JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"
Καμία σχέση τάσο.
Καμία σχέση τάσο.
Μεγάλες διαφορές, πραγματικά. Ομως και ο Τάσος έχει δίκιο, οπτικά, αν δεν προσέξεις λεπτομέρειες, μοιάζουν.Αλλος μηχανισμός. Το ενα εχει διπλό κάπσταν , πχ το άλλο οχι.
:113: (το φως μου!)....@ audiogem.
Teac V1030 3κέφαλο, με 2 μοτέρ. Ήρθε στα χέρια μου από ευγενική δωρεά φίλου, σε άριστη κατάσταση αλλά λίγη μπίχλα την είχε. Καθαρίστηκε εξωτερικά & εσωτερικά όσο μπορούσα βέβαια. Τι ξέρεις εσύ για το μοντέλο αυτό ?
Θέλω να κάνω εγγραφές από βινύλιο ( κλασικής μουσικής ) σε κασέτες χρωμίου η μετάλλου.
Τα φώτα σου παρακαλώ :403:
Μακάρι να το είχα επισκευάσει στην ΕΛΙΝΑ. Οταν όμως μου χάλασε το δικό μου, η ΕΛΙΝΑ είχε χάσει την αντιπροσωπεία της TEAC. Ετσι το πήγα στο service της καινούργιας αντιπροσωπείας, που βρισκόταν κάπου πίσω από το παλιό κτήριο του ΙΚΑ, στην Πειραιώς. Εξυπηρέτηση απαράδεκτη, δουλειά .... για κλωτσιές. Γι' αυτό και δυο φορές ξαναεμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα. Και ορκίζομαι ότι τα ... κρινοδάχτυλά μου δεν έχουν ταλαιπωρήσει ΠΟΤΕ το πληκτρολόγιο του δύστυχου, πλην εξαιρετικού ηχητικά, V-7010. Ξαφνικά, τα πλήκτρα άρχισαν να .... υποχωρούν προς τα μέσα σε κάθε άγγιγμά μου. :411:Το πληκτρολόγιο του 1010 3010 5010 7010 , όπως και των προηγούμενων v-3000 ,5000,7000, 8000s, δεν εχει κανένα πρόβλημα.
Το ξέρω γιατί εχω v5000, v7000, v8000s, και τα δουλεύω απο τότε. Απλώς δεν θέλει μεγάλη πίεση στο button. Γιατί σπάει το ίδιο το button και οχι ο διακόπτης απο μέσα.Δούλευα στο service της ΕΛΙΝΑ, και τα γνωρίζω πολύ καλά εκ των εσω.Λίγη προσοχή και απαλές κινήσεις θα έλεγα. Θυμάμαι κάποιο που είχαμε επισκευάσει κάποτε. Δεν θυμάμαι όμως μοντέλο.
Είναι εξαιρετικά κασσετόφωνα, με απίστευτα χαρακτηριστικά, χωρίς βλάβες , πέραν των φυσιολογικών φθορών.
Αυτά.