Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"

Reaction score
0
Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

επειδή έπεσα τυχαία στο θέμα, καταρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει ο χρήστης tigergreg να γράφει με κεφαλαία σαν να φωνάζει και να προσπαθεί να επιβληθεί οταν σε μία δημόσια συζήτηση. είναι γνωστό πως η μέθοδος της συγκεκριμένης γραφής είναι απαγορευτική!
επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι οι Ελληνες έχουν το κουσουρι να ζηλέυουν ο ένας τον άλλον, τον γείτονα δηλαδή που αποφασισε να ασχοληθει με κατι διαφορετικό και "ξενο" απο το συνηθισμένο.
και γιατι πρέπει δηλαδη οταν καποιος εχει ατομικη επιχείρηση να πρέπει να πληρώσει στο ελληνικό κράτος όλα αυτά που μερικοί αναφέρετε σε διάφορα ταμεία και φόρους κλπ? αν θέλει το κράτος ας εκσυγχρονιστεί να φτιαξει το σύστημα να έχει πόρους από ολους και όχι μόνο απο αυτούς που θέλουν να έχουν την επιχείρηση σε 4 τοιχους και να το λενε "μαγαζι" , και να έχουν υπαλλήλους κλπ κλπ. Μακάρι να μπορούσα να βάλω και την λέξη "επιχείρηση" σε εισαγωγικά γιατι προφανώς στις μέρες μας έχει αλλάξει κ αυτός ο όρος διαστάσεις.
και τι τοση επιμονη πια με τους ΕΟΦ και ΕΟΧ και αλλες τετοιες παπαριες? οι πολυβιταμινες που δεν πήρα εγκριση του ΕΟΦ σε πειραξαν? και δηλαδη οταν εχει παρει εγκριση στην Γερμανια ή στην Αμερική θεωρεις οι επιστήμονές τους είναι κατώτεροι? ή μηπως όταν προτιμάς το νέο κλιματιστικο της ταδε εταιρειας με εγκεκριμένα φιλτρα της TUV (γερμανια) είναι πιο έμπιστες οι μετρήσεις? εκτός αν το καινούριο σου iphone έχει πιστοποιηθεί και απο ελληνικό οργανισμό για την σωστή λειτουργία. Ο ΕΟΦ καλα θα κανει να βγει στους δρομους να δουνε πώς σου τυλίγει ο αλλος το σουβλακι ενω εχει σκουπίσει τις τουαλετες πρώτα και μετά τα συγκρίνουμε, κ αν δεν ειναι ο ΕΟΦ υπευθυνος ας μην κολαμε σε αυτο αλλα στο νόημα, δεν παρακολουθω τις ονομασίες του κάθε κρατικου οργανισμου (που πιθανον δημιουργήθηκε για να γεμίζει το δημόσιο υπαλλήλους!).
μου θυμίζει το γεγονός οτι σε ολη την ευρώπη κυκλοφορουν τα diesel στις μεγαλουπόλεις, αλλα στην Ελλάδα επιμένουμε πως είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος και αλλες τετοιες ανοησίες. Μάλλον οι Γάλλοι πρέπει να ξανακανουν μαστερ στα ελληνικα πανεπιστήμια.
δεν έιμαι και ο καλύτερος λέκτωρας αλλα φαντάζομαι το νόημα των σκέψεών μου το καταλαβαινετε.
εκτος αν εσυ που εισαι τοσο πολυ κατα αυτης της πρακτικής δεν θα ψωνίσεις και ποτέ απο το ebay για να μην ληψει απο το κράτος το 23% φπα! ή μήπως σου δίνει το δικαίωμα να περάσεις στα έξοδα σου την απόδειξη του κινέζου απο το νέο gadgetaki που αγόρασες 20% πιο φθηνά απο τα saturn της γειτονιάς σου?
η ελευθερη αγορά και ο ανταγωνισμός αυτά έχει σε όλα της τα επίπεδα.για αυτο και λεγεται ανταγωνισμος και ελευθερη αγορα.
Σαν νέος άνθρωπος οι σκέψεις μου γενικότερα με κάνουν να φοβάμαι πως όλα αυτά είναι η ζήλια. Και κοιτα να δεις πριν μου απαντήσεις (ο καθε εσυ που διαβαζοντας αυτα καπως συγχιζεσαι) , αλλα δεν σου απαγορευσε κανεις να έχεις κ εσυ τον δικό σου τροπο για να ζήσεις την οικογενειά σου.
στην τελική δε θέλω να μπλέξω με το θεμα αποδειξεων κ μη,γιατί πιθανόν και εσυ ποτε δεν ζητησες αποδειξη απο τα ιδιαίτερα μαθήματα που έκαναν κάποια στιγμή τα παιδιά σου ή όταν ήσουν νέος, αλλα τουλάχιστον δεν υποχρεούμε να πληρώνω στο σουπερ μαρκετ ενα προϊον τοσο % πιο ακριβο γιατι συμπεριλαμβάνεται και το κόστος διαφήμισης.
και κλείνω με το εξής οτι και σαν καταναλωτής δεν με υποχρεώνει κανείς να αγοράσω απο εκεί που δεν θέλω. αν δεν σου κάνει ο γείτονας που εχει αναπτύξει την δική του επιχήρηση με την μορφή MLM πήγαινε στην carrefour Γαλλικών συμφερόντων!

υ/γ: επιστήμονας δεν είμαι, ούτε έχω σχεση με τα MLM απλά κάθομαι και διαβάζω και μαθαίνω και κρίνω. ευχαριστώ για την φιλοξενία της άποψής μου.

Reaction score
0

Και εγώ από του επαγγελματίες της εταιρίας ενημερώθηκα και μπήκα στην LR! Κλασσική εταιρία δικτύου! Ωραία και καλά προιόντα που τα διαφημίζουν και διάσημοι, αλλά και πολύ ακριβά! Δεν μου προσέφερε κάτι σε εισόδημα! Ίσως να έφταιγα και εγώ.... δε ξέρω! Ότι ήταν η herbal life είναι και η lr
Μαλλον το δευτερο...

Reaction score
0

gorillaz_grι Δεν θα σου πω μπραβο γιατι θα νομιζουν πως παμε να τουσ χαλασουμε τον μικροκοσμο τους.αν ολοι διαβαζαμε λιγο παραπανω πριν ανοιξουε το στομα μας δεν θα ειχαμε αυτα τα χαλια.κολλανε στον εοφ ΕΟΦ=ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, που αν κατι δεν ειναι φαρμακο στον κοσμο τουσ πρεπει να περασει απο εκει,και ναι εχουν περασει και απο εκει για να μην υπαρχουν υπονοιες.ο πατερας μου ηταν εργοδηγος χημικος στην COLGATE (ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ολο το προσωπικο και αποφασισει να παει βουλγαρια)και θυμαμαι να μου λεει παιδι μου μην τολμισες και βαλεις αυτη την αηδια μεσα στο στομα σου (ενω τα περναμε τσαμπα).εκει γιατι δεν ζητησατε πιστοποιητικα?και ναι σχεδον ολες οι εταιριες mlm εχουν πιστοποιητικα για καθε προιον και ας μην λεγεται ΕΟΦ ας λεγεται TUV ,FRESENIUS(ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΩΝ ΟΡΩΝ)DESMATEST ΚΟΚ.

κοιταξτε εξω απο το κουτι επιτελους
ΘΥΜΙΖΕΤΕ καμπιες που τις βαζουν στο στομα μιας κατσαρολας ολες γυρω γυρω και το φαγητο στο κεντρο, θα περπατανε μεχρι να πεθανουν,ακολουθοντας η μια την αλλη.

με εκτιμηση

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343

επειδή έπεσα τυχαία στο θέμα, καταρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει ο χρήστης tigergreg να γράφει με κεφαλαία σαν να φωνάζει και να προσπαθεί να επιβληθεί οταν σε μία δημόσια συζήτηση. είναι γνωστό πως η μέθοδος της συγκεκριμένης γραφής είναι απαγορευτική!
Aν διάβαζες λίγο προσεκτικότερα... απάντησα πριν σχολιάσεις!
gmanousakis, σε παρακαλώ να μη συνεχίσεις με κεφαλαία γιατί αντίκεινται στους κανονισμούς (για να προλάβω την ερώτηση, για το συνομιλητή σου που τα χρησιμοποιεί υπάρχει ειδικός τεχνικός λόγος).
Τώρα όσον αφορά την ουσία του διαλόγου, καλό θα ήταν να παραμείνει σε επίπεδο επιχειρημάτων και αντεπιχειρημάτων και να μην παρεκτρέπεται σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς όσους έχουν την αντίθετη άποψη, όπως ο παρακάτω:
ΘΥΜΙΖΕΤΕ καμπιες που τις βαζουν στο στομα μιας κατσαρολας ολες γυρω γυρω και το φαγητο στο κεντρο, θα περπατανε μεχρι να πεθανουν,ακολουθοντας η μια την αλλη.

Reaction score
0

κοιταξτε εξω απο το κουτι επιτελους

με εκτιμηση
Αυτή είδους συμπεριφοράς, της αλλαζονικής ανωτερότητας, είναι το πλέον χαρακτηριστικό των ανθρώπων που πετυχαίνουν σε αυτές τις εταιρίες! Αυτές οι συμπεριφορές και αυτά τα επιχειρήματα μου έδειξαν ότι μια τέτοια "επιχειρηματική" δραστηριότητα δε μου ταιριάζει!
Βλέπεις θέλω να φέρομαι στους ανθρώπους με σεβασμό ακόμα και εάν δεν συμφωνούν μαζί μου!
Όταν ήμουν στην LR και είχα απομακρυνθεί σχετικά από αυτό το σπορ με κάλεσε ένας "υπεύθυνος" του δικτύου που άνηκα να με ρωτήσει τι κάνω; Αφού του απάντησα, μου λέει ότι και αυτός ήταν καλά, ήταν σε μια επαρχιακή πόλη και απολάμβανε την ηρεμία και τη ζωή! Σαν να μου έλεγε κοίτα τι χάνεις και δούλευε σαν το σκυλί..............

Reaction score
25.443

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.
ΠΛΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ -ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ- ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΣΤΗΡΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΜΙΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Ο ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΗΔΗ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΣΑΡ.
ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΠΟΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ MLM.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ) ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ 5,000-10,000-30,000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ (ΔΙΝΟΝΤΑΣ 120 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΤ-ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ) ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΟΛΙΝΤΕΥ ΙΝΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!!!!
ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΠΧ Η ΑΛΛΟΥ.
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΦ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ (ΕΧΑΣΑ 40 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΗΤΑΝ....ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΛΛΑ "ΦΑΓΑΚΙ".
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥ 50ΑΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΡΙΒΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ".
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΟ ΝΑΙ ΚΟΤΣΟ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΤΗΡΑ" ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΛ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΗ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑΠΟΛΕΩΝ.

ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΧΕΡΜΠΑΛΑΙΦ) ΕΝΟΣ ΠΑΘΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΧΩ...
ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Κάποτε ήμουν δότης σπέρματος κ με πλήρωναν 30ευρώ το βαζάκι,τα οποία έφευγαν την ίδια μέρα σε σουβλάκια και φυσικούς χυμούς μπας και γεμίσω το βαζάκι κ αύριο, μέχρι που ανακάλυψα την "Spermalife-χειρωνακτική εργασία από το σπίτι". Τώρα πλέον,3 χρόνια μετα οδηγάω κάμπριο 8000cc και βγάζω 15000ευρώ/μήνα. Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: εγγράφεσαι, και στην αρχή την παίζεις μόνος σου,ενώ με μόνο 299ευρώ η εταιρεία σου προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια κ υλικό ωστε να την πάιζεις καλύτερα!!! Φέρε κ τους φίλους σου για να την παίζετε όλοι μαζί,Bonus για κάθε βαζάκι φίλου σου +1ευρώ στο μισθό σου, 2ο Bonus στα 1000 και άνω βαζάκια τον μήνα για να μην πάθεις τενοντίτιδα έρχεται κ στον παίζει ξάνθιά καλλιγραμμη υπάλληλος της εταιρείας. ΓΙΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ-ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑ ΕΥΚΟΛΑ-SPERMALIFE

Reaction score
25.443

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΙ ΕΦΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ.

ΥΓ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ.
ΤΥΧΑΙΟ?

Reaction score
19

Κάποτε ήμουν δότης σπέρματος κ με πλήρωναν 30ευρώ το βαζάκι,τα οποία έφευγαν την ίδια μέρα σε σουβλάκια και φυσικούς χυμούς μπας και γεμίσω το βαζάκι κ αύριο, μέχρι που ανακάλυψα την "Spermalife-χειρωνακτική εργασία από το σπίτι". Τώρα πλέον,3 χρόνια μετα οδηγάω κάμπριο 8000cc και βγάζω 15000ευρώ/μήνα. Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: εγγράφεσαι, και στην αρχή την παίζεις μόνος σου,ενώ με μόνο 299ευρώ η εταιρεία σου προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια κ υλικό ωστε να την πάιζεις καλύτερα!!! Φέρε κ τους φίλους σου για να την παίζετε όλοι μαζί,Bonus για κάθε βαζάκι φίλου σου +1ευρώ στο μισθό σου, 2ο Bonus στα 1000 και άνω βαζάκια τον μήνα για να μην πάθεις τενοντίτιδα έρχεται κ στον παίζει ξάνθιά καλλιγραμμη υπάλληλος της εταιρείας. ΓΙΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ-ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑ ΕΥΚΟΛΑ-SPERMALIFE

:204:

:142:

:607:

:622:

Reaction score
0

τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα πώς ο φίλος tigergreg έχει μάλλον κάποιο σύνδρομο κατωτερότητας , δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί επιμένει με τα κεφαλαία! (για να ξεχωρίζει ίσως?). Πιθανόν και για αυτο είναι αντιθετος στην ιδέα οτι πρέπει να "κουνηθεί" αρκετά παραπάνω, να κοπιάσει δηλαδή, για να βγάλει λεφτά με την ατομική του επιχήρηση σε δίκτυο ΜΛΜ. Ένω σε κάποια άλλη εργασία έχεις το γραφείο σου, το αυτοκίνητο σου, και γενικότερα συγκεκριμένα πράγματα να κάνεις, συνήθως μέσα σε ένα συγκερκιμένο χώρο.
Όσο για το "πουλας σε μετρο Πανόρμου" δεν νομίζω να σου είπαν ότι για να "τρεξεις" την επιχήρησή σου πήγαινε στο σταθμό μετρό, απλά σου είπαν οτι πρέπει να βρεις πελάτες! Τον τρόπο θα πρέπει να τον βρεις εσυ αν θες την κερδοφορία.
Από την άλλη δε σου φταίει κανένα προϊον αν ο επίσης Ελληνάρας συμπολίτης σου το "τοσο" το κάνει "τοοοοοοοοοοοσο" (άλλο σύνδρομο και αυτό του 'Ελληνα, να θέλει να είναι επιδηξίας) και αντι να σου πει οτι με την βοήθεια του συμπληρώματος αλλά και δικού του κοπιάσματος έχασε κάποια κιλά. Απλά ήρθε και σου είπε οτι τα έχασε τα 40 μέσα σε 10 μέρες!
Με λίγα λόγια βλέπεις ότι όλα είναι όντως αλυσίδα. Οι εταιρείες αυτές δεν σου λένε τί πρέπει ή τί δεν πρέπει να κάνεις για την επιχήρησή σου αλλά ότι πρέπει να δουλέψεις.
Μου θυμίζει το φαινόμενο της νηστίας, που ναι μεν νηστεύω αλλά θα φάω ενα κιλό βραστό κουνουπίδι και 3 κιλά χταπόδι.
Εν τέλει πώς είσαι τόσο σίγουρος πως ο ΕΟΦ , δεν θα εγκρίνει το συγκεκριμένο προίον? Η συμπεριφορά σου τουλάχιστον αυτό μου δείχνει.
Και αν δε θες να έχεις κινέζικο κινητό με υψηλό δείκτη ΣΑΡ, τότε μην το αγοράσεις. Εκτός αν είσαι σίγουρος για τους υπόλοιπους ΣΑΡ ότι: το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισο άδειο?
Και κάτι ακόμα. Φαντάζομαι πίνεις και κοκακόλα. Αυτή την μυστική συνταγή μπορείς να μου πείς ποιος ΕΟΦ την έχει εγκρίνει? οταν κυκλοφορούνε διάφορες ιστορίες και βίντεο για το τί μπορεί να προκαλέσει? Για να μην πούμε για τα μπουκάλια εμφιαλομένου νερού που κυκλοφορούνε απο οικόπεδο σε οικόπεδο και απο αποθήκη σε αποθήκε υπο διάφορες συνθήκες πριν φθάσουν στο ψυγείο μας.
Εσύ μπορείς να μου εγγυηθείς πως κάποιο άλλο οικονομικό συμφέρον δε θα προκαλέσει την μη εγκριση του δικού σου προϊοντος για να μην "χασει" την αγορά από ανταγωνιστή εδώ στην Ελλάδα? Μόνο στην Αμερική τα βλέπεις τα συμφέροντα? Ασε μην ανοίξουμε και αυτή την συζήτηση.
Ναι οκ, οι γενιές μεταξύ τους έχουν το χάσμα τους λένε. Τον λόγο όμως τον έχει σκεφτεί κανείς? μήπως γιατι μας φοβίζει σαν ανθρώπους το "αγνωστο" και είναι πιο εύκολο να το "αρνηθουμε" παρά να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη? και να αποδεχτούμε ότι κάτι αλλάζει και αποκτά διαφορετική μορφή? όπως και η λεγόμενη "αγορα"?
Το ό,τι μάθατε στους υδραυλικούς να μην κόβουν αποδείξεις, δε σου φταίει το επάγγελμα του , ούτε η υπηρεσία που προσφέρει, αλλά εσύ που δεν ήθελες να αποδωθεί στο κράτος το μερίδιο που του αντιστοιχεί, γιατί σου φαινόταν πιο "οικονομικό". Εγώ λοιπόν αμα θέλω να επιλέξω να πουλάω πάτους παπουτσιών κατ'οικον, ή να κάνω παρέα σε ηλικιωμένους, ή να σου φτιάχνω το ιντερνετ γιατί θές να κόβω απόδειξη; -πάντως από ότι ενημερώθηκα οι σωστοί επαγγελματίες του χώρου, έχουν αποδείξεις και μάλιστα στο τέλος του χρόνου λαμβάνουν και απο την μητρική εταιρεία τα στοιχεία για να μπορούν να κατατεθουν στην εφορία-
και ένα άλλο στοιχείο που με συντροφεύει στις σκέψεις μου πριν κρίνω, είναι μία πληροφορία από εναν συνομίλικό μου αρχιτέκτονα. Ο καθηγητής του λοιπόν στην Νεα Υόρκη του είπε σε καποια φάση. Το πρόβλημα των Ελλήνων το αντιλαμβάνεσαι (και) απο τα κτίρια τούς! Είναι όλα κουτιά με το ίδιο σχέδιο, ύψος κλπ. Δεν βλεπεις στις πόλεις ψηλά ή κοντά κτίρια, κάτι το διαφορετικό στην τελική. Τα μόνα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν είναι για επαγγαλμετακή χρήση βλεπε πυργος Αθηνων, μεγαρο ΟΤΕ, και ο πύργος της "τζιαντ" στο Μαρούσι όπως τον αποκαλώ. Είναι το φετιχ τους να θέλουν να νομίζουν πως όλοι είναι ίδιοι! Γιατί να έχεις εσύ ρετιρε στον 25ο όροφο? και λιμουζίνα στο παρκιν? Πρέπει να έχω κι εγώ! Αν δεν έχω κι εγώ τότε να μην έχεις κ εσύ! Ε όχι φίλε δεν γίνεται να είμαστε όλοι ίδιοι.Όλοι φτωχοί ή όλοι πλούσιοι, όλοι με ένα γραφείο και όλοι στο δρόμο (για την μορφή της εργασίας μας εννοώ).
Λοιπόν καλημέρα σας , για την ώρα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343

τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα πώς ο φίλος tigergreg έχει μάλλον κάποιο σύνδρομο κατωτερότητας , δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί επιμένει με τα κεφαλαία! (για να ξεχωρίζει ίσως?). Πιθανόν και για αυτο είναι αντιθετος στην ιδέα οτι πρέπει να "κουνηθεί" αρκετά παραπάνω, να κοπιάσει δηλαδή, για να βγάλει λεφτά με την ατομική του επιχήρηση σε δίκτυο ΜΛΜ. Ένω σε κάποια άλλη εργασία έχεις το γραφείο σου, το αυτοκίνητο σου, και γενικότερα συγκεκριμένα πράγματα να κάνεις, συνήθως μέσα σε ένα συγκερκιμένο χώρο.
Στο παραπάνω μήνυμα #84 απάντησα σε σένα προσωπικά παραπέμποντας σε προηγούμενη διευκρίνιση για το θέμα των κεφαλαίων. Δηλαδή μέχρι τώρα υπήρξαν δύο απαντήσεις, και ξαναρωτάς για να πάρεις και τρίτη. Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να διαβάζεις και όχι μόνο να απομονώνεις αυτά που σε ενδιαφέρουν για αντίλογο. Και μην εξάγεις προσβλητικά συμπεράσματα για τους συνομιλητές σου. Μια προειδοποίηση από μένα, και ελπίζω να μη συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο.

Reaction score
25.443

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

Reaction score
0

αν και δεν ασχολούμε με ποδόσφαιρο, γιατι εγώ δεν τρεχω μόνο 90' κάθε κυριακή και δεν έχω συμβόλαια εκατομμυρίων, ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο δικό μου κείμενο.

Reaction score
25.443

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

Reaction score
143

οταν ημουν γυρω στα 20,το 2003 ειδα ενα χαρτακι στον ηλεκτρικο το κλασικο "αυξησε το εισοδημα σου"ευκολο χρμα" κλπ.
παιρνω τηλεφωνο,και ενας ευγενικος κυριος μου ειπε να παω στο ταδε ξενοδοχειο που η εταιρεια θα ειχε παρουσιαση.ουτε ονομα της εταιρειας ουτε τιποτα.μονο το ξενοδοχειο.εγω φυσικα και ημουν ψιλιασμενος οτι ειναι απατεωνια,αλλα δεν ειχα τι να κανω και πηγα.

παω λοιπον,ειχε αρκετο κοσμο,γυρω στα 50 ατομα,η εταιρεια ηταν η herbal life και πουλαγε προιοντα υγειας και ομορφιας.αφου μας εκαναν μια εισαγωγη οτι η εταιρεια ειναι μεγαλη κλπ κλπ,ειπαν οτι ξεκινησαν και αυτοι οπως θα ξεκινησουμε και εμεις,και φυσικα μετα απο λιγο καιρο οι μισθοι τους εκτοξευτηκαν κλπ κλπ..εγω να γελαω και να λεω τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα θεεε μου..

ασε τι χαζος κοσμος ηταν στο κοινο..μιλαμε για τα ΠΡΟΒΑΤΑ.αφου τελειωσε το πρωτο μερος της παρουσιασης,γινοταν ενα διαλειμα και για να προχωρησεις στο δευτερο μερος,και εδω ειναι η λαμογια,επρεπε να παρεις το πακετο της herbal life ,αν θυμαμαι καλα κοστιζε η 100 η 150 ευρω.

φυσικα και δεν εδωσα δραχμη,αλλα ειπα στην κοπελα οτι θελω να παρακολουθησω,και αν ειναι θα πληρωσω αλλη φορα.ηθελα να δω ποσο θα το παρατραβηξουν.τελικα με αφησε να μπω,ειδα την επομενη διαδικασια,πως θα χτισεις την πυραμιδα,βαρεθηκα και απλα εφυγα.

ΜΑΚΡΙΑ!!μια γνωστη μου εμπλεξε δεν θυμαμαι αν ηταν η ιδια εταιρεια,και αγορασε ποσα προιοντα το ζωον και φυσικα δεν τα πουλησε,και εχασε ποσα λεφτα.

Reaction score
25.443

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ 150 ΕΥΡΩ!!!!!

Reaction score
0

den sou eipan psemata ,,oute se koroidepsan ...o kafes ontws se omorfainei mpes sto google pata @@@@ .....xiliades selides gia auto .den eimai giatros .....epitelous irthe ena diktio sthn ellada t opoio tha ferei ta panw katw .....den exei kamia sxesi me thn <<<<piramidaaa>>> an deite ...den thigw kamia etairia ...oute tha pw gia thn dikia mou ....apla epeidi eimai sinergaths me THN @@@@@@@ tha sou pw kai se sena kai se olous ena pragma <<<<sou euxomai /sas euxomai na gineis sinergaths >>>>...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.868

Ελληνικά δεν ξέρετε στην εταιρία σας;

Reaction score
0

δεν με πειραζει γραφω και ελληνικα αν θες

Reaction score
0

οταν λες δευτερο γυρο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik