"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
3.901
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία!

Πάμε τώρα και στο σπορ:

To λοιπόν και για να το απλοποιήσουμε: σου θέτω ένα ευθύ ερώτημα: .......................
...............................................................................................................................

αυτό εσένα σου αρκεί η ψάχνεις για κάτι ανώτερο;

:111:
Μμμ πονηρούλη, ο τέθων τας ερωτήσεις καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο δωμάτιο της αλήθειας?

Ερωτήθη το λοιπόν καποτες -υπο δημοσιογράφου- ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκι, γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις...

"Γιατί -λέει στον δημοσιογράφο- πρέπει να λέω ότι θες εσύ και όχι αυτά που θέλω εγώ!!"

-Μα, του λέει η δημοσιογραφάρα, πως είναι δυνατόν, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ελευθερία λόγου, δημοκρατία, απομαγνητοφώνηση κλπ κλπ...

" Άκου αγοράκι -του λέει ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκης- μεγάλα παιδγιά είμεθα ας μην παίζουμε την κολοκυθιά"

- Τι αννοάτε επακριβώς κύριε διάσημε σκηνοθέτα μου?

"Αννοάω, αγοράκι μου, ότι άμα με αρωτήξεις αν αληθεύει ότι πήδηξα μνιά γάτα στην κορφή του Άιφελ, θα σου απαντήξω ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτός όμως που θα διαβάσει την συνέντευξη ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ μετά μάλιστα την φυγή μου απε το Αμέρικα για να σκαπουλάρω τη φυλάκα??"

Να σε αρωτήξω και γω:
- Με ΚAV και mk1 άκουγαν οι 3 καμπαλέρος την 881??
- Έχει καμμία σημασία??
- Το γεγονός ότι όλοι οι σταθιμοί στη χώρα παίζαν με Denon 103R, αποτελεί κάποιο αντίβαρο γνώσης?
- Το γεγονός ότι κάποιος άλλος επαγγελματίας (κατασκευαστής καντιλεβερ-ακίδας) στο χώρο, θεωρεί κάποια άλλη κεφαλή την καλύτερη, θα δείξει κάτι άλλο?
- Το ότι έχω την 881 και προχώρησα σε κάτι άλλο με καθιστά ακουστά πλεονάζοντα?:204:

Οι προσδοκίες του καθένα μας στο σπορ σίγουρα διαφέρουν.

Μπορείς να επηρεάζεσαι απο κάποιους ή μπορείς να επηρεάζεις τους κάποιους.

Εσύ διαλέγεις!

Μην απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, ενα αστείο έκανα!:116:

Reaction score
11

Μμμ πονηρούλη, ο τέθων τας ερωτήσεις καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο δωμάτιο της αλήθειας?

Ερωτήθη το λοιπόν καποτες -υπο δημοσιογράφου- ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκι, γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις...

"Γιατί -λέει στον δημοσιογράφο- πρέπει να λέω ότι θες εσύ και όχι αυτά που θέλω εγώ!!"

-Μα, του λέει η δημοσιογραφάρα, πως είναι δυνατόν, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ελευθερία λόγου, δημοκρατία, απομαγνητοφώνηση κλπ κλπ...

" Άκου αγοράκι -του λέει ο ανθρωπάκος ο Πολάνσκης- μεγάλα παιδγιά είμεθα ας μην παίζουμε την κολοκυθιά"

- Τι αννοάτε επακριβώς κύριε διάσημε σκηνοθέτα μου?

"Αννοάω, αγοράκι μου, ότι άμα με αρωτήξεις αν αληθεύει ότι πήδηξα μνιά γάτα στην κορφή του Άιφελ, θα σου απαντήξω ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτός όμως που θα διαβάσει την συνέντευξη ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ μετά μάλιστα την φυγή μου απε το Αμέρικα για να σκαπουλάρω τη φυλάκα??"

Να σε αρωτήξω και γω:
- Με ΚAV και mk1 άκουγαν οι 3 καμπαλέρος την 881??
- Έχει καμμία σημασία??
- Το γεγονός ότι όλοι οι σταθιμοί στη χώρα παίζαν με Denon 103R, αποτελεί κάποιο αντίβαρο γνώσης?
- Το γεγονός ότι κάποιος άλλος επαγγελματίας (κατασκευαστής καντιλεβερ-ακίδας) στο χώρο, θεωρεί κάποια άλλη κεφαλή την καλύτερη, θα δείξει κάτι άλλο?
- Το ότι έχω την 881 και προχώρησα σε κάτι άλλο με καθιστά ακουστά πλεονάζοντα?:204:

Οι προσδοκίες του καθένα μας στο σπορ σίγουρα διαφέρουν.

Μπορείς να επηρεάζεσαι απο κάποιους ή μπορείς να επηρεάζεις τους κάποιους.

Εσύ διαλέγεις!

Μην απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, ενα αστείο έκανα!:116:

Mη φοβού και δεν απαντώ σι τίπουτις!

Ας συνοψίσω. (Το επιτρέπουν και οι κανονισμοί του AVSITE).

Toυ χλοιπού! (Το λοιπόν της συνόψισης).

Οι τρεις καμπαλέρος αρέσκοντο εις τον STANTOνισμόν!

Κάποιοι άλλοι δεκατρείς η εικοσιτρείς, αρέσκοντο εις τον DENONισμόν!

Τινές έτεροι αρέσκοντο εις διαφόρους τινάς!

Εσύ, και μην το πάριες προσωπικώς, δεν αρέσκεσαι εις τον STANTOνισμόν!

Ουδείς λόγος καταθλίψεως και οργής!

Πλην όμως, οι αρεσκόμενοι εις το μεν η εις το δεν, τίνες εισίν;

Ποίον εξοπλισμόν φέροντες και υπό ποίας συνθήκας ασκούν τα καθήκοντά των;

Έχουσιν άπειρον η έμπειρον πείραν;

Τους αρέσει η ωραία η ζωή; Η ωραία αναπαραγωγή, (προσοχή, των ήχων!).

Η προσδοκούν ανάστασιν, μπαρδόν, ακρίβεια στο super market, μπαρδόν, (αμάν πλέον με τις φράσεις κλισέ), στην ηχητική τους απόλαυση;

Παρουσιάστε arm!

:142:

Reaction score
3.901

Ένα σι λέω:

-Άη ρε παληουζαγάρ που θα μη πεις ισι ότι δεν μ αρέθει ο Σταντονισμός...για πχοιόν μι πέρασις?

Reaction score
11

Ένα σι λέω:

-Άη ρε παληουζαγάρ που θα μη πεις ισι ότι δεν μ αρέθει ο Σταντονισμός...για πχοιόν μι πέρασις?
:142::142::142:

Reaction score
11

Eπίσης αγαπητέ Γιώργο, (geomiat), το ότι εγώ ακούω με CAV, (και όχι KAV), και ΜΚ1, εσύ μπορεί να το χρησιμοποιείς σαν μομφή αλλά καμία σχέση δεν έχει με το πως άκουγαν την STANTON οι προαναφερόμενοι τρεις, (καμπαλέρος)!

Νομίζω;

:107:

Reaction score
3.901

Eπίσης αγαπητέ Γιώργο, (geomiat), το ότι εγώ ακούω με CAV, (και όχι KAV), και ΜΚ1, εσύ μπορεί να το χρησιμοποιείς σαν μομφή αλλά καμία σχέση δεν έχει με το πως άκουγαν την STANTON οι προαναφερόμενοι τρεις, (καμπαλέρος)!

Νομίζω;
Bre ακου και με SUV, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΆΖ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΧΑΖΖΖΑΑ!

Καθε τι έχει το ρόλο του και το λόγο του αλλά οχι να με πεις κ Αντισταντονικό, δε το σκώνω!!

Δε μη λες, το καλύτερο ηχείο πχιό είναι?

Αν είναι αφτό που έδωσε στου Νταξ τα ιχέγκυα τσ γνώμης τ για τν 881, τότι ...Νταξ!!

Πάντως να ξέρς, αν είνι άλλο είναι εκ του περισσού ακουστικώς!:204:

Reaction score
11

Δε μη λες, το καλύτερο ηχείο πχιό είναι?

Αν είναι αφτό που έδωσε στου Νταξ τα ιχέγκυα τσ γνώμης τ για τν 881, τότι ...Νταξ!!

Πάντως να ξέρς, αν είνι άλλο είναι εκ του περισσού ακουστικώς!:204:

To τότε σύστημα τους δυστυχώς δεν αναφέρεται!

Τι σημασία έχει όμως; Ισχύει ότι και για δύο διαφορετικές συσκευές: αν ακούγονται ακριβώς το ίδιο, τότε είναι και οι δύο σωστές!

Αποκλείεται οι κατασκευαστές να έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο σφάλμα, μέσα από τις άπειρες "επιλογές" σφαλμάτων!

'Αρα μπορούμε να συμπεράνουμε αβίαστα, πως και το υπόλοιπο σύστημα θα ήταν το τέλειο, (του κόσμου τούτου).

Και για να μην παρεξηγηθώ: εδώ δεν είχαμε παράλληλη σύγκριση συστημάτων, αλλά εν σειρά προσθήκη ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών μέχρι το τελικό αποτέλεσμα!

Πάντως δεν συνδυάζεται με συγκεκριμένο σύστημα η επιλογή τους αυτή, γιατί αναφέρεται η μόνιμη χρήση της κεφαλής τουλάχιστον από τους δύο, σταθερά για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός αν είχαν το ίδιο setup να τους ακολουθεί παντού και πάντα!

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, η επιλογή τους και η άποψή τους για την σύγκριση με το live, έχει τρομερή βαρύτητα, αντικειμενικά.

Reaction score
11

Νταξ, ησύχασα τώρα!:138:
Να σου πω!

Αν υπήρχε αυτό που υπονοείς, σίγουρα το θέμα θα αναφερόταν διαφορετικά: ότι δηλαδή οι τάδε μηχανικοί ήχου, πέτυχαν το αποτέλεσμα αυτό με την χρήση του x συγκεκριμένου setup.

Βλέπεις όμως ότι η υπόθεση έχει μόνη αναφορά την 881!

Άρα αυτό ήταν το ζητούμενο!

Φυσικά καλό θα ήταν να ξέραμε περισσότερα...

:108:

Reaction score
11

Όσο για την περίπτωση με την δική σου την 881 αγαπητέ Γιώργο, αν θέλεις γράψε δυο λόγια.

Π.χ. με τι setup, σε τι κατάσταση ήταν η κεφαλή αλλά και η βελόνα, τι δεν σου άρεσε κ.τ.λπ..

(Κρίνουμε και κρινόμαστε όλοι!).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

505 βραχίονας :622:

Reaction score
295

... με Technics EPC 270C! :105:
Ναι γιατι παίζει καλύτερα απο την Stanton 681eee που έχω (παλια βέβαια-αλλά και η technics παλιά είναι)
Βέβαια αναζητώ κεφαλή.Με τον Μάνο τα είπαμε τηλεφωνικά πρι κάποιους μήνες,αλλά ακόμα δεν πήρα τιποτε.
Να αναφερθώ λίγο στην EPC-270c.
Tην έβγαλα απο ένα πικαπ techics φίλου και την δοκίμασα και απο τότε δεν την ξανάβγαλα απο πάνω.
Επαιζε καλύτερα και απο την rega elys ii που είχα πάρει καινούργια και την έσπασα απο τα νεύρα μου.
Μουσικότατη αεράτη και με μπάσο καλό.Λίγο τενεκεδένια στις υψηλές αλλά την συγχωρώ.
Ακούω και προτάσεις για κεφαλή.Οχι υψηλές τιμές.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πάρε από Jico καινούργια βελόνα και θα ακούσεις τον ουρανό με τ'άστρα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Για το ίδιο πράγμα μιλάμε ,μόνο που από Ιαπωνία κάνει πολύ λιγότερα.133 $ =106 Ευρό + 9$ μεταφορικά.
Εμείς έχουμε παραγγείλει 4-5 ,όλες άψογες.

Reaction score
295

Για το ίδιο πράγμα μιλάμε ,μόνο που από Ιαπωνία κάνει πολύ λιγότερα.133 $ =106 Ευρό + 9$ μεταφορικά.
Εμείς έχουμε παραγγείλει 4-5 ,όλες άψογες.
Ηδη έκανα εγγραφή και είμαι έτοιμος να την παραγγείλω.
Απο τελεωνείο έχει?
Να βάλω αποστολή με ΕΜS ?Δεν κοστίζει πολύ παραπάνω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr