Full Diy System

Reaction score
63
Απάντηση: Full Diy System

Συγχαρητήρια για τις επιλογές σου!
Επίσης ο χώρος σου είναι πάρα πολύ ωραίος και φτιαγμένος με μεράκι.
Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Μπράβο, μπράβο και ξανά μπράβο. Το 1ο για τις επιλογές σου, το 2ο για την ικανότητα να το φτιάξεις και το τρίτο γιατί είσαι φοβερός τύπος ;-)

Reaction score
811

Συγχαρητήρια για το όλο εγχείρημα!!!!

Είναι πραγματική ικανοποίηση να βλέπεις τέτοια project απο Ελληνικά χέρια.

Μπράβο και πάλι μπράβο.

Υποκλίνομαι!!!!!

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Full Diy System

Να πω οτι ζαχαρωνω να κανονιστει να ακουσω αυτα τα ηχεια ανοιχτης μπαφλας ......εχω αρχισει και πειθομαι πλεον γαι πολλα πραγματα που μεχρι προτεινος μου ηταν σχετικα αδιαφορα και θα ελεγα τα σνομπαριζα κιολας.......ομως .........εχει πολλα μυστικα το παιχνιδι της αληθειας!!!!!!!!!!!
Τα μονομπλοκια ειναι ολα τα ιδια η για τα χαμηλα εχεις μεγαλυτερα σε ισχυ?
Ο Βουβαλος ειναι ο τελευταιος-version?
Ας το κανονισουμε pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλάσση καταρχάς σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Ο βούβαλος είναι ο ΙΙ αλλά όχι η version που πουλιέται τώρα στο σάιτ τους, η προηγούμενη...ουσιαστικά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη διαφορά...
Τα μονομπλόκια είναι ίδια, όλα τα κανάλια 90w και πάλι πολύ είναι, έχω τερματίσει τα γούφερ 3-4 φορές, ειδικά σε ταινίες που έχουν ηλιθιωδώς υποηχητικό περιεχόμενο! Είναι τάξη Α/ΑΒ και νομίζω παίζουν εξαιρετικά!!
Βλάσση είσαι ευπρόσδεκτος κι εσύ και ο Μάνος και του έχω πει και τηλεφωνικά πως όποτε θέλετε έρχεστε!!
Για τα ανοιχτής μπάφλας που λες, τουλάχιστον τα συγκεκριμένα, πώς να στο πω, έχουν κάτι το πολύ ιδιαίτερο, δεν μπορώ να στο περιγράψω, όλα τα άλλα σου φαίνονται κάπως μετά....δηλαδή πας σε πολύ ακριβά κουτιά για να συγκρίνεις...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Απάντηση: Full Diy System

Βλάσση καταρχάς σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Ο βούβαλος είναι ο ΙΙ αλλά όχι η version που πουλιέται τώρα στο σάιτ τους, η προηγούμενη...ουσιαστικά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη διαφορά...
Τα μονομπλόκια είναι ίδια, όλα τα κανάλια 90w και πάλι πολύ είναι, έχω τερματίσει τα γούφερ 3-4 φορές, ειδικά σε ταινίες που έχουν ηλιθιωδώς υποηχητικό περιεχόμενο! Είναι τάξη Α/ΑΒ και νομίζω παίζουν εξαιρετικά!!
Βλάσση είσαι ευπρόσδεκτος κι εσύ και ο Μάνος και του έχω πει και τηλεφωνικά πως όποτε θέλετε έρχεστε!!
Για τα ανοιχτής μπάφλας που λες, τουλάχιστον τα συγκεκριμένα, πώς να στο πω, έχουν κάτι το πολύ ιδιαίτερο, δεν μπορώ να στο περιγράψω, όλα τα άλλα σου φαίνονται κάπως μετά....δηλαδή πας σε πολύ ακριβά κουτιά για να συγκρίνεις...
:447::619::624:

Reaction score
2.566
Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μόλις κανονίστηκε κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και λόγο της κ0λ0κατάστασης το καθυστερούσα.
Το λοιπόν, είχα μιλήσει με τον κ.Χατζηστάμου για μετρήσεις αλλά το είχα αφήσει λίγο στο φλου το όλο θέμα...
Έτυχε λοιπόν και μίλησα σήμερα με Ζαπάντη και συζητάγαμε το θέμα και τελικά το αποφάσισα και το ραντεβού έκλεισε για αύριο απόγευμα!
Έτσι, θα έρθει αύριο η Athens Pro με metric για metrήσεις στον χώρο μου!!
Μάλλον, θα έχουμε και special guests....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Full Diy System

Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μόλις κανονίστηκε κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και λόγο της κ0λ0κατάστασης το καθυστερούσα.
Το λοιπόν, είχα μιλήσει με τον κ.Χατζηστάμου για μετρήσεις αλλά το είχα αφήσει λίγο στο φλου το όλο θέμα...
Έτυχε λοιπόν και μίλησα σήμερα με Ζαπάντη και συζητάγαμε το θέμα και τελικά το αποφάσισα και το ραντεβού έκλεισε για αύριο απόγευμα!
Έτσι, θα έρθει αύριο η Athens Pro με metric για metrήσεις στον χώρο μου!!
Μάλλον, θα έχουμε και special guests....
Nτροπη σας....που θα ειστε μια ζορικη παρεα,με μπυρες γουισκια και ξηρα καρπα,με ωραιες μουσκιες,μικροφωνα και AES-EBU......δεν εχω τιποπτις αλλο να πω.....και αυτη η σκατογρια.....μην χασει ....οπου γαμος και γιορτη η Κοντυλω πρωτη!!!!!!

Κωλοπαιδα...........που θα περασετε χαλια.........δεν σας ζηλευω καθολου αν θελετε να μαθετε!!!!!!!!

Εγω τωρα γιατι κλαιω????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ε ρε γλεντια αυριοοοοοοο!!!!!
Θα εχομεν και φωτο φιλτατοι κυριοι απο τις μετρησεις?
Αντε γιατι και ενας καλος κυριουλης απο.....Βολο μερια ειναι ζεστος για μια αγορα....μιας κυριας!!!!!

Θ ανεβασετε αποψε και αλλες φωτο να μεινω ξυπνιος η να παω να την ισιωσω.....αλλωστε η κυρα Metric ερχεται το μωρο μου ....στο τσαρδι μου!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2.566
Δεν έχω βγάλει πολλές φωτό, 5-6 μόνο, δεν είχε νόημα... τί να βγάζω, συνέχεια flat αποκρίσεις συχνότητας ?? :116::135:

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Full Diy System

Πέρα από τη πλάκα, αν και κουρασμένος να πω 2 λόγια για να ευχαριστήσω κυρίως τον κ.Χατζηστάμου και τον βοηθό του, Κώστα, για την αποψινή βραδυά που ήταν άκρως ενδιαφέρουσα!
Επίσης τους φίλους Μάνο, Άλεξ και Παντελή που συμμετείχαν στην όλη φάση και τη κάναν ακόμα πιο ωραία!!
Στο θέμα, εκτός από τις μετρήσεις, μόνο και μόνο το ότι ένας ιδιαίτερα έμπειρος επαγγελματίας του χώρου άκουσε τα ηχεία μου και μου είπε 5 πράγματα είναι πολύ σημαντικό!!
Καταρχάς μου έφυγε η απορία και ο φόβος ας πούμε, για το αν τα ηχεία αυτά, όντας ιδιοκατασκευή μετράνε το ίδιο...όπως μου είπε ο κ. Χρήστος το αριστερό και δεξί μετράνε ακριβώς το ίδιο, πράγμα που δείχνει καλή κατασκευή και με χαροποίησε ιδιαίτερα!!
Τώρα όσον αφορά στις μετρήσεις, έγιναν αρκετές και θα πω 2 λόγια γι αυτές αύριο γιατί δεν τη παλεύω...goodnight!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Του Ζαπάντη του πέφτουν μικρά τα Orion έτσι όπως τον βλέπω στη φώτο...
Ίσως θα πρέπει να ζητήσει από τον Linkwitz κατασκευή με 18ιντσα.

Reaction score
2.566
Bλάσση θα σε απογοητεύσω....δεν ακούσαμε μετρικ τελικά, ούτε παίξαμε μαζί της γιατί μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι το mac...ουσιαστικά δηλαδή κάναμε τις μετρήσεις και ύστερα κάναμε ακρόαση με το δικό μου dac κάποιων κομματιών που γνώριζε ο Χρήστος για να δούμε τί γίνεται και στην πράξη κι αν οι μετρήσεις ακούγονται...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.243
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR