα το πρωϊ αλλά προτίμησε να μου βελτιώσει το bass reflex port του ηχείου μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Reviewing the reviews

Το επαναφέρω (μιας και δεν είχα την τύχη να το διαβάσω παλιότερα) για να το διαβάσουν και άλλοι αλλά και να το θυμηθούν κάποιοι.
Τα σέβη μου σε K.K. και g.kar

A

amoustakas

Guest

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τα περιοδικά (όχι μόνο στον ήχο) παίρνουν τυχαία ένα προϊόν για δοκιμή; Έμμεση διαφήμιση είναι τα reviews με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

TGD

Reaction score
8.616

Ο αντιπρόσωπος (ή καμιά φορά η μητρική εταιρία) αποφασίζει αν θα στείλει μηχάνημα για κριτική και φυσικά ποιο μηχάνημα θα στείλει και πότε θα το στείλει.
Τα reviews είναι έμμεση διαφήμιση αν γράφουν όχι μόνο καλά λόγια, αλλά και καλύτερα λόγια από αυτά που γράφουν για τον ανταγωνιστή. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του προϊόντος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Τα reviews είναι έμμεση διαφήμιση αν γράφουν όχι μόνο καλά λόγια, αλλά και καλύτερα λόγια από αυτά που γράφουν για τον ανταγωνιστή. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του προϊόντος.

Πολύ σωστά!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.293
The Reviewer's Art
Jason Victor Serinus | Oct 17, 2017

How many times have I asked myself what the purpose of music is? And what music really is, and what exactly I am trying to convey. What feelings? What ideas? How can I explain something that I myself cannot fathom?—Gabriel Fauré, letter to his wife, August 31, 1903
In writing reviews for Stereophile, I face a challenge. Whether I'm evaluating an audio component, a recording, or a live performance, I'm confronted by the fact that, when all is said and done, no one fully understands why or how the sound of a particular component, composition, or artist can affect us as powerfully as so many of them do. How and why music and sound moves us remains, fundamentally, a mystery . . .

Read more at https://www.stereophile.com/content/reviewers-art#pei8A7C0QUOfkYiO.99

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
In writing reviews for Stereophile, I face a challenge. Whether I'm evaluating an audio component, a recording, or a live performance, I'm confronted by the fact that, when all is said and done, no one fully understands why or how the sound of a particular component, composition, or artist can affect us as powerfully as so many of them do. How and why music and sound moves us remains, fundamentally, a mystery . . .

And then comes the hard part... the advertisers.

:p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik