Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"
Ερωτήθη το λοιπόν καποτες -υπο δημοσιογράφου- ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκι, γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις...
"Γιατί -λέει στον δημοσιογράφο- πρέπει να λέω ότι θες εσύ και όχι αυτά που θέλω εγώ!!"
-Μα, του λέει η δημοσιογραφάρα, πως είναι δυνατόν, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ελευθερία λόγου, δημοκρατία, απομαγνητοφώνηση κλπ κλπ...
" Άκου αγοράκι -του λέει ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκης- μεγάλα παιδγιά είμεθα ας μην παίζουμε την κολοκυθιά"
- Τι αννοάτε επακριβώς κύριε διάσημε σκηνοθέτα μου?
"Αννοάω, αγοράκι μου, ότι άμα με αρωτήξεις αν αληθεύει ότι πήδηξα μνιά γάτα στην κορφή του Άιφελ, θα σου απαντήξω ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτός όμως που θα διαβάσει την συνέντευξη ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ μετά μάλιστα την φυγή μου απε το Αμέρικα για να σκαπουλάρω τη φυλάκα??"
Να σε αρωτήξω και γω:
- Με ΚAV και mk1 άκουγαν οι 3 καμπαλέρος την 881??
- Έχει καμμία σημασία??
- Το γεγονός ότι όλοι οι σταθιμοί στη χώρα παίζαν με Denon 103R, αποτελεί κάποιο αντίβαρο γνώσης?
- Το γεγονός ότι κάποιος άλλος επαγγελματίας (κατασκευαστής καντιλεβερ-ακίδας) στο χώρο, θεωρεί κάποια άλλη κεφαλή την καλύτερη, θα δείξει κάτι άλλο?
- Το ότι έχω την 881 και προχώρησα σε κάτι άλλο με καθιστά ακουστά πλεονάζοντα?:204:
Οι προσδοκίες του καθένα μας στο σπορ σίγουρα διαφέρουν.
Μπορείς να επηρεάζεσαι απο κάποιους ή μπορείς να επηρεάζεις τους κάποιους.
Εσύ διαλέγεις!
Μην απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, ενα αστείο έκανα!:116:
Μμμ πονηρούλη, ο τέθων τας ερωτήσεις καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο δωμάτιο της αλήθειας?Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία!
Πάμε τώρα και στο σπορ:
To λοιπόν και για να το απλοποιήσουμε: σου θέτω ένα ευθύ ερώτημα: .......................
...............................................................................................................................
αυτό εσένα σου αρκεί η ψάχνεις για κάτι ανώτερο;
:111:
Ερωτήθη το λοιπόν καποτες -υπο δημοσιογράφου- ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκι, γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις...
"Γιατί -λέει στον δημοσιογράφο- πρέπει να λέω ότι θες εσύ και όχι αυτά που θέλω εγώ!!"
-Μα, του λέει η δημοσιογραφάρα, πως είναι δυνατόν, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ελευθερία λόγου, δημοκρατία, απομαγνητοφώνηση κλπ κλπ...
" Άκου αγοράκι -του λέει ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκης- μεγάλα παιδγιά είμεθα ας μην παίζουμε την κολοκυθιά"
- Τι αννοάτε επακριβώς κύριε διάσημε σκηνοθέτα μου?
"Αννοάω, αγοράκι μου, ότι άμα με αρωτήξεις αν αληθεύει ότι πήδηξα μνιά γάτα στην κορφή του Άιφελ, θα σου απαντήξω ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτός όμως που θα διαβάσει την συνέντευξη ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ μετά μάλιστα την φυγή μου απε το Αμέρικα για να σκαπουλάρω τη φυλάκα??"
Να σε αρωτήξω και γω:
- Με ΚAV και mk1 άκουγαν οι 3 καμπαλέρος την 881??
- Έχει καμμία σημασία??
- Το γεγονός ότι όλοι οι σταθιμοί στη χώρα παίζαν με Denon 103R, αποτελεί κάποιο αντίβαρο γνώσης?
- Το γεγονός ότι κάποιος άλλος επαγγελματίας (κατασκευαστής καντιλεβερ-ακίδας) στο χώρο, θεωρεί κάποια άλλη κεφαλή την καλύτερη, θα δείξει κάτι άλλο?
- Το ότι έχω την 881 και προχώρησα σε κάτι άλλο με καθιστά ακουστά πλεονάζοντα?:204:
Οι προσδοκίες του καθένα μας στο σπορ σίγουρα διαφέρουν.
Μπορείς να επηρεάζεσαι απο κάποιους ή μπορείς να επηρεάζεις τους κάποιους.
Εσύ διαλέγεις!
Μην απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, ενα αστείο έκανα!:116: