- Reaction score
- 99.607
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα
:204::204:JDάκη, αυτά πάνε τώρα! :127::128:
:204::204:JDάκη, αυτά πάνε τώρα! :127::128:
NOMIZEIΣ !!!!!!Το πιό σκληρό που θα βλέπει ο JDάκης πιά, θα είναι το Snow White! :116:
Παει καιρος που μια κωμωδια μ εριξε απ τον καναπε γιατι ξεκαρδιστηκα ....Και σημερα αυτη...Τι γελιο θεε μου...
horrible bosses(2011)
Ξεχωρισε σαν την "μυγα μες στο γαλα" απο την σαβουρα που ειχα την ατυχια να παρακολουθησω τις τελευταιες ημερες
προσφεροντας πολυ γελιο το οποιο κατα διαστηματα γινοταν ξεκαρδιστικο.
Και μου εφερε στον νου εκεινη την πρωτη ταινια που ειχα δει και ξεχωρισει τον μεγαλο Kevin Spacey, το "Swimming with sharks" μονο που αυτη την φορα ηταν επι τρια.
Τι να λεμε τωρα απο πλευρα ερμηνειων?
Spacey και Farell δινουν πραγματικα ρεστα(τον δευτερο δεν θα τον αναγνωρισετε καν) ενω εχω αρχισει να εκτιμω ιδιαιτερως
και τα...προσοντα της Jennifer Aniston....
IMDB βαθμολογια:7,3
62,5 ετών! http://www.imdb.com/name/nm0000152/Αυτός ο Ρίτσαρντ Γκίρ πόσο είναι ρε παιδιά .Αγέραστος .Σε μια σκηνή μάλιστα έτρεχε κατοστάρι καιο δεν μου φάνηκε για ντουμπλάρισμα!
Είναι στη λίστα μου για τις επόμενες ημέρες - ίσως και για σήμερα . Απλά όταν παίζουν πολλοί και καλοί ηθοποιοί κρατάω μικρό καλάθι!!! Ελπίζω να διαψευθώ.Tinker Tailor Soldier Spy
Βασισμένη στην ιστορία του John le Carre που έχει γίνει και μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον Alec Guinness.
Δυστυχώς δεν έχω δει την παλιά απόδοση για τη σύγκριση, αλλά και μόνο οι πρωταγωνιστές της νέας αρκούν για να την δείτε.
Gary Oldman, από τους αγαπημένους μου ερμηνευτές, ενώ Colin Firth, John Hurt, αλλά και οι υπόλοιποι κρατούν τον πήχυ ψηλά. Η σκηνοθεσία καταφέρνει να σε βάλει στην κατασκοπική ατμόσφαιρα του ψυχρού πολέμου, αλλά χάνει λίγο σε ρυθμό. Η εικόνα είναι ελαφρά φιλτραρισμένη για να παραπέμπει σε παλιότερη εποχή, αλλά τεχνικά είναι αρκετά καλή. Ο ήχος περιορίζεται σε ατμοσφαιρική μουσική και διαλόγους, αλλά δεν θα σας απογοητεύσει.
Το 7.5 που συγκεντρώνει στο imdb είναι σχετικά ακριβές.
Ο Ρίτσαρντ Γκίρ πράγματι έδειχνε ξανανιωμένος στην ταινία. Ήταν και αδυνατισμένος.Υ.Γ. Αυτός ο Ρίτσαρντ Γκίρ πόσο είναι ρε παιδιά .Αγέραστος .Σε μια σκηνή μάλιστα έτρεχε κατοστάρι καιο δεν μου φάνηκε για ντουμπλάρισμα!
.
killer elite(2011)
Aπορω πως σας ξεφυγε τουτο δω.
Μπα, δεν σου αρεσε...μπουλη?:136:.
Το έχω δει αλλά δεν μου άρεσε. Δεν είχε αρκετή δράση.
Όχι fossil...Μπα, δεν σου αρεσε...μπουλη?:136:
Μπα, δεν σου αρεσε...μπουλη?:136:
:444:Cowboys & Aliens (2011)
.....
Από εικόνα και ήχο; Η χαρά του καλού συστήματος! Επικρατεί έντονος υπερκορεσμός χρωμάτων που δίνει εντυπωσιακά πλάνα της άγριας φύσης και ιδιαίτερα "κοντινά" στους χαρακτήρες.
IMDB : 6,4