- Reaction score
- 37.242
Αν κ το ακουσα λιγο , διαφορα κομματια ετσι επιγραμματικα, για κανα μισαωρο, ακουστηκε πολυ εντυπωσιακο!!
Θα μπορουσα ανετα να ζησω μ αυτο!
δεν απειχε κ πολυ απο τις λαμπες, αναλογικα βεβαια παντα...
Ειχε ρωμαλεο ακουσμα, αφθονη οδηγηση για υψηλες σταθμες (που δεν τις χρειαζομαι βεβαια) ειτε κατευθειαν απ το dac ειτε απ τον προενισχυτη, που εχει αρκετα μεγαλο θα ελεγα gain.
Ισχυρο μετωπο χαμηλων και γρηγορο.
Εχω την εντυπωση οτι δεν κατεβαινε τοοοσο χαμηλα οσο οι λαμπες ...μπορει να μου φαινοταν κιολας βεβαια...
Τα πριμα του ελαμπαν, αλλα οι μεσαιες του, οι φωνες ηταν αρκετα πιο πισω σε σχεση παντα με τις λαμπες που ακουω ετσι? με το ακουσμα που εχω συνηθισει.
Με λιγα λογια ηταν ενα "ισιο" μονιτορ ακουσμα , τελειως φλατ.
Θα μπορουσα ανετα να ζησω μ αυτο, ειδικα αν δεν ειχα αγορασει τους λαμπατους.
Για ηλεκτρονικη μουσικη πρεπει να ξεσκιζουν, με γρηγορη μποτα, εντονα hihats κλπ.
Παντως για την ωρα , ακομα, οι δικοι μου Atma-Sphere με μαγευουν περισσοτερο...
Ειναι πιο .."μελω" οι ατιμοι...σε μπαζουν πιο μεσα στο κλιμα της μουσικης...
Προσοχη, δε λεω τι ειναι καλυτερο η οχι...
Λεω τι μου αρεσε περισοτερο εμενα προσωπικα, με ποιον θα ηθελα να ακουω...
Σε jazz κ κλασσικη μουσικη με μαγευει πολυ παραπανω αυτο το υποτιθεμενο "φουσκωμα" της μεσαιας περιοχης, που απλωνει παντου κ γεμιζει το δωματιο με ηχους κ πλυμμηριζει με ηχους ...
Η εικονα του , ηταν λιιιγο πιο μαζεμενη επισης, ελαφρως.
Οι μουσικοι ηταν παλι πιο μαζεμενοι σε σχεση με τις λαμπες, που ξεκινανε επιπεδα πισω απο το ηχειο κ ερχονται μπροστα σου , αναλογως προγραμματος.
Αυτα ετσι με τη γρηγορη ακροαση.
Παντως δεν ξερω πως θα ταν αν μου το αφηνε ο Κωστας για περισοοτερες μερες....Μπορει μετα οτι ακουγα να μου φαινοταν αλλιως, κ να μη μου αρεζαν οι λαμπες μετα!!
Παντως δεδομενου του κοστους του που ειναι πραγματικα αστειο, ειναι μια εκπληκτικη περιπτωση ενισχυτη, που θα το αγοραζα ανετα, ξεπερνωντας γουστα κ ταμπου, μιας που οπως κι ο Κωστα λεει κ δεν εχω κανεναν λογο να μη το πιστευω, ειναι 500 φορες τεχνικα καλυτερο κ πιο ορθο απ οτι οι λαμπατοι !
Μπορει και να φτιαξω ενα τετοιο κουτακι κι εγω , ετσι απλα για να το εχω!
Αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις, και το συζηταμε...
Θα μπορουσα ανετα να ζησω μ αυτο!
δεν απειχε κ πολυ απο τις λαμπες, αναλογικα βεβαια παντα...
Ειχε ρωμαλεο ακουσμα, αφθονη οδηγηση για υψηλες σταθμες (που δεν τις χρειαζομαι βεβαια) ειτε κατευθειαν απ το dac ειτε απ τον προενισχυτη, που εχει αρκετα μεγαλο θα ελεγα gain.
Ισχυρο μετωπο χαμηλων και γρηγορο.
Εχω την εντυπωση οτι δεν κατεβαινε τοοοσο χαμηλα οσο οι λαμπες ...μπορει να μου φαινοταν κιολας βεβαια...
Τα πριμα του ελαμπαν, αλλα οι μεσαιες του, οι φωνες ηταν αρκετα πιο πισω σε σχεση παντα με τις λαμπες που ακουω ετσι? με το ακουσμα που εχω συνηθισει.
Με λιγα λογια ηταν ενα "ισιο" μονιτορ ακουσμα , τελειως φλατ.
Θα μπορουσα ανετα να ζησω μ αυτο, ειδικα αν δεν ειχα αγορασει τους λαμπατους.
Για ηλεκτρονικη μουσικη πρεπει να ξεσκιζουν, με γρηγορη μποτα, εντονα hihats κλπ.
Παντως για την ωρα , ακομα, οι δικοι μου Atma-Sphere με μαγευουν περισσοτερο...
Ειναι πιο .."μελω" οι ατιμοι...σε μπαζουν πιο μεσα στο κλιμα της μουσικης...
Προσοχη, δε λεω τι ειναι καλυτερο η οχι...
Λεω τι μου αρεσε περισοτερο εμενα προσωπικα, με ποιον θα ηθελα να ακουω...
Σε jazz κ κλασσικη μουσικη με μαγευει πολυ παραπανω αυτο το υποτιθεμενο "φουσκωμα" της μεσαιας περιοχης, που απλωνει παντου κ γεμιζει το δωματιο με ηχους κ πλυμμηριζει με ηχους ...
Η εικονα του , ηταν λιιιγο πιο μαζεμενη επισης, ελαφρως.
Οι μουσικοι ηταν παλι πιο μαζεμενοι σε σχεση με τις λαμπες, που ξεκινανε επιπεδα πισω απο το ηχειο κ ερχονται μπροστα σου , αναλογως προγραμματος.
Αυτα ετσι με τη γρηγορη ακροαση.
Παντως δεν ξερω πως θα ταν αν μου το αφηνε ο Κωστας για περισοοτερες μερες....Μπορει μετα οτι ακουγα να μου φαινοταν αλλιως, κ να μη μου αρεζαν οι λαμπες μετα!!
Παντως δεδομενου του κοστους του που ειναι πραγματικα αστειο, ειναι μια εκπληκτικη περιπτωση ενισχυτη, που θα το αγοραζα ανετα, ξεπερνωντας γουστα κ ταμπου, μιας που οπως κι ο Κωστα λεει κ δεν εχω κανεναν λογο να μη το πιστευω, ειναι 500 φορες τεχνικα καλυτερο κ πιο ορθο απ οτι οι λαμπατοι !
Μπορει και να φτιαξω ενα τετοιο κουτακι κι εγω , ετσι απλα για να το εχω!
Αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις, και το συζηταμε...