ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Reaction score
1.815
Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Πολύ σωστό αυτό που λες, αλλά...

Αν κάποιος αγοράσει 55" τηλεόραση, εννοείται οτι θα την τοποθετήσει σε σαλόνι.
Ο συγκεκριμένος χώρος στο 95% των περιπτώσεων (για να μην πω στο 99,99%) θα είναι μεγάλος και στις περισσότερες περιπτώσεις ο καναπές θα έχει την "ιδανική" απόσταση, που οι περισσότεροι "interior designers" (δηλαδή τα ..έταιρα ήμισυ) επιβάλουν: Τα 3-4 μέτρα. :205:

Ξέρεις πολλές γυναικείες ανησυχίες, να αντιστοιχούν απόλυτα με τις δικές μας?
Αμα μου βρεις έστω μια... θα είναι περιπτωσάρα!:137:

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Πολύ σωστό αυτό που λες, αλλά...

Αν κάποιος αγοράσει 55" τηλεόραση, εννοείται οτι θα την τοποθετήσει σε σαλόνι.
Ο συγκεκριμένος χώρος στο 95% των περιπτώσεων (για να μην πω στο 99,99%) θα είναι μεγάλος και στις περισσότερες περιπτώσεις ο καναπές θα έχει την "ιδανική" απόσταση, που οι περισσότεροι "interior designers" (δηλαδή τα ..έταιρα ήμισυ) επιβάλουν: Τα 3-4 μέτρα. :205:

Ξέρεις πολλές γυναικείες ανησυχίες, να αντιστοιχούν απόλυτα με τις δικές μας?
Αμα μου βρεις έστω μια... θα είναι περιπτωσάρα!:137:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το "interior designers" με πεθανε!!!!!

εδω η δικια μου μου αναρωτιονταν αν το πλαισιο εβγαινε και με τεχνοτροπια κατα παραγγελια

που να τεριαζει με αυτην του τοιχου:609:

Reaction score
40

Καλο ειναι οντως να απομακρυνεστε απο τις tv με την παθητικη τεχνολογια. (το συνιστουν και οι promoter της LG) Ετσι δεν θα ειναι ορατα τα σφαλματα της αναλυσης. Κλειστε και τα φωτα γιατι το gamma θα εχει παει περιπατο.

Κατα τα αλλα ενα μελος ανωθεν ειπε το σωστο. Το 3d εντυπωσιαζει οταν καλυπτει μεγαλο μερος του οπτικου μας πεδιου.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Καλο ειναι οντως να απομακρυνεστε απο τις tv με την παθητικη τεχνολογια. (το συνιστουν και οι promoter της LG) Ετσι δεν θα ειναι ορατα τα σφαλματα της αναλυσης. Κλειστε και τα φωτα γιατι το gamma θα εχει παει περιπατο.

Κατα τα αλλα ενα μελος ανωθεν ειπε το σωστο. Το 3d εντυπωσιαζει οταν καλυπτει μεγαλο μερος του οπτικου μας πεδιου.
Στις τηλεορασεις με passive3d δεν απομακρυνομαστε για να ''κρυφτουν'' σφαλματα αναλυσης, αλλα για το οτι το 3d σημα πολωνεται σε συγκεκριμενη αποσταση.
Αντιστροφος αναλογα δεν μπορει να δει καποιος active 3d σε αποσταση 4-5m ή και λιγοτερο μερικες φορες,ειδικα αν ο θεατης κινηθει γιατι χανετε ο συχρονισμος με τα γυαλια.

Reaction score
1.815

Εγώ λέω να πάμε μια και καλή πίσω πίσω να δούμε...
Πίσω λέμε ρε παιδιά!

Να! Ορίστε χαρακτηριστικά! Μιλάμε για Χαρακτηριστικά όχι αστεία!
Όχι πείτε μου! Όταν βλέπετε χαρακτηριστικά, γιατί κόπτεστε να δείτε εικόνα?:204:

Srecifications:
Great geometry,fantastic detail, material and textures are included,
3dsmax2009 vray render ready,
multiple file formats,
ideal for photorealistic visualizations.

Sony Trinitron KV 1310

Reaction score
40

Στις τηλεορασεις με passive3d δεν απομακρυνομαστε για να ''κρυφτουν'' σφαλματα αναλυσης, αλλα για το οτι το 3d σημα πολωνεται σε συγκεκριμενη αποσταση.
Αντιστροφος αναλογα δεν μπορει να δει καποιος active 3d σε αποσταση 4-5m ή και λιγοτερο μερικες φορες,ειδικα αν ο θεατης κινηθει γιατι χανετε ο συχρονισμος με τα γυαλια.
Μια χαρά γίνεται η πόλωση και στα 2 μέτρα, (εκει φυσικά που βλέπουμε και τις πολωτικές γραμμές.) Δοκιμασμένο, οποίος θέλει ας το δοκιμάσει και να μας πει. Αν και το ανέφερα πιο πολυ με χιούμορ παρα ως πραγματική παράμετρο. Ισχύει όμως.
Τα σύγχρονα active γυαλιά συγχρονίζουν πλέων με bluetooth και δίνουν σχεδόν 10 μέτρα+ δυνατότητα απόστασης (που δεν χρειάζεται πότε τόσο). Εσεις αναφέρεστε μάλλον σε παλαιου τύπου active με infrared. Η wikipedia εχει μεινει λιγο πισω.

Τα σχολιακια με την crt μένουν ασχολίαστα. Ειναι γνωστό το ύφος και η ειρωνεία του poster, ενοψη των ατελων του γνωσεων στο αντικειμενο. Δεν ξανά πέφτω στην λούπα, υπερασπισεων τεχνολογιων και εταιριων.

Reaction score
1.815

Σαν έμαθε τη λέξη «Kαλησπέρα»
ο παπαγάλος, είπε ξαφνικά:

«Είμαι σοφός, γνωρίζω ελληνικά.
Τι κάθομαι εδώ πέρα;»

Την πράσινη ζακέτα του φορεί
και στο συνέδριο των πουλιών πηγαίνει
για να τους πει μια γνώμη φωτισμένη.

Παίρνει μια στάση λίγο σοβαρή,
ξεροβήχει, κοιτάζει λίγο πέρα,
και τους λέει: «Καλησπέρα».

Ο λόγος του θαυμάστηκε πολύ.
«Τι διαβασμένος, λένε, ο παπαγάλος!
Θα' ναι σοφός αυτός πολύ μεγάλος,
αφού μπορεί κι ανθρώπινα μιλεί.

Απ' τις Ινδίες φερμένος, ποιος το ξέρει
πόσα βιβλία μαζί του να 'χει φέρει,
με τι σοφούς εμίλησε και πόσα
να ξέρει στων γραμματικών τη γλώσσα!

-Κυρ παπαγάλε, θα' χουμε την τύχη
ν' ακούσουμε τι λες και παραπέρα;»

Ο παπαγάλος βήχει, ξεροβήχει,
και τους λέει… «Καλησπέρα»!

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Reaction score
40

Οταν δεν ξερουμε να απαντησουμε, το ριχνουμε στην μ@λ@κι@. Μαθημενος πλεον.... Τελευταιο μου που ποστ για εσενα, πλεον ο διαλογος μου θα περιοριστει με τα αλλα μελη.

Reaction score
1.815

Αφιερωσούλα για τους ..."περιορισμένης εμβέλειας":605:

Last edited by a moderator:

Reaction score
40

Μαλιστα μαλιστα, κανενα πειστηριο......Μονο αναπαραγωγη κανω.... http://hometheater.about.com/gi/o.h.../closer-look-active-vs-passive-3d-flat-panels

Το οτι το λενε παντου σε ολο το διαδικτυο, αποτελει.......παπαγαλια....Ειμαστε τελικα ολοι χαζοι, μονο ενας τα ξερει ολα...Μαντεψτε ποιος..

Απεχθανομαι την ειρωνια. Αλλα η ειρωνια.....φερνει ειρωνια...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.970

:413:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Δλδ ρε παίδες πρέπει να κάνω την αρκούδα που βγαίνει απο το σπήλαιο μετά απο χειμερία νάρκη;

Reaction score
1.815

Τα σχολιακια με την crt μένουν ασχολίαστα. Ειναι γνωστό το ύφος και η ειρωνεία του poster, ενοψη των ατελων του γνωσεων στο αντικειμενο. Δεν ξανά πέφτω στην λούπα, υπερασπισεων τεχνολογιων και εταιριων.
Οταν δεν ξερουμε να απαντησουμε, το ριχνουμε στην μ@λ@κι@. Μαθημενος πλεον.... Τελευταιο μου που ποστ για εσενα, πλεον ο διαλογος μου θα περιοριστει με τα αλλα μελη.
Μαλιστα μαλιστα, κανενα πειστηριο......Μονο αναπαραγωγη κανω.... http://hometheater.about.com/gi/o.h.../closer-look-active-vs-passive-3d-flat-panels

Το οτι το λενε παντου σε ολο το διαδικτυο, αποτελει.......παπαγαλια....Ειμαστε τελικα ολοι χαζοι, μονο ενας τα ξερει ολα...Μαντεψτε ποιος..

Απεχθανομαι την ειρωνια. Αλλα η ειρωνια.....φερνει ειρωνια...
Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω τη φορτική σου επιθετική στάση.

Οι τεχνολογίες έρχονται και παρέρχονται και είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός μας να επιλέξει με ποια θα πορευτεί.
Για μένα (αλλά και για πολλούς άλλους) το αν ένα προϊόν «μετράει σωστά» είναι εντελώς διαφορετικό από το «τελικό αποτέλεσμα» που μας δίνει.

Έτσι λοιπόν (όπως αναφέρεται και στο link που έβαλες): «…Of course, consumers don't watch test patterns—they watch real content, which often obscures some of the problems I've been talking about. And I must say that lots of 3D content I've seen on passive panels looks sharper than I would expect with the vertical resolution of only 540 lines.»

Με λίγα λόγια ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι του αρέσει.

Όμως το ότι η απόσταση θέασης στο passive θα πρέπει να είναι «η γήινη», ενώ στο active η μισή, είναι δεδομένο λόγω της τεχνολογικής διαφοροποίησης.

Anyway ίσως σε βοηθήσει να περάσεις μια βόλτα από το Πλαίσιο στο Mall, για να μπορέσεις να διαπιστώσεις από μόνος σου τι μπορεί να κάνει η passive τεχνολογία, βλέποντας την 84” 3D τηλεόραση, φορώντας τα …passive γυαλιά της.
«Tip»: Κάτσε στην ιδανική απόσταση δηλαδή 6-7 μέτρα. Τη μεγάλη αίσθηση της εικόνας, πίστεψέ με δε θα τη χάσεις.
Δλδ ρε παίδες πρέπει να κάνω την αρκούδα που βγαίνει απο το σπήλαιο μετά απο χειμερία νάρκη;
Συγνώμη που δεν σπούδασα μεθόδους ψυχανάλυσης, αλλά τυχαίνει να διασκεδάζω με ορισμένες γραφικές συμπεριφορές.

Έπειτα από 24 συναπτά έτη δουλειάς στο χώρο των τηλεοράσεων και του audio, είναι η πρώτη φορά που βλέπω να αντιμετωπίζονται οι νέες τεχνολογίες με αρνητικό τρόπο.

Ιδιαίτερα δε, με μια αχαρακτήριστα επιθετική συμπεριφορά και με ύβρεις, που δε συνάδουν στο ύφος ενός forum όπως το AVSite και πολύ περισσότερο στο πρόσωπό μου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Συγνώμη που δεν σπούδασα μεθόδους ψυχανάλυσης, αλλά τυχαίνει να διασκεδάζω με ορισμένες γραφικές συμπεριφορές.

Έπειτα από 24 συναπτά έτη δουλειάς στο χώρο των τηλεοράσεων και του audio, είναι η πρώτη φορά που βλέπω να αντιμετωπίζονται οι νέες τεχνολογίες με αρνητικό τρόπο.

Ιδιαίτερα δε, με μια αχαρακτήριστα επιθετική συμπεριφορά και με ύβρεις, που δε συνάδουν στο ύφος ενός forum όπως το AVSite και πολύ περισσότερο στο πρόσωπό μου.
Kαι η ειρωνία όμως δεν είναι πρέπων τρόπος αντιμετώπισης.

Reaction score
1.815

Kαι η ειρωνία όμως δεν είναι πρέπων τρόπος αντιμετώπισης.
Το να αντιμετωπίζεις ορισμένες φορές μια προκλητική επίθεση που ξεκινάει από το post #103#, με χαλαρότητα, δεν συνεπάγεται οτι κάνεις και ειρωνία.

Αντιθέτως το να επιτίθεται κάποιος με σχόλια απρεπή, κατηγορώντας την οποιαδήποτε εταιρία, promoters που έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου και μέλη, τουλάχιστον από την πλευρά μου, δε θα αφήσω με κανένα τρόπο να περάσει απαρατήρητο και κατά συνέπεια ασχολίαστο.
Ελεύθερη έκφραση θα πρέπει να υπάρχει πάντα, ακολουθώντας όμως βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και ορίων.

Στη ζωή όλα είναι "Δράση - Αντίδραση".
Συνεπώς, ας αναλογιστούν πρώτα οι δράστες...

Reaction score
8.905

Που είναι αυτή η ψυχή...

να πει κότες.....

Reaction score
40

Καταρχάς δεν υπήρξε ποτέ από την μεριά μου επιθετικότητα η οποιοδήποτε ίχνος ειρωνείας. Αντιθέτως στο τοπικ αυτό κάποιος άλλος ξεκίνησε να επιτίθεται να ποστάρει ειρωνικά ποιηματάκια κτλ.

Στο post 103 δεν επιτίθεμαι σε κανέναν προσωπικά. Απλά επισημάνω (από την αρχή του τοπικ) τα μειονεκτήματα μιας εσφαλμένως Θεοποιημένης τεχνολογίας. Και αυτό για την προστασία του οποιοδήποτε αναγνώστη που δεν γνωρίζει. Το ότι κάτι το νέο δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και τέλειο χωρίς ψεγάδια.

Από την αρχή αυτού του θέματος ισχυρίστηκα επανειλημμένα ότι και οι δυο αυτές τεχνολογίες έχουν υπέρ και κατά.

Το passive είναι πρακτικό καθώς δεν απαιτεί μπαταριές, συγχρονισμό με την tv και πολλές φόρες μερικούς, ενοχλεί πολύ το blinking που παρουσιάζουν σε φωτισμένους χώρους.

Από την άλλη όμως παρέχει εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης και σε σχετικά κοντινές αποστάσεις βλέπουμε έντονα τις πολωτικές γραμμές. Ένα επιπλέον μείον (για εμένα το σοβαρότερο) είναι ότι τα φίλτρα FPR που τοποθετούνται στα πάνελ για το passive, επιβαρύνουν το ίδιο το πάνελ ως προς την φωτεινότητα του ακόμα και για την θέαση 2D υλικού. Για αυτό και οι LG φέτος σε εικόνα έχουν εισπράξει πολλά αρνητικά σχόλια.

Το active παρέχει full hd υλικό και το 3d μπορεί να παρακολουθηθεί ακόμα και σε κοντινές αποστάσεις (όπου είναι και εντυπωσιακότερο) καθώς η ευκρίνεια είναι ανώτερη. Όποιος δεν αντέχει το flickering καθώς υπάρχουν πολύ ευαίσθητα άτομα σε αυτό, μπορεί να το αποκλείσει τελείως και να πάει σε passive shutter.

Οι αποστάσεις θέασης του 3D προκύπτουν από υπολογισμούς που γίνονται με βάση την διαγώνιο της TV. Όχι για το ποια τεχνολογία θα έχει το πάνελ. Αυτά τα λένε οι πωλητές της LG. και όχι επίσημα. Έχει να κάνει αποκλειστικά με την περιφερική όραση του ανθρωπινού ματιού σε συνδυασμό με το πεδίο της στερεοσκοπικής όρασης. Για του λόγου το αληθές αναλύεται πλήρως άδω. http://www.best-3dtvs.com/guides/best-screen-size-viewing-distance/

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, είμαι υπέρμαχος του διάλογου ακόμη και εάν αυτός έχει αντιθέσεις. Αυτές όμως να γίνονται πολιτισμένα και όχι να καταφεύγουμε στο να ειρωνευόμαστε τον άλλο, όταν ξεμένουμε από απαντήσεις.

Ποτέ δεν είδα το συγκεκριμένο χρηστή να παραδέχεται ότι το passive παρέχει χαμηλότερη ανάλυση και ότι υφίστανται οριζόντιες γραμμές. Για αυτό και λοιπόν ο φανατισμός μου με το παρόν θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι άνετα με την παραπληροφόρηση νέων χρηστών που διαβάζουν όλα αυτα άδω.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις καταναλωτών που με έχουν επισκεφθεί, που επέλεξαν ένα προϊόν που θεοποίησαν στα φόρουμ και εκ των ύστερων έκλαιγαν τα λεφτά τους, καθώς δεν γνώριζαν ''λεπτομέρειες''. Αφελές μεν αλλά υφίσταται δε.

ΥΓ η LG με τις 84'' που λες πιο πανω ειναι 4K. Τελειως διαφορετικο πραγμα απο οτι συζηταμε εδω. Οταν εχουμε να κανουμε με TV 20.000€ σιγουρα θα περιμενουμε να δουμε κατι καλο. Να δουμ βεβαια τις αλλες εταιριες τι εχουν ''ετοιμασει''

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

ΥΓ η LG με τις 84'' που λες πιο πανω ειναι 4K. Τελειως διαφορετικο πραγμα απο οτι συζηταμε εδω. Οταν εχουμε να κανουμε με TV 20.000€ σιγουρα θα περιμενουμε να δουμε κατι καλο. Να δουμ βεβαια τις αλλες εταιριες τι εχουν ''ετοιμασει''
δεν εχει καμια σημασια οτι η τηλεοραση ειναι 4Κ για τον απλουστατο λογο οτι το 3D περιεχομενο
που παιζει ειναι απλα 1080p upscaled (γιατι αν δεν ηταν, στις 84 ιντσες θα εμοιαζε τουλι μπομπονιερας).

αν επαιζε 3D σε 4Κ θα σου ελεγα ναι εχεις δικιο ειναι ανομοια πραγματα προς συγκριση....

Reaction score
40

Όπως και να έχει δεν μιλάμε καν για αυτήν την tv (τηγν οποία δεν εχω δει, αρα δεν κρινω). Μιλαμε για την τεχνολογία όπως αυτή εφαρμόζεται στα σημερινα all day consumer προϊόντα.

Reaction score
1.815

Επειδή είσαι γενικώς υπέρμαχος της Samsung και μόνο, γιατί μάλλον δε σε έχει πλησιάσει η LG για να δουλέψει μαζί σου, μπορείς να προτίνεις στους πελάτες σου, που κλαίνε τα λεφτά τους για τις επιλογές τους, οποιοδήποτε προϊόν της αγαπημένης σου εταιρίας επιθυμείς, (συ είπας...)

Βέβαια για τις δικές σου επιλογές - προτάσεις, δε ρώτησες ποτέ κανέναν τους, αν είναι οι ενδεδειγμένες, σύμφωνα με τις ανάγκες τους...

Επειδή πραγματικά βαριέμαι να λέω τα ίδια πράγματα, σε ανθρώπους που συνεχίζουν να προσβάλουν με τα λεγόμενά τους μια ολόκληρη εταιρία, το R&D της, καθώς και τους ανθρώπους που ανακαλύπτουν καλύτερες, συμφέρουσες, απλούστερες, έξυπνες και ελκυστικές προς το κοινό τεχνολογίες, σου παραθέτω την παλαιότερη απάντησή μου ξανά, όχι γιατί περιμένω να κατανοήσεις, αλλά για να συμπεράνουν τα μέλη που διαβάζουν το συγκεκριμένο θρεντ, ότι οι τεχνολογίες προχωρούν και αφήνουν πίσω τις παλαιότερες, καθώς και τα κολλημένα σε αυτές μυαλά...

Μην ανησυχείς... δε θα σου χαλάσω άλλο το ροζ όνειρό σου.
Θα σε αφήσω να το απολαμβάνεις στη μοναξιά του "τεχνολογικά γερασμένου πεδίου σου", κλείνοντας με την παρακάτω φράση, που ίσως να μην θες να κατανοήσεις ...ακόμα:

«Το "χθες", αύριο θα λέγεται προχθές»

Καλή συνέχεια...:605:

Φίλε μου καλησπέρα και πάλι!
Δεδομένων των λεγομένων μου, δεν ανέφερα οτι η SONY έχει ήδη κυκλοφορήσει passive 3D ακόμα. Είπα "θα" κυκλοφορήσει.
Συγκεκριμένα σου παραθέτω τα λεγόμενά μου...:

...Επίσης θα κυκλοφορήσουν στην αγορά passive τηλεοράσεις από Sony & ήδη στα καταστήματα υπάρχουν οι νέες passive της PHILIPS & της PANASONIC.
Προς ενημέρωσή σου μπορείς επίσης να διαβάσεις και να πληροφορηθείς από το παρακάτω link, για το τι θα γίνει φέτος (ακόμα δεν έχει "κλείσει" η χρονιά), αλλά και για το επόμενο έτος:

http://asia.cnet.com/more-passive-3d-tvs-from-panasonic-and-sony-62214166.htm

Συγκεκριμένα παραθέτω ακριβώς παράγραφο από το άρθρο:
"While Panasonic and Sony have been strong advocates for active shutter 3D technology, their ailing TV businesses are forcing both companies to adopt the cheaper LG's passive 3D solution. This new development is based on a newspaper report by The Korea Times citing an LG senior executive.

According to Nho Seok-Ho, head honcho of LG's LCD TV division, "Panasonic and Sony are planning to expand the lineup of 3D-enabled TVs this year. The key point is that their upcoming models will use LG's technology".

"The fact that more 3D TVs from Panasonic and Sony will be equipped with LG technology is significant as Japanese TV makers account for over 30 percent of the global 3D TV demand", added Nho.

"While Panasonic has already unveiled its ET5-series passive 3D TVs at CES back in January, Sony has yet to announce any concrete plans to go passive.

The passive 3D (Film Patterned Retarder) technology developed by LG uses inexpensive 3D glasses and delivers flicker-free, as well as brighter 3D visuals.."

Από τα γραφόμενα αλλά και πρακτικά, κατανοούμε όλοι οτι η τεχνολογία Cinema 3D της LG πέτυχε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε 3D μέχρι σήμερα.

Όσο για την τεχνολογία "3D Glasses Free" (3D χωρίς γυαλιά), το δεδομένο είναι οτι έχουμε ακόμη τουλάχιστον 3 χρόνια μπροστά μας μέχρι να τελειοποιηθεί το εγχείρημα και να λυθούν τα προβλήματα νεότητας.

Εφ' όσον είσαι από αυτούς που στην πράξη κατανοούν εαν ένα προϊόν λειτουργεί σωστά ή όχι και εαν έχεις δει στην πραγματικότητα τέτοια τηλεόραση, τότε θα έπρεπε να αναφέρεις στον κόσμο που διαβάζει οτι είναι σε προνηπιακό στάδιο η εικόνα της!

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση οτι κρίνεις μια τεχνολογία ως άκυρη, που στην πραγματικότητα όλοι οι κατασκευαστές πλεον παραδέχονται και συγκριτικά με τις τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν active shutter γυαλιά θεωρείς οτι μια Τoshiba glasses free θα παίζει μια χαρά και μάλιστα σε μια τιμή στα 800 ευρώ!!!:203:

Ας αφήσουμε την κριτική σε αυτούς που ενδιαφέροντε πραγματικά να αγοράσουν 3D τηλεόραση, γιατί ο πόλεμος που έγινε από τις εταιρίες που έμειναν τεχνολογικά πίσω, δεν ευδοκίμησε... :126:
Το δείχνουν ήδη τα αποτελέσματα οτι ηττήθηκαν κατά κράτος...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.334