Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αγαπητέ Someone Else, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, νομίζω ότι εστιάζεις σε λάθος σημείο. Κάποιοι μπορεί να συμφωνούνε με τα γραφόμενα του ΚΚ και κάποιοι όχι. Δεν είναι ανάγκη να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτά όμως, ειδικά την στιγμή που και ο ΚΚ γράφει επώνυμα και σε πραγματικά ονόματα αναφέρθηκε. Άλλωστε ο εν λόγω reviewer μπορεί να μπει εδώ και να συζητήσει μαζί μας το θέμα. Μετά και από τα τελευταία μηνύματα του ΚΚ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν σκοτώσαμε κανέναν, μια κουβέντα κάνουμε.Βέβαια παραμένει το ερώτημα του gKar γιατί ΤΩΡΑ, όπου δεν δώσατε απάντηση....
Πολύ καλές ερωτήσεις Gio αλλά η μαζική παραγωγή μηχανών δεν μπορεί να θεωηρηθεί έργο τέχνης γιατί απλά δεν είναι.Για χαρη της συζητησης ας κανω και εγω 2-3 ερωτησεις.
1.Σε ποσα μηχανηματα που κυκλοφορουν στην αγορα το κοστος των επιμερους υλικων ξεπερνα το 10-15% της τελικης αξιας του μηχανηματος?
2.Αν τα υλικα ενος μηχανηματος κοστιζουν , ας πουμε , 300 ευρω και το μηχανημα παιζει καλυτερα απο αλλα που κοστιζουν , ας πουμε , 5000 ευρω , γιατι θα ειναι παραλογο το μηχανημα αυτο να πουλιεται 5000 ευρω?
3.Η εμπνευση και το ταλεντο ενος σχεδιαστη πρεπει να μπαινουν στην εξισωση κοστος υλικων+κοστος εργατικων+λογικο κερδος=τελικη τιμη?
Υ.Γ.Συγγνωμη για τον βαρβαρισμο αλλα τελικα μηπως η Τζοκοντα αν πουληθει πανω απο 10 ευρω(κοστος υλικων) ειναι υπερτιμημενη?
1.Σε ποσα μηχανηματα που κυκλοφορουν στην αγορα το κοστος των επιμερους υλικων ξεπερνα το 10-15% της τελικης αξιας του μηχανηματος?
2.Αν τα υλικα ενος μηχανηματος κοστιζουν , ας πουμε , 300 ευρω και το μηχανημα παιζει καλυτερα απο αλλα που κοστιζουν , ας πουμε , 5000 ευρω , γιατι θα ειναι παραλογο το μηχανημα αυτο να πουλιεται 5000 ευρω?
3.Η εμπνευση και το ταλεντο ενος σχεδιαστη πρεπει να μπαινουν στην εξισωση κοστος υλικων+κοστος εργατικων+λογικο κερδος=τελικη τιμη?