- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)
Μάλλον δεν κατάλαβες το θέμα συζήτησης.
Μιλάμε για τεχνολογία Passive 3D και όχι για κάτι διαφορετικό!
Η κάρτα της GFK αφορά μετρήσεις αποτελεσμάτων πάνω σε 3D τηλεοράσεις, όχι γενικές πληροφορίες πωλήσεων.
Εξ' άλλου κι ένα μικρό παιδί θα κατανοούσε οτι πριν 4 χρόνια 3D δεν υπήρχε!!! Έτσι απλά...
Όπως λοιπόν διαπίστωσες κι εσύ (κι ας μην το ήξερες - ενημερώθηκες όμως, κάτι είναι κι αυτό), η τεχνολογία Cinema 3D ξεπέρασε σε πωλήσεις την active.
Όσον αφορά το θέμα σου με τη Sony, διάβασε λίγο καλύτερα...
Μας έλεγες οτι δε θα μπει καθόλου στο κομάτι του passive 3D καμία εταιρία, ενώ υπάρχουν ήδη σε Panasonic & Philips στην αγορά.
Όπως επίσεις και για τα στοιχεία που έδωσες για την Panasonic, που απ' ότι βλέπεις θεωρητικά είναι ανύπαρκτη στην ελληνική αγορά
Μην αναλύσουμε όλη την ελληνική αγορά στο συγκεκριμένο θρεντ, δεν ενδιαφέρει κανένα.
Καφέ ή κράσους κερνάμε για κουβεντούλα χαλαρή, για όποιον ενδιαφέρεται..
Η επιβολή απόψεων και τα κολλήματα δε μου ταιριάζουν. Μιλάω με αποτελέσματα.
Αντιθέτως εσύ μιλάς με "κατ' ιδίαν απόψεις και συμπεράσματα" σε όλα σου τα ποστ.
Δεν λειτουργώ ως ινστρούκτορας και δεν έχω τη διάθεση να αλλάξω κανενός τα μυαλά.
Μια καλύτερη ενημέρωση όμως δε θα σε έβλαπτε καθόλου...
Την καλημέρα μου.:119:
Μάλλον δεν κατάλαβες το θέμα συζήτησης.
Μιλάμε για τεχνολογία Passive 3D και όχι για κάτι διαφορετικό!
Η κάρτα της GFK αφορά μετρήσεις αποτελεσμάτων πάνω σε 3D τηλεοράσεις, όχι γενικές πληροφορίες πωλήσεων.
Εξ' άλλου κι ένα μικρό παιδί θα κατανοούσε οτι πριν 4 χρόνια 3D δεν υπήρχε!!! Έτσι απλά...
Όπως λοιπόν διαπίστωσες κι εσύ (κι ας μην το ήξερες - ενημερώθηκες όμως, κάτι είναι κι αυτό), η τεχνολογία Cinema 3D ξεπέρασε σε πωλήσεις την active.
Όσον αφορά το θέμα σου με τη Sony, διάβασε λίγο καλύτερα...
Μας έλεγες οτι δε θα μπει καθόλου στο κομάτι του passive 3D καμία εταιρία, ενώ υπάρχουν ήδη σε Panasonic & Philips στην αγορά.
Όπως επίσεις και για τα στοιχεία που έδωσες για την Panasonic, που απ' ότι βλέπεις θεωρητικά είναι ανύπαρκτη στην ελληνική αγορά
Μην αναλύσουμε όλη την ελληνική αγορά στο συγκεκριμένο θρεντ, δεν ενδιαφέρει κανένα.
Καφέ ή κράσους κερνάμε για κουβεντούλα χαλαρή, για όποιον ενδιαφέρεται..
Η επιβολή απόψεων και τα κολλήματα δε μου ταιριάζουν. Μιλάω με αποτελέσματα.
Αντιθέτως εσύ μιλάς με "κατ' ιδίαν απόψεις και συμπεράσματα" σε όλα σου τα ποστ.
Δεν λειτουργώ ως ινστρούκτορας και δεν έχω τη διάθεση να αλλάξω κανενός τα μυαλά.
Μια καλύτερη ενημέρωση όμως δε θα σε έβλαπτε καθόλου...
Την καλημέρα μου.:119: