Reviewing the reviews

Reaction score
0
Απίστευτος ο G. Kar και σε μεγάλα κέφια για άλλη μιά φορά...(αναφέρομαι στο σκυλοβελτιωτικό Hi-End)

Πιστεύεις δηλαδή πως εγώ που δεν έχω σκύλο δεν έχω καμιά ελπίδα για βελτίωση??? κλαψ-λύγμ, μπου-χου-χου...

Reaction score
3
O κ. ηλιθιόπουλος δεν γνώριζε ότι υπάρχουν τα αντκραδασμικά ρεύματος της Omicron που είδαμε και θαυμάσαμε στην έκθεση στο Πεντελικό !!!

Ορισμένοι άκουσαν και τις διαφορές.

Η παρουσίαση έγινε στο΄δωμάτιο του Σάκη με κύριο πρωταγωνιστή τον Ιταλό μηχανικό κραδασμών.
Γιώργο,εσύ κάθησες να τα ακούσεις για να μας πείς την γνώμη σου,ή το γράφεις έτσι αβασάνιστα? :?:

Reaction score
1.989
Γιώργο, βεβαίως και τα άκουσα και μάλιστα για αρκετή ώρα. Ο Σάκης μάλιστα μας εξήγησε με δικά του λόγια όλους τους νόμους της φυσικής που κρύβονται πίσω από αυτή τη σχεδίαση.

Reaction score
498
Αφήστε τώρα να μην μιλήσω για το "ΦΟΥΚΩ signature" αντικραδασμικό που ετοιμάζω

σε κρυφή συνεργασία με τον Ιταλό... :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1.989
Να μην μου στεναχωρείτε τους reviewers, μπορεί κι εσείς μια μέρα να βρεθείτε στη δύσκολη θέση τους.

Ξέρετε τι εστί να είναι κάποιος reviewer, ειδικά στο χώρο του audio ?

Εκτός από τις άριστες τεχνικές του γνώσεις, ο καλός reviewer πρέπει να έχει και τη δυνατότητα να μεταφέρει τα συναισθήματα και τις εμπειρίες του στο χαρτί.

Reaction score
0
δηλαδή θα μας πεις ότι πρέπει να ξέρει και ορθογραφία και συντακτικό ;

Reaction score
0
δηλαδή σε λίγο φίλε g.Kar θα μας πείς ότι θα βάλουν και ΑΣΕΠ.

Για έλα στη θέση του Αρχισυντάκτη ενός περιοδικού δηλαδή τι θα επιλέξει έναν που θα τα λέει έξω από τα δόντια και τσεκουράτα ή έναν που θα τα έχει με όλους καλά και θα φέρνει και διαφήμιση στο περιοδικό μοιράζοντας αστεράκια.
Κι άμα λάχει (επειδή οι αμοιβές είναι πενιχρές) να έχει και ελαστική συνείδηση;

Α βρε g.Kar σε λίγο θα με βάλεις να γράφω κι άλλο δεκάλογο.

Reaction score
1.989
Φίλε, Someone Else

Η ορθογραφία επιπέδου τρίτης δημοτικού επαρκεί σήμερα για τους αρθογράφους. O Ελληνικός ορθογράφος της Microsft δίνει τέλος στο πρόβλημα του ανορθόγραφου. Το πρόβλημα είναι ότι η Microsoft δεν έχει καταφέρει ακόμα να αναπτύξει το πρόγραμμα της αρθογραφίας αλλά είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα το δούμε κι αυτό.

Για παράδειγμα,

1. θα σου ζητάει η Microsoft, στο εισαγωγικό menu του προγράμματος, να επιλέξεις την κατηγορία μηχανήματος για το οποίο επιθυμείς να γράψεις την κριτική σου.

2. Κατόπιν θα επιλέγεις την εταιρεία και το νέο προϊόν για το οποίο θέλεις να γράψεις την κριτική σου.

3. Επιλέγεις αν το κάνεις για τα λεφτά , για τη δόξα ή για το Don't Care (για το γαμώτο της ιστορίας επειδή ποτέ σου δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να γράψεις έστω και κάτι που θα το διαβάζει ο άλλος στην τουαλέτα και θα σε σκέφτετε).

4. Επιλέγεις αν είσαι εσύ ο ίδιος ο αρχισυντάκτης ή το πιονάκι του, με δυνατότητα επιβεβαίωσης μέσω ειδικού κωδικού.

5. Επιλέγεις για πόσο χρονικό διαστημα επιθυμείς να δουλεύεις ακόμα για το περιοδικό.

Συμπληρωματικά, κοιτάζεσε στο καθρέφτη και λες από μέσα σου : " Είμαι και λαμώ ο reviewer"

6. Μετά πατάς το πλήκτρο για την εκτέλεση της αυτόματης αρθογραφίας και περιμένεις δίπλα στον εκτυπωτή με πλυμένα τα χέρια έως ότου εκτυπωθεί το review σου.

Φίλε Someone Else , η ελαστική συνείδηση μπορεί να είναι και προτέρημα στις μέρες μας.
Ασχετο με την αμοιβή, είναι θέμα prestige να γράφεις ή ακόμα και να στα γράφουν άλλοι. Και τι έγινε ποιος το ξέρει αν στα γράφει η γραμματέας σου ή το πρόγραμμα της Microsoft ?

Reaction score
0
Μέχρι να βγάλει η Microsoft το πρόγραμμα Αρθρογραφίας υπάρχει ο καλός παλιός Οδηγός Εκθέσεων Ιδεών που κάναμε στα φροντιστήρια των τελευταίων τάξεων του σχολείου και που έχει ενεπνεύσει ήδη αρκετά

Reaction score
1.989
Ισως βρεθεί αυτός ο οδηγός σε κάποιο από τα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι.

Ο καλός αρθογράφος πρέπει να είναι και μελετηρός.

Reaction score
1.989
Αγαπητέ Κώστα Κόγια,

τον είδες τον ενισχυτή της Prima Luna στην έκθεση ?
Τον είχε ο ακουάριος ανοικτό για να βλέπουμε το κύκλωμα. Ηταν τίγκα στο καλό υλικό, με καλές νοικοκυρεμένες καλωδιώσεις και πυκνωτές καλής ποιότητας όπως οι MKP της SCR.
Και τα καλώδια εξόδου, κολλημένα με κόλληση στα επίσης καλά βύσματα για τα ηχεία.

Τι review θα μπορούσε να γράψει ένας νέος reviewer σε ένα περιοδικά ήχου για αυτόν τον ενισχυτή που φέρει και το όνομα του πρώτου φεγγαριού της άνοιξης ?

Τι να γράψει ο καημένος ?

Reaction score
1.989
Αντε τώρα να σε πλησιάσει λέει κάποιος από το περιοδικό και να σου πει να γράφεις κι εσύ.
Τσάμπα σου λέει, αλλά θα παίρνεις μηχανήματα για ακρόαση στο σπίτι. Αν πουλήσει καλά το μηχάνημα μπορεί και να στο αφήσουν σπίτι.

Κώστα σου συνέβει ποτέ αυτό για όσο διάστημα συνεργαζόσουν με τα περιοδικά ειδικού τύπου ?

Εχεις κάποια παραδείγματα ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.747
Όχι, δεν μου συνέβη. Στο κάτω - κάτω, δεν δοκίμαζα συσκευές, οπότε δεν θα είχε και νόημα κάποια τέτοια πρόταση. Και γιατί να μου το αφήσει δηλαδή; Για να μου πιάνει το χώρο;

Reaction score
1.989
Το ήθπς του αρθρογράφου πάνω απ όλα.

Το εκτίμησα ιδιαίτερα αυτό που έγραψες Κώστα.

Μακάρι με τον τρόπο που σκέπτεσε να σκέπτονται όλοι οι αρθρογράφοι.

Reaction score
1.212
Εγω παντως ειμαι υπερ του να παιρνει ο reviewer το μηχανημα σπιτι του και να ζει μαζι του αρκετο καιρο. Τουλαχιστον δυο μηνες. Δεν πιστευω σε αξιολογησεις που γινονται σε μια μερα σε ενα γραφειο περιοδικου, εστω και καταλληλα διαμορφωμενο για ακροασεις. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το επιστρεψει και να το αγορασει οπως ολος ο κοσμος.

Reaction score
1.989
Tα περισσότερα μηχανήματα είναι και άστρωτα.
Πως είναι δυνατόν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα ?

Εγώ πιστεύω στο στρώσιμο και των μηχανημάτων αλλά και της ακοής μας σε συνάρτηση με το χρόνο.

Reaction score
1.989
Ρε το φουκαρά τον νέο reviewer. Που πάει το παιδί ?

Τι του έχουν υποσχεθεί άραγε ? Θα αντέξει και πόσο ?

Κι αν δεν ξέρει να γράφει ή έχει πρόβλημα στο να ακούει θα του δίνουν έτοιμα τα άρθρα και αυτός απλά θα τα υπογράφει ?

Πολύ δύσκολη η δουλειά του reviewer, ειδικά του νέου.

Ρε συ νέος, βγάλε τις τσίμπλες απ τα μάτια σου και υπέγραψε αυτό το άρθρο για τα αντικραδασμικά !!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik