ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Στον αντιποδα ομως θα επρεπε να αναφέρουμε και τις οριζοντιες γραμμές που εμφανίζουν τα φίλτρα που υπαρχουν στα πανελ με παθητική τεχνολογία που δίνουν 3D με ''κοτλε'' εικονα. Και τον σημαντικο υποβιβασμό της ανάλυσης στο μισο.

Και οι δυο τεχνολογιες εχουν τα υπερ και τα κατα. Το θεμα ειναι που βαίνει ο καθενας. Ευκολία η ποιότητα?

φιλε μου μπορει να εχεις δικιο (δεν το ξερω) σε αυτο που λες για τις οριζοντιες γραμμες αλλα επειδη εκατσα και ειδα σε lg 3D , δεν διαπιστωσα καμια τετοια γραμμη . και με χαμηλο φωτισμο και με φουλ φωτισμο το 3d της ηταν πολυ καλο
Βεβαια δεν ειμαι και ο γκουρου στο 3D - απλα λεω πως δεν παρατηρησα κατι
οσον αφορα το μισο που λες στην αναλυση ναι μου το ειπαν οτι η samsung εχει 1080 3d ενω η lg 720 ομως και παλι πρακτικα λεω πως δεν ειδα διαφορα (οπως και ΣΧΕΔΟΝ δεν βλεπω διαφορες στις ταινιες 1080 με 720 που κατεβαζω)
δεν λεω πως δεν υπαρχουν διαφορες, σιγουρα υπαρχουν απλα δεν ειναι τοσο εντονες

και παλι ομως μονο αν ζησω καποιους μηνες με την τηλεοραση θα μπορω να πω σιγουρα κατα ποσο οι οριζοντιες γραμμες, το flickering, η μειωση του hd στο μισο, η μειωση της φωτεινοτητας και ολα οσα διαφοροποιουν το passive με το active 3D ειναι αξιοπροσεχτα και παιζουν ρολο στην πραξη

τελος αυτο που λες για την ευκολια,....μμμμμ.... να σου πω . αυτο που κυριολεκτικα με κανε να κλεινω προς το passive 3d ειναι οτι μπορεις να βλεπεις υπο γωνια. στο κατω κατω ξαπλωμενος στο κρεβατι μου θελω να γυρισω πλευρο βρε αδερφε και οχι να καθομαι σα μουμια στις +-5 μοιρες για να δω. θελω να σηκωθω να πιω ενα νερο και να συνεχισω να βλεπω να μη χρειαζεται να σταματησω την ταινια
αυτη την ευκολια ζητω και πιστευω η ποιοτητα και των 2 ειναι τοσο κοντα που η ευκολια νικα την ποιοτητα

εν αναμονη οπως ειπε και ο φιλος σε 5-6 χρονια των 3d χωρις γυαλια που θα μπορουμε να τις αγορασουμε

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια

Για την σειρά ST50 (42" και 50") της Panasonic τι γνώμη έχετε?

Reaction score
1.815
Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Πως μπορει να εχει καποιος και τα δυο? Αφου και τα νεα μοντελα της lg 2012 line up εχουν αυτα τα θεματα που αναφερω.

Ποιες εταιριες εχουν παει στο passive? Για 2012 αναφέρομαι. Γιατι 2 με 3 μεγαλα ονόματα κατασκευαστων tv που ξερω τα νεα τους μοντελα active ειναι.

Παλι ο παραγοντας γουστα ειναι υπαρχει και εδω.

Εν αναμονη τα νεα μοντελα της toshiba χωρις γυαλια. Συμφωνα με την εταιρια εχουν εξελιχθει πολυ.
Όταν λέω οτι μπορεί κάποιος να έχει και τα δυο εννοώ οτι η τεχνολογία Cinema 3D της LG (πες την και passive), καλύπτει τον θεατή και στις δυο περιπτώσεις.

Επίσεις θα κυκλοφορήσουν στην αγορά passive τηλεοράσεις από Sony & ήδη στα καταστήματα υπάρχουν οι νέες passive της PHILIPS & της PANASONIC.

Συμπληρωματικά θα βοηθούσε να διαβάσεις το link που σου παραθέτω. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σου λύσουν όλες σου τις απορίες περί passive και active διαφορών.

Διαβάζεις το ολοκληρωμένο εδώ.

Συγκεκριμένα:

"In 2011, the main argument between these two technologies was picture quality. Active 3D supporters would claim passive 3D doesn’t offer the same picture quality as active and Passive 3D supporters would claim this difference would only be noticeable a couple feet from the TV, distances people don’t normally watch from. Passive supporters also brought up convenience issues with active 3D glasses such claiming they are too heavy, cause dizziness and headaches. Towards the end of 2011, there seemed to be a consensus that for TVs under 55”, Passive was better and for 55”and above, Active was better."

Eπίσης στο παραπάνω Link μπορείς να διαπιστώσεις γιατί η τεχνολογία Cinema 3D της LG, καλύπτει τον θεατή και στις δυο περιπτώσεις. Εαν έχει κάποιος υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη πάει για LM-9600 και καλύπτεται πλέον και ...ψυχολογικά!:116: (γιατί ουσιαστικά δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα...)

Reaction score
40

Η τεχνολογία cimena 3D της LG στο παρον line up της, ΔΕΝ καλύπτει και τις δυο περιπτώσεις. Ανάλυση στο μισό και οριζόντιες γραμμές με μειωμένο κοντραστ υπάρχουν κανονικά. Δεν χρειάζεται να διαβασω καποιο ξένο άρθρο απο καποιον reviwer άγνωστης ταυτότητος. Εμεις τι κανουμε δηλαδη? Οταν αναφερθηκα στο πρακτικο μερος, αναφερομουν στο passive. Καθως ειναι πρακτικο να μην χρειαζεται μπαταρια το γυαλι, να εχεις περισσότερες γωνιες θεασης και το κοστος. Το θεμα ποιοτητα ομως παει στο active, θελουμε δεν θελουμε ετσι ειναι.

Τελος στο 2012 εχουν παρουσιαστει απο καποιες εταιριες φθηνα active γυαλια, πολυ ελαφρια με μειωμενο blinking. Τωρα οσον αφορα την panasonic - Sony, εγω εχω αλλη ενημερωση. Του χρονου θα συνεργαστουν ωστε αν εχουν κοινα γυαλια μαζι με την Samsung η οποια θα κατασκευαζει-παρεχει και για τους τρεις γυαλια.

Φιλε μου dimip εαν εχεις 40 αρα στα 4+ μετρα (θεωρητικά μιλαω) λογικο να μην σε ενοχλει το 720p καθως σε αυτη την αποσταση δεν βλεπεις διαφορα. Αμα σου κατσει ομως ταινια με 720p εγγενη αναλυση και την υποβιβασει στο μισο? Το ιδιο ισχυει και για τις γραμμες. Πολυ μακρυα δεν φαινονται. Πλησιασε ομως την οθονη μια φορα και μετα θα δεις που θα τις παρατηρεις συνεχεια. Το blinking αμα το δωματιο συσκοτιστεί δεν ιφισταται σε μεγαλο βαθμο. Εδω υπαρχει κοσμος που εχει αγορασει πλασμα tvs και ζει με το blinking ολη την ωρα, οτι και να δει. Μην υπερβαλλουμε. Τωρα το να δεις ξαπλωμενος..Εγω οταν ξαπλωνω βλέποντας ταινια, στο μιασωρο κλεινω τα ματια και βλεπω την συνεχεια μαζι με τον Μορφέα.. Τωρα αμα σου αρεσει τοσο νομιζω οτι πρεπει να πας εκει. Απλα δεν ειναι το ιδιο για ολους.

3D χωρις γυλια δεν θα βγει σε 5-6 χρονια. Εχει ηδη βγει απο την toshiba και θα τις δουμε απο Σεπτεμβρη 2012 στα καταστηματα. Μαλιστα και σε τιμες ξεφτιλα. Η 40 αρα γυρω στα 800 ευρω!! Λενε οτι ελυσαν το θεμα της πόλωσης με εναν αισθητηρα που θα σκαναρει τις κορες των ματιων του θεατη και θα καλιμπραρεται αυτοματα. Υποστηριζει μεχρι 9 ζευγαρια ματια...Για να δουμε....

Reaction score
8
Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Εαν έχει κάποιος υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη πάει για LM-9600 και καλύπτεται πλέον και ...ψυχολογικά!:116: (γιατί ουσιαστικά δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα...)

μμμμ μαλλον θα κανω υπομονη μεχρι το Σεπτ. στην Ελλαδα θα τη δουμε το φθινοπωρο ομως η θα περιμενουμε του χρονου το καλοκαιρι ;

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

μμμμ μαλλον θα κανω υπομονη μεχρι το Σεπτ. στην Ελλαδα θα τη δουμε το φθινοπωρο ομως η θα περιμενουμε του χρονου το καλοκαιρι ;
Θα τη δούμε τον Οκτώβρη... και όπως καταλαβαίνεις οι "θεωρίες" περί ανάλυσης πάνε περίπατο!:116:
Stay tuned!:605:

Reaction score
1.815

Η τεχνολογία cimena 3D της LG στο παρον line up της, ΔΕΝ καλύπτει και τις δυο περιπτώσεις. Ανάλυση στο μισό και οριζόντιες γραμμές με μειωμένο κοντραστ υπάρχουν κανονικά. Δεν χρειάζεται να διαβασω καποιο ξένο άρθρο απο καποιον reviwer άγνωστης ταυτότητος. Εμεις τι κανουμε δηλαδη? Οταν αναφερθηκα στο πρακτικο μερος, αναφερομουν στο passive. Καθως ειναι πρακτικο να μην χρειαζεται μπαταρια το γυαλι, να εχεις περισσότερες γωνιες θεασης και το κοστος. Το θεμα ποιοτητα ομως παει στο active, θελουμε δεν θελουμε ετσι ειναι.

Τελος στο 2012 εχουν παρουσιαστει απο καποιες εταιριες φθηνα active γυαλια, πολυ ελαφρια με μειωμενο blinking. Τωρα οσον αφορα την panasonic - Sony, εγω εχω αλλη ενημερωση. Του χρονου θα συνεργαστουν ωστε αν εχουν κοινα γυαλια μαζι με την Samsung η οποια θα κατασκευαζει-παρεχει και για τους τρεις γυαλια.
Φίλε μου συγνώμη αλλά μάλλον ή θα πρέπει να ψάξεις διαφορετικούς - πιο έγκυρους τρόπους ενημέρωσης, ή θα πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας από εμάς τα μαρκετινίστικα κόλπα ορισμένων εταιριών, που δεν πρόλαβαν το τραίνο...

Και επειδή αρέσκεσαι σε "επώνυμες" αναφορές, δες λίγο το παρακάτω review από το "Techradar", όσον αφορά την Panasonic και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο νεο της μοντέλο!

http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/panasonic-tx-l42et5b-1071537/review

Επιπλέον εαν δεν σου "ταιριάζει" η ξένη αναφορά, μπορείς να πληροφορηθείς και από ελληνικό έγκυρο κατάστημα, που είναι μάλλον καλύτερα ενημερωμένο:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-L55ET5E-LED-3D-TV-55-TX-L55ET5E.htm

...Και αντιγράφω αυτολεξή την παραδοχή της τεχνολογικής υπεροχής του Cinema 3D:
"3D Experience
Με την εξιλιγμένη Passive 3D τεχνολογία της Panasonic οι 3D ταινίες πέρνουν ζωή μπροστά στα μάτια σας. Η οθόνη προβάλλει δύο διαφορετικές HD εικόνες ταυτόχρονα και με τα ειδικά σχεδιασμένα 3D γυαλιά μεταφράζονται σε τρισδιάστατα γραφικά και σκηνές δράσης που όμοιες δεν έχετε ξαναδεί. Νιώστε από κοντά τι σημαίνει να είσαι στο επίκεντρο!

Όπως κατανοείς, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι στην γκάμα του 2012 και ήδη πωλείται στα καταστήματα.
Μπορείς να μας απαντήσεις σε παρακαλώ, εαν και η Panasonic θεωρεί τις δυο διαφορετικές HD εικόνες ως "standard definition"?? Και αν ..."ΝΑΙ", τότε γιατί έχει πιστοποίηση FULL HD στο προϊόν της?

Reaction score
40

Μα δεν αναφερθηκα για την Πανασονικ αλλα για τη LG. (μιας και μιλαμε για την LG) Και την συγκεκριμενη panasonic δεν την εχω δει να παιζει. Εδω ζηταω πασο. Kαι τα λεγομενα και η ενημερωση μου δεν βασιζονται μονο σε γραφομενα αλλα σε πραγματικα τεστ και δοκιμες που εχω κανει ο ιδιος.

Reaction score
1.815

Μα δεν αναφερθηκα για την Πανασονικ αλλα για τη LG. (μιας και μιλαμε για την LG) Και την συγκεκριμενη panasonic δεν την εχω δει να παιζει. Εδω ζηταω πασο. Kαι τα λεγομενα και η ενημερωση μου δεν βασιζονται μονο σε γραφομενα αλλα σε πραγματικα τεστ και δοκιμες που εχω κανει ο ιδιος.
Κι εγώ δεν αναφέρθηκα στην Panasonic. Απλά μια αναφορά έκανα προς ενημέρωσή σου μιας και δεν είχες υπ' όψη σου, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, οτι Panasonic, Sony & Philips κυκλοφόρησαν ήδη στα καταστήματα τηλεοράσεις με passive 3D..

Ο καθένας μπορεί να συγκρίνει και να πάρει την τελική του απόφαση..

Είναι καθαρά θέμα γούστου.

Μερικοί το προτιμούν ξανθό, ενώ άλλοι μελαχροινό...
Δε νομίζω οτι θα ενδιαφερθούν πολλοί για το αν η βαφή της ξανθιάς είναι οικολογική, με λιγότερη περιεκτικότητα σε νάτριο και οξυζενέ, χρησιμοποιώντας υλικά από τα δάση του Αμαζονίου, για φυσική απρόσκοπτη προστασία του τριχωτού της κεφαλής...:140:

Εγώ πάντως θα διάλεγα μελαχροινή, απλά γιατί θα μου άρεσε!:116:

Χαίρομαι που διευκρινίζεις πάντως, οτι τα συμπεράσματα είναι δικά σου και όχι γενικευμένα. :126:

Reaction score
40

Κι εγώ δεν αναφέρθηκα στην Panasonic. Απλά μια αναφορά έκανα προς ενημέρωσή σου μιας και δεν είχες υπ' όψη σου, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, οτι Panasonic, Sony & Philips κυκλοφόρησαν ήδη στα καταστήματα τηλεοράσεις με passive 3D..

Ο καθένας μπορεί να συγκρίνει και να πάρει την τελική του απόφαση..

Είναι καθαρά θέμα γούστου.

Μερικοί το προτιμούν ξανθό, ενώ άλλοι μελαχροινό...
Δε νομίζω οτι θα ενδιαφερθούν πολλοί για το αν η βαφή της ξανθιάς είναι οικολογική, με λιγότερη περιεκτικότητα σε νάτριο και οξυζενέ, χρησιμοποιώντας υλικά από τα δάση του Αμαζονίου, για φυσική απρόσκοπτη προστασία του τριχωτού της κεφαλής...:140:

Εγώ πάντως θα διάλεγα μελαχροινή, απλά γιατί θα μου άρεσε!:116:

Χαίρομαι που διευκρινίζεις πάντως, οτι τα συμπεράσματα είναι δικά σου και όχι γενικευμένα. :126:
Αγαπητε μου φιλε. Σαφως και η κριση μιας εικονας εχει υποκειμενικο χαρακτηρα και ο παραγοντας γουστο ειναι σημαντικος. Αλλωστε το υποστηριζω εδω και καιρο αυτο, ενω οι περισσοτεροι οχι.

Οι τομεις ομως οπως ευκρινεια, ποιοτητα εικονας και αντιθεση, δεν αποτελουν υποκειμενικα χαρακτηριστικα, αλλα ποιοτικα και κρινονται αντικειμενικα.

Καποιος μπορει να προτιμα τον τροπο που οριζει το βαθος το παθητικο 3d καποιος θα δωσει βαση στην ευκρινεια και την ποιοτητα - καθαροτητα της εικονας. Εκει ναι, επιδεχεται προτιμηση.

Σε παρακαλω θα ηθελα να μου πεις ποιο μοντελο σονυ ειναι αυτο με παθητικο 3D? Εγω αντε να εχω αγνοια. Ελα μου ντε που ουτε οι ιδιοι δεν το γνωριζουν. Παντως το τι τεχνολογια θα ακολουθησει ο καθενας δεν μας ενδιαφερει καθως μιλαμε για αγορες επι του παροντος.

Τελος οι γνωσεις μου σαφως και αποκτωνται μετα απο πολυ διαβασμα, το οποιο ομως διασταυρωνεται και επι της ουσιας στο πρακτικο κομματι. Ετσι καποιος εχει ολοκληρωμενη εικονα.

Αποψη μου ολα αυτα και παντα σε φιλικο επιπεδο. Αλλωστε το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα απου εχω μαθει ηταν μεσα απο αντιπαραθεσεις.

Reaction score
40

Συγνωμη για τυχων ορθογραφικα αλλα απο κινητο android το edit ειναι πονοκεφαλος

Reaction score
0
Μιας και αναφέρθηκε η Panasonic.
Προχθές στο Πλαίσιο που πήγα για να δώ την LM760, φορώντας τα γυαλιά της, κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου τυχαία και είδα κανονική 3d εικόνα (br disk - Οι πειρατές της Καραϊβικής) από μία Panasonic ΤΧ-L47ΕΤ5Ε που έπαιζε παραδίπλα... :)

Δεν ασχολήθηκα παραπάνω αλλά γενικά είχε πολύ εντυπωσιακή εικόνα (είμαι βέβαια και ολίγων άσχετως με το θέμα εικόνα).

Reaction score
8
Μιας και αναφέρθηκε η Panasonic.
Προχθές στο Πλαίσιο που πήγα για να δώ την LM760, φορώντας τα γυαλιά της, κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου τυχαία και είδα κανονική 3d εικόνα (br disk - Οι πειρατές της Καραϊβικής) από μία Panasonic ΤΧ-L47ΕΤ5Ε που έπαιζε παραδίπλα... :)
η lm760 πως σου φανηκε απο κοντα ;
μονο 3d ειδες ;

Reaction score
1.815

Σε παρακαλω θα ηθελα να μου πεις ποιο μοντελο σονυ ειναι αυτο με παθητικο 3D? Εγω αντε να εχω αγνοια. Ελα μου ντε που ουτε οι ιδιοι δεν το γνωριζουν. Παντως το τι τεχνολογια θα ακολουθησει ο καθενας δεν μας ενδιαφερει καθως μιλαμε για αγορες επι του παροντος.
Φίλε μου καλησπέρα και πάλι!
Δεδομένων των λεγομένων μου, δεν ανέφερα οτι η SONY έχει ήδη κυκλοφορήσει passive 3D ακόμα. Είπα "θα" κυκλοφορήσει.
Συγκεκριμένα σου παραθέτω τα λεγόμενά μου στο post 43:

Επίσεις θα κυκλοφορήσουν στην αγορά passive τηλεοράσεις από Sony & ήδη στα καταστήματα υπάρχουν οι νέες passive της PHILIPS & της PANASONIC.
Προς ενημέρωσή σου μπορείς επίσης να διαβάσεις και να πληροφορηθείς από το παρακάτω link, για το τι θα γίνει φέτος (ακόμα δεν έχει "κλείσει" η χρονιά), αλλά και για το επόμενο έτος:

http://asia.cnet.com/more-passive-3d-tvs-from-panasonic-and-sony-62214166.htm

Συγκεκριμένα παραθέτω ακριβώς παράγραφο από το άρθρο:
"While Panasonic and Sony have been strong advocates for active shutter 3D technology, their ailing TV businesses are forcing both companies to adopt the cheaper LG's passive 3D solution. This new development is based on a newspaper report by The Korea Times citing an LG senior executive.

According to Nho Seok-Ho, head honcho of LG's LCD TV division, "Panasonic and Sony are planning to expand the lineup of 3D-enabled TVs this year. The key point is that their upcoming models will use LG's technology".

"The fact that more 3D TVs from Panasonic and Sony will be equipped with LG technology is significant as Japanese TV makers account for over 30 percent of the global 3D TV demand", added Nho.

"While Panasonic has already unveiled its ET5-series passive 3D TVs at CES back in January, Sony has yet to announce any concrete plans to go passive.

The passive 3D (Film Patterned Retarder) technology developed by LG uses inexpensive 3D glasses and delivers flicker-free, as well as brighter 3D visuals.."

Από τα γραφόμενα αλλά και πρακτικά, κατανοούμε όλοι οτι η τεχνολογία Cinema 3D της LG πέτυχε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε 3D μέχρι σήμερα.

Όσο για την τεχνολογία "3D Glasses Free" (3D χωρίς γυαλιά), το δεδομένο είναι οτι έχουμε ακόμη τουλάχιστον 3 χρόνια μπροστά μας μέχρι να τελειοποιηθεί το εγχείρημα και να λυθούν τα προβλήματα νεότητας.

Εφ' όσον είσαι από αυτούς που στην πράξη κατανοούν εαν ένα προϊόν λειτουργεί σωστά ή όχι και εαν έχεις δει στην πραγματικότητα τέτοια τηλεόραση, τότε θα έπρεπε να αναφέρεις στον κόσμο που διαβάζει οτι είναι σε προνηπιακό στάδιο η εικόνα της!

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση οτι κρίνεις μια τεχνολογία ως άκυρη, που στην πραγματικότητα όλοι οι κατασκευαστές πλεον παραδέχονται και συγκριτικά με τις τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν active shutter γυαλιά θεωρείς οτι μια Τoshiba glasses free θα παίζει μια χαρά και μάλιστα σε μια τιμή στα 800 ευρώ!!!:203:

Ας αφήσουμε την κριτική σε αυτούς που ενδιαφέροντε πραγματικά να αγοράσουν 3D τηλεόραση, γιατί ο πόλεμος που έγινε από τις εταιρίες που έμειναν τεχνολογικά πίσω, δεν ευδοκίμησε... :126:
Το δείχνουν ήδη τα αποτελέσματα οτι ηττήθηκαν κατά κράτος...

Reaction score
40

Δεν ειπα ποτε οτι η passive 3D ειναι ακυρη. Διαβαζε με λιγο καλυτερα σε παρακαλω. Ειπα κατα λεξη οτι δεν προσφερει ποιοτητα και ευκρινεια εικονας οπως η active. Το οτι η passive ειναι πρακτικοτερη και εχει πολλα θετικα σχετικα με την ευκολεια χρησης ειναι κατανοητο και δεκτο.

Απο την αλλη σε ρωτησα ποιες τηλεορασεις Passive 3D κυκλοφορουν ηδη στα καταστηματα οπως ειπες παραπανω. (ειδικα sony).

Εσυ τωρα μου λες τι προκειται να κυκλοφορισει απο καποιο blog στο μελλον. Επι του παροντος μιλαμε τωρα. Αυριο μεθαυριο θα βγουν και αλλα πολλα τα οποία δεν εχουμε συζητήσει.

Τελος η toshiba συμφωνα με αναφορα της εχει λυσει το θεμα της πόλωσης με επεξεργαστή ο οποιος θα σκαναρει τις κορες των ματιων του θεατη. Ακομα και εαν αυτος κινείται δεν θα τον επηρεάζει στο αποτέλεσμα που θα βλεπει οπως συνεβαινε παλαιοτέρα. Ο αισθητηρας αυτος θα μπορει να διαβαζει μεχρι 9 θεατες. 9 ζευγάρια ματια δηλαδη!! Και να καλιμπραει την εικονα αναλογα. Αρα θα εχουμε πολλες γωνιες θεασης.

Πως θα παιζει, δεν την εχω δει. Δεν ειπα κατι για αυτην. Μονο οτι θα κυκλοφορήσει Σεπτεμβρη απο τα λεγομενα της intersys. (οχι σε 5-6 χρονια οπως προειπωθηκε) και εξηγω και πως λειτουργει. Δεν μπορω να πω κακα λογια για αυτην, ουτε καλα. Καθως δεν την εχω δει. Δικαιο δεν ειναι. Active - passive ομως εχω δει και ψηφιζω ποιοτητα και ευκρινεια. Αυτο δεν ακυρωνει ουτε υποβιβαζει την πολυ καλη προσπαθεια της LG.

Reaction score
40

Κατι που ξεχασα να αναφέρω ειναι οτι η panasonιc εχει βγαλει μονο ενα μοντελο passive. to TX-L47ET5 για να μιλαμε με ακριβεια. Ολα τα αλλα ειναι ακομα active. Αυτο τωρα απο μονο του δεν ξερω πως το ερμηνευει καποιος. Η Philips απο την αλλη δεν εχει παρουσιασει μοντελα το 2012 στα καταστηματα. Αυτα που λες ειναι περσινα πριν πουληθει η philips TV στην Κινα. Λενε οτι εχουν βγαλει νεα αλλα δεν τα εχουν διαθεσει ακομα. Αλλωστε η Philips ειναι πλεον η PTV και οχι η εταιρια που ξεραμε.

Αρα ουσιαστικα μιλαμε για ενα μοντελο της Panasonic για το 2012. Αν αυτο το θεωρεις εσυ μεταβαση σε passive παω πασο,

Τελος αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι οτι μιλας για εταιρίες που εχουν χασει των πόλεμο. Ποιες εταιριες εννοεις?? Η samsung (active shutter) ειναι ακομα πρωτη σε πωλησεις, η LG δευτερη οπως αλλωστε ηταν και πριν 4 χρονια. Η Sony (active shutter) σκαρφαλωνει εχοντας ανοδική πορεία σε σχέση με πρόπερσι και τέλος η Panasonic (active shutter) ειναι η μονη που δεν ειχε πτωση αλλα ανοδο κερδων σε σχεση με το προηγούμενο ετος.

Δεν ξερω ποιες ειναι οι πηγες σου αλλα μαλλον καλο ειναι να μην διαβαζεις πολυ απο το internet και να δεχεσαι αμασητες τις οποιες πληροφοριες. Εγω τουλαχιστο ειμαι μεσα στην αγορα και εχω επαφες με ολες αυτες τις εταιριες που αναφερεις. Τωρα εαν αυτοι ψευδονται η δεν γνωριζουν τα προϊόντα τους, σηκωνω τα χερια ψηλα.

Reaction score
1.815

Τελος αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι οτι μιλας για εταιρίες που εχουν χασει των πόλεμο. Ποιες εταιριες εννοεις?? Η samsung (active shutter) ειναι ακομα πρωτη σε πωλησεις, η LG δευτερη οπως αλλωστε ηταν και πριν 4 χρονια. Η Sony (active shutter) σκαρφαλωνει εχοντας ανοδική πορεία σε σχέση με πρόπερσι και τέλος η Panasonic (active shutter) ειναι η μονη που δεν ειχε πτωση αλλα ανοδο κερδων σε σχεση με το προηγούμενο ετος.

Δεν ξερω ποιες ειναι οι πηγες σου αλλα μαλλον καλο ειναι να μην διαβαζεις πολυ απο το internet και να δεχεσαι αμασητες τις οποιες πληροφοριες. Εγω τουλαχιστο ειμαι μεσα στην αγορα και εχω επαφες με ολες αυτες τις εταιριες που αναφερεις. Τωρα εαν αυτοι ψευδονται η δεν γνωριζουν τα προϊόντα τους, σηκωνω τα χερια ψηλα.

Κατ' αρχήν δε γουστάρω να μου υποδεικνύουν το τι θα κάνω!
Ότι θέλω διαβάζω και απ' όπου μου αρέσει θα ενημερώνομαι!

Αν συγκρίνεις πριν 4 χρόνια τι γίνεται ΟΚ! Ημουνα νιός και γέρασα...

Το οτι είσαι ενημερωμένος χμμμ... επέτρεψέ μου να θεωρώ το ανάποδο!
Επίσης έχω ένα κόλλημα: Δε μου αρέσουν οι ανακρίβιες και γενικώς από ...κακώς πληροφορημένους!

ΜΗΠΩΣ Η GFK ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ????
Κοίτα λοιπόν τα αποτελέσματα σε 3D πωλήσεις και μετά μου μιλάς για τα υπόλοιπα!
Ελπίζω να κατανοείς οτι η LG είναι πλέον πρώτη...

Αντε και καλά κρασιά!!:605:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Σταμάτη πολύ χρήσιμο το πινακάκι!

Βέβαια το ''άντε και καλά κρασιά'' ενώ ξέρω ότι δεν το είπες κακοπροαίρετα θα μπορούσες να το παραλείψεις καθότι απ όσο σε ξέρω δεν σε εκφράζουν τέτοιες φράσεις:126:

Reaction score
1.815

Εϊναι επειδή νιώθω οτι "τα πίνουμε" όλοι μαζί...:619:
Από συνήθειο!!:605:

Reaction score
40

Καταρχάς μην αρπαζεσαι. Εαν παλι θες, πες μου να σταματήσω την συζητηση. Ορεξη για καυγαδες δεν εχω. Σαφως και θα κανεις οτι θες. Αλλα μην ισχυριζεσαι πραγματα που δεν ισχυουν. Δεν σου υπέδειξα τίποτα. Συμβουλή σου εδωσα οτι στο internet υπάρχει ασυδοσία στο τι γράφεται. Αρα και οι ανακρίβειες κατέχουν μεγάλο ποσοστό. Εσυ απο την αλλη κανε οτι θες ,κανεις δεν σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό.

Απο ολα οσα σου εγραψα επανω το μονο που μου επισυναπτεις ειναι ενα πινακακι? Το οποιο μαλιστα αποδυκνυει περιτρανα αυτο που ειπα πιο πανω. Η σειρα των εταιριων εδω και 4 χρονια (αυτο εννοουσα πριν αλλο καταλαβες..) εως και σημερα ηταν αυτη που ειπα Και θες να μου την πεις για τους μηνες Μαρτιο, Απριλιο με διαφορα 5% Εαν αυτο ισχυσει μεχρι τελους τοτε το δεχομαι σαν ανατροπη. Συγνωμη κιολας που δεν κοιταω καθε μερα τα ποσοστα τους. Εδω και μια 4 ετια μεχρι το ετος που εκλεισε ισχυει αυτο που ειπα. Ας κλεισει και το 2012 και μετα μιλαμε για ποσοστα πωλήσεων (τα οποια μετρώνται σε ετησια κλίμακα). Μην μου πεις παλι οτι δεν είμαι ενημερωμένος και οτι δεν ειναι ετσι. απο την υπογραφή μαλλον θα εχεις αντιληφθεί οτι το επαγγελμα μου ειναι πανω στο τομεα.

Απο την αλλη ομως με τα λεγόμενα σου δείχνεις οτι φασκεις και αντιφασκεις. Την μια μου λες οτι κυκλοφορούν νεες sony passive στα καταστήματα, την αλλη το αρνείσαι οτι το ειπες αυτο και μου παραθετεις ''επίσημες αναφορές'' Απο Blog.... για το μελλον... Και εφοσον απέκτησες αυστηρο υφος και μου μιλας στεγνά, σου λεω λοιπον οτι αυτο μου δείχνει απεγνωσμένες κινήσεις για να καλυφθεί η ημιμαθια σου.

Στην τελικη ειπα την γνωμη μου, προτιμω το Active τοσο κακο ειναι?? Εχουν και τα 2 καλα και κακα. Τα ειπαμε, τα αναλυσαμε, μετοχες απο αυτα δεν εχουμε, ας λειπει ο φανατισμος λοιπον με τις τεχνολογίες και τον προσκολλισμο. Ας προχωρήσουμε στην ενημέρωση του κοσμου και τις απόψεις μας.

Το καλα κρασια παντως το εξέλαβα σαν ειρωνια και οχι σαν λογοπαίγνιο. Και μαλιστα χωρις να προκαλέσω. (οπως ποτε εδω και τοσα χρονια σε αυτο το φορουμ) Εξου και το υφος μου.

Καλο βραδυ να εχετε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.348
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent