- Reaction score
- 1.989
To νέο περιοδικό High Fidelity σας έρεσε ?
Έχεις δοκιμάσει να το ψεκάσεις πάνω στα δισκάκια??? Να καθαρίσεις δίσκους με αυτό???Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ξέρω ότι το δεξί μου ηχείο που το έχει κατουρήσει πολλάκις το σκυλάκι της αδελφής μου ακούγεται πιο γλυκόηχο.
Ξέρει κανείς την χημική σύνθεση του (κάτουρου για σκυλιά) μπας και βρω καμία λογική εξήγηση?
Τα reviews είναι έμμεση διαφήμιση αν γράφουν όχι μόνο καλά λόγια, αλλά και καλύτερα λόγια από αυτά που γράφουν για τον ανταγωνιστή. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του προϊόντος.
In writing reviews for Stereophile, I face a challenge. Whether I'm evaluating an audio component, a recording, or a live performance, I'm confronted by the fact that, when all is said and done, no one fully understands why or how the sound of a particular component, composition, or artist can affect us as powerfully as so many of them do. How and why music and sound moves us remains, fundamentally, a mystery . . .
His life is a full of mysteries...How and why music and sound moves us remains, fundamentally, a mystery . . .